25.11.18, 09:40
ktoś bliski nagle odwołał spotkanie w gronie wspólnych znajomych, które sam zaproponował wykręcając się złym samopoczuciem? Wieża(+7 pucharów)-4 buław+Wisielec
Przez długi czas sam dążył do tego spotkania, dzień wcześniej dopytywał się czy na pewno będziemy, a rano odwołał je twierdząc, że się rozchorował. Bardzo zależało mi na tym spotkaniu zwłaszcza że długo na nie czekałam, ale chyba za mało dałam mu odczuć, że mi zależy - tak przynajmniej sądzę po tych kartach, że wycofał się nie widząc entuzjazmu? W każdym bądź razie choroby tu raczej nie widać.
Widzę tu dwie możliwe interpretacje:
1. Jakieś nagłe wydarzenie - myślę, że ono wyszło w Wieża + 7 pucharów spowodowało, że musiał zostać w domu. Raczej nie choroba, ale coś złego u niego się wydarzyło.
2. Doznał przykrości z powodu tego, że wyobrażał sobie, że będziemy bardziej entuzjastycznie dążyli do spotkania się z nim zwłaszcza że tak dawno się nie widzieliśmy, ale niestety żadne z nas nie wykazało zbytniego zainteresowania i część osób z naszej paczki je odwołała, czym się przejął i postawił zawiesić to spotkanie.
Ktoś pomoże?
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Dlaczego 25.11.18, 10:14
      Wieża(+7 pucharów)-4 buław+Wisielec
      Wieźa to zmiana myślenia u niego, inaczej sobie przedstawił , wyobraził sytuacje spotkania, bo 7 kielichów to myśli, marzenia ale to wszystko pierdykneło Wieźa i możliwość spotkania w gronie 4 kije tu masz na pozycji negatywnej , zmienia faktycznie u niego decyzję, choćidź mimo wszystko on się zawiesił Wisielec - nie wie co robić myśli, ale działa nie działając, duO rozmyśla 7 kielichów i Wisielec to duźo zastanawiania się u niego. Wiesz wg mnie on chciał potem się to zmieniło u niego ale on tak w 100 procentach nie jest pewny swojej dexyzji .
      Jeżeli Ci zależy na spotkaniu to działaj bo Wisielech się odwiesza w czasie, tylko trzeba nim wstrząsnąć. 😊
      • molly-dolly Re: Dlaczego 25.11.18, 10:43
        Dzięki Magdaleno, tak też może być właśnie jak piszesz, że on inaczej wyobrażał sobie całą te scenerię spotkania, np. ze będziemy nalegać na nie i wszystko zorganizujemy bo ostatnio to on wszystko organizował, a u nas paczka się rozsypała i nie było komu wziąć się za organizację i nawet stolik nie został zarezerwowany. Chyba z tego powodu też mogło mu być przykro. Przełożyliśmy więc to spotkanie w czasie, zapewne dlatego tak jak słusznie zauważyłaś, na końcu wyszedł ten Wisielec.
    • doris000 Re: Dlaczego 16.12.18, 12:06
      Myślę, że ten ktoś uznał, że trzeba zawiesić znajomość na jakiś czas, co jest zapewne spowodowane jakimś ciężkim wydarzaniem w jego życiu. Wieża + 7 pucharów kojarzą mi się, tak jakby nagle człowiek ten nagle pod wpływem jakiegoś wstrząsu przejrzał na oczy, zeszedł na ziemię i postanowił wziąć się za siebie i skończyć z imprezowaniem na jakiś czas. Wisielec potrzebuje przemyśleć w spokoju pewne rzeczy więc myślę, że on po prostu ma teraz jakieś problemy, które musi sam rozwiązać i dlatego odciął się od znajomych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka