Dodaj do ulubionych

rok 2019 3 sfery

05.01.19, 18:57
Witam, położyłam karty na obecny rok z pytaniami i proszę Was o opinię, czy właściwie je zinterpretowałam:
1. jaki będzie dla mnie obecny rok w stosunku do poprzedniego roku 2018? 4 BUŁAW
2. co się u mnie wydarzy w sferze uczuciowej? RYCERZ MIECZY,RYCERZ MONET, DIABEŁ
3. co się u mnie wydarzy w sferze zawodowej? AS MIECZY,KAPŁANKA, PAŹ BUŁAW
4. co się u mnie wydarzy w sferze finansów? 5 MONET,6 MONET, 4 MIECZY
Moja próba interpretacji:
ad 1 - Ten rok będzie bardziej imprezowy i luźny od poprzedniego, będę miała trochę więcej czasu na spotkania ze znajomymi (w 2018 miałam go bardzo niewiele, gdyż pochłaniała mnie głównie praca i małe dziecko).
ad 2 - Uwikłam się w jakąś nieciekawą relację uzależniającą, w której będę się źle czuła i ciężko będzie mi się z niej wydostać? ;/
ad 3 - Z tym asem mieczy to mam zawsze problem, kiedy oznacza dobrze a kiedy źle...Przeczytałam, że kiepsko rokuje na sprawy sercowe, ale to na ogół dobra karta na sprawy zawodowe. Nie wiem, może zostaną przeze mną postawione nowe wyzwania, możliwe że będę musiała się dokształcać w jakimś kierunku (szkolenia), żeby zdobyć nowe umiejętności potrzebne na moim stanowisku?
ad 4 - Z początkiem roku będzie mi brakować pieniędzy (faktycznie z powodu Świąt zadłużyłam się), później moja sytuacja finansowa poprawi się i będzie stać mnie na dobre przyjemności, ale mimo wszystko w tym roku będę bardzo zamartwiać się o finanse skąd wziąć na to i tamto?
Jeśli ktoś może dodać coś od siebie to będę bardzo wdzięczna za pomoc. Serdecznie Was pozdrawiam z nowym rokiem
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka