Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację kart

13.02.19, 02:09
Witam, może ktos pomoze z interpretacją kart. Osobę poznałam poprzez poprzedniego partnera i oboje jestesmy jakby przez tą sytuację zawieszeni
co mnie mysli - cesarzowa
czy o mnie mysli /co zamierza- rycerz mieczy
czy miedzy nami cos bedzie - krol monet, koło fortuny, królowa kijów
czy dojdzie do seksu - 5 pucharów
czy bedzie się odzywał - walet kijów
Z góry dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Proszę o interpretację kart 13.02.19, 10:11
      Proszę podać najpierw własną interpretację. Szkółka tarota ma zasady.
      • serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 13.02.19, 12:17
        1.cesarzowa może miec pozytywny wydzwiek, ale i tez negatywny, bo moze oznaczac, ze ma kogos innego na oku lub w pozytywnym aspekcie podobam mu się i chciałaby taką partnerkę
        2. mysli, ale jest jakoś negatywnie nastawiony (moze wlasnie przez sytuację z byłym partnerem, ktory nas zapoznał)
        3. Tu mam najwiekszy problem, on pokazuje sie faktycznie jako człowiek odpowiedzialny, z sukcesem na karku, zapatrzony w interesy, koło - zmiana o 180, czyli skupi sie bardziej na uczuciach niz na pracy/pieniadzach i krolowa kijow - pomysle zakonczenie sytuacji, czyli mozna powiedziec, ze jak najbardziej cos miedzy nami będzie?
        4. seks moze byc, ale po alkoholu i to chyba nie jest jednoznaczna odpowiedz czy w ogole będzie
        5. Walet kijów - będzie sie odzywal, bo walet kijow oznacza kontakt
    • spotkania_z_tarotem Re: Proszę o interpretację kart 13.02.19, 17:33
      serendipity88 napisał(a):

> co mnie mysli - cesarzowa

Prosta sprawa: jesteś dla niego kimś wspaniałym, nieosiągalnym wręcz.

> czy o mnie mysli /co zamierza- rycerz mieczy

Zamierza o Ciebie walczyć.

> czy miedzy nami cos bedzie - krol monet, koło fortuny, królowa kijów

Tego jeszcze karty nie mówią. Bieg wydarzeń może się zmienić, choć w tej chwili on ma wielkie plany związane z Tobą. Może pojawić się ktoś trzeci, zarówno z Twojej, jak i z jego strony. Widać tu "wmieszanie się" innych osób.

> czy dojdzie do seksu - 5 pucharów

Lepiej, żeby do tego seksu - póki co, oczywiście - nie doszło. Nie dopuść do tego zbyt szybko. Poczekaj na rozwój sytuacji. Karta ostrzega przed rozczarowaniem.

> czy bedzie się odzywał - walet kijów

Jak najbardziej smile On do Ciebie, albo Ty do niego. Nie wiadomo jednak jaki będzie charakter tego kontaktu.
      • serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 13.02.19, 22:27
        Dziękuję. Pozwoliłam sobie dociągnąć karty odnośnie tego kontaktu
        Jaki będzie charakter/cel kontaktu: cesarz,8 pałek,7 monet - wiem oczywiście co oznaczaja poszczgólne karty, ale w połączeniu - cesarz kojarzy mi się z konkretami jednak 8 pałek i 7 monet to taki trochę utaryy schemat, czyli kontakt będzie taki jak był do tej pory?
        Kto wyjdzie z inicjatywą: 6 monet, król kijów, rydwan. Zakładam, że on wyjdzie z inicjatywą, która ja pociągnę i oboje bedziemy zadowoleni z finalu
        Czy mogę/powinnam coś zrobić zeby go ośmielić: 5 monet, królowa pucharów, 9 mieczy. Powinnam zachowywać się jak do tej pory, nie narzucać się
        Po co go spotkałam - 6 mieczy:zmieni moje postrzeganie, pokaze mi coś nowego/lepszego, stworzenie czegoś bez oglądane się na przeszłość
        Czy były partner bedzie stanowil problem w nowej relacji o osobe, którą pytam:6 monet, moc, 2 puchary. Ex będzie zazdrosny lub bedzie konkurował jednak to nie bedzie przeszkodą

Z góry dziękuję smile
    • yorka83 Re: Proszę o interpretację kart 13.02.19, 22:49
      albo o tobie mysli, ze jestes idealem albo ma w glowie inna. co o tobie mysli czy zamierza?na te dwa pyt. wyszla ci taka sama karta?bo to sa dwa rozne pytania!
      mysle, ze zanim cos miedzy wami bedzie, moze wkroczyc jakas inna panna, albo ty poznasz kogos. a czy powrot do bylego jest mozliwy?
      do seksu nie dojdzie, a jesli dojdzie to bedziesz tego zalowala.
      czy sie odezwie? dla mnie paz to tylko ochota. to rycerz dziala.
      • serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 13.02.19, 23:01
        Fakt, co zamierza - rycerz mieczy
        czy o mnie mysli - król monet
        co o mnie mysli - cesarzowa

Powrót ex jest mozliwy, bo mimo odcięcia pojawia sie jak bumerang
    • tarot9 Re: Proszę o interpretację kart 14.02.19, 18:42
      co mnie mysli - cesarzowa - jest to dobra karta może pokazywac, że mu się podobasz jako kobieta.
      czy o mnie mysli /co zamierza- rycerz mieczy - jeśli chodzi o zamiary to nie zrobi nic. Rycerz mieczy jest bierny i odcięty uczuciowo, nie ma on do Ciebie większych uczuc
      czy miedzy nami cos bedzie - krol monet, koło fortuny, królowa kijów - on jest skupiony na swojej karierze, pracy pieniądzach, jest przede wszystkim osoba bardzo mocno stopajaca po ziemi, on nie inwestuje w relacje jeśli nie widzi korzyści sensu. Ty jesteś kobietą bardzo atrakcyjna , pewna siebie, wygadana możesz przytłaczać facetów i koło fortuny pokazuje , że ty musiałabyś wykonać pierwszy krok.
      czy dojdzie do seksu - 5 pucharów - nie dojdzie, przynajmniej nie na tą chwile
      czy bedzie się odzywał - walet kijów - walet kijów jest za slaby, może się z Tobą kontaktować, ale jeśli ty wyjdziesz z inicjatywa
      • serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 15.02.19, 09:50
        Połozyłam jeszcze karty na ex partnera

1.Na pytanie o byłego partnera, dlaczego się nie odezwał - słońce/2 pałki/5 pucharów
        Czyli nie odezwał się, bo jego ego mu na to nie pozwoliło mimo, że o mnie myśli, żywi jeszcze uczucia pozostaje bierny z żalu, odczuwa poczucie winy? Czy wina obarcza mnie? (rozstaliśmy się w normalnych warunkach, jednak z jego winy - towarzystwo wyprowadziło go w pole, po czym próbował wrócić nadal kłamiąc i finał był taki, ze po raz pierwszy powiedziałam mu dosadnie co o nim myślę i się odcięłam)
        2. Czy się przełamie(zacznie działać) śmierć/4 monety/rydwan
        na ten moment się "zaciął' jest jakby w niszy, nic nie czuje, uwaza, ze musi zapmnieć, ze to koniec, boi się bólu/cierpienia, a moze 4 dnary onaczają coś w stylu"chciałaś to masz", a rydwan to ruch, czyli moze jednak po czasie przemysli i zacznie działać?
        3.czy mu zalezy - królowa kijów - tak zalezy
        4. Co o mnie myśli - diabeł/koło fortuny/rydwan - dużo o mnie mysli, czuje pożadanie,brakuje mu mojej cielesności? Nie wiem jak interpetowac ten uklad, bo może fortuna oznaczac totalna przemiane, przeobrazenie i rozpoczecie nowego etapu z kims innym lub chęć powrotu do mnie?
        5 Po co go spotkałam 2miecze/5pucharów/cesarz - mogę to odczytać jako po prostu przerobienie swojej karmy?
        6. czy w tym roku się zejdziemy: smierc/6 pucharów/mag - na ten momentjest to koniec jednak biorąc pod uwagę dwie pozostałe karty to myślę, ze tak, bo 6 pucharów to taka nostalgia, powrót do szczęsliwych chwil, moze nawet milosc karmiczna/przeznaczenie, no i mag czaruje czyli będa jakies próby, bo to karta działania, znajdziemy wspolne porozumienie
        7.Co powinnam zrobić, by mieć szansę na pojednanie z partnerem? Cesarz/walet monet/2 monety. Nic, czekać, karta cesarz to moc działania czy moze do cesarza się przychodzi?
        Cesarz ma problem z wyrażaniem emocji i uczuć, jest osobą skrytą. Cztery to symbol kwadratu, materii, ciężkości, zamknięcia, dlatego mam wrazenie, ze karta pokazał mi jego osobę - on taki własnie jest, walet kijow ostrzega, ale pzed czym? A 2 monet juz w ogole w tym ukladzie nie jest dlamnie jako informacja co powinnam zrobić
        8. Czy będziemy mieli dziecko/dzieci: gwiazda/koło fortuny/moc - z całej talii wyciagnac samewielkie arkana hmm, gwiazda symbolizuje energie dziewczynki i chyba wszystkie są typowo ciązowe, nawet w ciagu roku moge zajśc w ciązę
        9. Jakie jest źródlo problemu - 9 pucharów. Karta w pozycji prostej, wiec niby szcesliwa karta, ale ma tez negatywy czyli niedojrzałość emocjonalna, egoizm, błędy w ocenie sytuacji, zarozumialstwo?
        10.co on mysli o naszym rozstaniu - 4 buław, troszkę zawrciłam mu w głowie, skupia na mnie swoja uwage, moze analizuje?

Z góry dziękuję
        • misboaa Re: Proszę o interpretację kart 15.02.19, 22:40

On myśli już o czymś innym. Jest zadowolony ze swojego obecnego życia. Nie myśli o powrocie. Spędza czas tak jak lubi. Jemu to odpowiada.
          Sugeruje abyś nie skupiała się na sexie z nim bo to nie przekonało by go do powrotu. Była byś później rozczarowana. On już spotkał lub wkrótce spotka inną dziewczynę. Widzę ze ty tez zwiążesz się z kimś nowym.
          • serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 17.02.19, 16:16
            Jednak to się nie sprawdziło...przyszedł wczoraj, wręcz płacząc, ze sobie nie radzi i nie może znaleźć sobie miejsca, bo za bardzo zżył się ze mną i wszystko mu się ze mną kojarzy. Mówił, że udaje, ze nic nie czuje, próbuje zająć się pracą, ale nie moze juz dlużej i jeśli go nie chcę to on musiał chociaż mnie zobaczyć. Czyli jednak z kart wyszedl misz-masz uncertain
            • misboaa Re: Proszę o interpretację kart 17.02.19, 20:48
              serendipity88 napisał(a):

> Jednak to się nie sprawdziło...przyszedł wczoraj, wręcz płacząc...…… Czyli jednak z kart wyszedl misz-masz uncertain

Sprawdzi się. Poczekaj chwilę a zobaczysz nowa akcję i się zdziwisz. Poczytaj jeszcze raz interpretacje. Tam jest to opisane w kilku miejscach.
              Na Rycerz Mieczy z Kołem Fortuny należy bardzo uważać. Pewnie powiedział tobie prawdę, ale to nie jest na długo.

• serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 17.02.19, 21:01
                Wierze, dziękuję...ale raczej się już nie sprawdzi, bo go odrzuciłam i dosłownie uciekł z płaczem - jest nadwrażliwcem i syt.bardzo często się powtarzały, ale ten placz juz nie robi na mnie wrażenia. Pytałam o dzieci nie dlatego, ze chciałabym je z nim mieć, tylko kilka razy robil podchody na zasadzie rozstalismy się/lament/proba umowienia się na sex i wtedy się schodziliśmy...
                • serendipity88 Re: Proszę o interpretację kart 17.02.19, 21:14
                  Przepraszam, ze tak dopytuję, ale mam z tyłu głowy to co mówiła mi Almira i to faktycznie wczesniej sie sprawdzalo lub sprawdzi, bo karty nigdzie nie pokazywały konca tylko zawieszenie na ten moment i z tego co sama połozyłam tez raczej nie wynika, ze jest to totalne odcięcie tylko ten człowiek gdzieś krązy
    • happysad Re: Proszę o interpretację kart 16.02.19, 20:54
      Jestes dla niego uosobieniem kobiecosci. Cesarzowa jest wladczynia sytuacji i najwazniejsza kobieta a mezczyzna jest pod jej silnym wplywem. On poukladany facet dobry partner na zycie rozsadny i odpowiedzialny ale bez pasji i namietnosci. Wykazuje slaba inicjatywe wiec do seksu nie dojdzie albo bedziesz rozczarowana bo bedziesz musiala sie o niego starac a on bedzie czekal az go rozpalisz. Jak ty tego nie zrobisz to pojawi sie inna kobieta ktora bedzie probowala go uwiesc. To niezdecydowany mezczyzna latwo zmienia zdanie. Cesarzowa zwykle woli mezczyzn bardziej aktywnych zeby nie musiala sama zabiegac. Przeobrazenie w krolowa bulaw nic nie pomoze bo to chlodny facet i porzucisz go zanim sie wykaze bo ile mozna... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka