13.02.19, 19:15
Czy w 2019r wejde w zwiazek?
Sprawiedliwosc,Krolowa Kielichow,3 mieczy

Mysle ze pojawi sie w moim zyciu ktos z przeszlosci ktora to kobiete skrzywdzilem zawiodlem.Zwiazek karmiczny.Bardzo ja kocham do tej pory nie moge sie zwiazac z kobieta.Czy to bedzie zemsta i ona sie teraz na mnie odegrywa.
Obserwuj wątek
    • parasomia Re: Zwiazek 13.02.19, 20:52
      Ona się nie odgrywa ale oddaje Ci to co od Ciebie dostała (Sprawiedliwość), czyli zachowuje dystans z powodu jakiejś krzywdy, której doznała (3 mieczy).Może nieświadomie ją czymś skrzywdziłeś, czego nawet sobie nie uświadamiasz? Mam wrażenie, że rozkładając karty cały czas myślisz o konkretnej kobiecie (pewnie swojej byłej) i tym samym karty wcale nie odpowiadają na Twoje pytania, tylko pokazują Ci Waszą przeszłość i teraźniejszość z tamtą kobietą. Nie wiem, dlaczego się rozstaliście ale zadając pytania musisz się wyciszyć i przestać o niej myśleć, inaczej karty cały czas będą mówiły o sytuacji z tą konkretną kobietą, a nie tym co może być nowego, z kimś innym.
      Jeśli tak bardzo chciałbyś do niej wrócić, to zamiast zdawać ciągle te same pytania, doradzałabym Tobie nie wyciąganie 3 kart , ale wykonanie jakiegoś rozkładu partnerskiego - na forum znajdziesz ich co najmniej kilka. Na pewno będzie dokładniejszy od rozkładu na 3 karty
      • parasomia Re: Zwiazek 13.02.19, 21:01
        Skoro ją kochasz, to odezwij się do niej pierwszy zapytaj chociażby co słychać bo ona tu wychodzi w rozkładzie, jako osoba skrzywdzona, zdystansowana, wrażliwa i nie odezwie się pierwsza. Prawdopodobnie cały czas rozpamiętuje to co było złego bo nie może o tym zapomnieć. Może powinieneś jej powiedzieć wprost, co czujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka