Mam nieco kłopot z denarami w przypadku pytań o uczuć. Kiedy w pytaniu np. „Czy będziemy razem?” wyciągamy 10 denarów, to czy możemy to uznać jako odpowiedz pozytywną? 10 den kojarzy mi się z dobrobytem, powodzeniem itp., W towarzystwie kochanków myślę, że jasno mówi „tak”, ale miałam np. taki rozkład - pytanie czy będą razem - 10 denarów jako główna - potem dodatkowa para diabeł + 3 miecze (tutaj była kochanka, nowa kobieta i był to akurat bardzo osobisty rozkład, w którym myśle, ze ten diabeł oznaczał konkretna osobę, która tak postrzegam i która pokazywała mi się w innych sytuacjach jako diabeł właśnie) i druga dodatkowa para 7 buław i 6 kielichów. Pierwsza pare odbieram jako złamane serce z powodu diabła, a druga jako brak zaufania, ewentualne nieporozumienia z powodu przeszłości. Dodatkowe karty zazwyczaj pokazują mi jakieś dodatkowe okoliczności dot. sytuacji, nie pokazują mi raczej rezultatu a bardziej to co będzie się działo dodatkowo tak jakby. Dodatkowo czy będzie ślub wyszedł giermek kielichów i as kielichów - być może?
Ale właśnie jakie w tym wszystkim ma znaczenie tu 10 denarów jako ta główna odpowiedz?
Reasumując - jak 10 denarów ma się do uczuć, związków z Waszego doświadczenia?