blue.orchid
23.03.19, 19:34
Od czasu do czasu pojawia się w moim życiu pewien mężczyzna, niestety problem jest taki, że jest on w stałym związku więc ja nie potrafię się do niego do końca przełamać. Męczy mnie to, że choć już trochę się znamy, on nie chce zrobić żadnego kroku w przód lub zakończyć tę znajomości, zresztą ja też. Nie wiem, o co mu tak właściwie chodzi, czy jestem dla niego tylko dobrą znajomą, z którą fajnie mu się spędza czas, czy może jakąś rezerwową koleżanką na wypadek, gdy przestanie mu się układać z obecną partnerką. A może czuje sentyment z uwagi na to, co nas kiedyś połączyło...Kilka razy próbowałam zerwać tę znajomość, ale on zawsze wracał, a ja nie potrafiłam się od niego odciąć. Podaję jakie karty otrzymałam na takie pytania z prośbą o Wasze wsparcie w interpretacji:
1) w jakim celu on utrzymuje znajomość ze mną: gwiazda,odrodzenie, krol mieczy (6 mieczy)
2) jaka jest rada dla mnie na tę znajomość: 9 monet, król pucharow, rycerz pucharow (10 denarow)
*w nawiasie podane są karty uzupełniające dla danego rozkładu.
Moja próba interpretacji:
1 - dobrze się czuje w moim towarzystwie, tak jakby przy mnie "odżywał", jest także między nami dobre porozumienie intelektualne, lubi ze mną rozmawiać, dlatego za każdym razem powraca
2- myślałam, że wyjdą karty doradzające mi zerwanie tej znajomości, która stała się dla mnie w pewien sposób uciążliwa, jednocześnie do czegoś jest mi potrzebna, co jakby także wyszło w tych kartach, że jego obecność wiele mi daje w królu pucharów - okazuje mi zainteresowanie i wsparcie oraz dobrze razem nam się spędza czas na wspólnych imprezach.
Czy to rada dla mnie żeby tego nie zmieniać i pozostać przy tym, co teraz jest między nami?