Dodaj do ulubionych

uczucia/praca

30.11.18, 20:24
Dobry wieczór,
jestem w związku ponad 2 lata. Mam wrażenie jednak, że rozmijamy się z partnerem w oczekiwaniach. Ja chciałabym wreszcie jasnej i ustabilizowanej sytuacji a on nie może podjąć odpowiednich kroków. Jakie są rokowania co do naszego związku? Jeśli chodzi o pracę, czy pozostać w obecnej czy raczej szukać nowej?
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do ann999 - uczucia/praca 01.12.18, 16:16
      Droga Ann,
      1/ Karty nie widzą, aby twój partner myślał/zamierzał obecnie głęboko angażować się w poważny/stały związek. Sądzę, że on chciałby dominować (albo dominuje)/decydować/rządzić w tej relacji i przypuszczalnie traktuje to jako coś nietrwałego, przygodnego, impulsywnego (albo on nie ma przekonania co do trwałości relacji).
      Chętnie również wymknie się "cichaczem" jeśli będą próby nacisku lub szczerej rozmowy. Król monet + As buław + 7 mieczy.

2/ Praca: tutaj widać karty bardzo podobne w interpretacji każdej z dwóch sytuacji. Jak postąpić? - Tarot zawsze pozostawia pytającemu, bo za nikogo nie można decydować. Karty tylko pokażą jaki efekt może przynieść taki lub inny stan rzeczy.

- zostać w obecnej?: 9 buław + 4 mieczy + 7 buław - to pokazuje konkurencję, zmaganie się, obawę przed konfliktem lub decyzjami, ale 4 mieczy łagodzi to, jakby mimo wszystko, mimo tej szarpaniny, był spokój i stabilizacja (być może pewność zatrudnienia).

- szukać innej?: 2 kielichów + 9 buław + Wisielec - 9 buław powtarza się, Wisielec jest prawie jednoznaczny z 4 mieczy (spokój, relaks, sprawy odłożone na później), pierwsza karta - to porozumienie się, zgoda, sympatia.

Przypuszczam, że przekaz jest taki: na razie nic nie zmieniaj jeśli nie masz ku temu naprawdę drastycznych powodów. Albo: tak samo będziesz mieć w tej jak i innej pracy, albo nie czas na zmiany.
      • ann999 Re: do ann999 - uczucia/praca 01.12.18, 20:46
        Bardzo dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka