dominisiaa
22.02.20, 16:26
służyć do wskazywania osób? Czy ktoś z forumowiczów podjąłby się próby zinterpretowania tych kart? Chodzi o osobę, która próbowała się włamać na moje konto facebooka. Wiem po tym, że dostaję alerty na maila, a o próbach logowania i przywracania konta, a żeby to zrobić, trzeba znać email przypisany do konta. Kilka tygodni temu miałam podobną sytuację z próbami zalogowania się na moją skrzynkę email z nierozpoznanych urządzeń i dokonania resety hasła do konta więc to chyba nie przypadek.
Postawiłam pytanie, co za osoba próbowała się wejść na moje konto fb: król denarów, 9 mieczy, 10 kielichów i w jakim celu to zrobiła?: 9 denarów, 8 denarów, kapłanka.
Jest dużo monet więc pomyślałabym, że ta osoba ma jakieś cele finansowe lub jest z mojego kręgu zawodowego, z drugiej strony król den i 10 kiel trochę mi dały do myślenia, że to może być mój były maź? Tzn. niby on taki nieinformatyczny jest i to nie w jego stylu grzebać w cudzej poczcie nawet mojej, ale może kogoś wynajął do tego celu skoro wyszło tyle pentakli? Może szuka na mnie jakiegoś haka i próbuje wydobyć na mój temat jakieś ukryte informacje, żeby coś udowodnić przeciwko mnie w sądzie rodzinnym?
Brałam tez pod uwagę obecnego partnera, że może on o coś mnie podejrzewa, tyle że on nie pasuje mi do charakterystyki króla denarów, gdyż jest ode mnie młodszy, jeśli już to wyszedłby raczej w jakimś rycerzu...