Dodaj do ulubionych

Zamiary faceta

09.11.20, 10:04
Od czasu do czasu podbija do mnie facet na necie 😉 prześle pozdrowienia rzuci komplementem ..ja odpiszę zrewanżuje się podobnym i.... na tym się kończy zero kroku do przodu... zapytałam kart postawiłam krótki rozkład.

Co Pan myśli- Sąd Boży

Co Pan czuję- 3 Mieczy

Zamiary - 3 kielichy

Czyżby Pan miał zamiary zabawowe w 3 kielichach ale myśli logicznie i przekłada rozum nad sercem i w to nie wejdzie.
Czy może 3 miecze pokazały jakieś jego bolączki ..
Co myślicie??
Obserwuj wątek
    • koradebu Re: Zamiary faceta 12.11.20, 14:50
      Prawdopodobnie pan jest zajęty, czyli kogoś ma. Możliwe, że lubi niezobowiązujący kontakt internetowy.
      Miecze to także Internet.
      • magdalena.1230 Re: Zamiary faceta 13.11.20, 00:16
        myśli- Sąd Boży
        Co Pan czuję- 3 Mieczy
        Zamiary - 3 kielichy

Pan ma etap odrodzenia ,pozytywnie na niego działasz . Lubi z Tobą kontakt zresztą sama to pewnie wyczułaś .
        Chce relacji na chwile obecną fajnej czyli spotkajia , randki , ale napisałam ze fajnej czyli niezabowiązującej bo on dalej jeszcze ma drzazgę w sercu , która to boli .
        Ktos to zranił i dlatego nie jest w stanie wypłynąc na pełne morze , ale jest na dobrze stronie bo Karta ●Sąd jest pozytywna ,działa na ludzi odświeżająco, dodaje otuchy i energii na nowe...
        Bądź cierpliwa czekaj na swoje ,daj sie jemu rozkręcić.
        • czarnula46 Re: Zamiary faceta 16.11.20, 14:46
          Nie sądzę by ten Pan zrobił krok do przodu choć ma to w zamiarach ale to tylko zamiary.. kontakt jest sporadyczny czyli rzadko.. jakby chciał toby działał...
          • magdalena.1230 Re: Zamiary faceta 20.11.20, 21:26
            To właśnie napisałam że jak by chciał to by zadziałał - Jak ma działać skoro jeszcze ma serce złamane po starej miłości .
            Ruszyłaś go , ale jak nie będziesz miałą cierpliwości to wszystko szla* trafi . Pokory i cierpliwości...
            • czarnula46 Re: Zamiary faceta 20.11.20, 21:57
              Akurat cierpliwości mi nie brakuje .. nie narzucam się ..na spokojnie
              • magdalena.1230 Re: Zamiary faceta 20.11.20, 22:36
                Czarnula trzymam kciuki kiss on ma serce złamane , ale obudził sie dzięki Tobie . Więc widzi drogę ''światło '' Ciebie
    • babslobina Re: Zamiary faceta 25.11.20, 22:07
      pan cie sprawdza czy dasz sie skusic na niego/czy cie wyrwie poprostu, pan chce sobie udowodnic cos po zawodzie milosnym lub niespelnieniu w biezacym zwiazku?
      • czarnula46 Re: Zamiary faceta 26.11.20, 15:32
        Być może. Pożyjemy zobaczymy. Póki co z jego strony zero kroku tylko napisze i to rzadko 😂
        • magdalena.1230 Re: Zamiary faceta 09.12.20, 00:53
          Zero kroku by było jak by milczał - a on jednak oznaki żywota daje .
          Postaw partnerski zobaczymy czy coś się jemu zaczyna zmieniać czy już stare sprawy przebolał I może iść do przodu ..
          • czarnula46 Re: Zamiary faceta 09.12.20, 21:25
            Stawiałam karty u jednej Pani sama sobie już nie chciałam stawiać. Powiedziała że jest szansa koło mają dopiero. Co on taki ??
            • magdalena.1230 Re: Zamiary faceta 09.12.20, 22:46
              Dopiero w maju ? Czy Koło fortuny bo nie zrozumiałam - Ważne że jest chęć u niego a jak Ci się podoba to bądź zawsze gdzieś w pobliżu. 😊
              • czarnula46 Re: Zamiary faceta 09.12.20, 23:14
                Dziwny facet. Owszem podoba mi się ale nie bede się narzucać..Widzimy się jedynie przez neta ..chyba że sobie pogrywa dla zabawy..
                Tamte karty wyszły
                Papież słońce 10 kielichow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka