dark_september
03.04.24, 14:21
Witajcie - w innym wątku pisałam o konieczności zamknięcia działalności (póki co ją zawiesiłam by nie płacić zus skoro nie osiągam dochodów) i że finansowo jest u mnie bardzo kiepsko. Właściwie to już mi się skończyły pieniądze, a decyzje banków o pożyczkę na firmę w każdym są wszędzie odmowne z racji niskiego dochodu firmy. Wysyłam CV dot. pracy etatowej i nawet 3 oferty są rozpatrywane, ale nikt nie dzwoni w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej. Rozłożyłam więc po 3 karty finansowe na trzy miesiące na każdy miesiąc, z ogromną prośbą o zerknięcie na nie. Mam bowiem wrażenie, że karty wychodzą mi jakby życzeniowo dobre bo nijak się mają do mojej obecnej bardzo złej kondycji finansowej:
KWIECIEŃ: RYCERZ MONET, KRÓL MIECZY, 3 MONET
MAJ: CESARZOWA, 9 KIELICHÓW, PAŹ MONET
CZERWIEC: RYDWAN, UMIARKOWANIE, 6 MONET
Ad Kwiecień: rycerz monet już kilka razy pokazał mi "małe pieniążki, nie mogą być jednak z działalności gospodarczej bo tę zawiesiłam więc skąd mogą być? Król mieczy kojarzy mi się z urzędnikiem, może więc pomoc socjalna? Tyle że ja nie spełniam żadnych kryteriów. 3 monet to praca nad jakimś nowym projektem, składając więc karty do kupy może oznacza to rozpoczęcie nowego projektu lub znalezienie pracy dodatkowej, z której będą drobne pieniążki?
Ad Maj: W maju powinno być już znacznie lepiej bo Cesarzowa do biednych nie należy i w 9 monet jest dobrobyt, a w paziu monet widać pracę nad czymś więc może to ten nowy projekt zacznie przynosić pieniądze?
Ad Czerwiec: W czerwcu sprawy powinny ruszyć do przodu, a sytuacja finansowa będzie stabilna w Umiarkowaniu, a w 6 monet widać wymianę pieniądza - pieniądze będę wpływać i wypływać.