Dodaj do ulubionych

serdeczna prośba

08.11.18, 20:46
Pani Oyalo mam nadzieję, że znajdzie Pani również dla mnie chwilkę czasu. Podobają mi się dwaj mężczyźni - jeden blondyn rocznik 81' spod znaku Skorpiona, a drugi brunet rocznik 83' również spod znaku Skorpiona. Z obu Panami jestem w stosunkach czysto koleżeńskich więc niewiele wiem o ich życiu prywatnym, dlatego chciałabym zapytać Pani kart, czy mam szanse stworzenia bliższej relacji z których z tych mężczyzn? Ja jestem osobą po poważnych przejściach życiowych wiec chciałabym wiedzieć, czy jest sens brnąć dalej w którąś z tych znajomości gdyż nie mam już siły na ewentualna kolejną toksyczną relację. Bardzo proszę o postawienie kart
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do kasiunda - serdeczna prośba 09.11.18, 13:52
      Sugestia kart jest: że na obecnym etapie waszej znajomości nie ma szans na bliższą, odpowiednią (takiej, jak oczekujesz) relację z którymkolwiek z tych panów.
      Jak sama piszesz "niewiele wiesz o ich życiu prywatnym", to takie są przypuszczenia, że brunet 83' może być w jakimś związku, zależności. 10 kielichów + 2 buław + 5 monet - i próby zacieśnienia kontaktów, byłyby tylko rozterką, niezdecydowaniem, obojętnością i w efekcie brak akceptacji, odejście, rezygnacja, przegrana.
      Pan 81' - 4 kielichów + As buław + 8 buław - w pierwszej karcie widać znudzenie, apatię, brak zainteresowania. I chociaż następne karty pokazują energię, entuzjazm i nagły poryw, to niestety buławy reprezentują sprawy, które trwają krótko. Takie, co to się nagle zapalają i nagle gasną.
      Panowie podobają się tobie, ale w tej sytuacji, to jednak za mało. Albo czas waszych stosunków koleżeńskich jest niezbyt długi i nie wytworzyła się należyta więź miedzy wami. Albo oni nie są zainteresowani relacjami na dłuższą metę, a postrzegają ciebie aktualnie tylko jako koleżankę.
      Zamiar tworzenia relacji nie ma podstaw, a przypuszczalnie i przyszłości.
      • kasiunda Re: do kasiunda - serdeczna prośba 09.11.18, 18:32
        Bardzo dziękuję za wróżbę - tak myślałam, karty potwierdziły, że nic z tego nie będzie. Obu panów znam już od jakiegoś czasu (2 i 3 lata) ale mamy bardzo sporadyczne kontakty. Nasze stosunki są poprawne i widać, ze nawzajem się sobie podobamy, jednak faktycznie skończy się chyba tylko na podobaniu, gdyż żaden z nich nie wykazuje inicjatywy, a doświadczenia wiem, że gdy facet jest wolny i naprawdę zainteresowany to poruszy niebo i ziemie by umówić się na randkę... Niestety od zawsze takiego pecha, że panowie którzy mi się podobają są zajęci lub mną niezainteresowani ;/ Jeszcze nigdy nie byłam w związku z mężczyzną, który by mi się podobał, gdyż tak jak napisałam, Ci mnie nie chcą sad
        • oyala Re: do kasiunda - serdeczna prośba 09.11.18, 22:38
          Moja miła Kasiunda,
          czy to nie powinno być tak, że zwróć uwagę na innych panów, którym ty! kiss się podobasz.
          Podejdź do sprawy z innej strony, daj szansę wszystkim panom. Nigdy nie będziesz wiedzieć ile wartości mają do przekazania, dopóki nie dasz im szansy. smile
          • kasiunda Re: do kasiunda - serdeczna prośba 10.11.18, 12:53
            Oyalo, dawałam szans nie raz ale u mnie takie związki szybko się rozpadały, a dlatego głównie, że gdy kogoś nie kocham to nie mogę z tą osobą być na dłuższą metę. Poza tym ja przyciągam głównie tzw. patologicznych lub narcystycznych typów, z którymi nie da się stworzyć udanego związku nawet gdybym się zmusiła bo liczą się dla nich tylko oni sami. Może dlatego, że sama jestem po przejściach i oni to wyczuwają i wykorzystują moje słabości.Jeszcze nigdy nie miałam żadnego normalnego związku jak inne moje koleżanki. Ja tylko mogłabym być w związku z prawdziwej, odwzajemnionej miłości, ale gdy już si naprawdę zakocham to zawsze nieszczęśliwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka