Witaj ponownie Oyalo, w październiku wróżyłaś mi na tematy zawodowe ([url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,261696,166914814,166914814,czy_grozi_mi_zwolnienie.html]) i właśnie ta wróżba zaczęła się sprawdzać w tej drugiej wersji. Czyli otrzymałam w obecnej firmie "propozycję nie do odrzucenia", czyli przeniesienia do innego działu na inne stanowisko. Niestety w pierwszej chwili odczucia mam bardzo negatywne, ponieważ praca na tym stanowisku wydaje mi się bardziej stresowa, z dużo większą odpowiedzialnością i w gorszych, chaotycznych warunkach pracy. Panuje tam kiepska atmosfera pracy i średnio dogaduję się z ludźmi z tego działu. Już kiedyś pracowałam w tym dziale, ale to już nie jest ten sam dział, to już nie ta sama ekipa, ale to dla mnie trochę jak cofnięcie się w rozwoju ;/ Staje się dokładnie to czego się obawiałam od jakiegoś czasu

Dlatego chciałabym Ciebie ponownie prosić o wróżbę na temat zawodowy, co będzie dla mnie korzy korzystniejsze - skorzystanie z tej "propozycji", czy zmiana pracy czyli poszukanie sobie innej pracy? Jeśli to drugie, to czy uda mi się znaleźć nową pracą do wiosny? Z góry bardzo dziękuję za poświęcony czas