Dodaj do ulubionych

:) uprzejmie prosze

26.06.07, 16:45
Dziewczyny,rozlozylam kolezance dwa rozklady, chce sie kobieta wyprowadzic do
innego miasta i nie wie czy to dobra decyzja:
Pierwszy rozklad jest na miejsce w ktorym mieszka obecnie:
Za- 6 Monet
Przeciw- Sad
Rezultat - Rycesz Monet

Drugi to miejsce w ktorym mozliwe ze bedzie mieszkac:

Za- Kochankowie
Przeciw- Walet Monet
Rezultat- Krol Pucharow

Z mojej interpretacji wynika, ze pierwsze miejsce przyniesie duzo korzysci
materialnych ale czemu sad jest karta przciwna? Natomiast drugie miejsce
wydaje sie byc miejscem gdzie znajdzie milosc , co myslicie moje kochane
Panie?
Obserwuj wątek
    • 83anoola Re: :) uprzejmie prosze 26.06.07, 20:45
      1-szy rozkład:
      za pozostaniem przemawia to, że moze osiągnąc finansowy sukces, bezpieczństwo
      materialne, może zacząć bardziej otwierać się na ludzi i nieśc im pomoc co da
      jej poczucie spelnienia (np. jakaś działalnośc charytatywna)
      przeciw pozostaniu Sąd może wskazywać na to, że jezeli zostanie zakończy pewien
      etap zycia, bedzie się bała podejmować decyzje, tak jakby zatrzyma się w miejscu
      rezultatem będzie powodzenie w sprawach materialnych, stabilnośc, pomoc ze
      strony przyjaciół

2-gi rozkład:
      za przemawia to, że w nowy miejcu może spotkac kogoś, z kim połączy ją miłość,
      mozliy romans ale będzie to wymagalo dokładnego rozważenia wszysstkich za i przeciw
      przeciw jest to, że może stać sie rozrzutna, może popaśc w długi
      rezultat - odwzajemniona miłość, dojrzalość, spełnienie

to mi wygląda tak: jeżeli zostanie to odniesie finansowy sukces, poczuje się
      towarzysko i materialnie spełniona ale bedzie zyła tak jak do tej pory - takie
      same dni, żadnych eksytujcych zmian; natomiast jeżeli wyjedzie może odnaleźć
      miłośc, szanse na szczęście osobiste, z jednoczesnymi negatywnymi zmainami w
      sferze materialnej

pozdrawiam smile
    • romanticca Re: :) uprzejmie prosze 27.06.07, 22:34
      Uważam, że w starym miejscu jest komuś potrzebna. Ktoś liczy na jej pomoc a ona chętnie pomaga. Sąd ostrzega przed stagnacją, nic jej tu już nie spotka. Rezultat Rycerz Denarów - potwierdza całość. Uda jej się zrealizować plany. Będzie to dobre, spokojne miejsce.

Drugie miejsce:
      Na pewno zmieni się jej sytuacja towarzyska. Czy to będzie miłość? Nie wiadomo, ale na pewno ktoś się pojawi. Przeciwny jest Walet Denarów - nie bardzo wiem jak to zinterpretować sad czyżby miała rzucić naukę?
      Ostateczny rezultat to pokonanie wszelkich przeciwności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka