romanticca 26.07.07, 12:34 Dawno już tego programu nie oglądałam, ale jak ostatnio zerknęłam to zachwyciły mnie karty Sybilli. Wiecie może co to za talia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anonimek88 Re: Karty z ezo tv 26.07.07, 17:23 To są bodajże Gold/ Golden Tarot. Prawda, są przepiękne, też mam na takie chrapke, ale są bardzo drogie. Odpowiedz Link
kelyn Re: Karty z ezo tv 27.07.07, 14:08 Z tego co sie orietuje to karty Tarot Of Dreams www.aeclectic.net/tarot/cards/tarot-of-dreams/ Odpowiedz Link
ifyso Re: Karty z ezo tv 27.07.07, 14:27 dokładnie tę talię ma Wrózka Sybilla. Piękna... Odpowiedz Link
romanticca Re: Karty z ezo tv 27.07.07, 17:23 TAK! Dzięki dziewczyny. Nawet znalazłam w sklepie internetowym ósemka za... 340 zł hehe Będzie moja! Odpowiedz Link
romanticca Re: Karty z ezo tv 27.07.07, 20:21 A co! Pieniądze szczęścia nie dają, tylko to co możemy za nie kupić, nie? )) Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: Karty z ezo tv 27.07.07, 20:33 Dokładnie tak!Liczy się radosć, jaką wniosą te karty w Twoje życieWiesz co mi wczoraj przynioslo ogromna radośc? Znalazłam stronkę z przepięknymi Mandalami, Radość życia, Mandala Om, węzeł pomyślności, itp..Wydrukowałam sobie i oprawilam w antyramyWiszą sobie nade mną Jakościowo nie najlepsze, ale cieszę się z nich jak dziecko Może już głupieję na starośc)))))) Odpowiedz Link
romanticca Re: Karty z ezo tv 28.07.07, 14:00 To wielka sztuka cieszyć się z drobiazgów. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link