aglaonike 14.09.07, 22:19 sprawdzała już któraś z was która partia wygra wybory ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanticca Re: wybory :) 14.09.07, 22:24 No ja się nie mogłam powstrzymać Już jakoś pod koniec sierpnia sprawdzałam i WIEM! Ale nie powiem hehe )) Odpowiedz Link
romanticca Re: wybory :) 14.09.07, 22:33 Takie wróżby są trudne, bo jednak trzeba się na tę chwilę wyzbyć jakichkolwiek preferencji, oczekiwań itp. no i oczywiście nie zagalopować się w interpretacji. Bardzo się starałam, ale ponieważ wyszło po mojej myśli - ciągle mam wątpliwości czy aby na pewno mi się udało zachować absolutny obiektywizm Choć myślę, że tak. Odpowiedz Link
romanticca Re: wybory 15.09.07, 08:29 Z 3 powodów: 1. Jestem "tylko" w 95% pewna, że zachowałam obiektywizm; 2. Nie chcę by ktoś stwierdził, że skoro i tak wygrają to już nie musi iść na wybory; 3. Nie chcę mobilizować elektoratu "przeciwników"; ale jak już będzie "po" to powiem prawdę. Słowo! )) Odpowiedz Link
j.gaultier Re: wybory :) 18.09.07, 13:18 Wg moich obliczeń i obserwacji, frekwencja będzie wysoka i wyniesie pomiędzy 63% a 68%. Wybory wygra Platforma Obywatelska i otrzyma między 32% a 34%, natomiast PiS 25- 27%. Do parlamentu jeszcze wejdą PSL i LiD, które otrzymają między 10%-13%. Pozdrawiam gault Odpowiedz Link