Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

15.11.07, 20:33
Witam,
Od pewnego czasu jestem stałą czytelniczką forum. Fascynuje mnie przewidywanie przyszłości, a wszczególności karty tarota i runy. Bardzo prosiła bym o rozłożenie dla mnie kart.
Jestem młoda mężatką, bardzo chcielibyśmy z mężem mieć dziecko - czy w najbliższym czasie nam się to uda? Jak naszą przyszłośc widzą karty? Więcej danych chętnie podam na maila. Będę wdzięczna za pomoc dobrych wróżek smile
Obserwuj wątek
    • romanticca Re: prośba o wróżbę 15.11.07, 20:44
      Nie widzę pod Twoim nickiem żadnych wpisów na forum gazeta.pl
      • dn22 Re: prośba o wróżbę 15.11.07, 21:34
        wpisałam się w temacie dotyczącym regulaminu forum. Od pewnego czasu codziennie czytam forum, ale nie byłam zarejestrowana. Dopiero dziś założyłam sobie konto i specjalnie wpisałam się w tamtym wątku żeby móc poprosić o wróżbę. Jesli uważasz, że to zbyt mało - mogę wypowiedzieć się równiez na innych forach i wrócic tu za pewien czas.
        • romanticca Re: prośba o wróżbę 15.11.07, 23:28
          Wypowiedzenie się w jednym wątku nie czyni z Ciebie osoby wiarygodnej.
          To, by osoba prosząca o wróżbę posiadała na swoim koncie wypowiedzi nie jest naszym kaprysem, ale gwarancją jej uczciwości. Jedna wypowiedź tego nie zapewnia. Rozumiemy, że czasem ktoś chce zachować anonimowość - rozwiązanie tego również można znaleźć w regulaminie.
          Ja ze swojej strony powinnam Twój wątek wykasować od razu, jednak liczę na to, że może ktoś jednak się zdecyduje.
          Musisz jednak być przygotowana na to, że być może taka osoba się nie znajdzie (choć mam nadzieję, że będzie inaczej).
          Pozdrawiam serdecznie
    • wyrdlove1 Re: prośba o wróżbę 16.11.07, 08:04

dn22- napisz do mnie na gazetowego maila.Podaj też datę urodzenia Twoją i
      męża.Wieczorem Ci odpowiem.Wiola.
      • dn22 Re: prośba o wróżbę 16.11.07, 19:56
        Dzięki, mam nadzieję, że mój mail doszedł. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka