czaszka00 05.01.08, 23:30 przyznajcie się często się wam zdarzają ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sukieneczka_czerwona Re: porażki 05.01.08, 23:49 Życiowe czy tarotowe? Życiowe to bardzo często,nie tu lokuję uczucia,pieniądze,ehh... A jeśli chodzi o tarota,to sprawdza mi się tak w 80% Myślę,że to i tak dobrze jak na skromne początki.Pozdrawiam Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: porażki 06.01.08, 00:19 Tarotowe - różnie bywa. Najgorsze,że jak ktoś ze znajomych ( praktycznie zawsze jedna i ta sama koleżanka) mówi mi, że się nie sprawdza, to biorę to strasznie do siebie i jestem wściekła na nią i siebie W sumie w przypadku tej jednej osoby mylę się w 80 %i zawsze sobie mówię,że to ostatni raz, kiedy dla niej stawiam karty Odpowiedz Link
allula Re: porażki 06.01.08, 11:54 jeżeli chodzi o tarota, a jestem naprawde w powijakach w tej dziedzinie,to mam częste porażki, natomiast w życiu? -chyba spadam jak kot,na cztery łapy,i jakoś wychodzę obronną ręką z trudnych sytuacji.Może to nie stosowne,ale zawsze przed jakimś wyborem,proszę swojego Anioła Stróża o pomoc-zawsze ją dostaje! W moim przypadku to działa. Odpowiedz Link
czaszka00 Re: porażki 06.01.08, 13:17 w życiu można powiedzieć że nie mam porażek .... dostaję to co chcę zawsze ))... prędzej czy później )) Odpowiedz Link