Dodaj do ulubionych

ortografia

20.06.08, 09:37
wiem że moja ortografia jest do bani jestem dysgrafem dlatego
postaram sie pisac bez błędów ale niczego nie obiecujesmile
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: ortografia 20.06.08, 12:18
      Radziłabym zainstalować Mozillę Firefox (można ściągnąć darmowy plik z internetu) i wchodzić na strony przez Mozillę. W aktualnych wersjach Mozilli jest słownik języka polskiego i słowa z błędami zostają podkreślone. (Z tym, że wtedy trzeba pisać polskie litery (ą, ę, ó, itd) - żeby wszystko nie było popodkreślane.
      Mozilla ogólnie jest wygodniejsza w stosowaniu - w porównaniu z Internet Explorer.

Ja robię mnóstwo literówek - litery zmieniają sobie kolejność w słowach wink Ale zaraz mi się takie przekręcone słowo podkreśla wink
      • okwilk Re: ortografia 20.06.08, 16:27
        > Radziłabym zainstalować Mozillę Firefox (można ściągnąć darmowy plik z internet
        > u) i wchodzić na strony przez Mozillę. W aktualnych wersjach Mozilli jest słown
        > ik języka polskiego i słowa z błędami zostają podkreślone. (Z tym, że wtedy trz
        > eba pisać polskie litery (ą, ę, ó, itd) - żeby wszystko nie było popodkreślane.
        > Mozilla ogólnie jest wygodniejsza w stosowaniu - w porównaniu z Internet Explor
        > er.
        >
        > Ja robię mnóstwo literówek - litery zmieniają sobie kolejność w słowach wink Ale
        > zaraz mi się takie przekręcone słowo podkreśla wink
        >
        "Zgadzasie" - ja też używam i sobie chwalę smile
      • elleshesie Re: ortografia 20.06.08, 22:18
        kita32 napisała:

> Radziłabym zainstalować Mozillę Firefox (można ściągnąć darmowy plik z internet
        > u) i wchodzić na strony przez Mozillę. W aktualnych wersjach Mozilli jest słown
        > ik języka polskiego i słowa z błędami zostają podkreślone. (Z tym, że wtedy trz
        > eba pisać polskie litery (ą, ę, ó, itd) - żeby wszystko nie było popodkreślane.
        > Mozilla ogólnie jest wygodniejsza w stosowaniu - w porównaniu z Internet Explor
        > er.
        >
        > Ja robię mnóstwo literówek - litery zmieniają sobie kolejność w słowach wink Ale
        > zaraz mi się takie przekręcone słowo podkreśla wink
        >

I w ogóle Mozilla jest o wiele bezpieczniejsza niż IE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka