siwywzl 20.06.08, 09:37 wiem że moja ortografia jest do bani jestem dysgrafem dlatego postaram sie pisac bez błędów ale niczego nie obiecuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Re: ortografia 20.06.08, 12:18 Radziłabym zainstalować Mozillę Firefox (można ściągnąć darmowy plik z internetu) i wchodzić na strony przez Mozillę. W aktualnych wersjach Mozilli jest słownik języka polskiego i słowa z błędami zostają podkreślone. (Z tym, że wtedy trzeba pisać polskie litery (ą, ę, ó, itd) - żeby wszystko nie było popodkreślane. Mozilla ogólnie jest wygodniejsza w stosowaniu - w porównaniu z Internet Explorer. Ja robię mnóstwo literówek - litery zmieniają sobie kolejność w słowach Ale zaraz mi się takie przekręcone słowo podkreśla Odpowiedz Link
okwilk Re: ortografia 20.06.08, 16:27 > Radziłabym zainstalować Mozillę Firefox (można ściągnąć darmowy plik z internet > u) i wchodzić na strony przez Mozillę. W aktualnych wersjach Mozilli jest słown > ik języka polskiego i słowa z błędami zostają podkreślone. (Z tym, że wtedy trz > eba pisać polskie litery (ą, ę, ó, itd) - żeby wszystko nie było popodkreślane. > Mozilla ogólnie jest wygodniejsza w stosowaniu - w porównaniu z Internet Explor > er. > > Ja robię mnóstwo literówek - litery zmieniają sobie kolejność w słowach Ale > zaraz mi się takie przekręcone słowo podkreśla > "Zgadzasie" - ja też używam i sobie chwalę Odpowiedz Link
elleshesie Re: ortografia 20.06.08, 22:18 kita32 napisała: > Radziłabym zainstalować Mozillę Firefox (można ściągnąć darmowy plik z internet > u) i wchodzić na strony przez Mozillę. W aktualnych wersjach Mozilli jest słown > ik języka polskiego i słowa z błędami zostają podkreślone. (Z tym, że wtedy trz > eba pisać polskie litery (ą, ę, ó, itd) - żeby wszystko nie było popodkreślane. > Mozilla ogólnie jest wygodniejsza w stosowaniu - w porównaniu z Internet Explor > er. > > Ja robię mnóstwo literówek - litery zmieniają sobie kolejność w słowach Ale > zaraz mi się takie przekręcone słowo podkreśla > I w ogóle Mozilla jest o wiele bezpieczniejsza niż IE. Odpowiedz Link