Dodaj do ulubionych

trudny wybór

01.03.09, 14:02
Pykanie brzmi „czy powinnam zabiegać o powrót męża czy szukać innego partnera” nie mogę zamieścić zdjęcia ale załączam link "TRUDNY WYBÓR" runy.com.pl/html/wrozby.htm używam tylko wielkich arkanów i nie odwracam kart
dla pierwszej propozycji wyciągnęłam 1- mag, 2-głupiec, 3-koło fortuny, 4-kochankowie
dla drugiej propozycji wyciągnęłam 1-księżyc, 2-wieża, 3-cesarzowa, 4- świat

karta 5-umiarkowanie

mam mieszane uczucia i sama nie wiem jak to interpretować, odnoszę wrażenie, że z mężem nie czeka mnie nic dobrego czy karta kochankowie w tym miejscu mówi, że będzie mnie zdradzał??? Sama juz nie wiem co mam myśleć,czasami zachowuje sie tak jakby wszystko chciał naprawić a innym razem udaje, ze nie wie o czy ja mówię.

2. TRUDNY WYBÓR
Kiedy stoimy przed wyborem, którego musimy dokonać pomiędzy dwoma opcjami, możemy skorzystać z nieco zmodyfikowanego rozkładu partnerskiego. Do tego rozkładu będzie nam potrzebnych 6 kart.

1 - stan obecny obu spraw
2 - co ta propozycja mówi o sobie
3 - co będzie, jak wybierzesz tę opcję - najbliższa przyszłość
4 - co będzie jak wybierzesz tę opcję - dalsza przyszłość
5 - Ty w obecnym dylemacie

Obserwuj wątek
    • beornot Re: trudny wybór 01.03.09, 14:17
      a jak Ty interpretujesz te 2 drogi?smilebo nie ma Twojego omowienia
      tych kart.. szkoda ze wyciagasz tylko AW...
      • sarna41 Re: trudny wybór 01.03.09, 20:58
        sama nie wiem jak mam je odczytać bo księżyc i wieża wprowadzają wiele zamieszania ale dwie następne - cesarzowa i świat dają nadzieję na znalezienie nowego partnera a efekt będzie umiarkowany.
        Ciekawa jestem waszej interpretacji.
        • ines113 Re: trudny wybór 02.03.09, 16:57
          Zgodnie z regulaminem forum kazdy kto prosi o pomoc w interpretacji
          powinien podac najpierw wlasna interpretacje.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=81001458

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka