pudelek321 23.07.09, 21:55 Witam, mam pytanie, czy karty tarota potrafia odp czy mezczyzna jest obcokrajowcem czy tez Polakiem? Jesli tak, to jak ta interpretacje zasugeruja? Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: obcokrajowiec 23.07.09, 23:50 połóż dwie karty na "cudzoziemiec" i dwie na "Polak". Odpowiedz Link
pudelek321 Re: obcokrajowiec 24.07.09, 08:34 Dziekuje za odp, ale niestety nie moge jej sprawdzic. Mam swoja ulubiona tarocistke i stwiala mi tarota i jej odp na moje konkretne pytanie brzmiala: Ponownie pojawiły się wyjazdy, podróze. Sądząc, że ciągle jednak w rozkładzie jest to podkreślane, stwierdzam, że może być to obcokrajowiec. Chociażby dlatego, że to Pani wyjedzie. Cos mi tutaj nie pasuje, za malo konkretnie, przeciez w podrozy mozna spotkac (wszechobecnych wszedzie) Polakow, ktos pomoze? Odpowiedz Link
beornot Re: obcokrajowiec 24.07.09, 08:36 czyli tak Ci wywrozyla ze spotkasz kogos kto bedzie obcokrajowcem? Wiesz na to mogla sie zlozyc jakas sekwencja kart, jakies ich polacznie, moze 6 mieczy, Swiat przy karcie mezczyzny, badz pytaniu gdzie go spotkasz? Odpowiedz Link
pudelek321 Re: obcokrajowiec 24.07.09, 08:58 TO wlasnie nie wiem, albo chociaz najprostrze rozlozenie na te podwojne karty. Przytoczylam dokladna odp, poniewaz wrozba byla przeslana na meila. Odpowiedz Link