beornot 09.08.09, 10:23 zapytalam karty jak dana osoba zareaguje jak powiem jej ze jest dla mnie wazna: 4 kielichy, kaplan, krolowa denarow- co o tym myslicie? chyba bedzie neizadowolony, narusze jego spokoj, jego wartosci ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodiogien Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 10:43 A ja myślę że będzie zadowolony ale da mu to do myślenia. Odpowiedz Link
beornot Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 10:50 no ale ten kaplan? krolowa denarow to zawsze pozytywnie mi sie kojarzy, z osoab ktora wiele ma i wsyztsko sie uklada jak chce, a Kaplan rozwaza, no ale ma swoje zasady, no i ten ladunek wybuchowy 4 kielichy, ktory niesie nienasycenie Odpowiedz Link
asia.33 Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 12:12 jak dana osoba zareaguje jak powiem jej ze jest dla mnie wazna : 4 kielichy, kaplan, krolowa denarow beornotku dziwnie jakos ... nie wiem czy to kobieta czy mezczyzna ale pstawa bierna , leniwa, do tego mooze rzucic jakies "mą┤drosci zyciowe " jak to papiez, ze to niemoralnie tak i pomysli ze jest Tobie do czegos ptrzebna np by Tobie było wygodnie lub dostatnio ...moze wstrzymaj sie z tymi deklaracjami co ? Bo entuzjazmu nie widac. Moze za wczesnie Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 13:39 Hmm nie koniecznie może być tak jak sobie tego życzysz. Sprawdź w partnerskim układzie jak wyglądacie. Bedzie wiadomo czego oczekuje i jakie ma plany ten ktoś. Z tego układu widać,ż eten ktoś nie jest skory do działania, jest raczej bierny w tym temacie. Posiada swój światopogląd i wartości na pewne tematy, związane z bezpieczeństwem , partnerstwem, które mogą się zderzyć z Twym komunikatem. Odpowiedz Link
indi12 Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 20:46 Witaj! Dołożę swoje odczucia Wdaje mi się że tak bardzo go zaskoczysz ze nie zauważy prawdziwych intencji, a poniewaz ma zasady ( niektóre staroświeckie ) może uznać że rozmowa o "tych" sprawach leży w gestii mężczyzn i to oni powinni pierwsi...,skutek może być taki że się wystraszy że jesteś bardzo silną nowczesną kobietą ( królowa czasami kojarzy mi się z feministką )a facieci sie takich boja bo uwazaja ze niszczą ich Ego No tak mi się to przeczytało) Odpowiedz Link
beornot Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 21:44 no moze macie racje jak zapytalam cozrobi jak dostnaie smsa ode mnie: kaplan,3 kije, krol denarow- znowu ten kaplan, sa jakies zasady ktorymi sie kieruje bo tak mu wygodnie? Odpowiedz Link
asia.33 Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 21:50 beornotku to moze tylko lub az facet ..taki materialny i moze przyziemny jednak , faceci lubia zdobywac ale chyba nie lubia byc zdobywani ...wiec moze nie wyzawaj jemu uczuc tylko badz tajemnicza ...a smsa mozesz napisac ale moze o innej tresci.. wiesz to chyba typ tradycyjny troszke moze go to zbic z tropu...musi czuc grunt pod nogami , byc pewny i solidny jak to król monet ..wiec pisz do niego jak do krola monet ..narazie beornotku , trzymamy kciuki Odpowiedz Link
beornot Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 22:18 dzieki Asiu znacyz ja nie chce go zodbywac, Bron Boze...ja chce mu tylko dac znac ze mysle, zeby go zachecic,zeby wiedzial ze jednak mi zalezy Odpowiedz Link
asia.33 Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 23:05 napisz ze wrazie jakby co jestes ..powinien zrozumiec ...bo ja wykładu typu papiez na taki temat to nie chciałabym usłyszec ..zadna by nie chciała. Jesli a on jakes kłopoty to zaznacz ze moze liczyc na Ciebie i ze estes ..oooo moze cos takiego co ? Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: jak zareaguje osoba 09.08.09, 23:10 Wiesz, przychylam się do poprzedniego zdania. Ten mężczyzna to silny facet, stojący twardo na ziemi i to on chce a może nawet nie to ,że chce ale uważa,że tak powinno być- to ja steruję rzeczywistością i tym co jest dla mnie odpowiednie- 3 buław jako karta brama jest tutaj troszkę przyblokowana, oznacza to tyle,że on ma swój własny światopogląd i ten sms raczej nie skłoni go do działań. Nie wychodzi on poza ramy dotychczasowego postępowania. Król jest działaniem ale w tym wypadku dla mnie zwraca się ku 3 Buław co znaczy znowu to,że on działa w obrębie tylko swoich nawyków, widzenia świata, reakcje z zewnątrz go mogą blokować. Taki facet raczej reaguje na to co widzi, co może dotknąć , zbadać - wniosek taki: czy jest możliwość spotkania i pokazania mu , dania impulsu? Jeśli tak, to mam wrażenie,że szybciej może się to rozwinąć. Odpowiedz Link
beornot Re: jak zareaguje osoba 10.08.09, 09:25 no uparty jets fakt, kirke ja troche inaczej odbieram te 3 bulawy, ale ono faktycznie tu jets przyblokowane..chyba nic tym nie zmienie, za slaby impuls...moze zorbie partnerski Odpowiedz Link