asia.33 15.08.09, 23:39 Dziewczynki zaraz pojawi sie tu Krzysiu i zapyta o miłosc..czekam by sprecyował pytanie...bardzo mi pomógł na innym forum ..tzn rozebrał mój zwiazek na czynniki pierwsze i fanie obiecałam ze pstawie Jemu arty ...macie cos przeciwko ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faucon6 Re: dla Krzysia 16.08.09, 08:59 ja nie mam nic przeciwko, jasne. Tzn. ze Asia Ty wrozysz, a my interpretujemy czy odwrotnie? Chetnie cos dodam jesli poczuje, ze cos wiem Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 09:26 Witam wszystkie Czarownice. Dzien dobry. Nie wiem jak wyrazic swoja wdziecznisc wobec Asi za podjecie proby pomocy. Autentycznie okres, w ktorym obecnie funkcjonuje (jeszcze sie trzymam) nie nalezy do latwiutkich. Asia zna moja sytuacje (na tyle na ile to mozliwe), dlatego nie bede rozpisywal ponownie o swoich klopotach. Koncentruje sie na pytaniach OK? Czy dziewczyna (KASIA), ktora mialem okazje i nie skrywana przyjemnosc poznac (moja pacjetka) jest Ta, z ktora zwiaze sie na stale (dokonam wszelkich staran)? - To pytanie 1. Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 09:57 Mam Gabinet Odnowy Biologicznej, prywatna dzialalnosc gospodarcza. Swietnie sie rozrasta ta dzialalnosc ......w dlugi finansowe. Nie chce jej likwidowac (od roku istnieje), mam swiadomosc, ze jest to proces dlugotrwaly, ktory zapewne KIEDYS zacznie przynosic profity. Tylko jak przetrwac? Co Tarot na to? Utrzymac, czy nie? Podswiadomie "wiem", ze musze pomagac innym (wewnetrzny przymus), ale jakim kosztem, to tez bardzo trudne. To pytanie 2. Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 11:41 pytanie o gabinet sytuacja obecna = 5 mieczy obecnei wygląda to tak ze odniosłes sukce który jednak nie cieszy tak jak powinien.....spełniłes swoje marzenia otworzyłes gabinet ...ale mogło byc i tak ze z powodów niskich dochodów dobry pracownik zrezygnował ..wyglada jakbys został na tym polu sam. co zrobic by gabinet zaczął przynosic zyski = 7 monet...9 kiji..papiez mysle ze czas tu odgrywa wielka trole , tak jak na karcie 7 monet - to czas oczekiwania na wzrost czegos co zasiane i niebawem zbierzesz plony tego co posadziłes....9kiji-wytrwałosc i uór musisz sie w nie uzbroic....na 1 i 2 karcie ten człowiek czeka , i przeczeka najgorsze chwile ....musisz skupic sie na tym by wyrobic sobie opinie dobrego gabinetu....papiez to w koncu specjalista ..moze warto nastawic sie na konkretnych klientów....pomyslałam tez o reklamie ...wystarcza male wizytówki wkladane do skrzynek musisz sie poazac jako specjalista grnej pólki. 3. Jak bedzie wglądała sytuacja po reklamie = 10 puch...5 monet..3 puch Krzysiu mysle ze warto , beda korzystac całe rodziny...ludzie którym potrzebna rehabilitacja ( na arcie 5 monet jest człowiek o kulach!) Krzysiu bedziesz zadowolony !!!!! Nie rezygnuj rok działalnosci to mało...moj baranek tez prowadzi ziałanosc i gdydby nie ja pewnie by zwinął agle a wczoraj mi mówi ze ten sezon jest o niebo lepszy ...i to ja sie upierałam ( ryczałam wrecz jemu do suchawki) by nie sprzedawał swojej knajpki bo to miejsce bardzo mi bliskie , moim emocjom. Nic nie stanie sie od razu! Wiec musisz przetrwwac i pomysl jak dotrzec do wiekszej grupy ludzi .....bedzie lepiej! Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: dla Krzysia 16.08.09, 17:31 Nie czytałam wszytskich postów jeszcze więc mogę sie powrórzyc: Pytanie o firmę z 7 monet, 9 kijów i papieżem. Mam wrażenie, ze 7 monet mowi o inwestowaniu. Pieniędzy inwestowaniu. Zainwestowac, uprzec się czyli miec biznesplan (albo zweryfikowac stary) i może przyjąc kogoś do spółki? Albo przynajmniej skorzystac z jakiś podpowiedzi fachowców w branży, albo podejrzec ich rozwiązania czy działalnośc... (facebook, twitter i nie wiem co jeszcze jest teraz na topie - to reklama) Albo... postawic na reklamę szeptaną (zapomniałam teraz słówka angielskiego na to - taka reklama "jedna pani drugiej pani") PS zorientowałam się (czy dobrze???) że jest to działalnośc własnymi rękami czyli masaże, rehabilitacja itp. Są czasopisma branżowe? Jest sens się tam reklamowac? Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 11:21 Krzysiu uwazam, ze macie szanse i nie rezygnuj...wydaje mi sie , ze nie moga to byc wielkie i konkretne kroki ale zblizaj sie do Niej jak tylko mozesz ..ale do rzeczy. Rozkład Lukrusi na utworzenie związku. 1.Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłośći (lub co połączyło )? = 4kiji połaczyło ich miejsce uzytecznosci publicznej , gdzie mozna sie rozerwac, odpoczac , spedzic miło czas...Krzysiu to Twój Gabinet 2.jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili?= 2mieczy obecnie nie macie dobrego kontaktu ...ale kazde z Was mysli , zastanawia sie nad ta sytuacja wewnatrz siebie ...chyba naet nie dopuszcza nikogo z zewnatrz ...oceniacie sytuacje. Mysle ze Kasia tez mysli i zastanawia sie nad tym, moze czeka na znak od Ciebie na wiadomosc, pewnie sama pierwsza kroku robic nie chce. 3. co wpływa negatywnie na utworzenia związku? = król pucharów I tu troszke dziwnie...moze to byc ktos z przeszłosci , jej mąz , ojciec...moze nie do konca formalnie wszystko ma załatwione...jest w jakims stopniu jeszcze zwiazana z mezaem moze tylko jakies sprawy , wspolne meszkanie itp. Bo z tego co wiem Ty jestes wolny , prawda? 4. co wpływa pozytywnie na utworzenie związku? = rycerz monet Rycerz monet to dobry przyjaciel, który pomaga , działa, zdobywa doswiadczenie ..Krzysiu moze to chodzi o to ze Ona bedzie korzystac z Twoich usług i masz mozliwosc by nawiazac i rozwinąc ta znajomosc.To jest szansa . Traktuj Ją wyjątkowo..moze zaproponuj gratis jakis dodatkowy zabieg ...w koncu rycerz monet to ktos kto pomoaga, obdarowuje , jest hojny! 5. Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyzne? = papież Chcesz ale zaczynasz analizowac, szukasz potwierdenia "z góry" ze to est to , kogos madrzejszego, czyjejs rady , chetnie posłuchasz wykładu czy warto. Stawiasz umysłi moralia ponad uczucia . 6. Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? = Mag i tu prosze Ona chce Krzysiu...mag to ktos kto jest sprytny, posiada juz jakąs wiedze i wie jak ja wykorzystac ....moze zauwazyła ze spodobała sie Tobie ...chyba bedzie robic wszystko jak to mag by Cie oczarowac 7. Co możemy zrobić ,żeby było dobrze(aby związek zaistniał)? = paz pucharów okazac uczucia ale nie zbyt wylewnie , niech to na poczatek beda miłe gesty , stopniowo. 8. Jak będą wyglądały w nadchodzącym czasie relacjie mężczyzny z kobietą ? = paż monet bedzie przyjazne i wydaje mi sie ze bedziecie sie sobie przygladac . Rezultat :=:Czy utworzą docelowy związek? = as mieczy as mieczy siła intelektu, a moze jakies dokumenty....moze połaczy was załatwianie jakis spraw , wypełnianie dokumentów.. moze bedzie potrzebowała od Ciebie opionii na pismie tak mi sie skojarzyło. Wiesz jesli Ona jest taka skorpionia to moze miec ciezkie chwile z racji neptuna i jowisza! W kazdym bądz razie postaraj sie nawiazac kontakt koniecznie ! przyszłość = umiarkowanie...rycerz mieczy....gwiazda fajne karty...takie badanie gruntu , stopniowe i ostrozne, duzo zalezy od Ciebie Krzysiu , musisz podtrzymac ten kontakt i walczyc o Nia ...musisz działac..nawiaz kontakt bo wczesniej karta 2 mieczy mówi ze tego kontaktu brak...miej nadzieje piekna karta gwiazda ...bardzo lubie ta karte ...Krzysiu a moze jak ten rycerz mieczy ( na mojej karcie rycerz pedzi gdzies ) nastepna karta gwiazda - kojarzy mi sie z morzem , miejscem gdzie jest duzo wody . Słuchaj nawiaz kontakt , jesli ona jest gdzies nad woda moze warto sie tam wybrac co ?Podoba mi sie zakonczenie Na tym etapie karty pokazały ze szanse są, spróbuj sie zblizyc zobaczymy za jakis czas co dalej ...i dziaaj nie rozkładaj na czynniki pierwsze i nie zmarnuj tej szansy ! Trzymam kciuki baaaaaardzo mocno Asia Odpowiedz Link
beornot Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:11 przylacze sie skromnie do interpretacji, choc ja inaczej widze ta relacjenr. 1 wiadomo, Krzys naswietlil sytaucje. 2. 2 miecze - w chwili obecnej sa jakies romzowy, wymiana pogladow ale duzy zamet i odgradzanie sie, takie nie dopuszcanie mysli ze moze cos byc, moze to jej postawa?To takze takie krzyzowanie sie logiki i uczcuc... 3. co wpływa negatywnie na utworzenia związku? = król pucharów - no ktos z jej przeszlosci, wydaje mi sie ze kogos ma > 4. co wpływa pozytywnie na utworzenie związku? = rycerz monet - to wsyztsko musi isc swoim trybem, powoli, w bezpiecznym tempie, musi byc stabilny grunt,przyjacielskie kontakty, ona lubi czuc sie pewnie i ze na kogos moze liczyc, i chyba tu tak jest 5. Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyzne? > = papież- hmm Krzys ma podejscie b. powazne, takie zasadnicze, jednoczesnie lubi rzadzic i podejmowac decyzje takie nie gloszace sprzeciwu, tu niekoniecznie to jets dobre... 6. Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? > = Mag - mysle,ze chce bys ja adorowal i uwodzil, bo czuje sie kobieco, i tedy droga i popis dla Ciebie 7. Co możemy zrobić ,żeby było dobrze(aby związek zaistniał)? = > paz pucharów- paz pucharow to przyjacielskie spotkania i takie swieze uczcucia, mysle ze mozesz ja gdzies zaprosic albo zorganiowac jakies male przyjacielskie spotkanie 8. Jak będą wyglądały w nadchodzącym czasie relacjie mężczyzny z > kobietą ? = paż monet - tu przchylam sie do spotkania, paz denarow to dla mnie jakies wspolne przedsiewziecie, moze jakas przysluga, moze skoro masz gabinet odnowy to jakis specjalny pakiet uslug jej zaproponuj? Dalsze karty widze gorzejTu trzeba pomanipulowac cos zmienic... Rezultat :=:Czy utworzą docelowy związek? = as mieczy - dla mnei to zawsze jakies ciecie, ale i rozmowa, musicie duzo rozmwiac, bez niedomowien, wyjasnic co sie oczekuje..To takze szukanie rozwiazan, a takowe karty wyzej podpowiedzialy przyszłość = umiarkowanie...rycerz mieczy....gwiazda- ja troche negatywniej je odczytuje i stad ostroznie podchodze - widze to tak, istota dzialan jets pozwolenie na zaistnienie silniejszej wiezi miedzy wami powoli, w swoim tempie, by kazde oswajalo sie ze soba, zbyt szybkie dzialanie doprowadzi do ciec i nieporozumien ( rycerz mieczy) a tak jets nadzieja Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:19 ale beornotku karty wyraznie pokazały ze nadzieje trzeba miec w tej spraiwe. Tak teraz mysle ..Krzysiu a moze Kasia ma meza jednak co i ten as mieczy to byłoby roziwzaniem tego problemu co ? Jetses pewien ze Ona jest wolna ? Odpowiedz Link
beornot Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:23 Walsnie czy ona jets wolna? Asiu ja jak widze rycerza mieczy i umiarkownaie to mam duzy dystans, uwazam ze rycerz tu daje wyrazna wskazowke, ze byle by nie zapredko bo cos moze przerwac relacje..ja tak to czuje, a Gwiazda przynosi nadzieje ale tez milosc platoniczna U mnie karta w rozkladach bardziej jest natchnieniem, oczekiwaniem na lepsze jutro niz spelnieniem...no ale ktos inny moze sie neich wypowie? Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:37 ale ogolny klimat kart jest dobry i tez tak jak Ty radzisz zaczełabym małymi kroczkami od przyjazni. Kart całkiem dobre jak na moment poznania i spotkania , jest szanasa by cos sie zafziałao, ładne karty ..po za tym Jej postawa ....zachecajaca przynajmniej ...bedzie Go czarowac jak nic ...bo ma wszystko czym moze Go oczarowac..jest piekna (monety) madra(miecze) ciepła (puchary) i przebojowa(kije) jest idealna dla Niego i w sumie nawet wystarczy ze zwyczajnie jest i nie musi nic robic ...ma wszystko co potrzeba . Jedyne co mi sie nie podoba to ten Król Puch ..Krzysiu a moze Ona sadfzi ze Ty jestes zonaty co ? Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 18:17 1.Co Was połączyło dla mnie to wspólnota, takie samo intuicyjne postrzeganie świata, spokój, uczucie bezpieczeństwa. Coś na kształt,że czujemy jakbyśmy znali już tą osobę. 2.Teraz jest blokada na poziomie uczuć, ktoś stara się wykalkulować w ciszy i wycofaniu, nie kontaktowaniu się swoją sytuację. To też czas kiedy każde z was zabrnęło w ślepą uliczkę kiedy chcemy jak najszybciej wrócić do stanu poprzedniego. Prawdopodobnie kontakt między Wami jest bardzo słaby. 3.Wpływa negatywnie inny mężczyzna, który jest w tej relacji jeszcze-bądź decyzje zbyt pochopne albo podjęte pod wpływem bardzo dużych uczuć. Tutaj jest tez coś takiego,że być może Pan Krzysztof się wycofuje, bardzo chce ale nie wie jak odszukać ten tor by rozwiązać sytuację, nawiązać kontakt, przerwać to co blokuje. 4. Pozytyw to to,że ktoś ma plan działania, powinien się wystrzegać szybkich ruchów a jedynie systematycznie drążyć skałę 5.ogromne, świadomość,że jest to ta kobiet ai nikt inny, tutaj patrząc na kończące karty ten układ, Papież może kłaść cień. Zbytnia wiara i przeświadczenie wręcz ślepe o swej nieomylności co do przeczuć z wnętrza-czasem wręcz mistycznych. 6.Jest ciekawa, jest Pan inny od osób które do tej pory spotykała, wnosi Pan coś nowego, ożywczego. Jest na tak ale też proszę uważać by nie stać się marionetką w rękach tej Pani, może zbyt mocne słowo uwaga na kobiecą kokieterię . 7. Spokojnie, proszę wyważyć uczucia i to co może Pan faktycznie dać a co Panu się zdaje ,że może dać. 8.As mieczy na docelowy związek, nie jest karta zbyt pozytywna. To blotka i do tego As- ziarno i początek idei. Na pewno nie mówi ,że to już teraz. 9. Z tych kart wynika,że nie stworzy Pan szybko związku takiego o jakim Pan myśli z tą Panią. Trwałego/partnerskiego na życie. Relacja może się wystudzić bądź przerwać na jakiś czas. Później Państwo znowu się spotkają. Jest nadzieja. Jednak nie teraz. Życzę powodzenia!! Odpowiedz Link
asia.33 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 18:25 dziekuje kirke ...czyli tak jak prawie azda z nas powiedziała spokojnie maymi krokami , starac sie nie stracici kontatu , nie narzucac , byc raczej przyjacielem ...zreszta z tego co Kzysztof pisał Kasia to skorpionica i dla skorpiona przyjazn i pomoc w trudnych sytuacjach to skarb, oktrym nie zapomina ale przeciez Krzysztof to wie To silna kobieta swiadoma swoich atrybutów Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 18:27 A to na pewno, jeśli skorpionica to ten Mag jak znalazł i pasuje do mojej interpretacji na 100% Pozostaje być wytrwałym. Odpowiedz Link
kadet744 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 18:49 Wielce sobie cenie Pani wykladnie na nurtujacy mnie temat. Swiadczy o powadze sytuacji,w ktorej sie znaazlem sam fakt podlaczenia sie do "sprawy" tak znakomitych ludzi ("Czarownice"). Zadna kobieta w moim zyciu nie znaczyla tak wiele jak Ta, z ktora mialem kontakt raptem 2 godziny. Nie poswiecilem zadnej tyle uwagi. Krotko nawiazujac do astrologii. Szukalem potwierdzen na to COS co sie wydarzylo, ten w zasadzie epizodzik "zmusil mnie" do wielkiej pracy jaka wykonalem (jak nigdy dotad) by zrobic wszystkie mozliwe kombinacje astrologiczne. Efekt byl piorunujacy. Zawsze trafialem a to na zacmienie Slonca, now Ksiezyca, nawet w dniu 1 spotkania 22 Lipca byl now ksiezyca wraz z zacmieniem Slonca. W synastrii Wezel pln.JEJ w koniunkcji z Plutonem idealnie siedza na moim Saturnie. To juz nie sa planetki osobiste, to planety transformacjii zmian nieuniknionych. Planety majace wplyw na losy calych pokolen. Dlatego pozwolilem sobie prosic Asie o rade Tarota, nie ufajac temu co widze. Lekam sie, nastepstw tego ewentualnego zwiazku. Zaraz skoncze. Cdn. Odpowiedz Link
asia.33 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 18:53 kadet ale spojzr na to tez w taki sposób czy z Nia czy bez Niej planetki i tak robia swoje i tak działaja ...tak sobie teraz mysle przeciez Pluton to poczatek równiez "nowego zycia" wiec ....czy wziąles to pod uwage ze moze o taka transformacje chodzi ? Odpowiedz Link
kadet744 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:08 Lekam sie bo czegos tak poteznego nie doznalem. Wyrocznia Sabianska zapowiada waznosci zwiazku w kontekscie MIstrz i Uczen,cos zostalo nie dokonczone i musi byc zakonczone, jednoczesnie dalej \wyrocznia mowi o roznicy wieku, ale to mlodsza jest mistrzem, mlodsza musi sie czegos nauczyc, dostac lekcje. Dlatego Pani zdanie, ze kobieta jest w tym konkretnym ukladzie dac tyle ile chce, a nie tyle ile ja chce i to Ona bedzie dominowac, bo duchowo jest madrzejsza ode mnie, to kolejny dowod na niesamowicie silna karme a od niej nie ma odwolania. Skoro sie spotkalismy to po cos. Szczegolnie kiedy ja to wyraznie czuje, moze po to obecne tranzyty zmuszajace mnie do udreki, poczucia ciezkiego losu itp. Mimo wszystko od przeznaczenia nie uciekne. w ubieglym roku wrocilem do kraju po 2 latach nieobecnosci. Moze wlasnie po to bym Ja spotkal i dokonczyl to co bardzo dawno temu zostalo rozpoczete. Raz jeszcze slicznie dziekuje. Odpowiedz Link
beornot Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:17 tak dziala silna strzala amoraKadet Ty masz plutona i saturn w koniunkcji w natalnym rozumiem?a w jakim domu?jesli mozna...Pluton i Merkury to moga byc wlasnie takie nawracajace mysli, a jeszcze jak jetses silnym plutonikiem to bedzie Toba trzaslo na dobre Odpowiedz Link
kadet744 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:36 Nie,nie w synastrii z NIA mamy wzajemnie koniunkcje i kilka podwojnych nelsonow. od jednego mozna uciec od podwojnego bardzo ciezko, od kilku podwojnych nie jest to mozliwe. Ponad to sa to polaczenia planet pokoleniowych Pluton koniunkcja Satern i wezel ksiezycowy pln. to JEJ droga, ktora powinna isc w tym zyciu, ale to trudne bo jestesmy przyzwyczajeni do wezla pld. (poprzednie wcielenie) tu czujemy sie znakomicie, bo to znamy. Plutona mam w VIII domu radixu. To miedzy innymi Ezoteryka przez duze E. DZIWNE TEMATY. Tam moj Pluton siedzi ("fajnie co?). Odpowiedz Link
asia.33 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:42 Krzysiu wszystko ok ale nie pozwól na jedno...zeby ezoteryka zawładnęła Twoim zyciem az tak...to ezoteryka nam słuzy nie my Jej. Musisz jeszcze normalnie funkcjonowac w zyciu codziennym...przeciez nie bedziesz kazdego dnia robił wykresu czy warto wyjsc z domu...uwielbiam ezoteryke i nie dam zlego słowa powiedziec na nia ...ale ...ale ja tu jestem wazniejsza i to ona mi słuxzy nie ja jej!Ona ma Tobie pomóc a nie zniewolic. To nasza bron , wiemy dzieki temu wiecej i mozemy ja wykorzystac w słusznym celu Mysle ze masz takie samo zdanie prawda? Odpowiedz Link
beornot Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:45 Pluton jets planeta pokoleniowaCo do nelsonow nie ebde sie wypowiadac bo ty jetses specem, ale powiem Ci ze widac ze tak powiem opetanie tematem, co zrouzmiale jets jelsi odkryles tyle aspektow. Jelsi masz Plutona w 8 domu to jets on w swoim domu - domu Skorpiona, czyli zdwojona potezna energia.A czy Ty nie masz jakis silnych aspektow tego Plutona albo np z Wenus? Nie wiem jaka droga ona powinna isc, w to daje wglad caly radix i tranyzyty nietylko planet pokoleniowych... Odpowiedz Link
beornot Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:49 Pluton w 8 d. drazy do boluto moc podswiadomosci, Kadecie pamietaj ze to czasem tez niezly manipulator jak Diabel w Tarocie...stad pytam o aspekty... Odpowiedz Link
asia.33 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:52 pluton w 8 jest tam gdzie byc powinien ja mam ksiezyc w 8 w znaku skorpiona i wiem ze to umysł analityczny, detektyw istny...dokopie sie do prawdy i rzeczy do których inni nigdy nie dojda prawda? Odpowiedz Link
beornot Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 20:03 ksiezyc w 8 domu, tak duza intucja, duza kobiecosc, i dziedziczenie A Ty masz kszieyzc w znaku barana tak? Odpowiedz Link
kadet744 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 20:20 Tak kochana Czarownico. Ksiezyc w koniunkcji z Jowiszem w 4 st. barana, w trygomie do Asc.,w koniunkcji ze Sloncem w strzelcu (zupelnie przyzwoicie prawda?). Na dokladke X dom w wadze ze stellium MARS,SATURN,NEPTUN,WENUS (tez nie jest zle). Ale to znam na pamiec. Dawno siebie rozlozylem na czynniki pierwsze. Odpowiedz Link
kirke-tarot Więcej ziemi mniej nieba ;) 16.08.09, 19:54 Pani Krzysztofie, proszę się nie pogniewać ale podzielam zdanie Asi. Proszę zejść na ziemie. Zająć się pracą, relacją z ta Panią. Tutaj bardzo wychodzą te karty z układu, kielichy -Walet, Rycerz, Papież- jest Pan za mocno oderwany od rzeczywistości a związek to proza życia. Proszę tak nie drążyć, nie dociekać nie ma potrzeby i sensu. To wszystko spowoduje w Panu rozchwianie emocjonalne. Karty wskazały na długą drogę do Pana marzenia. Nie teraz. Więcej realizmu w pozytywnym znaczeniu. Odpowiedz Link
kadet744 Re: Więcej ziemi mniej nieba ;) 16.08.09, 20:08 Schodze na ziemie. Mieszkam na 2 pietrze, wiec autentycznie i w przenosni, zeby dotknac ziemi musze zejsc. PA,PA.KOCHANE CZAROWNICE. Z calego serca DZIEKUJE za poswiecony, cenny Wasz czas. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Więcej ziemi mniej nieba ;) 16.08.09, 20:15 nie ma za co zapraszamy czesciej no i daj nam znac jak bedzie sie znajomosc rozwijac Trzymamy kciuki by po Twojej mysli Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
kadet744 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:41 Asienko, dziekuje za poczte, jest urocza, zeby nie powiedziec piekna. Jeszcze raz Cie prosze, zlaz mi z tym Twoim Neptunem z mojego Slonca w koniuncji z Asc. Odpowiedz Link
asia.33 Re: odp na układ dla partnerów 16.08.09, 19:43 Krzysiu moj neptun nie moze zejsc bo siedzi na ksiezycu mojego baranka zeby miał o czym marzyc i snic Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:40 Asienko, bede pisal kolejny post (jestem pod wrazeniem), w tak zwanym miedzyczasie zerknij u siebie na poczte. Odpowiedz Link
beornot Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:45 to jets wolna czy nie? bo widze ze Kzrys tylko do Ciebie pisze rozumiem wiesz co ja mam takie odczucia ze wystzsko moze sie zdarzyc ale ona moze chciec byc adorowana bo kobieta to lubi ale dalej pojsc niekoniecznie stad pwooli powoli do celu ale moze sie myle Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:05 BEORNOT, wybacz scislejsze wiezi miedzy mna a Asienka. Upowaznia nas do tego "kawal zycia i wiedzy o sobie". Natomiast cenie sobie znajomosc z Toba szczegolnie, kiedy jest ona dopiero na progu poznania. Ciesze sie, ze laskawie zechcialas wejsc w temat. Kontynujac meritum. Gdzies lazi mi po glowie (moze to fobia, obsesja) w oparciu o astrologie, ze mimo schodow przeznaczenie wymusi bycie ze soba a to z powodu KARMY, ktora bez watpienia nas laczy. Koniunkcje wezla pln., z Saturnem, Plutonem, Sloncem, Juno, Asc. Od takiej synastrii nie ma ucieczki. Cos wleczemy z poprzednich wcielen mamy jakies stare rachunki do wyrownania. Cos sobie jestesmy winni. I nadszedl czas na ich rozliczanie. Ale czy mam racje? Odpowiedz Link
beornot Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:12 no wiem wiem ze Asia to Twoja przyjacoilka i nie wszystko musi tu wyjsc na jaw na forum publicznym.. Zycze Ci duzej wytrwalosci i super ze masz takie wyczucie i dazysz do celu, czego Ci z calego serca zycze..A aspekty swiatel i reszta ? Jesli tak czujesz i asia zrobila Wam porownawczy to tym bardziej nie poddawaj sie, los Was po cos postawil na swojej drodze Odpowiedz Link
asia.33 Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:18 beornotku ...to Krzysztof jest specem od astrologii i On mnie oswieca a mam wiedze taka jak ziarenko piasku ...tylko ze on szuka potwierdzenia tego co cuje ...skoro czujesz i poczułes i powaliło Cie z nog to juz JEST i po co Tobie potwierdzenia w plaetach ..zawsze beda plusy i minusy ... podoba mi sie Twoje Krzysiu poczucie humoru jest takie jakie lubie ...optymizm , który skąs zam ( baranek z ksiezycem w strzelcu ) hiihihih widzisz jak wiele znaczy ten merkury !!! w koninkcji w baranku, no i ten moj neptun w strzelcu ...hiihihih ( zamotalam mojego baranka a on mnie ! swoim neptunkiem w skorpionku) ihhiiih czyli trafiła kosa na kamien ! Odpowiedz Link
beornot Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:24 chyle czolai oby tak dalej z takim natchnieniem i optymizmem, tak to jets ze jak cos zwala z nog, cos iskrzy i ciagnie to szukamy potwierdzen bo wydaje sie to niesione przez Karme i Los.. tez tak mam ostatnio z jednym....tylko tyle klod pod nogami ze nie wiem czy to ogarneZycze powodzenia i sukcesu!!! Odpowiedz Link
kadet744 Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:32 Szukam potwierdzenia za przyczyna tranzytujacego Plutona, ktory siedz i siedzial bedzie dlugo w koniunkcji na natalnym Merkurymi Chironie. To aspekt zmuszajacy do poznania zrodla, poczatku, dlubania w szczegolach dalece "upierdliwy" nie odpusci, caly czas mam niedosyt wiedzy,szukam, grzebie. Dostaje swira, dlatego pozwolilem sobie zadac Wam pytanie czy jest jakas szansa na realizacje moich pragnien, czy to tylko moja projekcja prymitywnego umyslu. Nie wiem czy Asia pamieta co napisalem na Jej poprzednim watku. Przypomne. "zlaz swoim Neptunem z mojego Slonca i Asc." Dlatego tez super nam sie gada. Odpowiedz Link
beornot Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:40 zaraz zaraz, twoj neptun na jej sloncu i ascendencie?Sprecyzuj bo w natloku Twoich mysli i gnebiacym swoimi czelusciami, transformujacym plutonie, nie moge ogranac kogo co jest Odpowiedz Link
kadet744 Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:54 Nasze jest wszystko a tak napraede nie mamy nic. Za wyjatkiem nadziei. Widze, ze wszyscy nie nadazamy za lawina postow. Ruch sie zrobil, ze az milo, cos sie dzieje. Odpowiedz Link
kadet744 Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:49 W tym akurat wyszlo pomieszanie z poplataniem. Asia nie robila mi zadnych porownawczych. Autentycznie Dziewczyny zwolnijmy nieco, bo nie nadazam za Wami, zachowajmy jakas kolejnosc, gubie sie w tych postach. Odpowiedz Link
asia.33 Re: do Krzysia:) 16.08.09, 13:53 Krzysiu poukładajmy wiec ..to Krzysztof patrzył okiem astrologa na moje planetki i jest w tym dobry miał natomiast własne watpliwosci wiec Go zaprosiłam na "szkólke" i na szkółce wyszło to co wyjsc miało na temat Jego miłosci Odpowiedz Link
kirke-tarot karma 16.08.09, 13:21 Panie Krzysztofie karma nie oznacza tego,że musicie być razem i to się stanie teraz. Do tanga trzeba dwojga i mamy wpływ na los. Pózniej zerknę na układy i skrobnę coś od siebie. Odpowiedz Link
kadet744 Re: karma 16.08.09, 15:05 No to mnie Pani zaskoczyla. W takim razie zanim podejme polemike prosze laskawie zdefiniowac wedlug siebie co to jest karma? Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: karma 16.08.09, 17:40 Dla mnie wygląda to tak, każdy z nas jest powiązany z kimś karmiczne, jest niezliczona ilość takich nici w naszym życiu. Czasem coś przeczuwamy a czasem nie.Uważam osobiście,że duża świadomość o karmie w danym wcieleniu nie wprowadza ładu a wręcz komplikuje sprawę. Jak wiadomo rozdrabnianie się i drążenie tematu tak by dostrzec każde ziarenko , które łączy się z drugim może wprowadzić nas w stan zapomnienia o rzeczywistości a też wprowadzić sprawę na tory wyższe niż ziemskie a nie ma takiej potrzeby. Bo my tu żyjemy na ziemi teraz. Oczywiście karma ma wpływ na nasze życie, jest główny jak ja to nazywam kręgosłup sprawy, droga do zrealizowania itd ale nie zapominajmy,że mam wolną wolę. Nikt i nic nie musi być takie jak z góry zostało ustalone. Jasne ,że spotykamy kogoś czujemy coś niesamowitego ale to wcale nie znaczy,że będziemy z ta osobą i jest nam dane być w tym życiu. Nikt nie wie czy np dana osoba nie pojawia się w życiu by tylko i wyłącznie uzmysłowić nam coś co jest w nas samych głęboko ukryte nad czym musimy popracować. Napisałam też ,że do tanga trzeba dwojga chodziło mi o tą wolę, to ,że Pan coś zacznie robić też nie musi oznaczać "zwycięstwa" gdyż tamta osoba też nie powinna być bierna. Nie musi też należeć do osób "przebudzonych", które mają tak wysoką świadomość jak Pan. Ona może odbierać to inaczej. a uzmysłowienie jej tego wprowadziłoby wielką szkodę w życiu tej osoby. Nie wiem czy na temat piszę jest to jak Pan wie temat rzeka i trudno pisać bo można wydrukować esej... Odpowiedz Link
asia.33 Re: karma 16.08.09, 17:47 kochana kirke a jak widzisz ten rozkład dla Nich ? Napisz jesli mozesz kilka słów, bardzo prosze Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
beornot Re: karma 16.08.09, 17:52 kirke ma racje, to ze czujemy ze z kims lacza nas karmiczne wiezi, niekoniecznie musi miec spelnienie w tym zyciu,jest jeszcze druga strona medalu: czyli druga strona, nic na sile...ona tez musi to czuc i tego chciec..To wpsolna praca Poza tym ja bym jednak poczekala spokojnie, jak radzi Tarot, na rozwoj znajomosci, bo zbytnie rozpedzenie niezawsze bedzie wlasciwe...Widac ze Kadet bardzo wdrazyl sie w temat, bada i szuka ale powiem tak Pluton ma takie dzialanie - zejsc do czelusci ale to ma sluzyc nowym podwalinom , nowemu spojrzeniu, zburzeniu starych struktur a towarzysza temu silne, wulkaniczne erupcje uczcuc ale uwaga..... Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:50 No coz, "slowo stalo sie cialem". Jest mezatka. Z innych zaczerpnietych zrodel wiem, ze jej zwiazek jest na rowni pochylej, ma sie rozstac z mezem (nie ma w tym zadnego mojego udzialu), dlatego tym bardziej czuje, ze to nie przypadek (takich w astrologii nie ma), sa sploty wydarzen w okreslonym czasie i miejscu. Jetem autentycznie zaskoczony ta interpretacja Tarota. C.d.n. Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 12:53 Krzysiu no i wyszło szydło z worka ...wiesz ze ma nie ciekawe aspekty kwadrature neptuna i jowisza , jesli sie roziwedzie to bedzie to szybka akcja ..jowisz jeszcze troszke jest w wodniku i zrobi porzadek na tym tle i bedzie zadowolona jak wejdzie do ryb i wolna ! Odpowiedz Link
beornot Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:02 widze ze asia robi analize na kazdym kroku och musial Cie niezle trafic strzala amorano jowisz da rozne mozliwosci zalezy w ajki dom wkroczyAle rozumiem ze kwadratura jowisza i neptuna w swoim natalnym ? nie wiem w jakim domu sa planety ale to tez iluzje i nierealane oczekiwania no i zerwania rozstania fakt.. Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:07 jowisz w trygonie zawsze daje jaką wolnosc , uwalnia od czegos , dodaje sił i daje to o czym marzymy rzeczy z górnej półki ..wiem cos o tym I uwielbiam trygony jowisza mam takowy do słonca w urodzeniwycm ..i estem jak kot nawet w najgorszej sytauacji ..beznadziejnej ...spadam na 4 łapki Odpowiedz Link
beornot Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:15 no tez cos wiem o tym Ale pisalas o kwadraturez a nie trygonie..... Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:19 O jakiej kwadraturze, czy trygonie mowicie, bo nie nadazam za Wami? Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:17 Podczas sesji terapeutycznej (okolo 2 godz.) rozmawialismy ze soba bez zadnych tematow tabu. To autentycznie niewiarygodne by dwoje osob widzacych sie po raz pierwszy, czulo sie tak dalece nieskrepowanych,na luzie,swobodnie. Jestem po (ostatnim) rozwodie 6 lat. Ona zna moja przeszlosc, naprawde bylem szczery, jakos tak samo wychodzilo. Odpowiedz Link
beornot Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:26 Kadecie ona tez tak sie otworzyla? Bo probuje polaczyc te 2 mieczy...A ty jestes psychoterapeuta?Wiem ze znasz sie na astrologii, Asia pochwalila Cie Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:41 W ogole jestem pedagogiem, a ze od zawsze interesowal mnie czlowiek sensu stricto, poszedlem troche daleji skonczylem psychotronike. Asia czy uchylisz rabka tajemnicy z ta liczba 33 przy Tobie? pytalem o nia na poczcie. Moja SKROMNOSC !!!!! Nie pozwala mi na komentowanie pochwal pod swoim adresem. JASNE, ZE JESTEM DOBRY!!! Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 13:44 numerologicznie jestem 33, zajrzyj na poczte ok ? Odpowiedz Link
faucon6 Re: dla Krzysia 16.08.09, 14:05 Ok to ja sie kompletnie spoznilam, moze i dobrze. Nie wiem czy zostalo cos jeszcze do dopisania, ale prosze o komentarz nawet jesli to co napisze nie bedzie trafne. Sytuacja obecna: Chciales stworzyc cos co przyniesie przede wszystkim obopolne korzysci duchowe, ale nie przemyslales wszystkich ruchow, cos poszlo nie tak. Masz zaklad, ale nie ma juz tej samej atmoswery i nie jest juz tak pieknie jak bylo. To troche jak zbluzganie Twojego poczatkowego idealistycznego podejscia. 5 mieczy moze byc tez odczytywana jako atak na ciebie od kogos kto calkowicie cie zaskoczyl, dlatego taki ata szczegolnie boli. Przeliczyles sie, zaufales. Nie miales wyjscia musiales podjac walke, powiedziec B, zwyciezyles ale nie cieszysz sie. Powiedzmy, ze jestes madrzejszy, a ta walka nie przyniosla oczekiwanego rezultatu. Ty jej nawet nie chciales. Moze ktos Cie nieslusznie oskarzyl Zyski: poczekac, az wzejda plony. Poczatkowo bedzie ciezko, mozesz czuc sie osamotniony, masz za soba przykre doswiadczenia, ktore cie nadszarpnely, ale nie poddales sie. Moze warto posluchac kogos doswiadczonego? Przede wszystkim popracowac nad samopoznaniem, poznaniem plusow i minusow zakladu. Popracowac nad rozwojem ducha i materii (dlatego moze dobrze byloby poprosic zaufanego specjaliste? ktory sie zna b. dobrze na finansach lub samemu sie podszkolic). (B: uczysz spoleczenstwo akceptowac swoja duchowosc, ciagle sie szkolisz, szukasz wlasnych wartosci i laczysz duchowe z materialnym). Po reklamie: Tez uwazam ze pomoze Ci rodzina i przyjaciele. Ze bedziesz czul duze wsparcie w trudnych chwilach, ale zawsze mozesz na nich liczyc. Moze wlasnie to oni poratuja twoja kieszen, ale w ostatecznym rozrachunku sprawy finansowe zaleza od ciebie, wiec nie marnuj czasu. Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 14:59 Dziekuje Ci Sokole, jest sprawa, ktora bardzo mnie irytuje, a jak cos mnie wkurza to przy aspekcie koniunkcji Ksiezyca z Jowiszem w Baranie, nie musze nikogo uswiadamiac jakie leca gromy. Otoz udostepnilem swoja nieruchomosc (dzialke letniskowa) na kaszubach "przyjaciolom" gratis, zainstalowali sie w dwie rodziny 9 osob. Byli jak plaster miodu panaceum na wszelkie dolegliwosci. Dwa tygodnie byczenia nad jeziorem Charzykowskim. Deklarowali wszelkiego rodzaju pomoc finansowa (choc akurat ich o nia nie prosilem). Wyobrazcie sobie, ze po powrocie do Lodzi nawet nie odbierali ode mnie telefonow (komorki sie wyswietlaja kto dzwoni). Dziadostwo nauczylo mnie po raz wtory, kto ma miekkie serce ten musi miec twarda .upe. Nienawidze chamstwa. Po prostu w glowie mi sie nie miesci jaka nikczemnosc w ludziach siedzi. ale to taki wtret w kontekscie ewentualnej pomocy przyjaciol. Odpowiedz Link
lukrusia Re: dla Krzysia 16.08.09, 16:01 1.Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłośći (lub co połączyło )? = 4kiji Zapoznali się i można powiedziec że odrazu poczuli sie jak 2 połówki , które śweitnie do siebie pasują . 2.jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili?= 2mieczy -W obecnej chwili oboje jesteście pozytywnie nastawieni.. ale .. nie macie jeszcze tego zaufania do drugiej osoby jest między wami dystans ,te 2 miecze oddzielają was od siebie powstrzymujecie się przed pokazniem prawdziwych emocji.. 3. co wpływa negatywnie na utworzenia związku? = król pucharów A moż Pan już darzy ją uczuciami a ona jeszcze nie jest gotowa aby tak odrazu podać serce na dłoni . Prosze nie ponaglac pozwolić się znajomoścji powoli rozwijac, niech sie Kasia oswoi przyzwyczai do Pana . 4. co wpływa pozytywnie na utworzenie związku? = rycerz monet Ta znajomośc musi byc powoli rozwijana nie można naciskac -Powninien się Pan wpierw pokazac od strony kolegi , przyjaciela a dopiero pózniej odsłonić swoje uczucia przed Kasią . 5. Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyzne? = papież . Pan ma chęci na tą znajomośc ale przede wszstkim stawia na zasady , których będzie sie trzymał . 6. Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? = Mag Oj Kasia ma duże chęci jest chętna na ten związek 7. Co możemy zrobić ,żeby było dobrze(aby związek zaistniał)? = paz pucharów miły uśmiech , komplement ale wszystko to w stponiu umiarkowanym , miły sms.To wystarczy aby ją zachęcić i pokazac ż ejest się równiez chętnym. 8. Jak będą wyglądały w nadchodzącym czasie relacjie mężczyzny z kobietą ? = paż monet Paż monet oboje będziecie próbowali jakies informacje o sobie się dowiedzieć. Rezultat :=:Czy utworzą docelowy związek? = as mieczy as mieczy -Hmm ja myślę że tutaj jest zastanawianie sie , jakoś ta karta nie podoba podoba mi się na tej pozycji. przyszłość = umiarkowanie...rycerz mieczy....gwiazda Przyszłosc ;będziecie mieli ze sobą umiarkowany kontakt coś będzie przeszkadzac w lepszym kontakcie ze sobą ale za dłuższy czas warunki sie polepszą najważniejsze aby ta znajomosc podtrzymywac bo jest jeszcze takim zarodkiem , który można szybko zniszczyć . Odpowiedz Link
kadet744 Re: dla Krzysia 16.08.09, 17:12 W pierwszej chwili czytajac poczatek pani interpretacji przebiegly mi ciarki po plecach. Tak wlasnie bylo. Dwoje z jednego i po latach, czy wiekach znow dane jest nam zostac jednoscia. Okazuje sie ze to trudniejsze niz terazniejsze klopoty. Boje sie, by nie pogubic Jej szybciej niz sie poznalismy. Bede przestrzegal regol. A nade wszystko ciesze sie, ze to nie obsesjs wywolana trudnymi tranzytami, a faktycznie nasze poznanie nie jest tylko po to by dwoje ludzi napilo sie wspolnie li tylko kawy. To jest moja szansa zyciowa na bycie z kobieta tak dalece mi bliska.Szanse te mam zawieszona na wlosku, teraz ja albo okaze sie "godnym w terazniejszym zyciu" zdjac moje i przytulic to czego pragne, lub pozostanie mi poczekac do nastepnego wcielenia. Za poswiecony czas wszystkim kochanym Czarownicom z calego serca dziekuje. Odpowiedz Link
asia.33 Re: dla Krzysia 16.08.09, 17:29 Czarowniku nasz kochany ...teraz tak mysle zobacz jaka mamy przewage nad naszymi ziemskimi połóweczkami ...wiemy wiecej ...wiec jesli tak wykorzystaj ta swoja wiedze ...Ona tego nie wie wiec jestes krok do przodu Znasz jej + i-, jej leki i w czym tkwi Jej siła ...rozebrałes Ją na czynniki pierwsze ale po cos Badz dobrej mysli i nie poddawaj mi sie bo jak sie poddasz to sie wkurze Odpowiedz Link
faucon6 Re: dla Krzysia 16.08.09, 17:28 Czyli kola w plot, ale dziekuje za odpowiedz umiesz liczyc licz na siebie...... Odpowiedz Link