beornot 26.08.09, 22:54 Dziewczyny czy ktoras z Was postawilaby wrozbe dla mnie na mnie i faceta, mi chyba wychodzi to co sie spodziewam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 22:57 A może być partnerski na ogólną sytuację między wami ? Odpowiedz Link
beornot Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:00 pewnie choc para nie jestesmyto dobry kolega i niestety dziwnie sie plecie miedzy nami Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:32 Jak wygląda sytuacja między Wami? [b]Beornot: W mowie : Rycerz mieczy W myśli:6 mieczy W sercuaż monet W czynach:6 kielichów Co wnosisz:Głupiec[/b] Wnosisz duży ruch do tej znajomości -nie wiesz czego możesz się spodziewać po nim i dlatego głęboko w sercu czujesz że powinnaś się dowiedzieć w jaką stronę ta znajomośc powinna przebiegać.Zdaje się że co jakiś dłuższy czas zmieniasz o nim zdanie -zastanawiasz się jak na samym początku wyglądała wasza znajomoś ci wracasz do tego myślami.Jesteś chętna na wejście w zupełnie inny etap tej znajomości niż dotychczas. Kolega: W mowie:Królowa monet:Jesteś postrzegana przez kolegę jako kobieta , która nie podejmuje pochopnie decyzji jest potrzebny Ci czas aby wszystko przemyślec.Jesteś dla niego osobą , która osiągła coś w życiu np:w dziedzinie materialnej on widzi że potrafisz sobie radzic w życiu i to potafi docenić . W myśli:5kijów: ''Bije się z własnymi myślami''on nie wie jakie podjąc kroki w tej relacji..myśle ż ecoś go mogło poddenerwowac w waszej relacji może kłótnia? W sercu:Wieża:Coś między Wami zaszło co go poruszyło rozbił się mur , który was dzielił on to odczuł. W czynach:Król kielichów: stara się pokazywać z pozytywnej strony jako osoba , która zawsze jest pod wstanie ci pomóc, doradzić powiedzieć miłe słowo taki dobry przyjaciel . Co wnosi ;Słońce Jest mu dobrze z tobą ,dobrze się czuje w twoim towarzystwie i naprawdę cię lubi . Co jest między Wami:3kielichy : dobrze się czujecie w swoim towarzystie ale czy on nie ma kogoś jeszcze ?.Oboje macie sznse na flirt , który zminił by wasze relacje trochę a co z tego by było to już sama byś wyczuła Odpowiedz Link
beornot Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:36 dziekuje Magdaleno bardzo trafna interpretacja zwlaszca moja jetsem w szoku i sle poklony Tylko co z tego bedzie bo on jets slaby w czynach i sie juz gubie, dokladnie tak jak napisals o mnie... na przyslzosc jets to 3 kileichy? tak on ma kogos i ja tez tu jets ten bol Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:41 Beornot waszą karta wspolną jest 3kielichywięc nie masz się czego obawiać że zostaniesz odrzucona przez niego bo on tez ma chęci na mały romansik , flircik z Tobą Ps: jutro dodam coś jeszcze do interpretacji bo dzisiaj to spiąca już jestem. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:44 Kolega wnosi krola kielichów a królowie.k. wolą patrzec niż zabierac się do czynów tutaj to ty musisz go trochę zachęcić do flirciku bp on nie wykona czynów za bardzo niesmiały na takie kroki jak dla niego- w nim już piersze mury runeły więc teraz to już z górki pójdzie tylko go zachęc troszeczkę ) Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:53 Ja równiez dziękuję i cieplutko pozdrawiam Odpowiedz Link
beornot Re: prosba o wrozbe 26.08.09, 23:57 ja juz sama nie wiem czy on niesmialy czy tak jak piszesz sam nie wie co i jak... no karta 3 kielichy to tez karta przyjazni, badz spotkania, praawda?Milego spedzenia czasu...Ale ciekawi mnie ta Wieza, cos w tym jets Odpowiedz Link
beornot Re: prosba o wrozbe 27.08.09, 09:44 tak sobie mysle ze ten flirt to i tak miedzy nami byl i jest i nic Odpowiedz Link