Gość: Katarzyna IP: 80.51.186.* 22.11.06, 15:21 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić naprawdę dobry i sprawdzony zespół na wesele... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solistka2 Re: Zespół na wesele 22.11.06, 17:27 Proszę zerknąć na rozmowę P. Masi,o zespole i rownież skontaktować się z polecanym tam zespołem. Z czystego serca-POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Listonosz Re: Zespół na wesele IP: *.tkdami.net 21.12.06, 21:54 Polecam zespół "Art Show" 27.X.br grali na Balu Pocztowca w "Resursie Obywatelskiej". Wyśmienita zabawa,doskonały repertuar myślę że także na wesela. Oto tel:048 33 22 638, lub 0504 607 057 Odpowiedz Link Zgłoś
bajrys3 Re: Zespół na wesele 12.12.06, 10:35 Polecam BAYER JAZZ BAND 510-360-498 Pełna oprawa muzyczna (wszystko na żywo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:45 proponuję takie zespoły radomskie jak: mixtura, remedium, kazuar, foxtrot - jedyne godne uwagi. niestety nie mam namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Zespół na wesele IP: 193.111.145.* 13.12.06, 08:21 Polecam FORTE super impreza z nimi bankowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Siwego itp,itd. Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:37 Coś cienko idzie zespołowi Forte, brak zamówień? Na 5 wątkach-zespół muzyczny itp. od dwóch dni kilka osób (a może jedna pod wieloma nickami i postaciami) zachwala tylko ten jeden , ZAJE...... i Super zespół.? Czyżby nikt inny w 2006r. nie grał na imprezach w Radomiu i okolicach? Już dawno zauważyłem , że jednozdaniowe zachwyty o kimkolwiek można o kant d... potłuc. Nie wysilajcie się!!! A rzeczywiście szukający dobrej Kapeli nie rozpoczynajcie nowego-starego tematu tylko uważnie przejrzyjcie Forum. Są dziesiątki tematów o konkretnych zespołach . do wyboru do koloru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do SIWEGO Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:05 Zapomniałem poprosić abyś pozdrowił GONIE i KASIE itp, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do d.j-a Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:00 DJ-e WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!!! Czyżby Pan Gość -d.j. popiera i poleca kolegów po fachu udających granie ( a w efekcie MINI PLAYBACK SHOW) takich samych jak on D.J-ów tylko w 3 lub 4 osobowych składach lub więcej? Bo ,że MIxtura to dj-e to już wie chyba każdy w Radomiu.Jeśli REMEDIUM to kolejna podgrupa lub raczej mutacja( równie słynnego jak Mixtura)MEDIUM (Kolejni DJ-e!) Brak danych o Kazuar i Foxtrot uniemożliwia całkowitą jasność i pewność.Ciekaw bym się dowiedzieć coś nie coś i o TYCH jedynie godnych uwagi. No ale co zrobić już od dawna pękam ze śmiechu jak słyszę, że DJ to nie puszcza płyt tylko GRA. Podobnie gra jak różne mixtury i 100 innych zespołów z CASIO , CD i miniplaybackami. Naprawdę śmiechu warte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to DJ-e wszystkich krajów łączcie i popierajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:33 A co się pan tak złościsz panie managerze. Zamiast krytykować konkurencję bo im się lepiej powodzi niż wam i pewnie czerwieniejcie z zazdrości czy tam złości, to powinniście się zreformować. Chyba pora najwyższa póki jeszcze wesela są, bo nie długo będą same rozwody. Jak się czujesz niedoceniany wprost proporcjonalnie do ambicji, to po co grasz po jakiś tam weselach. Nagrajcie płytę a zadowolenie przyjdzie. Współczuje gościom młodych co korzystają z waszych usług. PS. Nie ważne kto gra i jak gra, WAŻNY JEST EFEKT KOŃCOWY !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkiem Re: Zespół na wesele IP: *.pr.radom.net 13.12.06, 17:35 Jak wcześniej dla mnie fajny zespól to REFLEX ,gdzie gra i śpiewa trzech facetów i śpiewa fajna dziewczyna. dla mnie fajnie,skocznie,dużo za stołami,fajnie bawią gości tel. 0-606-370-272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dj-a i ehhha Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:10 Coś Ci się koleżko pomieszało w główce.Anim ja P. menagerem ,ani muzykiem z konkurencji (jakiej i kogo???) ani DJ-em. I całe szczęście. Bo wystarczy mi popatrzeć jak zamiast się szanować wzajemnie się opluwacie.Mimo wszystko pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do e(c)hha! Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:49 Udeż w stół a nożyce (różne mixtury i ich ehha ) się odezwą. Żałosny jesteś i żałosne jest to co wypisujesz ehh-u czy e(c)hh-o. Cyt. "nie ważne kto i jak gra ważny jest efekt końcowy"???? Czyli przyznajecie się do oszustwa o którym na szczęście coraz więcej Ludków wie (bo nie wszyscy są ślepi i głusi)!!! Cyt. następny -"nagrajcie płytę a zadowolenie przyjdzie (??!!) -instrukcja dla bezrobotnych - nagrajcie parę płyt albo jeszcze lepiej kupcie w REALU lub L.Clercu pare płyt z cowerami, dajcie ogłoszenie w anonsach, wuślijcie kilka postów ,ze jesteście zej..... super na Forum i już macie zespół, zarabiacie na chlebuś itd. i efekt końcowy czyli sukces gwarantowany. Dopóki ktoś się nie pozna na oszustwie i wam gęby nie obije. Wcześniej co najwyżej konkureci spod ciemnej gwiazdy jakieś mixtury (znam ,słyszałem i czerwieniłem się za nich ze wstydu ,bo oni go nie mają i nawet chyba nie wiedzą co to takiego) i różne bliżej nie określone Media trochę Was oplują ale co tam WAŻNY JEST EFEKT KOŃCOWY!!!!!!!!! UHAHAHA!!!!!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH-ZBYNEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mess Re: Zespół na wesele IP: 89.186.1.* 25.04.07, 20:21 sam jestem Dj-em ale niesety nie mogę się z Tobą zgodzić, jeśli ktoś chce zespół to może wziąć sobie zespoł. Tam nie jest ważne czy to jest playback czy żywa muza, ważne zeby fajnie było, ciekawe aranże, koniecznie wokal na żywo, fajna zabawa za stołami no i pociąg do alkoholu zerowy. Niestety takich zespołów jest mało, 9 lat grałem w zespole i to co widzialem mnie przeraża, przerwy 30-45 min i gorzała. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Zespół na wesele 25.04.07, 20:39 To kiepski zespół miałeś. Wystarczy tylko mieć odpowiedni skład jak ja i nie ma takich problemów. U mnie nie ma dłuższych przerw jak 10 min. i nikt nie pije gorzały. A jest nas 5 osób w zespole. Gramy w tym składzie ponad 10 lat i nikt nie miał nigdy zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zespół na wesele IP: 81.26.8.* 01.04.07, 23:30 LUDZIE NIE BIERZCIE ZESPOłU KAZUAR!!!!!PORAZKA!!!!!! PłACISZ KASE A ONI MAJA JEDNE KLAWISZE I UDAJA ZE GRAJA....PATOLOGIA!!!!I TEN KOMPUTER UKRYTY W NIBY PULPICIE..... A JUZ DWIE GWIAZDY TEGO ZESPOłU...FACET I LASKA...TYPOWA BLONDI.... WSZYSTKIE ZESPOłY TYLKO NIE TEN!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 08:44 A mówił Ci ktoś kiedyś że jesteś nieco chora lub chory na niedowartościowanie. A może grasz w żywym składzie i nie możesz przeżyć że ktoś ma więcej pracy od Ciebie. Usiądźcie na próbie i zamiast tłuc w te gary i piszczeć na gitarze zacznijcie się zastanawiać co zrobić aby lepiej sprzedać swoje 4 litery (czytaj zespół). A oczernianie innych zespołów których nawet nie znasz podobnie jak tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=53092261 jest po prostu chore. Jak masz jakieś ale to powiedz im to prosto w oczy, a jeśli nie to ja podał bym Cię do sądu za oszczerstwa. To forum od dawna przestało być wiarygodne, właśnie przez takie osoby z konkurencji jak ty. Tx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 997 Re: Zespół na wesele IP: *.tkdami.net 02.04.07, 08:58 a znasz jakieś wiarygodne forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 09:15 Na innych nie jest aż tak źle. Nasze niestety wyjątkowo upadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny bywalec Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:15 Do Kasi...Z Twojej wypowiedzi wynika,że prosta z Ciebie "dziewucha", która nie ma pojęcia o tym co mówi.Każdy zespół ma swoje plusy i minusy...każdy zespół ma też swoich klientów (zarówno ten co gra na żywo i ten co wspomaga się podkładami z MD czy Midi).A takie publiczne oczernianie kogoś na forum to zwykłe chamstwo wynikające z zazdrości i niewiedzy. Do Bywalca...wypowiedz Kasi była czerstwa, ale proszę nie obrażać zespołów grających na żywo mimo tego, że większość z nich reprezentuje marny poziom...Patrz zespoły w innych miastach...np.Poznań, Kraków itd. Tam gra się na żywo i na dobrym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Zespół na wesele IP: *.33.radom.pilicka.pl 02.04.07, 16:20 A widzieliście kiedyś zespół grający na martwo? Ja do tej pory to wszystkie zespoły jakie widziałem to byli żywi. Powiedz np Żarowi że kiepski jesteś bo nie grasz na żywo tylko masz perkusje z automatu. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:14 "na żywo" =>czytaj z sekcją rytmiczną...Sekcja rytmiczna=>(ang. rhythm section) w zespole muzycznym to trzon zespołu, zawierający najczęściej perkusję i gitarę basową lub perkusję i kontrabas. Dodatkowo, w sekcji rytmicznej może znajdować się instrument harmoniczny, np. instrument klawiszowy lub gitara. Część zespołu nie będąca sekcją rytmiczną to instrumenty solowe (np.saksofon, trąbka) i wokaliści. "nie na żywo"(jak chcesz może być na martwo, czyli bez sekcji rytmicznej,którą najczęściej zastępują aranże odtwarzane z:(najczęściej)komputera,MD, keyboardu,samplera itp...Możesz nawet z komórki puścić mp3 i do tego zaśpiewać...A jak masz pojemną pamięć to całe wesele zagram Ci z komórki.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arni Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:42 A ja myślałem że komórka, to po nowemu pomieszczenie gospodarcze które służy do przechowywania różnych niezbędnych rzeczy potrzebnych do życia człowiekowi, a nie ma potrzeby ich przechowywać w domu. Ponad to telefonem komórkowym to możesz sobie na weselu poszpanować, a nie pograć i z całą pewnością każdy jeden instrument elektroniczny pobije jakością tą ową komórkę (telefon komórkowy nawet taki za 5tyś zł). Podobnie ma się rzecz z żywymi składami muzycznymi, które nie dorównują tym lepszym instrumentom elektronicznym. Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 00:09 Podobnie ma się rzecz z żywymi składami muzycznymi, > które nie dorównują tym lepszym instrumentom elektronicznym....???????heheheheh.widac,że kochasz muzykę i znasz się.Można powiedzieć nawet,że taki "audiofil" z ciebie.hehehehe. ps.jakie lepsze instrumenty elektroniczne masz na myśli. wiesz co?? zagram Ci wesele z IPoda, albo jak wolisz z laptopa.Obiecuje,że będziesz miał zajebiste brzmienie. Bede stał za "lepszym instrumentem elektronicznym" żebyś sie nie zorjentował.OK? rano powiem Ci, że nie włączyłem nawet instrumentu do prądu.Będziesz zadowolony...heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 00:47 Pomijając telefony komórkowe, to w zasadzie jakie to ma znaczenie przy czym ja się bawię ? Ważne że bawię się świetnie, muzyka różnorodna stylistycznie i brzmieniowo. Przyjęcie weselne jest szczególnym przypadkiem gdzie zespół nadaje pewną atmosferę którą zna i oczekuje od nich zamawiający. Wiem zaraz napiszesz że zespół który gra z MD czy z dyskietek będzie tak samo grał. A ja zaprzeczę bo pomimo że będą grali z tym samych podkładów to i tak jeden ma 200W a inny ma 1000W. Jeden używa EQ inny nie. Ponad to pozostaje sposób interpretacji tekstu, śpiewu czy barwy głosu. Jest wiele czynników że każdy zespól jest inny od każdego. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheeh Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:47 Więc jeśli nie ma to dla Ciebie znaczenia to"zagram" (odtworze mp3) z telefonu komórkowego uzbrojonego 2 gigową kartę.życzysz sobie 1000W na przodach? (może być RCF?)chcesz żebym zapioł EQ? nie ma problemu...do tego zaśpiewam czysto i zinterpretuje tekst heheheeh...BĘDZIESZ BAWIŁ SIĘ ŚWIETNIE.heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:44 Dokładnie jak piszesz. Bo mi i gościom dobrze bawiącym się zwisa jak i z czego zespół gra. Ważne że robi to profesjonalnie nadając temu przedstawieniu świetną atmosferę i zdecydowanie wolę muzykę wykonaną z pomocą elektroniki niż garkotłuka ciągle tego samego w każdym następnym kawałku(bleee). Wesele to nie koncert który trwa godzinę i idziesz do domu. Wesele trwa 12 godzin z czego 10 to muzyka i dobra zabawa, a elektronika ma pomagać sprostać tej różnorodności i urozmajceniom. Przepraszam zespoły które grają na żywo, bo oni także mają swoich klientów. Każdy ma swoich klientów i dobrze wie czego ma oczekiwać od kapeli a kopanie dołów pod konkurencją jest nieporozumieniem i kiedyś się odwróci przeciw tobie. Każdy zespół ciężko pracuje na swoje sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajek Re: Zespół na wesele IP: *.tkdami.net 04.04.07, 11:06 Zgadzam się w 100% z Arnoldem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:07 Na żywo czy z komputera - Jajko czy kura - filharmonia czy płyta - Telewizor czy kino -to są pytania o gusta o których się NIE DYSKUTUJE (jedni wolą pierwsze inni drugie). Nie można powiedzieć że tylko idiota ogląda telewizję bo kino jest lepsze, nie można powiedzieć że żywy skład jest lepszy od minidysku na weselach i tylko idioci wybierają DiJeja. Taka postawa dla mnie to nie jest profesjonalizm - lecz NIETOLERANCJA. i tu blisko do rasizmu (biała skóra jest lepsza niż czarna) Muzycy z żywego składu są lepsi niż muzycy grający z plajera. (lub odwrotnie) NIE SŁUCHAM NIGDY TAKICH LUDZI. DLA MNIE TO BEŁKOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:02 Oczywiście, nie można powiedzieć, że zespół grający na żywo jest lepszy niż grający z playera.Żeby zagrać wesele na żywo trzeba mieć dobrych muzyków, którzy odnajdą się w różnorodnej stylistyce.Do tego dochodzi umiejętność gry w zespole,technika i wyczucie(które zdobywa sie latami)...Kto choć trochę gra na jakimś instrumencie to zdaje sobie z tego sprawę.Pan z zespołu X głaskający keyboard, wciskający play na minidiscu,czy też klikający myszką, nigdy nie odnajdzie się w takim graniu.Ma poprostu ma za małe umiejętności...sto lat w dwóch tonacjach i parę przygrywek biesiadnych to niestety za mało.Nie mówie tu oczywiście o wszystkich...Prawda jest taka,że jeżeli już mamy muzyków którzy potrafią zrealizować to co wyżej + co najmniej dwa zajebiste wokale to nie ma leszcza na taki zespół.Nic nie dorówna dynamice i energii jaką niesie z sobą żywe granie...Muzyka z playerów jest płaska i przewidywalna (po paru głębszych nie robi różnicy:-))...Niestety z przykrością stwierdzam,że znaleźć dobry zespół grający na żywo jest bardzo trudno... Mam wielu znajomych, którzy grają po weselech.Każdy z nich gra z podkładami z komputera, midami,czy minidyskami.Najśmieszniejsze jest to,że gdy paru z nich postanowiło pobawić się wreście na swoim weselu,to okazało się że chcą zespół na żywo.Jeden to nawet zamówił zespół z innego miasta, bo tak bardzo zależało mu na żywym bandzie.DLACZEGO??heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:17 Tak Masz rację - tylko za taki zespół dziś trzeba zapłacić około 5-6 tysięcy poza sezonem i około 8-9 tysięcy w sezonie. Osobiście znam 3 takie zespoły - niestety żaden nie jest ze stron radomskich. Wszystkie z zachodu... Poznań, Zielona Góra, Kargowa. Zajmuje się muzyką ponad 25 lat byłem na koncertach tych zespołów - REWELACJA. A jeżeli chodzi o zespół za 1500 zł grający na żywo - to wybaczcie wolę DJ-a za 2000. Oczywiście sa wyjątki, ale to margines. W systemie rynkowym umiejętności decydują ile zaraciasz. I jeżeli rynek zadecydował że ktoś bierze 1500 zł w żywym składzie przez ostatnie 2-3 lata. To wiadomo że kapela jest raczej marna i nie wielu chce korzestać z jej usług.(dlatego tak nisko się cenią). Ale nadal twierdzę że nie wolno obrażać nikogo, że ma takie umiejętności a nie inne. Nie do przyjęcia jest oczernianie innej kapeli za to że ma więcej imprez niż ja czy Ty. A tak czasami dzieje się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paan99 Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:36 Witam. Polecam zespol KANON. Profesjonalizm i super zabawa. Wszyscy goscie na moim weselu byli zadowoleni kazdy znalazl cos dla siebie.Nie sa tani ale warto. Ich strona internetowa www.kanon.art.pl Graja tez w Kosciele Wysylaja plytke reklamowa na ktorej krok po kroku demonstruja cala impreze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek25 Re: Zespół na wesele IP: 82.197.47.* 08.06.07, 12:49 a ja polecam zespól hetman karola kolasy bo grali na moim weselu i jestem bardzo zadowolony. niedlugo beda grac u mojej siostry. warto zapoznac sie z tym zespolem przy wyborze kapeli na wesele. nr do karola 604 59 77 31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 19:10 zespol koral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Zespół na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 22:34 polecam zespół Dakar www.zespol-dakar.blog.onet.pl. REWELACJA:) Odpowiedz Link Zgłoś
anet0308 Re: Zespół na wesele 30.12.18, 15:53 Ostrzegam przed zespołem Foxtrot. Nie róbcie mojego błędu 😪, bo po weselu nie jest miło słyszeć od gości że wszystko było super tylko orkiestra tragedia i się nie wybawili.. Odpowiedz Link Zgłoś