kamea_chateau 10.09.07, 08:47 i trzymają sie świetnie. Poszukajcie w rodzinnych szpargałach... Runy bardzo długo trzymają się na skórze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia17171 Re: chemiczny ołówek- tym naluję runy na ciele 10.09.07, 23:56 o ile pamiętam chemiczny ołówek ma kolor fioletowy? Czy ten kolor jest odpowiedni dla każdej runki i każdego miejsca na twoim ciele? Jest o wiele, wiele więcej innych, bardziej estetycznych sposobów, aby mieć runki koło siebie..... Odpowiedz Link
kamea_chateau krysia 11.09.07, 06:29 wstałas lewą nogą? Bo nie dość że nie pomożesz to jeszcze wszystko krytykujesz. Może napar z melisy i gimnastyka runiczna ci pomoże. Odpowiedz Link
ifyso Re: krysia 11.09.07, 08:30 kolor fioletowy jest między innymi kolorem związanym z duchowością. Ołowek ten jest zmywalny jak najbardziej, trwalszy od długopisu czy flamastra, jesli malujemy nim runy na ciele. Skrypty - jak radzi wielu ekspertów runistów - rysować można, ale nie jest to wymagana konieczność - czerwonym umówmy się przyborem do pisania/rysowania - bo może to być długopis, kredka, flamaster...nie wyrażają oni potrzeby czy konieczności rysowania każdej runy innym kolorem. Aczkolwiek jeśli ktoś taką potrzebę intuicyjnie czuje, to oczywiście może pracowac z kolorami. Intuicja podpowiada nam najlepsze dla nas rozwiązania... Odpowiedz Link
frygg Re: krysia 11.09.07, 11:03 a czarny? Ja rysuje runy na ciele czarnym flamastrem ... Odpowiedz Link
krysia17171 Re: krysia 13.09.07, 20:32 kamea-mam broszę i wisiorek- uwielbiam ten styl A teraz odniosę się do tego, co napisałaś, Wstaję co rano rześka i wypoczęta, nie zwracam uwagi, którą nogą. Czasem wieczorem wypijam meliskę i owszem. Cwiczenia runiczne też czasem, przy relaksującej muzyce,czasem w połączeniu z aromaterapią lub na swieżym powietrzu, w moim ogrodzie, czy na pobliskiej łące. Relaksuję się i wyciszam swoje emocje w różny sposób, spacer we dwoje w księzycowej poświacie,spotkanie z przyjaciółmi, czy po prostu dobra książka,czy aromatyczna kąpiel... Ezoteryką interesuję się, ale nie jest to moje codzienne zajęcie- pracuję z ludzmi w inny sposób Jak już pisałam w jednym poście, moje podejście do ezoteryki jest zdroworozsądkowe, ale aby wyrobić sobie takie podejście, trzeba trochę wiedziec, choć nie ukrywam, że stale się uczę.. Moim pierwszym krokiem w kierunku ezoteryki były runy i chyba pozostaną nadal najukochańsze.. Zwrócenie uwagi na kolorystykę i równocześnie estetykę, prawdę mówiąc nie odnosiło sie personalnie do ciebie, po prostu zadałam pytanie.. Kilka cytatów z książki NEALE DONALD WALSZ :MEDYTACJE DO ROZMÓW Z BOGIEM część druga :Złość to lęk wyrażony Gdy nie masz czego się bać, nie masz też powodu się złościć: Pamiętaj nade wszystko,że cokolwiek myślisz, mówisz i robisz, stanowi odbicie tego, co o sobie postanowiłeś, świadectwo twej istoty: Świadomość stanowi podstawę wszelkiej prawdy i co za tym idzie, duchowości: I tak na koniec, przeczytałam artykuł, który polecała ifyso, również komentarze....... Odpowiedz Link