krysia17171 21.03.08, 13:35 Zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń i słoneczka każdego dnia - wiosennie i świątecznie, wszystkim , którzy tu zaglądają życzy Krystyna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezoviola2 Re: WIELKANOCNE ŻYCZENIA 21.03.08, 15:29 Krysiu, wielkie dzięki!Tobie również Runy Gebo na całe życie, Sowilo i Wunjo na każdy dzień!Posypało Nam się Nasze kochane forum, wiesz już Krysiu?Próbujemy reaktywować z całych sił( Odpowiedz Link
krysia17171 Re: WIELKANOCNE ŻYCZENIA 22.03.08, 16:57 Violu z dużym sentymentem zaglądam na to forum, miło, że i Ciebie tu widuję, ale... no cóż... zadomowiłam się już na NASZYM NOWYM FORUM i cieszę się, że i Ty tam jesteś..... słoneczka każdego dnia Krystyna Odpowiedz Link
bozenka1969 Re: WIELKANOCNE ŻYCZENIA 23.03.08, 10:12 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka i wesołego dyngusa ---wsztstkim forumowiczom ***życzy Bożenka Odpowiedz Link
wiktoriat Re: WIELKANOCNE ŻYCZENIA 23.03.08, 13:27 Ja rowniez zycze Wesolych Swiat. Jestem jednak zmartwiona. Czy tez macie problemy z wejsciem na Nasze Nowe Forum. Ja bylam rano, opisalam karte dnia, Jera, wszystko funkcjonowalo bez zarzutu. Teraz jednak mam problemy. Czy wiecie co sie dzieje? Pozdrawiam cieplutko Wiktoria Wiktoria Odpowiedz Link