Dodaj do ulubionych

Hotelarstwo

IP: *.tkdami.net 07.05.03, 15:59
Czy nikt w Radomiu nie chodził do Technikum Hotelarskiego?

Bo chciałabym sie czegos dowiedzieć.... :P
Obserwuj wątek
    • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:24
      Ja też!!! Pozdrawiam
      • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 17.06.03, 12:08
        Jak była cisza, tak jest nadal :/

JC, Ty też sie tam wybierasz? :P To napisz cos, to porozmawiamy :)
        • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 26.06.03, 16:43
          Haloooo?

Ja w końcu zdecydowałam sie na to hotelarstwo... jest tu ktos to równiez to
          zrobił???

Pa pa, czekam :-)
    • Gość: Osóbka Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 03.07.03, 17:24
      Gary to fajna szkola,kiedys klasa hotelarska była na naprawde dobrym poziomie,
      teraz, z tego co wiem jest troche gorzej, ale i tak jest fajnie. Dzieki szkole
      mozna wyjechac prawie za darmo na 3 tygodniowe praktyki np do Anglii, Francjii
      czy Finlandii. Mimo, ze nie bylam w tej klasie, i tak mialam mozliwosc wyjazdu
      za granice. Sumujac: hotelarstwo jest ok, tak jak cala szkoła!!! :))))))
      Pozdrawiam. Skrobnijcie we wrzesniu jak wam sie powodzi:)))
    • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 04.08.03, 02:45
      Witam!!!
      Ja chodzilem! Skonczylem szkole w 1999r., racja kiedys klasy hotelarskie byly
      elitarne, ale jest to ciekawy kierunek i zgadzam sie z osobka. Swego czasu, ja
      tez zaczalem watek o technikum hotelarskim, ale cieszyl sie malym
      zainteresowaniem. Hotelarstwo wcale nie jest gorsze od liceum, my uczylismy sie
      3 obcych jezyko, dzis spotkalem 20% mojej klasy, mialem super klasy i nadal
      trzymamy sie razem, a Ci co chcieli dostali sie na wymarzone studia: AWF W-wa,
      UW, KUL.
      Bedzie dobrze, a Wy mlodzi zbudujcie od nowa elite.
      Powodzonka.
      • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 23.10.03, 08:45
        co tam u Was Hotelarze??
        • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 23:17
          Aż nie mogę uwierzyć, że tylu HOTELARZY dobrze piszących, znających języki i
          korzystających z internetu nie ma czasu by napisać choć parę słów. Gdzie są,
          co robią, jak żyją. Przecież mają dostęp do internetu na całym Świecie.
          Pozdrawiam HOTELARZY
          • wakarpl Re: Hotelarstwo 05.11.03, 15:44
            JEstesmy, zyjemy, nawet za granica, choc nie w branzy (poki co), a Ty JC kim
            jestes??
          • Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.hestia.pl / *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 14:29
            siemka ja chodzilem do teha (technikum hotelarskie) najpiekniejsze dni zycia,
            najlepsze wycieczki, imprezy i wcale nie przesadzam, bo swego czasu wszyscy nam
            zazdrościli. teha była klasa mozna powiedziec elitarną, nie wiem jak jest
            teraz. swoją drogą to chyba najlepsza klasa dla przyszłych emigrantów,
            wiekszosc z moich znajomych pracuje zagranicą, ja troche sprawe olalem i
            poszedlem w innym kierunku, lecz nie narzekam. szanujcie sora Radka i wogole
            jak bym miał teraz wybierac to bym tam poszedł i pozniej wywalil do Niemiec
            albo gdzies dalej. nie olewajcie praktyk, starajcie je sobie załatwić w jak
            najlepszych hotelach, najlepiej zagranicą / nawet jak ktos nie ma zbytnio kasy,
            jezeli bedzie bardzo chcial to zalatwi sobie cos ok / na praktyki wyjezdajcie i
            nie bójcie sie do tego nawet dolożyć troche kasy - to wam sie zwroci 100
            krotnie, zarobki w tej branży nie należą do niskich, i jeszcze jedno - nie
            grozi wam bezrobocie! a jak nie da rady zatrudnic sie w tej branży, możecie
            zostac kelnerami z płacą dochodzącą do 5 tys miesięcznie/to nie żarty
            niedowiarki/ wiem bo mam dużo znajomych, którzy tak zrobili. ja wciąż czekam na
            swoją szansę, lecz w handlu zagranicznym
            POZDRO mój mail gregi78@wp.pl
            • wakarpl Re: Hotelarstwo 15.11.03, 22:32
              Sie ma Gelo!
              Sluchajcie hotelarze, bo mowi do WAS elita, ahahaah.
              Gelo ma racje, to wszystko jest prawda.
              Super to byly czasy, tym bardziej, ze czlowiek to pamieta, bo Gelo jest o rok
              starszy.
              Mam cala mase super wspomnien ze szkloy, kurde, jak ja chcialbym tam wrocic,
              szkoda, ze to nie jest mozliwe.
              • wakarpl Re: Hotelarstwo 15.11.03, 22:34
                Jeszcze jedno (za wczesnie wcisnalem ENTER)
                W Wielkiej Brytanii potrzebuja hotelarzy. Zarobki rzeczywiscie sa dobre.
                DOdatkowo konczac hotelarstwo mozecie isc praktycznie na kazdse studia, no moze
                nie na medycyne albo prawo:)
                Pozdrowienia od Vth z 99 roku dla Vth z 98 :)
                P.S
                Kiedy pojawi sie ktos z mojej kochanej klasy???
                • Gość: xxx Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 20.11.03, 14:18
                  Wczoraj koleżanka ze starszej klasy przedstawiła nam mały schemicik szkoły,
                  znaczy naszych 'garów'

Otóż szkoła jest jak słońce... wokół słońca spokojnie i zawsze tak samo porusza
                  się sor od matematyki, ogromna kometa okrążająca słońce z niewyobrażalną
                  prędkościa to oczywiście sor od fizyki (wiadomo, który...), a inna kometa,
                  która lata w odwrotną stronę niz pozostałe ciała niebieskie to sorka od chemii
                  (tak, tak, wałsnie ona...)

Reszta po nastepnej 'lekcji astronomii'...
                  • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 01.12.03, 00:52
                    A Ty XXX kim jestes???
                    Boisz sie podpisac:)????
                    Chyba nadal sie tam uczysz, wiec Ci troszeczke zazdroszcze i pozdrawiam.
                    • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.04, 17:41
                      Kim jest JC?????
                      • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 14.01.04, 20:16
                        Dobre pytanie... :)
                        • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:43
                          Pytanie może i dobre ? Ale smutno, że nadal wśród hotelarz tak cicho.
                          Pozdrawiam nielicznych wytrwałych - w tym emigrantów. Dania to podobno ładny
                          kraj.
                          • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 17.02.04, 15:45
                            JC Ty znasz wakarpl??? Bo nic a nic tutaj o Danii nie było... :D

Ale, proszę, wytłumaczcie, jak ja mam szanowac sora Radka??? Ja nie umiem. Cofa
                            mi się przed każdą lekcją z nim... a w przyszłym roku będę miała jeszcze
                            turystykę... może na tych lekcjach zmienię zdanie??? :|
                            • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 23:21
                              Mam "pecha" - znam wielu. A fizyka to trudny , ale bardzo ciekawy przdmiot-
                              polecam w ramach samorozwoju. Turystyka zwłaszcza praktyczna to też coś
                              wspaniałego.
                              • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 18.02.04, 20:10
                                Ja nie przeczę, że fizyka to jest ciekawy przedmiot... ale jak dla większości z
                                nas jest po prostu TRUDNY! I do tego mamy, nie ukrywajmy, kogo uczył nasz Sor
                                ten wie, beznadziejnego nauczyciela! Nie tłumaczy, nie prowadzi rzetelnych
                                lekcji, olewa, a potem robi klasówki z tego, o czym rzadko kto ma jakiekolwiek
                                pojęcie :| Heh... i jeszcze wszyscy mu sie kłaniamy w pas, bo łaskawie wystawił
                                nam dopuszczające... a przecież taka ocena to prawie dar od niebios :\

A turystyka w praktyce jest fantastyczna :) A o teoretycznej popiszemy za rok :)

Pozdr.
                                • wakarpl Re: Hotelarstwo 05.03.04, 17:31
                                  Hmmm, Dania.... moze byc, ale skad wiesz?????
                                  jawnij sie:)
                                  • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 20:52
                                    Czy trzeba jeszcze wyraźniej i głosniej.
                                    Ale do USA to daleko. pozdrawiam.
                                    • wakarpl Re: Hotelarstwo 06.03.04, 12:34
                                      Tak, trzeba jasniej, poprosze o wyjasneinia!
                                      • ponczo79 Re: Hotelarstwo 06.03.04, 13:59
                                        Wielkie Elo dla hotelarzy z Radomia!
                                        Gary to super szkola. ja nie wyobrazam sobie innej w ktorej moglbym spedzic
                                        swoja mlodosc. pamietam wszystkich kumpli i nauczycieli. Szanowne grono
                                        pedagogiczne bylo coby tu duzo mowiec OK. Mozna oczywiscie mowic ze Ta lub Ten
                                        To taki a taki ale ja wszystkich wspominam Cieplo mimo ze Ktorys sor mi
                                        dokuczal. Fizyke zaliczylem nawet na 4 ale to byl cud i musialem chodzic na
                                        korki. Poza tym w tej szkole duzo sie nauczylem(no moze poza ortografia z nia
                                        mam problemy caly czas). 3 jezyki, Turystyka. maszynopisanie, obsluga
                                        konsumenta te wiadomosci zostaja w glowie na cale zycie. Jezeli chodzi o prace
                                        to tez sie znajdzie. teraz wchodzimy do uni i bedzie potrrzeba hotelarzy.
                                        Ostatnio widzialem ogloszenie dla hotelarzy na Cypr ze znajomoscia j.ros.
                                        pozdrawiam.
                                        • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 06.03.04, 16:54
                                          Musze odnalezc moj watek, ktory kiedys zalozylem. Widac, ze Vth rocznik 1999
                                          kroluje:)
                                          Ponczo to kumple z Mojej klasy, JC Jego tez znasz??????????????????
            • Gość: kw Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:33
              cześc
            • Gość: KW Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:41
              Cześć wszystkim Hotelarzom!
              Poszukuję ludzi z rocznika '78, Matura '98. Co porabiacie, gdzie jesteście, jak
              żyjecie?
        • Gość: 2TH Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:31
          Hej! Wiecie ze jak przyszłyśmy do tej szkoły to wydawało nam się że chodzą tu
          tylko same kujony i oszołomy z którymi nie da się pogadać? A teraz jesteśmy w 2
          klasie i nie żałujemy!!! Klasa jest spoko, z małymi wyjątkami (jak wszędzie),
          nauczyciele też bardzo mili tylko sorka Bobryk ma dziwny system nauczania, a
          sor Starczewski jest pozytywnie zakręcony... Pozdrowionka dla sorki
          Ziemnickiej! ;-)
    • Gość: MUCHA r.2000 Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 00:27
      cze!!!!gary to super szkoła. Skończyłem je w 2000r.Tak jak ponczo pisze całe
      grono pedagogiczne bylo ok. Większość mojego rocznika ma zaczynała pracę po
      szkole w Warszawie. teraz pracują też za granicą i nie narzekają. Warto było
      chodzić do gastronomika. pozdro dla gela i poncza
      • wakarpl Re: Hotelarstwo 11.03.04, 07:45
        Mucha, a mnie to juz nie pozdrowisz Lobuzie?
        Jeszcze kurde prawie sasiadami bylismy.
        NAdal pracujesz tam gdzie pracowales???
        • Gość: MUCHA Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:19
          ale kogo ja w ogóle nie czaje kim jesteś? a gdzie pracowałem jak rozmawialismy
          ostatni raz? a co u ciebie słychać i co porabiasz? mój e-mail durum1@wp.pl
          • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 13.03.04, 20:12
            Jesli jestes Mucha i to z 200roku, to pomysl, kto z rok starszej klasy meiszkal
            najblizej Ciebie??:)
    • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 21:25
      Jeśli Mucha to Paweł to serdecznie pzdrawiam.
      • wakarpl Re: Hotelarstwo 14.03.04, 15:19
        JC a TY nie sciemniaj, tylko mow kim jestes:)
        • Gość: MUCHA Re: Hotelarstwo IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 14.03.04, 20:53
          właśnie JC kim ty jesteś? Mnie znali wszyscy ale ja nie wielu. Karolek a co ty
          porabiasz? Caly czas w Wawie? Puść e-maila. durum1@wp.pl
          • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 16.03.04, 21:29
            Oj Pawel, Pawel, jaki skromniacha:), hahahaahah.
            Poki co jestem w Danii, do Wawy wracam od wrzesnia!
          • Gość: krzysiek Re: Hotelarstwo IP: *.brzezno.gda.pl 15.04.04, 21:40
            JC ujawnij się bo jeśli piszesz że rok wyżej od Pawła to wychodzi ze byłeś z
            nami w klasie
            a jakoś trudno mi dojść kim jesteś
            tak czy inaczej pozdrówka z Gdańska

• Gość: ZN :-)))))) Re: Hotelarstwo IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:36
              Nie znasz JC - wstyd mi za Ciebie
    • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 21:35
      Wesołych Świąt dla hotelarzy i polecam nową stronę zssh.radom.pl
      • Gość: Krzysiek Re: Hotelarstwo IP: *.brzezno.gda.pl 15.04.04, 21:37
        cześć ludziska
        tu kolejny hotelarz z klasy od Wakara i Poncza;0
        ja aktualnie mieszkam w gdąńśku (już na stałe) dzięki tej szkole szybko
        znalazłem prace najpierw w restuaracjach- studiowałem zaocznie
        potem zacząłem jak przedstawiciel handlowy w branży hotelarskiej teraz jestem
        menedżerem niższego szczebla
        zarabiam tyle że starcza na utrzymanie rodziny 9tylko ja pracuję), domu,
        samochodu i jeszcze troszkę,
        myślę że ta szkoła jesli ktoś się przyłoży to naprawdę lepsze rozwiązanie niż
        ogólniak
        tak jak pisał ktoś wczesniej nie olewajcie praktyk - taki głupi tekst w cv że
        praktyka w dbrym hotelu czy wyjazdy zagraniczne to duży plus
        teraz wiem bo sam zbieram od ludzi cv
        przy okazji jak ktos szuka pracy jako handlowiec (może być dorywcza) to może mi
        przysłac cv jak coś będzie na Radom to pomogę
        kkowalczyk@trimtab.pl
        • wakarpl Re: Hotelarstwo 16.04.04, 15:34
          I to jest piekne, ze chlopaki z klasy sie trzymaja razem.
          Wiecie, ze dwoch naszych latem sie zeni:)???
          W swieta mielismy spontaniczne spotkanie-imprezke i bylo super, a jak mowil
          (spiewal Ponczo "friends will be friends..." i ciesze sie, ze takich ludzi
          mialem w klasie i licze, ze nasz kontakt nigdy sie nei urwie.
          Pozdrowienia dla tych, z ktorymi kontakt mam najlepszy: Ponczo, Krzysiek,
          Nietoperz, Jonek, Misiek i Hryniek, tego, z ktorym widuje sie sporadycznie:
          Seba i tego, ktroego dawnoooo nie widzialem : Bigolo!
          Wiecie, duzo bym dal, zeby wrocic do tamtych czasow, oj lezka sie zakrecila w
          oku i chodzi, chodzi mi po glowie, czyje by tu wypic zdrowie (jak to bylo u
          Krzyska na dzialce)
          "nie bylo u nas zadnego Jacusia
          ale nigdy nie zapomnimy naszego WOJTUSIA!"
          • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 16.04.04, 21:51
            W Waszym roczniku to chociaż chłopaki byli... :/ A u nas w klasie jest 7 na 35
            osób :( W tym wychowawczyni przewiduje co namniej jednego do odstrzału... :(
            • Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 23:20
              Bywało jeszcze mniej.
              • Gość: MUCHA Re: Hotelarstwo IP: 80.72.34.* 08.05.04, 15:01
                nie ma co narzekać jak jest was mało. ma to swoje zalety. nas też było tylko
                pięciu. pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 09.05.04, 19:58
                  Taaak... tylko, że ja jestem w tej niefartownej 28 :D
          • Gość: Blizniaczki Re: Hotelarstwo IP: *.lastnet.pl 11.06.04, 17:01
            Wiesz co Karolku, jest nam bardzo przykro:-( Pozdrawiasz tak wszystkich
            kolegów, a o koleżankach to całkowicie zapominasz:-(
            Mamy nadzieję, że następnym razem się poprawisz
            Pozdrawienia dla wszystkich z Krakowa
      • Gość: Karolina Hotelarstwo IP: *.dtcentrum.pl 11.06.04, 14:26
        jak milo czytac wasze e-maila. pozstanowilam , ze sie dolacze.Pozdrawiam Gela,
        Krzysia,Poncza i pewnie jeszcze wielu innych ale nie jestem w stanie
        rozszyfrowac wszystkich. Jesli chodzi o Gary to jest co wspominac! Mam
        nadzieje, ze bedzie kiedys okazja do spotkania sie i powspominania. Caluski dla
        rocznikow '78 & '79 bo te pamietam najlepiej oraz dla całego grona
        pedagogicznego!!!
        • Gość: krzysiek Re: Hotelarstwo IP: *.brzezno.gda.pl 16.06.04, 23:00
          witaj Karolinko kopę lat
          dzięki za pozdrowienia no i oczywiście wzajemnie
          co do spotkania to jestem otwarty :-))mam w tej chwili niezbyt bogaty kontakt z
          ludziskami ze szkoły, więc spotkanie mile widziane
          niestety szkoda że tak trudno takie coś zorganizować
          trochę daleko z Trójmiasta do Radomia i bywam rzadko
          pozdrawiam także cała resztę
          • Gość: Karolina Re: Hotelarstwo IP: *.dtcentrum.pl 18.06.04, 13:50
            Krzysiu, Bliźniaki i cała reszta - Ja w chwili obecnej nie bardzo mogę
            podróźować ale mam nadzieje, ze nadejdzie kiedys czas na spotkanie sie. Ciekawa
            jestem jak "hotelarze" zyjecie, co porabiacie i jak sie macie? A z
            Blizniaczkami to Ja sobie jeszcze porozmawiam :-DDD niech no tylko przyjada do
            R-mia badz W-wy...
            • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 24.06.04, 17:02
              Tez moglbym sie obrazic na Karolinke, ze mnei nei pozdrowla. Blizniaczi nie
              zloscie mnie:), wymienialem tych, ktorzy byli, a ze sie pojawilyscie to witam
              WAS, zreszta wiecie, ze jestescie da mnei wazne.Pozdrawiam wszystkich bez
              wyjatku, a tych, ktorych lubie najbardziej sciskam i caluje, haha (oni wiedza)
              U mnie wszytsko dobrze, zrobmy wreszcie jakies globalne spotkanie.
              Pozdrowionka.
              Karol
              • Gość: Karolina Re: Hotelarstwo IP: *.dtcentrum.pl 05.07.04, 12:07
                Karolku, jak moglam o Tobie zapomniec-oczywiscie, ze nie zapomnialam! Caluski
                WIELKIE.Jestem w W-wie,mam się dobrze i rzeczywiście nalezy nam sie
                wszystkim "globalne" spotkanie hotelarzy! Tylko od razu uprzedzam , ze w
                przyszlym roku! W chwili obecnej mam balonika przed soba, ktory z kazdym dniem
                powieksza sie, zatem proponuje przyszly rok!!!!Pozdrawiam serdecznie m:-D
    • Gość: x Re: Hotelarstwo IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 05.07.04, 09:50
      x
      • Gość: Patyczak th IP: *.udn.pl 04.09.04, 22:04
        I rozpoczął się nowy rok szkolny... :/ powiedzcie mi, Drodzy Starsi
        Hotelarze :P, Wam też się aż tak nie chciało iść do szkoły jak mnie? :(
        • Gość: Maruder :( Re: th IP: *.udn.pl 08.09.04, 18:54
          Hmm... ale wiecie co? Jednak to nasze, młodsze roczniki mają ciężej... jak
          kiedyś sprawdzałam świadectwo mojego brata to mieliście przez 5 lat nauki tylko
          21 przedmiotów! A my już w pierwszej klasie mieliśmy 20 :( a przez te 4 lata to
          na pewno będzie ponad 30 :( I nikt się Wam nie kazał uczyć takich rzeczy jak
          chociażby prawo czy psychologia albo tracić czas na zajęciach pięknie
          nazwanych "integracją" :/

Pozdrowionka :)
        • Gość: Maruder :( Re: th IP: *.udn.pl 08.09.04, 18:54
          Hmm... ale wiecie co? Jednak to nasze, młodsze roczniki mają ciężej... jak
          kiedyś sprawdzałam świadectwo mojego brata to mieliście przez 5 lat nauki tylko
          21 przedmiotów! A my już w pierwszej klasie mieliśmy 20 :( a przez te 4 lata to
          na pewno będzie ponad 30 :( I nikt się Wam nie kazał uczyć takich rzeczy jak
          chociażby prawo czy psychologia albo tracić czas na zajęciach pięknie
          nazwanych "integracją" :/

• Gość: Julek ??? IP: *.udn.pl 07.10.04, 15:36
            Pytanie do starszych roczników ;) jakiego nauczyciela wspominacie najcieplej? A
            na jakie lekcje chodziliście ze strachem w oczach? :>

• Gość: mucha Re: ??? IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 07.10.04, 22:02
              ja wspominam najlepiej moją wychowawczynie A. Gielniewską i Grzesia
              Rochowskiego oraz Czarka Tarczńskiego
              pozdro dla wszystkich
              • Gość: SK Re: ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.10.04, 22:25
                Pozdrowienia dla wszystkich, a w szczególności dla Vth(1999). Karol jak Ci się
                zdarzy być w Radomiu - daj znać. Skoczymy na browar. Widziałem sie z
                najmłodszym z naszej klasy!!!
    • Gość: czeska Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 25.10.04, 21:58
      Pozdrawiam wszystkich Hotelarzy z różnych roczników!!!
      Pewne osoby są mi znane, choć może nie osobiście. Ja też jestem dumna z tego,
      że skończyłam taką szkołę, a nie jakieś tam liceum bez zawodu. Wiem od
      znajomych, że większość ustawiła się w życiu i ma się nieźle.
      Ja osobiście wróciłam do mojej pasji jaką jest hotelarstwo i jest mi z tym
      dobrze. Poznałam trochę też innych zajęć, ale wiem, że jak człowiek czegoś chce
      i to lubi to hotelarstwo jest świetne, by szybko awansować, a przede wszystkim
      znaleźć pracę. Europa jest dla nas otwarta, tylko należy przełamać strach i
      opory.
      Pozdrawiam gorąco
      • Gość: obecny Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 15.11.04, 19:16
        I co ja robie tuuuuu? ;((
        • Gość: * Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 18.03.05, 19:31
          Hm, właściwie co mi szkodzi, mogę się pochwalić ;) żeby nie było, że nasza buda
          do niczego się nie nadaje ;)

www.powiat-otwocki.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=356
          Chyba nie muszę dopisywać, że laureatka z Radomia, to laureatka z th? ;)

• Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 18:10
            Hej!
            Oj jak dawno tu nie zagladalem.
            Zycie jest nieprzewidywalne. Obecnie pomieszkuje sobie na terenie Zaglebia
            Slasko-Dabrowskiego i wszystko wskazuje na to, ze dlugo tu zostane, czyli znow
            z daleka od mojego ukochanego Radomia.
            Fajnie, ze wszysycy sie dobrze maja, dajcie znac, co tam u WAS.
            Wiem, ze Moje Blizniaczki maja sie dobrze, bo bylem jakis czas temu w Krakowie.
            Karolinka tez juz nie ma balonika:).
            Ja mam maly kryzys, bo przez 26 lat moim jedynym zajeciem bylo robienie
            niczego, czyli generalnie zabawa, szkola i studia, a wlasnie przeszedlem
            pomyslnie rekrutacje i od jutra zaczynam prace (NIE W ZAWODZIE) i wiecie co -
            kurde jakos dziwnie sie czuje, moze sie nawet troche boje, bo nie wiem czy bede
            sie czul dobrze w tym co mam robic, ale coz, trzeba stawiac czola wyzwaniom.
            Ktos pisal wyzej, ze my - starzy hotelarze mielismy latwiej. Kurcze nie wiem,
            ale cos w tym jest, bo rzeczywiscie Mlodzi maja duzo wiecej przedmiotow.
            Mam nadzieje, ze dobrze rozszyfrowalem skrot SK:) - rowniez pozdrawiam, ale nie
            wiem kiedy uda sie nam pojsc na tego browarka.
            Jesli chodzi o ulubionych nauczycieli, to wszyscy byli fajni na swoj sposob. Na
            pewno duzym szacunkiem darzylem pania Hamidi, sorke Liwanowska, Gielniewska.
            Kogo sie balem - hmm - nikogo, hhahahah, ale tak naprawde, to balem sie fizyki.
            Sporo ludzi drzalo tez przed sorem Domino, za ktorego tekstami i sposobem bycia
            przepadalem, slowem facet umial fajnie przygadac.
            Oj lezka sie w oku kreci, bylo super, ale teraz tez nie jest zle, w kazdym badz
            razie Mlodzi korzystajcie z tego co macie zamaist narzekac, bo potem okaze sie,
            ze starciliscie najlepszy okres w zyciu na narzekanie.
            P.S
            Nawet tego nie czytam, bo pewnie to co napisalem, jest ja jakies pouczanie
            starego czlowieka, ale w sumie trzeba spojrzec prawdzie w oczy - jestem juz
            stary, a kiedys ile wilbicielek w szkole mailem, ahhahahahah
            Ok, pozdrowionka dla wszystkich i nie pozwolcie temu watkowi spasc na dalsze
            strony!
    • Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 29.08.05, 12:13
      sie ma sie ma sie ma tutaj Gelo, co u Was słychać? nikt z rocznika 1978 się nie
      odzywa. szkoda. pamiętacie kurna Śmiałka? hehe. to był koleś z którym można
      było konie kraść, jak Karol to przeczytasz to pozdrowienia. MUSIMY się spotkać,
      zcziągniemy Mrówe, Kacpra, Pawła, Demskiego, pojedziemy do S I E L A N K I i
      będziemy tam tydzień gorzoł nawalać. Szkoda że te czasy już minęły, wszystko
      było proste. Mrówe ostatnio spotkałem ale tylko na chwile. dieciaty już jest.
      nie przypuszczałem że on będzie pierwszy. Ja teraz pracuje "po ciemnej stronie
      mocy" w aparacie skarbowym. nie przypuszczałem...pamiętacie wycieczke do
      Hiszpanii?!!!! masakra...Zakopane, Ojców, Obóz wędrowny w Karkonoszach,
      BRZÓZA!!! co tam się działo...hehe. Odezwijcie się. Ja byłem rocznik 1978, na
      wycieczki jeździliśmy z 79,ja miałem brata Irka w 1980, ostatnio się z nim
      widziałem, przyleciał na tydzień z Dublina. się towarzycho porozjeżdżało....
    • Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 29.08.05, 14:28
      a i jeszcze jedno. Z tego co pamiętam to była dziewczyna, na którą mówiono
      Czeska, i chodziła do klasy z Siwym i Iskrą. Bardzo fajna dziewczyna. Czeska
      jeżeli to Ty to wielkie pozdrowienia. Mnie możesz nie kojarzyć, chodziłem ze
      Śmiałkiem do klasy, kiedyś na wycieczce w Zakopcu razem z Ciotką mowiłyście na
      mnie Jędrzej. I tak nie wiem dlaczego. I do innych: ODZYWAJCIE SIĘ CZĘŚCIEJ.
      Ponczo co słychać? Bliźniaczki u Was jest jeszcze mój indeks z Akademii.Kiedyś
      odbiore. Karolina to Karolina Sznyrowska? Czy ktoś wie co się dzieje z Mo
      (rocznik 1978, zamieszkała Jedlnia) najrówniejsza dziewucha na ziemi?
      • wakarpl Re: Hotelarstwo 17.09.05, 22:01
        Ponczo ma robic magisterke na UW i zaczyna kolejne stuia, ale juz za granica:)
        Ponczo t jest Gosc:)
        Gelo, pewnie, ze Cie wszysycy pamietaja, yto kiedy tra obiecana impra?
        Oj przydaloby sie zrobc jakis zlocik.
        Trzymajcie sie wszysycy i piszcie:)
        Pozdrowionka
        • Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 20.09.05, 07:26
          Sie ma Karol (wakarpl) . Słyszałem człowieku, że na dniach porzucasz stan
          kawalerski. Gratulacje! Wsiewo charosziewo na nowej drodze życia!!!
          • wakarpl Re: Hotelarstwo 20.09.05, 18:41
            Nic sie w tajemnicy nie da ukryc ;)
            Zartuje zadna tajemnica, ale jak widac informacje szybko sie roznosza:)
            Pozdrowienia
            • Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 21.09.05, 14:55
              Ja to nie wiem. Tracę wiarę. Było nas przecież tak dużo, a tu na forum odzywa
              się 2-3 osoby. CO JEST ??????? to jest moje ostatnie ostrzeżenie, jak nie
              poskutkuje to was wszystkich wytropię, znajdę i powiem parę słów. Ludzie tak
              nie można. Nie wierzę że tak mało z nas tu zagląda. Ja siedzę w pracy, jazda
              niesamowita, mam czasami dosyć i miło by było raz na kiedy kogoś znajomego
              usłyszeć. hej ho hotelarze hej ho. Wszyscy pracujecie w Ritz'u i nie macie
              czasu czy co?
              • Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.devs.futuro.pl 21.09.05, 20:57
                JA tez sobie wezme wolne i razem z Gelem Was wytropimy ;)
                • Gość: S.K Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:55
                  To ja się do was przyłącze. Pozdrowienia
                  • Gość: Mucha Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:04
                    witam wszystkich. co tam słychać w garach i u was?
                    • Gość: czeska Gary IP: 82.139.32.* 23.11.05, 22:13
                      Witam wszystkich aktywnych!!!
                      Gary mają się dość dobrze na rynku radomskim.
                      wiele zmian i mam nadzieję, że na lepsze. O tych gorszych może lepiej nie mówić.
                      Każdy z nas miał dość nauki, bo było tego naprawdę dużo, ale po paru latach
                      tęskno prawda?
                      Dzięki Gelo za pozdrowienia. Wyobraź sobie, że pamiętam Cię i większość Twojej
                      klasy. Pamiętam wycieczkę z Wami do Zakopca, fajna atmosferka i fajni ludzie.
                      Chcę Wam z rocznika '78 powiedzieć, że większość z '75 ma się doprawdy dobrze.
                      Ludzie pracują w bardzo różnych branżach w całej Polsce, a ostatnio mieliśmy
                      małe spotkanie, bardzo spontaniczne czego i Wam z '78 życzę.
                      Wiele pięknych chwil było w tych murach. Ale wszystko zależy tylko i wyłącznie
                      od ludzi. Wy byliście fajni, jesteście fajni i dlatego świat ma kolory. Inaczej
                      szarość by nas zabiła.
                      Odzywajcie się częściej.
                      Miło dowiedzieć się, że macie chęć na życie.
                      Pozdrawiam wszystkich HOTELARZY!!!
                      A szczególne pozdrowienia dla GELA.
                      • Gość: wakarpl Re: Gary IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 16:42
                        No to chyba sie wlasnie domyslilem kim jest JC
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: wakarpl Szczesliwego Nowego Roku IP: *.devs.futuro.pl 31.12.05, 16:56
                          wszystkim zycze. Zeby 2006 rok byl lepszy od 2005. JEsli chodzi o mnie to 2005
                          byl calkiem dobry, nawet bardzo dobry, wiec jesli 2006 bedzie lepszy, to w
                          ogole bedzie rewelacja.
                          Niech Wam sie drodzy hotelarze spelnia wszytskie marzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka