Gość: Patyczak IP: *.tkdami.net 07.05.03, 15:59 Czy nikt w Radomiu nie chodził do Technikum Hotelarskiego? Bo chciałabym sie czegos dowiedzieć.... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:24 Ja też!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 17.06.03, 12:08 Jak była cisza, tak jest nadal :/ JC, Ty też sie tam wybierasz? :P To napisz cos, to porozmawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 26.06.03, 16:43 Haloooo? Ja w końcu zdecydowałam sie na to hotelarstwo... jest tu ktos to równiez to zrobił??? Pa pa, czekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osóbka Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 03.07.03, 17:24 Gary to fajna szkola,kiedys klasa hotelarska była na naprawde dobrym poziomie, teraz, z tego co wiem jest troche gorzej, ale i tak jest fajnie. Dzieki szkole mozna wyjechac prawie za darmo na 3 tygodniowe praktyki np do Anglii, Francjii czy Finlandii. Mimo, ze nie bylam w tej klasie, i tak mialam mozliwosc wyjazdu za granice. Sumujac: hotelarstwo jest ok, tak jak cala szkoła!!! :)))))) Pozdrawiam. Skrobnijcie we wrzesniu jak wam sie powodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.tkdami.net 04.08.03, 02:45 Witam!!! Ja chodzilem! Skonczylem szkole w 1999r., racja kiedys klasy hotelarskie byly elitarne, ale jest to ciekawy kierunek i zgadzam sie z osobka. Swego czasu, ja tez zaczalem watek o technikum hotelarskim, ale cieszyl sie malym zainteresowaniem. Hotelarstwo wcale nie jest gorsze od liceum, my uczylismy sie 3 obcych jezyko, dzis spotkalem 20% mojej klasy, mialem super klasy i nadal trzymamy sie razem, a Ci co chcieli dostali sie na wymarzone studia: AWF W-wa, UW, KUL. Bedzie dobrze, a Wy mlodzi zbudujcie od nowa elite. Powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 23.10.03, 08:45 co tam u Was Hotelarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 23:17 Aż nie mogę uwierzyć, że tylu HOTELARZY dobrze piszących, znających języki i korzystających z internetu nie ma czasu by napisać choć parę słów. Gdzie są, co robią, jak żyją. Przecież mają dostęp do internetu na całym Świecie. Pozdrawiam HOTELARZY Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 05.11.03, 15:44 JEstesmy, zyjemy, nawet za granica, choc nie w branzy (poki co), a Ty JC kim jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.hestia.pl / *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 14:29 siemka ja chodzilem do teha (technikum hotelarskie) najpiekniejsze dni zycia, najlepsze wycieczki, imprezy i wcale nie przesadzam, bo swego czasu wszyscy nam zazdrościli. teha była klasa mozna powiedziec elitarną, nie wiem jak jest teraz. swoją drogą to chyba najlepsza klasa dla przyszłych emigrantów, wiekszosc z moich znajomych pracuje zagranicą, ja troche sprawe olalem i poszedlem w innym kierunku, lecz nie narzekam. szanujcie sora Radka i wogole jak bym miał teraz wybierac to bym tam poszedł i pozniej wywalil do Niemiec albo gdzies dalej. nie olewajcie praktyk, starajcie je sobie załatwić w jak najlepszych hotelach, najlepiej zagranicą / nawet jak ktos nie ma zbytnio kasy, jezeli bedzie bardzo chcial to zalatwi sobie cos ok / na praktyki wyjezdajcie i nie bójcie sie do tego nawet dolożyć troche kasy - to wam sie zwroci 100 krotnie, zarobki w tej branży nie należą do niskich, i jeszcze jedno - nie grozi wam bezrobocie! a jak nie da rady zatrudnic sie w tej branży, możecie zostac kelnerami z płacą dochodzącą do 5 tys miesięcznie/to nie żarty niedowiarki/ wiem bo mam dużo znajomych, którzy tak zrobili. ja wciąż czekam na swoją szansę, lecz w handlu zagranicznym POZDRO mój mail gregi78@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 15.11.03, 22:32 Sie ma Gelo! Sluchajcie hotelarze, bo mowi do WAS elita, ahahaah. Gelo ma racje, to wszystko jest prawda. Super to byly czasy, tym bardziej, ze czlowiek to pamieta, bo Gelo jest o rok starszy. Mam cala mase super wspomnien ze szkloy, kurde, jak ja chcialbym tam wrocic, szkoda, ze to nie jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 15.11.03, 22:34 Jeszcze jedno (za wczesnie wcisnalem ENTER) W Wielkiej Brytanii potrzebuja hotelarzy. Zarobki rzeczywiscie sa dobre. DOdatkowo konczac hotelarstwo mozecie isc praktycznie na kazdse studia, no moze nie na medycyne albo prawo:) Pozdrowienia od Vth z 99 roku dla Vth z 98 :) P.S Kiedy pojawi sie ktos z mojej kochanej klasy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 20.11.03, 14:18 Wczoraj koleżanka ze starszej klasy przedstawiła nam mały schemicik szkoły, znaczy naszych 'garów' Otóż szkoła jest jak słońce... wokół słońca spokojnie i zawsze tak samo porusza się sor od matematyki, ogromna kometa okrążająca słońce z niewyobrażalną prędkościa to oczywiście sor od fizyki (wiadomo, który...), a inna kometa, która lata w odwrotną stronę niz pozostałe ciała niebieskie to sorka od chemii (tak, tak, wałsnie ona...) Reszta po nastepnej 'lekcji astronomii'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 01.12.03, 00:52 A Ty XXX kim jestes??? Boisz sie podpisac:)???? Chyba nadal sie tam uczysz, wiec Ci troszeczke zazdroszcze i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.04, 17:41 Kim jest JC????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:43 Pytanie może i dobre ? Ale smutno, że nadal wśród hotelarz tak cicho. Pozdrawiam nielicznych wytrwałych - w tym emigrantów. Dania to podobno ładny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 17.02.04, 15:45 JC Ty znasz wakarpl??? Bo nic a nic tutaj o Danii nie było... :D Ale, proszę, wytłumaczcie, jak ja mam szanowac sora Radka??? Ja nie umiem. Cofa mi się przed każdą lekcją z nim... a w przyszłym roku będę miała jeszcze turystykę... może na tych lekcjach zmienię zdanie??? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 23:21 Mam "pecha" - znam wielu. A fizyka to trudny , ale bardzo ciekawy przdmiot- polecam w ramach samorozwoju. Turystyka zwłaszcza praktyczna to też coś wspaniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 18.02.04, 20:10 Ja nie przeczę, że fizyka to jest ciekawy przedmiot... ale jak dla większości z nas jest po prostu TRUDNY! I do tego mamy, nie ukrywajmy, kogo uczył nasz Sor ten wie, beznadziejnego nauczyciela! Nie tłumaczy, nie prowadzi rzetelnych lekcji, olewa, a potem robi klasówki z tego, o czym rzadko kto ma jakiekolwiek pojęcie :| Heh... i jeszcze wszyscy mu sie kłaniamy w pas, bo łaskawie wystawił nam dopuszczające... a przecież taka ocena to prawie dar od niebios :\ A turystyka w praktyce jest fantastyczna :) A o teoretycznej popiszemy za rok :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 05.03.04, 17:31 Hmmm, Dania.... moze byc, ale skad wiesz????? jawnij sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 20:52 Czy trzeba jeszcze wyraźniej i głosniej. Ale do USA to daleko. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 06.03.04, 12:34 Tak, trzeba jasniej, poprosze o wyjasneinia! Odpowiedz Link Zgłoś
ponczo79 Re: Hotelarstwo 06.03.04, 13:59 Wielkie Elo dla hotelarzy z Radomia! Gary to super szkola. ja nie wyobrazam sobie innej w ktorej moglbym spedzic swoja mlodosc. pamietam wszystkich kumpli i nauczycieli. Szanowne grono pedagogiczne bylo coby tu duzo mowiec OK. Mozna oczywiscie mowic ze Ta lub Ten To taki a taki ale ja wszystkich wspominam Cieplo mimo ze Ktorys sor mi dokuczal. Fizyke zaliczylem nawet na 4 ale to byl cud i musialem chodzic na korki. Poza tym w tej szkole duzo sie nauczylem(no moze poza ortografia z nia mam problemy caly czas). 3 jezyki, Turystyka. maszynopisanie, obsluga konsumenta te wiadomosci zostaja w glowie na cale zycie. Jezeli chodzi o prace to tez sie znajdzie. teraz wchodzimy do uni i bedzie potrrzeba hotelarzy. Ostatnio widzialem ogloszenie dla hotelarzy na Cypr ze znajomoscia j.ros. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 06.03.04, 16:54 Musze odnalezc moj watek, ktory kiedys zalozylem. Widac, ze Vth rocznik 1999 kroluje:) Ponczo to kumple z Mojej klasy, JC Jego tez znasz?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:41 Cześć wszystkim Hotelarzom! Poszukuję ludzi z rocznika '78, Matura '98. Co porabiacie, gdzie jesteście, jak żyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2TH Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:31 Hej! Wiecie ze jak przyszłyśmy do tej szkoły to wydawało nam się że chodzą tu tylko same kujony i oszołomy z którymi nie da się pogadać? A teraz jesteśmy w 2 klasie i nie żałujemy!!! Klasa jest spoko, z małymi wyjątkami (jak wszędzie), nauczyciele też bardzo mili tylko sorka Bobryk ma dziwny system nauczania, a sor Starczewski jest pozytywnie zakręcony... Pozdrowionka dla sorki Ziemnickiej! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUCHA r.2000 Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 00:27 cze!!!!gary to super szkoła. Skończyłem je w 2000r.Tak jak ponczo pisze całe grono pedagogiczne bylo ok. Większość mojego rocznika ma zaczynała pracę po szkole w Warszawie. teraz pracują też za granicą i nie narzekają. Warto było chodzić do gastronomika. pozdro dla gela i poncza Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 11.03.04, 07:45 Mucha, a mnie to juz nie pozdrowisz Lobuzie? Jeszcze kurde prawie sasiadami bylismy. NAdal pracujesz tam gdzie pracowales??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUCHA Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:19 ale kogo ja w ogóle nie czaje kim jesteś? a gdzie pracowałem jak rozmawialismy ostatni raz? a co u ciebie słychać i co porabiasz? mój e-mail durum1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 13.03.04, 20:12 Jesli jestes Mucha i to z 200roku, to pomysl, kto z rok starszej klasy meiszkal najblizej Ciebie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 21:25 Jeśli Mucha to Paweł to serdecznie pzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 14.03.04, 15:19 JC a TY nie sciemniaj, tylko mow kim jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUCHA Re: Hotelarstwo IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 14.03.04, 20:53 właśnie JC kim ty jesteś? Mnie znali wszyscy ale ja nie wielu. Karolek a co ty porabiasz? Caly czas w Wawie? Puść e-maila. durum1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.rev.stofanet.dk 16.03.04, 21:29 Oj Pawel, Pawel, jaki skromniacha:), hahahaahah. Poki co jestem w Danii, do Wawy wracam od wrzesnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Hotelarstwo IP: *.brzezno.gda.pl 15.04.04, 21:40 JC ujawnij się bo jeśli piszesz że rok wyżej od Pawła to wychodzi ze byłeś z nami w klasie a jakoś trudno mi dojść kim jesteś tak czy inaczej pozdrówka z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZN :-)))))) Re: Hotelarstwo IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:36 Nie znasz JC - wstyd mi za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 21:35 Wesołych Świąt dla hotelarzy i polecam nową stronę zssh.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Hotelarstwo IP: *.brzezno.gda.pl 15.04.04, 21:37 cześć ludziska tu kolejny hotelarz z klasy od Wakara i Poncza;0 ja aktualnie mieszkam w gdąńśku (już na stałe) dzięki tej szkole szybko znalazłem prace najpierw w restuaracjach- studiowałem zaocznie potem zacząłem jak przedstawiciel handlowy w branży hotelarskiej teraz jestem menedżerem niższego szczebla zarabiam tyle że starcza na utrzymanie rodziny 9tylko ja pracuję), domu, samochodu i jeszcze troszkę, myślę że ta szkoła jesli ktoś się przyłoży to naprawdę lepsze rozwiązanie niż ogólniak tak jak pisał ktoś wczesniej nie olewajcie praktyk - taki głupi tekst w cv że praktyka w dbrym hotelu czy wyjazdy zagraniczne to duży plus teraz wiem bo sam zbieram od ludzi cv przy okazji jak ktos szuka pracy jako handlowiec (może być dorywcza) to może mi przysłac cv jak coś będzie na Radom to pomogę kkowalczyk@trimtab.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 16.04.04, 15:34 I to jest piekne, ze chlopaki z klasy sie trzymaja razem. Wiecie, ze dwoch naszych latem sie zeni:)??? W swieta mielismy spontaniczne spotkanie-imprezke i bylo super, a jak mowil (spiewal Ponczo "friends will be friends..." i ciesze sie, ze takich ludzi mialem w klasie i licze, ze nasz kontakt nigdy sie nei urwie. Pozdrowienia dla tych, z ktorymi kontakt mam najlepszy: Ponczo, Krzysiek, Nietoperz, Jonek, Misiek i Hryniek, tego, z ktorym widuje sie sporadycznie: Seba i tego, ktroego dawnoooo nie widzialem : Bigolo! Wiecie, duzo bym dal, zeby wrocic do tamtych czasow, oj lezka sie zakrecila w oku i chodzi, chodzi mi po glowie, czyje by tu wypic zdrowie (jak to bylo u Krzyska na dzialce) "nie bylo u nas zadnego Jacusia ale nigdy nie zapomnimy naszego WOJTUSIA!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 16.04.04, 21:51 W Waszym roczniku to chociaż chłopaki byli... :/ A u nas w klasie jest 7 na 35 osób :( W tym wychowawczyni przewiduje co namniej jednego do odstrzału... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Hotelarstwo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 23:20 Bywało jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUCHA Re: Hotelarstwo IP: 80.72.34.* 08.05.04, 15:01 nie ma co narzekać jak jest was mało. ma to swoje zalety. nas też było tylko pięciu. pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 09.05.04, 19:58 Taaak... tylko, że ja jestem w tej niefartownej 28 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizniaczki Re: Hotelarstwo IP: *.lastnet.pl 11.06.04, 17:01 Wiesz co Karolku, jest nam bardzo przykro:-( Pozdrawiasz tak wszystkich kolegów, a o koleżankach to całkowicie zapominasz:-( Mamy nadzieję, że następnym razem się poprawisz Pozdrawienia dla wszystkich z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Hotelarstwo IP: *.dtcentrum.pl 11.06.04, 14:26 jak milo czytac wasze e-maila. pozstanowilam , ze sie dolacze.Pozdrawiam Gela, Krzysia,Poncza i pewnie jeszcze wielu innych ale nie jestem w stanie rozszyfrowac wszystkich. Jesli chodzi o Gary to jest co wspominac! Mam nadzieje, ze bedzie kiedys okazja do spotkania sie i powspominania. Caluski dla rocznikow '78 & '79 bo te pamietam najlepiej oraz dla całego grona pedagogicznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Hotelarstwo IP: *.brzezno.gda.pl 16.06.04, 23:00 witaj Karolinko kopę lat dzięki za pozdrowienia no i oczywiście wzajemnie co do spotkania to jestem otwarty :-))mam w tej chwili niezbyt bogaty kontakt z ludziskami ze szkoły, więc spotkanie mile widziane niestety szkoda że tak trudno takie coś zorganizować trochę daleko z Trójmiasta do Radomia i bywam rzadko pozdrawiam także cała resztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotelarstwo IP: *.dtcentrum.pl 18.06.04, 13:50 Krzysiu, Bliźniaki i cała reszta - Ja w chwili obecnej nie bardzo mogę podróźować ale mam nadzieje, ze nadejdzie kiedys czas na spotkanie sie. Ciekawa jestem jak "hotelarze" zyjecie, co porabiacie i jak sie macie? A z Blizniaczkami to Ja sobie jeszcze porozmawiam :-DDD niech no tylko przyjada do R-mia badz W-wy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 24.06.04, 17:02 Tez moglbym sie obrazic na Karolinke, ze mnei nei pozdrowla. Blizniaczi nie zloscie mnie:), wymienialem tych, ktorzy byli, a ze sie pojawilyscie to witam WAS, zreszta wiecie, ze jestescie da mnei wazne.Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku, a tych, ktorych lubie najbardziej sciskam i caluje, haha (oni wiedza) U mnie wszytsko dobrze, zrobmy wreszcie jakies globalne spotkanie. Pozdrowionka. Karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotelarstwo IP: *.dtcentrum.pl 05.07.04, 12:07 Karolku, jak moglam o Tobie zapomniec-oczywiscie, ze nie zapomnialam! Caluski WIELKIE.Jestem w W-wie,mam się dobrze i rzeczywiście nalezy nam sie wszystkim "globalne" spotkanie hotelarzy! Tylko od razu uprzedzam , ze w przyszlym roku! W chwili obecnej mam balonika przed soba, ktory z kazdym dniem powieksza sie, zatem proponuje przyszly rok!!!!Pozdrawiam serdecznie m:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak th IP: *.udn.pl 04.09.04, 22:04 I rozpoczął się nowy rok szkolny... :/ powiedzcie mi, Drodzy Starsi Hotelarze :P, Wam też się aż tak nie chciało iść do szkoły jak mnie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruder :( Re: th IP: *.udn.pl 08.09.04, 18:54 Hmm... ale wiecie co? Jednak to nasze, młodsze roczniki mają ciężej... jak kiedyś sprawdzałam świadectwo mojego brata to mieliście przez 5 lat nauki tylko 21 przedmiotów! A my już w pierwszej klasie mieliśmy 20 :( a przez te 4 lata to na pewno będzie ponad 30 :( I nikt się Wam nie kazał uczyć takich rzeczy jak chociażby prawo czy psychologia albo tracić czas na zajęciach pięknie nazwanych "integracją" :/ Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruder :( Re: th IP: *.udn.pl 08.09.04, 18:54 Hmm... ale wiecie co? Jednak to nasze, młodsze roczniki mają ciężej... jak kiedyś sprawdzałam świadectwo mojego brata to mieliście przez 5 lat nauki tylko 21 przedmiotów! A my już w pierwszej klasie mieliśmy 20 :( a przez te 4 lata to na pewno będzie ponad 30 :( I nikt się Wam nie kazał uczyć takich rzeczy jak chociażby prawo czy psychologia albo tracić czas na zajęciach pięknie nazwanych "integracją" :/ Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek ??? IP: *.udn.pl 07.10.04, 15:36 Pytanie do starszych roczników ;) jakiego nauczyciela wspominacie najcieplej? A na jakie lekcje chodziliście ze strachem w oczach? :> Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: ??? IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 07.10.04, 22:02 ja wspominam najlepiej moją wychowawczynie A. Gielniewską i Grzesia Rochowskiego oraz Czarka Tarczńskiego pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK Re: ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.10.04, 22:25 Pozdrowienia dla wszystkich, a w szczególności dla Vth(1999). Karol jak Ci się zdarzy być w Radomiu - daj znać. Skoczymy na browar. Widziałem sie z najmłodszym z naszej klasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeska Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 25.10.04, 21:58 Pozdrawiam wszystkich Hotelarzy z różnych roczników!!! Pewne osoby są mi znane, choć może nie osobiście. Ja też jestem dumna z tego, że skończyłam taką szkołę, a nie jakieś tam liceum bez zawodu. Wiem od znajomych, że większość ustawiła się w życiu i ma się nieźle. Ja osobiście wróciłam do mojej pasji jaką jest hotelarstwo i jest mi z tym dobrze. Poznałam trochę też innych zajęć, ale wiem, że jak człowiek czegoś chce i to lubi to hotelarstwo jest świetne, by szybko awansować, a przede wszystkim znaleźć pracę. Europa jest dla nas otwarta, tylko należy przełamać strach i opory. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 15.11.04, 19:16 I co ja robie tuuuuu? ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Hotelarstwo IP: *.udn.pl 18.03.05, 19:31 Hm, właściwie co mi szkodzi, mogę się pochwalić ;) żeby nie było, że nasza buda do niczego się nie nadaje ;) www.powiat-otwocki.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=356 Chyba nie muszę dopisywać, że laureatka z Radomia, to laureatka z th? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 18:10 Hej! Oj jak dawno tu nie zagladalem. Zycie jest nieprzewidywalne. Obecnie pomieszkuje sobie na terenie Zaglebia Slasko-Dabrowskiego i wszystko wskazuje na to, ze dlugo tu zostane, czyli znow z daleka od mojego ukochanego Radomia. Fajnie, ze wszysycy sie dobrze maja, dajcie znac, co tam u WAS. Wiem, ze Moje Blizniaczki maja sie dobrze, bo bylem jakis czas temu w Krakowie. Karolinka tez juz nie ma balonika:). Ja mam maly kryzys, bo przez 26 lat moim jedynym zajeciem bylo robienie niczego, czyli generalnie zabawa, szkola i studia, a wlasnie przeszedlem pomyslnie rekrutacje i od jutra zaczynam prace (NIE W ZAWODZIE) i wiecie co - kurde jakos dziwnie sie czuje, moze sie nawet troche boje, bo nie wiem czy bede sie czul dobrze w tym co mam robic, ale coz, trzeba stawiac czola wyzwaniom. Ktos pisal wyzej, ze my - starzy hotelarze mielismy latwiej. Kurcze nie wiem, ale cos w tym jest, bo rzeczywiscie Mlodzi maja duzo wiecej przedmiotow. Mam nadzieje, ze dobrze rozszyfrowalem skrot SK:) - rowniez pozdrawiam, ale nie wiem kiedy uda sie nam pojsc na tego browarka. Jesli chodzi o ulubionych nauczycieli, to wszyscy byli fajni na swoj sposob. Na pewno duzym szacunkiem darzylem pania Hamidi, sorke Liwanowska, Gielniewska. Kogo sie balem - hmm - nikogo, hhahahah, ale tak naprawde, to balem sie fizyki. Sporo ludzi drzalo tez przed sorem Domino, za ktorego tekstami i sposobem bycia przepadalem, slowem facet umial fajnie przygadac. Oj lezka sie w oku kreci, bylo super, ale teraz tez nie jest zle, w kazdym badz razie Mlodzi korzystajcie z tego co macie zamaist narzekac, bo potem okaze sie, ze starciliscie najlepszy okres w zyciu na narzekanie. P.S Nawet tego nie czytam, bo pewnie to co napisalem, jest ja jakies pouczanie starego czlowieka, ale w sumie trzeba spojrzec prawdzie w oczy - jestem juz stary, a kiedys ile wilbicielek w szkole mailem, ahhahahahah Ok, pozdrowionka dla wszystkich i nie pozwolcie temu watkowi spasc na dalsze strony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 29.08.05, 12:13 sie ma sie ma sie ma tutaj Gelo, co u Was słychać? nikt z rocznika 1978 się nie odzywa. szkoda. pamiętacie kurna Śmiałka? hehe. to był koleś z którym można było konie kraść, jak Karol to przeczytasz to pozdrowienia. MUSIMY się spotkać, zcziągniemy Mrówe, Kacpra, Pawła, Demskiego, pojedziemy do S I E L A N K I i będziemy tam tydzień gorzoł nawalać. Szkoda że te czasy już minęły, wszystko było proste. Mrówe ostatnio spotkałem ale tylko na chwile. dieciaty już jest. nie przypuszczałem że on będzie pierwszy. Ja teraz pracuje "po ciemnej stronie mocy" w aparacie skarbowym. nie przypuszczałem...pamiętacie wycieczke do Hiszpanii?!!!! masakra...Zakopane, Ojców, Obóz wędrowny w Karkonoszach, BRZÓZA!!! co tam się działo...hehe. Odezwijcie się. Ja byłem rocznik 1978, na wycieczki jeździliśmy z 79,ja miałem brata Irka w 1980, ostatnio się z nim widziałem, przyleciał na tydzień z Dublina. się towarzycho porozjeżdżało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 29.08.05, 14:28 a i jeszcze jedno. Z tego co pamiętam to była dziewczyna, na którą mówiono Czeska, i chodziła do klasy z Siwym i Iskrą. Bardzo fajna dziewczyna. Czeska jeżeli to Ty to wielkie pozdrowienia. Mnie możesz nie kojarzyć, chodziłem ze Śmiałkiem do klasy, kiedyś na wycieczce w Zakopcu razem z Ciotką mowiłyście na mnie Jędrzej. I tak nie wiem dlaczego. I do innych: ODZYWAJCIE SIĘ CZĘŚCIEJ. Ponczo co słychać? Bliźniaczki u Was jest jeszcze mój indeks z Akademii.Kiedyś odbiore. Karolina to Karolina Sznyrowska? Czy ktoś wie co się dzieje z Mo (rocznik 1978, zamieszkała Jedlnia) najrówniejsza dziewucha na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 17.09.05, 22:01 Ponczo ma robic magisterke na UW i zaczyna kolejne stuia, ale juz za granica:) Ponczo t jest Gosc:) Gelo, pewnie, ze Cie wszysycy pamietaja, yto kiedy tra obiecana impra? Oj przydaloby sie zrobc jakis zlocik. Trzymajcie sie wszysycy i piszcie:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 20.09.05, 07:26 Sie ma Karol (wakarpl) . Słyszałem człowieku, że na dniach porzucasz stan kawalerski. Gratulacje! Wsiewo charosziewo na nowej drodze życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Hotelarstwo 20.09.05, 18:41 Nic sie w tajemnicy nie da ukryc ;) Zartuje zadna tajemnica, ale jak widac informacje szybko sie roznosza:) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelo Re: Hotelarstwo IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 21.09.05, 14:55 Ja to nie wiem. Tracę wiarę. Było nas przecież tak dużo, a tu na forum odzywa się 2-3 osoby. CO JEST ??????? to jest moje ostatnie ostrzeżenie, jak nie poskutkuje to was wszystkich wytropię, znajdę i powiem parę słów. Ludzie tak nie można. Nie wierzę że tak mało z nas tu zagląda. Ja siedzę w pracy, jazda niesamowita, mam czasami dosyć i miło by było raz na kiedy kogoś znajomego usłyszeć. hej ho hotelarze hej ho. Wszyscy pracujecie w Ritz'u i nie macie czasu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Hotelarstwo IP: *.devs.futuro.pl 21.09.05, 20:57 JA tez sobie wezme wolne i razem z Gelem Was wytropimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.K Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:55 To ja się do was przyłącze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Hotelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:04 witam wszystkich. co tam słychać w garach i u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeska Gary IP: 82.139.32.* 23.11.05, 22:13 Witam wszystkich aktywnych!!! Gary mają się dość dobrze na rynku radomskim. wiele zmian i mam nadzieję, że na lepsze. O tych gorszych może lepiej nie mówić. Każdy z nas miał dość nauki, bo było tego naprawdę dużo, ale po paru latach tęskno prawda? Dzięki Gelo za pozdrowienia. Wyobraź sobie, że pamiętam Cię i większość Twojej klasy. Pamiętam wycieczkę z Wami do Zakopca, fajna atmosferka i fajni ludzie. Chcę Wam z rocznika '78 powiedzieć, że większość z '75 ma się doprawdy dobrze. Ludzie pracują w bardzo różnych branżach w całej Polsce, a ostatnio mieliśmy małe spotkanie, bardzo spontaniczne czego i Wam z '78 życzę. Wiele pięknych chwil było w tych murach. Ale wszystko zależy tylko i wyłącznie od ludzi. Wy byliście fajni, jesteście fajni i dlatego świat ma kolory. Inaczej szarość by nas zabiła. Odzywajcie się częściej. Miło dowiedzieć się, że macie chęć na życie. Pozdrawiam wszystkich HOTELARZY!!! A szczególne pozdrowienia dla GELA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Gary IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 16:42 No to chyba sie wlasnie domyslilem kim jest JC Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Szczesliwego Nowego Roku IP: *.devs.futuro.pl 31.12.05, 16:56 wszystkim zycze. Zeby 2006 rok byl lepszy od 2005. JEsli chodzi o mnie to 2005 byl calkiem dobry, nawet bardzo dobry, wiec jesli 2006 bedzie lepszy, to w ogole bedzie rewelacja. Niech Wam sie drodzy hotelarze spelnia wszytskie marzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś