Dodaj do ulubionych

Telefony ....

12.06.07, 21:47
Dwa w jednym...
Po pierwsze to lubicie telefony no komórkowe oczywiście z wieloma bajerami???
No i macie jakieś tam swoje ulubione marki??? Ja zawsze byłam przy noki ale
np. nie uznaję aparatu w telefonie, teraz mam samsunga z klapką i bardzo go
lubię :))

A po drugie to czy lubicie długo gadać przez telefon???
Ja raczej nie, wolę krótko in a temat choć czasem jak się rozgadamy z
psiapsiólką to nawet 40 minut potrafimy gadać o niczym :))
Obserwuj wątek
    • anna_sla Re: Telefony .... 12.06.07, 21:56
      Cóż.. pod tym względem to ja chyba staruszka jestem, bo dla mnie telefon ma
      służyć do rozmawiania ew. do pisania SMSów. Szlag mnie chwilami trafia jak piszę
      SMSa w nokii z tą funkcją słownik, bo czasem banalnych słów "nie posiada". Jak
      widzę te wszystkie małolaty co wszędzie klikają, idą klikają, siedzą na
      ławeczkach - klikają, w każdym domu, każdym miejscu, w każdej sytuacji.. i nie
      tylko małolaty ale też małoletni duchem.. To jakaś epidemia to się powinno
      leczyć i nie zdziwiłabym się jakby za jakiś czas zaczęto mówić o uzależnieniach
      od komórek!! (tak jak od komputerów i internetu)

Ja generalnie długo byłam przeciwna jakiemukolwiek telefonowi, nawet
      stacjonarnemu. To był absurd, ale nie godziłam się na założenie w naszym domku
      stacjonarnego (komórki wtedy nie były jeszcze takie popularne). Jestem pod tym
      względem tak jak mój ojciec.. jego telefon do dzisiaj parzy. Mnie już nie, ale
      paskudnie do ręki mi się przykleja ;P
    • ryba966 Re: Telefony .... 12.06.07, 22:17
      ja podobnie jak Ania ,telefon ma służyć do komunikowania się nie liczą się
      dodatki,ani marka, ma być łatwy w obsłudze.Nie dbam też o niego przesadnie, nie
      raz lądował na podłodze:)))Teraz mam Ericssona i to w dodatku służbowego!
    • kaczkabig Re: Telefony .... 12.06.07, 22:18
      Ja mam tel. prywatny ..jakąs tam nokię i służbowy Nokię E50. Gadam przez nią ,
      gadam, gadam, gadam, gadam ,g........ hahahhhah po 3-4 godz. dziennie :)))))
      • kruz7 Re: Telefony .... 12.06.07, 22:33
        Uwielbiam rozmawiać przez komórkę, tylko potem nie ma komu płacić rachunków.
    • rybusie Re: Telefony .... 12.06.07, 23:52
      Ja lubie te telefoniki z bajerami-mp3,kamera,aparat,bodczerwień...
      Bardzo lubię gadać przez komórkę,teraz mam na abonament i zdarza mi się po 2
      godziny gadać z przyjaciółką bo mam darmowe wieczory:)))Mój rekord to 3godziny
      i 27 minut
      • margot84 Re: Telefony .... 13.06.07, 00:10
        Marka w sumie nie gra roli, chociaż przyzwyczaiłam się do Nokii,również gadżety
        raczej nie są ważne, ale lubię aparat w telefonie, bo wtedy mogę zrobić
        zdjęcia, gdy niespodziewanie zobaczę coś dziwnego albo ładnego,a potem pokazać
        je znajomym, np. ostatnio zrobiłam zdjęcia pięknego, zrobionego przeze mnie
        wianka :) Ale za to ile ja potrafię przez komórkę gadać... i to sama się nie
        mogę nadziwić, że o niczym można tak dłygo rozmawiać :) ale tylko z jedną moją
        przyjaciółką, na telefonie potrafimy spędzić ogrooomnie dużo czasu...Z innymi
        osobami też przez telefon lubię pogadać, ale wychodzi krócej...:)
        • astronia Re: Telefony .... 13.06.07, 09:09
          no to ja jestem niestety maniakiem telefonów :)
          mam obecnie samsunga ze wszystkimi bajerami prócz videokonferencji ale narazie
          mi to nie potrzebne bo u nas nie działa ale jak zacznie działać to sobie
          wymienię :)))
          dla mnie tel musi być do zabawy i do słuchania muzy i radia :)
          najlepiej zeby też sprzątał itd :D
          • ememka1 Re: Telefony .... 13.06.07, 10:19
            Miałam parę Siemensów teraz przerzuciłam się na Samsunga z przesuwaną klapką
            (takiego szukałam i tylko u nas jeszcze Nokię widziałąm, ale była strasznie
            droga). Jestem w sumie zadowolona, ale często mam problemy z zasięgiem (czego
            nie było z Siemensem:(((( inne bajery rzadko używane. Jak oddałam córce
            poprzedni to dopiero poznałam jego nowe-stare funkcje. Jak to jest, że zupełnie
            z czego innego w nim korzysta?????????:DDDD
            • witaminka29 Re: Telefony .... 13.06.07, 15:05
              mnie czeka jakoś niedługo wymiana telefonu i tak cały czas myślę jaki wybrać tym
              bardziej że tego cholerstwa jest tyle że głowa boli ale coś tam dobiorę pewnie
              hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka