Dodaj do ulubionych

Pogromca myszki komputerowej to evoMouse?

16.03.11, 18:16
Ja chcę to mieć :)
Obserwuj wątek
    • aroaro1993 Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 16.03.11, 18:46
      Toż to touchpad na kółkach :)
    • brat_maupy Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 16.03.11, 19:49
      Wolę trackball - właśnie uzywam Logitecha M570: precyzja pracy z takim urządzeniem nie do pobicia. Taka EVOzabawka może dobra jest do pisania liebesbirefów, ale nie do precyzyjnej obróbki grafiki. Gadżet, nic więcej.
    • gdziekucharek6 Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 16.03.11, 22:05
      touchpad, nic poza tym
    • abby_normal Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 16.03.11, 22:09
      Nie uwierzyłbym w to ze względu na moją pewność co do tego, że ciężko będzie tym operować precyzyjnie bez tak przygód jak z touchpadem, ale oglądając film trzymałem rękę na biurku uderzając palcami w rytm muzyki i myśl, że mogłoby to zastąpić myszkę była tak przyjemna, że mimo dalszego sceptycyzmu trzymam kciuki za podobne technologie...
    • airpressure Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 16.03.11, 23:41
      Fajne!
    • sselrats Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 17.03.11, 04:46
      Reklama naladowana bledami ortograficznymi (niewlasciwe uzycie apostrosofu).
    • herbatnick Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 17.03.11, 07:48
      Do "sselrats":
      Komentarz naładowany błędami ortograficznymi (brak polskich znaków). No i co to jest APOSTROSOF?! Brzmi jak greckie nazwisko :P
    • zeus_gromowladny Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 17.03.11, 09:23
      Po pierwsze, cena jest znana i wynosi $99, tylko trzeba się trochę rozejrzeć, a nie kopiować sentencje z ohgizmo.

Po drugie, nie ma się co podniecać - jest spory lag między ruchem palca, a kursora, który sprawia, że to urządzenie (na razie) to zabawka, nie narzędzie do pracy.
    • strusz Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 17.03.11, 09:25
      Niestety nie przejdzie takie urządzenie. Spróbujcie przez 15 min jeździć palcem po papierze to zobaczycie jak mało przyjemne będzie jeżdżenie dłuższy czas.
    • jan.szulc Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 17.03.11, 10:07
      Pogromca? A gdzie toto ma rolkę, czy więcej przycisków? Heloł?
    • spec24 Re: Pogromca myszki komputerowej to evoMouse? 17.03.11, 11:28
      Wygląda bardzo fajnie, myślę że to fajny i ciekawy gadget. Osoby chcące poprawić swój angielski, lub sprawdzić jego poziom zapraszam na darmową konwersację testową:
      ----
      www.english-by-phone.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka