alltid_ung 02.11.09, 14:54 czy ktos wie jak ja zrobic?? ps. zdjecie "ukradlam" ..man nadzieje ze mnie nikt nie zlinczuje ale pieknneee jest i taaak bym zjadla ...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasqoodnikowo Re: Skórka panska.... 02.11.09, 15:05 Nie pomogę, bo nie mam pojęcia jak się robi. Ale uwielbiam, nawet mimo tego, że to chyba straszne paskudztwo (nie w smaku, tylko o skład mi chodzi - cukier i ???). Dla mnie nie ma wyprawy na cmentarz bez pańskiej skórki. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Skórka panska.... 02.11.09, 15:08 ale to co na zdjęciu tylko przypomina "pańską skórkę" Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Skórka panska.... 02.11.09, 18:42 Cytatwadera3 napisała: > ale to co na zdjęciu tylko przypomina "pańską skórkę" no i wystarczy zeslinlam sie po pachy Mysiulek dzieki ,ale podobno przwdziwa skorke robi sie bez zelatyny...ale moze wyprobuje tamtejszy przeps, chodz polowy produktow bedzi mi ciezko znalesc Odpowiedz Link
pasqoodnikowo Re: Skórka panska.... 03.11.09, 10:17 Z tych wątków wynika, że ten przepis skrytykowany mocno. Poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć, że do tego czegoś co przy cmentarzach sprzedają dodają np. syrop różany... Co nie zmienia faktu, że chętnie bym się dowiedziała co w tym jest. Tym bardziej, że wczoraj znalazłam niezłą wspólniczkę do państkiej skórki - moją kotę, która generalnie je tylko dlatego, że musi A do pańskiej skórki w moim ręku mruczała, miauczała, zaczepiał łapką, wyraźnie dawała znaki "daj, bo to musi być dobre". I jak jej kawałeczek dałam wylizać z palca to miała istną rozkosz na pyszczku Na wszelki wypadek proszę o niekrytykowanie za niezdrowe dokarmianie koty, bo to było bardzo malutko to raz a dwa, że jeszcze nigdy nie widziałam jej tak zadowolonej... Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Skórka panska.... 03.11.09, 15:02 Ja nie wiem jak sie robi jakakolwiek panska skorke stad podeslalam watki W moim regionie przysmak neznany. Odpowiedz Link
momas Re: Skórka panska.... 03.11.09, 15:21 oj Mysiulku - nie próbuj tego Chyba, ze masz nadmiar kasy na dentystę.. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Skórka panska.... 03.11.09, 15:25 Nie mam ochoty probowac, z ciekawosci poczytalam tylko. A i tak z tytanowymi zebami sobie nie poradzi Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Skórka panska.... 02.11.09, 15:24 Na FK bylo kilka watkow na temat: szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=panska+skorka&s.sm.title=&s.sm.forumXx=77&sf=tresc&s.sm.author=&y=10&x=8 poczytaj Odpowiedz Link
momas Re: Skórka panska.... 03.11.09, 10:29 panska skórka.... plomby wyciaga z prędkością światła W związku z tym, ze w tym roku wydałam majątek na dentystę - odpuściłam sobie ech..... Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Skórka panska.... 03.11.09, 10:41 A ja to chyba tego nigdy nie jadlam. Odpowiedz Link
pasqoodnikowo Re: Skórka panska.... 03.11.09, 12:24 Bo to jest prawdziwa mordoklejka! Trzeba po prostu czekać aż się rozpuści... Cierpliwość wymagana Odpowiedz Link