kwiatek_leona Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 00:28 Wszystkiego naj, najlepszego i wielkie usciski! Odpowiedz Link
niennte Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 00:52 Śto jat, śto jat...!!! Jak śpiewa nasza Niuśka Obyś zawsze była zdrowa i wszystkie palce jakoż inne części miała w porządku Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 10:51 Hi-hi-hi!Poczatek dnia wrecz wulkaniczny, tyle zyczen na raz! Bardzo Wam dziekuje i zaczynam kontemplowac, czekajac na napelnienie wanny i pieszczoty pian Nawet slonce zaczyna wyzierac! Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 17:14 Dolaczam sie rowniez do zyczen, wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 19:53 Wszystkiego najserdeczniejszego Feline !!! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 20:09 . WaDziekuje akapali tyle miodu w moje serduchoardzo wszystkim, ktorzy dzis "nakapali" tyle miodu na moje serducho Wznosze toast zdrowia i pomyslnosci dla wszystkich LES-erow obu "pelci". Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 20:13 To nie jest zaden dowod, ze jestem juz nabzdryngolona, to tylko wariuje mi klawiatura. Odpowiedz Link
janou Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:16 A ja juz myslalam ze wszystkie butelki Rosé d'Anjou skonczylas! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:44 Nieee, jeszcze mam pare fillettes derrière les fagots , dzis wieczorem je carbure à l'Ackermann Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 20:12 Wszystkim, ktorzy nakapaliscie tyle miodu na moje serce goraco dziekuje i wznosze toast - za zdrowie i pomyslnosc wszystkich LESerow "pelci" obojga. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:32 dopisuje sie pod zyczenia teraz bo dopiero wrocilem na 'kwatere' w sanatorium... dzien spedzilem na zabiegach, jedzeniu, wycieczkach w tym pieszo po stronie Czech do sklepu po Napoleona i czekolady Studenckie, a wieczorem czas integracyny w pokoju Basi na miescie na Lubelskiej... - zycze Ci poczucia humoru, zdrowia do poczucia humoru, umiejetnosci przekwalifikowanie swinstewek w zart z niezmaconym poczuciem humoru, pelen luzik i przyjaciol posiadajacych podobne cechy co TY... wlasciwie obeszlismy Twoj jubileusz w Cafe Sissi pochlaniajac szarlotke na cieplo ze smietana i lodami polana sosem, podobnie sernik i popilismy specjalem firmowym Cafe Sissi o nazwie Cafe Sissi to kawa wielkosci Late ale x 1000 wiecej kalorii -po, nie moglem myslec o fasolce po bretonsku serwowanej na kolacje, wiec ad rem zycze Ci zebysc bez skutkow ubocznych mogla pochlaniac takie bomby kaloryczne ... tez! Odpowiedz Link
kasik68 Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:45 Jak dobrze, ze zajrzalam tu) Feline, niech Cie Twe zacne poczucie humoru nie opuszcza i zdrowie tez, sto lat!! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:55 Dziekuje, Kasiczku i Twoje zdrowie wznosze z kolei. Oraz wszystkich moich drogich LESerowiczow, jakem Mac Uberpuder! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 22:28 To juz chyba toast dzis juz ostatni, jutro skoroswit zapowiedziala sie Sofija - "Kasztelanka", musze o 9.00 byc "presentable". W programie kafffka, croissant i ..."bablowiec"(repetitio mater sanitas est, ze sobie strawestuje w stylu wolnym nader sluszne powiedzenie starozytnych), dzis mialysmy poslizg w godzinach pracujacych, co uniemozliwilo spotkanie i Sofija musiala sama zjesc urodzinowe ciasto osobiscie wykonane.Tym lepiej, jeszcze kilka okazji i nasze gabaryty sie wyrownaja Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:51 Drodzy Kuzynostwo, za zyczenia goraco dziekuje gratulujac jednoczesnie postawy godnej prawdziwych sybarytow, szczegolnie polecanej wszem i wobec z LESerowskiego foruma. Dekoruje Was wirtualnym orderem zaslugi imienia Imperatryczki Sissi. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 22:54 Dziekujem z calego serca... order oslodzi nam lyzke dziegciu jaka bylo sasiedztwo przy dwoch stolikach niemiaszkow slynacych z obycia, dowcipu wysokiego lotu i rzucajacej sie w oczy agresywnej urody... nie zareagowalem bo nim osiagnalem punkt krytyczny, sasiedzi z wdziekiem Ropucha opuscili sanktuarium CK Odpowiedz Link
marguy Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 01:21 Ô! Spoznione ale bardzo serdeczne zyczenia wszystkiego czego sobie tylko zyczysz. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 09:53 Dziekuje Ci ogromnie - jaki sliczny sloneczny zalacznik!. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 16:05 Zdrowka! i zalacznik od Kici.Yody z wiadomych wzgledow nie francuskie Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 17:05 Mysiulku, strzal w 10! Dobrze mi zrobi odmiana po wszystkich francuskich butelkach - odkorkowanych i oproznionych w minionych latach.Teraz czas posmakowac innych kordialow, zaczne wiec od chilijskich a Yodunie "przysposobie" od razu i bezzwrotnie, bo Amanda okazala sie...niewdziecznica, sypiajaca wylacznie ze swoim "panciem", nie potrzebujaca pieszczot, spiaca od sniadania do kolacji i nawet ...nie mauczaca - istny "kot - duch", poruszajacy sie bezszelestnie i taki "miemy", chyba, ze jest baaaaardzo zglodniala. Ale i tak ja kocham, niewdziecznice! Moze z Yodunia sie nieco zaktywizuje. Odpowiedz Link
fettinia Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 19:59 To jeszcze raz tu buziakiNa fb w terminie a tu z lekkim poslizgiem ♥ Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 20:32 Z poslizgiem czy na przyssawke - buziakow nigdy za duzo , dziekuje, odbuziakowuje. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Happy Birthday Feline! 29.10.12, 23:56 To jeszcze do poczytania www.pinezka.pl/kuchennymi-drzwiami/3612-chilijskie-wina mojego autorstwa Bys sie rozczarowala, Kicia.Yoda jest kotem bardzo niedotykalskim i tylko ona decyduje kiedy ma ochote na kontakt z czlowiekiem Odpowiedz Link
marguy Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 00:52 Biedulki! Niedotykalskie koty macie? No to pozycze wam mojego przylepnego psiaka Jazz'a vel Dziuniek. Jest jak syrop, grzeje jak koksownik, bawi sie namietnie i straszny z niego pieszczoch. No i lubi koty z ktorymi zakolegowuje sie blyskawicznie. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 10:50 Tonie jest tak, zeby Pirania -Mania byla "niedotykalska.Jak juz gdzies ja dopadnee i gliglam to to gliglanie znosi , robi "oczy" i usmiecha sie, czasem nawet pochruchra... Ale z wlasnej inicjatywy nie poprosi o gliglanie, podchodzi tak, ze jest w zasiegu reki i patrzy... Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze byla "kocia dekoracja" w domu starych ludzi, gdzie nauczono ja "dobrych manier", miala byc grzeczna i ladnie wygladac a w nagrode dawano jej jesc, jesc, jesc...i tak jej zostalo, ze najwieksza zyciowa przyjemnoscia dla Piranii jest jedzenie. Ale ja kochal i tak, nawet mimo "cudzolozenia" z K (pewnie zaraz pewna moja nowa "przyjaciolka" sie odezwie na innym forum i zacznie labiedzic, ze "moj stary maz, majacy juz wg niej Alzgeimera i Parkinsona jest tez impotentem Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 19:47 moge udostepniac tez moja Murke... 25 kg serdecznosci Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 21:35 Kilka dni temu "przezylam" wizyte chyba z 60 kg czulosci w "osobie" "blabladora" Kasztelanki (z kasztelanka na koncu smyczy. Pies jest jak to wszystkie "blabla" serdeczny i pieszczoch, w dodatku milosnil mojej kuchni (w sensie jedzenia a nie pomieszczenia. Na szczescie znow mialam w garnku 2 porcje wiecej i tak nasza przyjazn kwitnie. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Oto i on 30.10.12, 22:10 z Murka tez by sie zaprzyjaznil --- bylismy pod Dusznikami w plantacji aronii ekoaronia.pl/index.php/main/produkty/ no i przywital nas dog niemiecki - nic tylko siodlac - zapalal do Murki z wzajemnoscia WIELKA mieta, trudno nam bylo Mure zgarnac do auta po zakupach jesli tak zdrowych jak drogich to oplacalnych Odpowiedz Link
marguy Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 00:42 feliniasta, nowa przyjaciolke wykastrowali i obrazila sie okrutnie. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 10:55 Widzialam wczoraj, zielka zadzialala. Milego dnia, kolezanko "wspolmocherko" Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 23:31 Za psisko dziekuje Wole te nasze futro. Teraz mamy jeszcze dodatkowe trzy koty, cala historia. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 10:52 Pewnie, ze kazdy woli swoje, ja tez te moja "cudzoloznice" kocham Odpowiedz Link
felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 20:41 Koniecznie opisz te historie, prosze. Odpowiedz Link