Dodaj do ulubionych

Happy Birthday Feline!

• janou Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 00:21
      http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Amour/F_05BL_1.GIF
      • kwiatek_leona Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 00:28
        Wszystkiego naj, najlepszego i wielkie usciski!
    • niennte Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 00:52
      Śto jat, śto jat...!!!

Jak śpiewa nasza Niuśka smile

Obyś zawsze była zdrowa i wszystkie palce jakoż inne części miała w porządku smile smile smile
      • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 10:51
        Hi-hi-hi!Poczatek dnia wrecz wulkaniczny, tyle zyczen na raz! Bardzo Wam dziekuje i zaczynam kontemplowac, czekajac na napelnienie wanny i pieszczoty pian big_grin
        Nawet slonce zaczyna wyzierac!
        • chris.w2 Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 17:14
          Dolaczam sie rowniez do zyczen, wszystkiego najlepszego!
          • jan.kran Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 19:53
            Wszystkiego najserdeczniejszego Feline !!!
            • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 20:09
              .
              WaDziekuje akapali tyle miodu w moje serduchoardzo wszystkim, ktorzy dzis "nakapali" tyle miodu na moje serducho Wznosze toast zdrowia i pomyslnosci dla wszystkich LES-erow obu "pelci".
              • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 20:13
                To nie jest zaden dowod, ze jestem juz nabzdryngolona, to tylko wariuje mi klawiatura.
                • janou Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:16
                  A ja juz myslalam ze wszystkie butelki Rosé d'Anjou skonczylas!

http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Boissons/B_09CH%7E1.GIF
                  http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Rires/3d-moqueur-rire-3.gif
                  • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:44
                    Nieee, jeszcze mam pare fillettes derrière les fagots big_grin, dzis wieczorem je carbure à l'Ackermann
            • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 20:12
              Wszystkim, ktorzy nakapaliscie tyle miodu na moje serce goraco dziekuje i wznosze toast - za zdrowie i pomyslnosc wszystkich LESerow "pelci" obojga.
    • krzysztof_wandelt Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:32
      dopisuje sie pod zyczenia teraz bo dopiero wrocilem na 'kwatere' w sanatorium... dzien spedzilem na zabiegach, jedzeniu, wycieczkach w tym pieszo po stronie Czech do sklepu po Napoleona i czekolady Studenckie, a wieczorem czas integracyny w pokoju Basi na miescie na Lubelskiej... - zycze Ci poczucia humoru, zdrowia do poczucia humoru, umiejetnosci przekwalifikowanie swinstewek w zart z niezmaconym poczuciem humoru, pelen luzik i przyjaciol posiadajacych podobne cechy co TY... wlasciwie obeszlismy Twoj jubileusz w Cafe Sissi pochlaniajac szarlotke na cieplo ze smietana i lodami polana sosem, podobnie sernik i popilismy specjalem firmowym Cafe Sissi o nazwie Cafe Sissi to kawa wielkosci Late ale x 1000 wiecej kalorii -po, nie moglem myslec o fasolce po bretonsku serwowanej na kolacje, wiec ad rem
      zycze Ci zebysc bez skutkow ubocznych mogla pochlaniac takie bomby kaloryczne wink... tez!
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ya/ka/n9kt/MjxnOVgUS5bQQQMlZX.jpg
      • kasik68 Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:45
        Jak dobrze, ze zajrzalam tusmile)
        Feline, niech Cie Twe zacne poczucie humoru nie opuszcza i zdrowie tez, sto lat!!
        • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:55
          Dziekuje, Kasiczku i Twoje zdrowie wznosze z kolei. Oraz wszystkich moich drogich LESerowiczow, jakem Mac Uberpuder!
          • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 22:28
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/xxoy7FyDcIgKboguPB.jpg
            To juz chyba toast dzis juz ostatni, jutro skoroswit zapowiedziala sie Sofija - "Kasztelanka", musze o 9.00 byc "presentable".
            W programie kafffka, croissant i ..."bablowiec"(repetitio mater sanitas est, ze sobie strawestuje w stylu wolnym nader sluszne powiedzenie starozytnych), dzis mialysmy poslizg w godzinach pracujacych, co uniemozliwilo spotkanie i Sofija musiala sama zjesc urodzinowe ciasto osobiscie wykonane.Tym lepiej, jeszcze kilka okazji i nasze gabaryty sie wyrownaja tongue_out
      • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 21:51
        Drodzy Kuzynostwo, za zyczenia goraco dziekuje gratulujac jednoczesnie postawy godnej prawdziwych sybarytow, szczegolnie polecanej wszem i wobec z LESerowskiego foruma.
        Dekoruje Was wirtualnym orderem zaslugi imienia Imperatryczki Sissi.
        • krzysztof_wandelt Re: Happy Birthday Feline! 24.10.12, 22:54
          Dziekujem z calego serca... order oslodzi nam lyzke dziegciu jaka bylo sasiedztwo przy dwoch stolikach niemiaszkow slynacych z obycia, dowcipu wysokiego lotu i rzucajacej sie w oczy agresywnej urody... nie zareagowalem bo nim osiagnalem punkt krytyczny, sasiedzi z wdziekiem Ropucha opuscili sanktuarium CK tongue_out
          • marguy Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 01:21
            Ô!
            Spoznione ale bardzo serdeczne zyczenia wszystkiego czego sobie tylko zyczysz.https://www.poster.net/michel-henry/michel-henry-bouquet-de-fleurs-jaunes-4703736.jpg
            • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 09:53
              Dziekuje Ci ogromnie - jaki sliczny sloneczny zalacznik!.
    • mysiulek08 Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 16:05
      Zdrowka! i zalacznik od Kici.Yody smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/xe/yb/ncoj/k6ziS3fGNVfDvvZVsX.jpg

z wiadomych wzgledow nie francuskie smile
      • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 17:05
        Mysiulku, strzal w 10! Dobrze mi zrobi odmiana po wszystkich francuskich butelkach - odkorkowanych i oproznionych w minionych latach.Teraz czas posmakowac innych kordialow, zaczne wiec od chilijskich a Yodunie "przysposobie" od razu i bezzwrotnie, bo Amanda okazala sie...niewdziecznica, sypiajaca wylacznie ze swoim "panciem", nie potrzebujaca pieszczot, spiaca od sniadania do kolacji i nawet ...nie mauczaca - istny "kot - duch", poruszajacy sie bezszelestnie i taki "miemy", chyba, ze jest baaaaardzo zglodniala.
        Ale i tak ja kocham, niewdziecznice!
        Moze z Yodunia sie nieco zaktywizuje.
        • fettinia Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 19:59
          To jeszcze raz tu buziakismileNa fb w terminie a tu z lekkim poslizgiemkiss
          • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 28.10.12, 20:32

Z poslizgiem czy na przyssawke - buziakow nigdy za duzo smile, dziekuje, odbuziakowuje.
        • mysiulek08 Re: Happy Birthday Feline! 29.10.12, 23:56
          To jeszcze do poczytania smile

www.pinezka.pl/kuchennymi-drzwiami/3612-chilijskie-wina
          mojego autorstwa tongue_out

Bys sie rozczarowala, Kicia.Yoda jest kotem bardzo niedotykalskim i tylko ona decyduje kiedy ma ochote na kontakt z czlowiekiem smile
          • marguy Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 00:52
            Biedulki!
            Niedotykalskie koty macie? No to pozycze wam mojego przylepnego psiaka Jazz'a vel Dziuniek.
            Jest jak syrop, grzeje jak koksownik, bawi sie namietnie i straszny z niego pieszczoch.
            No i lubi koty z ktorymi zakolegowuje sie blyskawicznie.
            • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 10:50
              Tonie jest tak, zeby Pirania -Mania byla "niedotykalska.Jak juz gdzies ja dopadnee i gliglam to to gliglanie znosi , robi "oczy" i usmiecha sie, czasem nawet pochruchra...
              Ale z wlasnej inicjatywy nie poprosi o gliglanie, podchodzi tak, ze jest w zasiegu reki i patrzy...
              Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze byla "kocia dekoracja" w domu starych ludzi, gdzie nauczono ja "dobrych manier", miala byc grzeczna i ladnie wygladac a w nagrode dawano jej jesc, jesc, jesc...i tak jej zostalo, ze najwieksza zyciowa przyjemnoscia dla Piranii jest jedzenie.
              Ale ja kochal i tak, nawet mimo "cudzolozenia" z K big_grin (pewnie zaraz pewna moja nowa "przyjaciolka" sie odezwie na innym forum i zacznie labiedzic, ze "moj stary maz, majacy juz wg niej Alzgeimera i Parkinsona jest tez impotentem big_grin
              • krzysztof_wandelt Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 19:47
                moge udostepniac tez moja Murke... 25 kg serdecznosci wink
                • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 21:35
                  Kilka dni temu "przezylam" wizyte chyba z 60 kg czulosci w "osobie" "blabladora" Kasztelanki (z kasztelanka na koncu smyczy.
                  Pies jest jak to wszystkie "blabla" serdeczny i pieszczoch, w dodatku milosnil mojej kuchni (w sensie jedzenia a nie pomieszczenia.
                  Na szczescie znow mialam w garnku 2 porcje wiecej i tak nasza przyjazn kwitnie.
                  • felinecaline Oto i on 30.10.12, 21:56
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/1lEtT8InZ9Nk4JC8IB.jpg
                    • krzysztof_wandelt Re: Oto i on 30.10.12, 22:10
                      z Murka tez by sie zaprzyjaznil
                      ---
                      bylismy pod Dusznikami w plantacji aronii ekoaronia.pl/index.php/main/produkty/
                      no i przywital nas dog niemiecki - nic tylko siodlac - zapalal do Murki z wzajemnoscia WIELKA mieta, trudno nam bylo Mure zgarnac do auta po zakupach jesli tak zdrowych jak drogich to oplacalnych tongue_out
                      • krzysztof_wandelt Re: Oto i on 30.10.12, 22:11
                        oczywiscie ma na imie EKO big_grin
              • marguy Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 00:42
                feliniasta,
                nowa przyjaciolke wykastrowali i obrazila sie okrutnie.
                • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 10:55
                  Widzialam wczoraj, zielka zadzialala. Milego dnia, kolezanko "wspolmocherko" tongue_out
            • mysiulek08 Re: Happy Birthday Feline! 30.10.12, 23:31
              Za psisko dziekuje smile Wole te nasze futro.

Teraz mamy jeszcze dodatkowe trzy koty, cala historia.
              • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 10:52
                Pewnie, ze kazdy woli swoje, ja tez te moja "cudzoloznice" kocham big_grin
              • felinecaline Re: Happy Birthday Feline! 31.10.12, 20:41
                Koniecznie opisz te historie, prosze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka