mamba47 12.01.08, 17:33 czy nie mamy dobrych wrozb na nowy rok?? Zycze wszystkim w nowym roku samych dobrych wrozb!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canada53 Re: na nowy rok 12.01.08, 18:03 Jadąc przedwczoraj rano do pracy zobaczyłam na tle przepięknie zaróżowionego od wschodzącego słońca nieba śliczną tęczę. Już kiedyś tu pisałam że ujrzenie tęczy traktuję jako szczególnie pomyślną wróżbę. A już o tej porze roku, rano i w centrum miasta jest to niezwykłe zjawisko. Pomyślałam, że zapowiada się dobry dzień, ale też może to być znakiem, iż cały ten nowo rozpoczęty rok takim będzie. Wszystkim Wam też życzę ujrzenia swojej tęczy i całego roku w pastelowych kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: na nowy rok 28.02.08, 21:42 canada53 napisała: > Jadąc przedwczoraj rano do pracy zobaczyłam na tle przepięknie zaróżowionego od > wschodzącego słońca nieba śliczną tęczę. Już kiedyś tu pisałam że ujrzenie tęcz > y > traktuję jako szczególnie pomyślną wróżbę. A już o tej porze roku, rano i w > centrum miasta jest to niezwykłe zjawisko. > Pomyślałam, że zapowiada się dobry dzień, ale też może to być znakiem, iż cały > ten nowo rozpoczęty rok takim będzie. > Wszystkim Wam też życzę ujrzenia swojej tęczy i całego roku w pastelowych kolor > ach. Piękne :) Niedawno zaczął się też Nowy Rok Chiński, specjalnie na tą okazję kupiłam bardzo dłuuugi makaron, bo zamierzałam upichcić coś azjatyckiego. Ale że to był nów, nikomu nie chciało się specjalnie jeść i skończyło się na kontemplacji i czarach :) Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: na nowy rok 26.04.23, 16:19 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś