elissa2 13.06.23, 19:47 Rodzina Adamsów + dziad Sromotnik Prezes lubi patrzeć z góry na swoich podwładnych, którzy są niżsi od niego gdzieś od 21 minuty Tymochowicz tak daje czadu... www.youtube.com/watch?v=xkEp-0o7BpQ&t=16s Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Potworniacy 15.06.23, 03:31 albosmy to jacy tacy jacy tacy ciule potworniacy ! 🧌 Odpowiedz Link
elissa2 Re: Potworniacy 15.06.23, 11:39 Nigdy nie "przyglądałam" się tak z bliska temu poczetowi Potworniaków. Dlatego zaskoczył mnie ten Tymochowicz. Pamiętam go jako jakiegoś spin doktora. Nie wiem, na ile jest obiektywny (jeśli to w ogóle możliwe w obecnych realiach), ale jego spostrzeżenia wydają się być trafne. A Krystyna Pawłowicz... szok www.youtube.com/watch?v=L_k9YwSyUn0 Odpowiedz Link
dodupiec2 Re: Potworniacy 16.06.23, 00:00 A co was obchodzą potworniacy, jak siedzicie z dala od nich? I co Was obchodzą potworniacy, jeśli wyrażacie opinie wbrew nim, ale wspierające innych potworniaków? To tyle w kwestii potworniaków. Odpowiedz Link
taniarada Re: Potworniacy 16.06.23, 06:13 Wprowadziłem i rozwijałem teorie dotyczące języka ciała, technik manipulacyjnych i budowania wizerunku .Jak łatwo człowieka zmanipulować . Odpowiedz Link