Dodaj do ulubionych

Czyli Ziobro

05.12.24, 21:36
w kajdanach bedzie dostarczony?
Jeszcze Slonce Zoliborza, Plaszczak, Pinokio, Dlugopis i bedzie gites.
To sa wszyscy zarazeni virusem
vaticanensis maximus
Szalom.
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 05.12.24, 22:57
      Duda musi wpierw odejsc potem im rozlicza
      • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 05.12.24, 23:34
        Nie rozumiem dlaczego czekaja 2 miesiace na przesluchanie. Przeciez byl wezwany 4 razy i wszystko bylo gotowe by go interogowac. Daja mu czas na ucieczke, chorobe czy zniszczenie jakichs dowodow?
        Cos mi sie wydaje, ze on nie stawi sie przed komisja.
        Szalom.
    • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 17.12.24, 14:00
      Tymczasem szopka z rzekomym poscigiem Romanowskiego czy jak mu tak. Po odpowiednim zagajeniu w mediach ze bedzie scigany juz wnet, czyli zeby szybko spierdalal bo zaczna go lapc. Jak juz uznano ze nawial to wygenerowano powoli oficjalny list gonczy z medialnym oswiadczeniem policji ze wiedza gdzie jest zbieg, dajac mu kolejna szanse aby szybko zmienil lokalizacje.

Obecna wladza mocno sie sra aby takiego Romanowskiego nie zlapac zywcem, a najlepiej wcale, ale jednoczesnie aby upozorowac przed narodem, ze bardzo jej zalezy na jego zlapaniu. Musza sie strasznie wszyscy obawiac tego, co moglby sypnac w procesie, wiec lepiej aby do niego nie doszlo.
      • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 17.12.24, 18:13
        Ta polska policja to zart.
        • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 18.12.24, 12:40
          Maja szacunek do wysoko postawionych zlodzieji big_grin
    • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 18.12.24, 19:51
      Nie ukrywa sie, ale nie zdradzi gdzie jest. Oto cala moja ojczyzna! Jeden absurd za drugim.
      Heil Gitler!
      • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 19.12.24, 14:16
        Imek, wiej! Jadą po Ciebie smile
        • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 19.12.24, 15:52
          Huj z nimi ( uzywam pisowni z dawnych lat). Swoje przezylem teraz moge wyparowac.
          • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 10:42
            Doszly mnie sluchy ze jestes Imek juz na Wegrzech, odbior.
            • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 15:46
              Cholera, juz nie ma gdzie sie skryc. Wlasnie Orban szukuje azyl dla mnie. Potem juz tylko Moskwa i wypad z 7 pietra.
              Niech zyje niezlomny zwiazek radziecki.
              Heil Orban.
              • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 16:10
                To jest najwiekszy dylemat najuczciwszych ludzi z dawnego wymiaru sprawiedliwosci, gdzie tu kurna uciekac smile

Romanus jak nawieje do Moszkwy to pewnie dostanie szanse odkupienia swych win na froncie ukrainskim.
                • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 16:34
                  Albo okno w Hotelu Maskwa.
    • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 16:56
      Gdzie teraz schowa sie Ziober?
      Dali mu czas.
      • elissa2 Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 17:46
        może na Kubie? smile
        • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 18:23
          To co sie dzieje dzisiaj w polityce, to czysta komedia. Nie mozna juz nikogo z poprzedniej ekipy oskarzyc, by nie byloby to nazwane polowaniem na czarownice. Trump dal klasyczny przyklad.
          To samo w Polsce. Wszyscy sa wiezniami politycznymi. Brudne to!
          • elissa2 Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 19:32
            Ano brudne bo to szambo, ściek, kloaka.
          • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 20.12.24, 19:47
            Albo morzy Natanek glodem dzieci mowiac ze to w obronie wlasnej, a kiedy mu wytknac ze to niegodziwosc pada jak mantra odpowiedz, nie badz antysemtita, pozwol mi w spokoju mordowac. Upadek obyczajow obecnie widoczny jest takowym glownie dzieki przeplywowi informacji, niczego juz nie da sie tak do konca ukryc jak kiedys, bo kiedys robiono dokladnie tak samo, ale nie wychodzilo to na swiatlo dzienne.

Teraz pozostalo juz tylko takiemu malwersantowi z PiS udawac durnego i nazywac czarne bialym, czyli zaklinac fakty liczac ze wierni uwierza, bo wiara polityczna jest jak koscielna, nie wymaga logicznosci i sensu.
    • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 28.01.25, 19:06
      Czy Ziober juz na Wegrzech?
      Cos wiecie?
      • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 30.01.25, 15:58
        Mufta co wieta!
        • elissa2 Re: Czyli Ziobro 31.01.25, 11:51
          Wczoraj bez obaw wsiadł w Brukseli do samolotu i przyleciał do Polski
          Nie został zatrzymany
          Dziwny jest ten! Kraj! (można sobie zaśpiewać na melodię Cz.Niemena)
          • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 31.01.25, 15:17
            Rence opadajo. Swiat jest podzielony nie na dobrych i zlych, tylko na bydlo wyborcze i wybieralnych bandziorow. Cyrk, w ktorym nie mam zadnej ochoty uczestniczyc. Mendy jak kaczor i trump plus putiny wszelkiej masci to zaraza tej planety. Kiedys wydawalo mi sie, ze jak "powstana ci, ktorych dreczy glod" to swiat w koncu ujrzy szanse dla siebie. Nie ma tej szansy i nie bedzie. Pojedynczych osobnikow mozna przytulic, dwojke i wieksze grupy odstrzelic.
            Piekna jest ta planeta, tylko schorowana virusem ludzkim.
            Szambo behavioralne.
            Bog z nami???? Buahahahahahaha.
            Nara.
            • shachar Re: Czyli Ziobro 01.02.25, 13:30
              Nienawidze polskiej polityki, wiem kto to Ziobro, bo to jeszcze stara morda, tak samo jak Kaminski, Giertych, Tusk, ale reszty nie znam i nie chce znac. Za to amerykanska uwielbiam! smile
              • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 01.02.25, 14:42
                Juz cie urobili na "proud American".
                • taniarada Re: Czyli Ziobro 11.02.25, 01:32
                  a_iii_ty napisał:

> Juz cie urobili na "proud American".
                  >
                  Nie, myśli racjonalnie, ty się przejmujesz polityką polską. Co ci takiego PIS zrobił w tej Ameryce, że tak nienawidzisz go. Przeważnie to idzie parami PIS i kościół katolicki. Nie przeszkadza ci łamanie prawa teraz i konstytucji . I tego też wiernego psa ukraińskiego Bodnara.. Swoiste rozumowanie.
                  .
                  • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 11.02.25, 02:01
                    Wlasnie dlatego, ze idzie parami.
                    Skoncz z tym pouczaniem mnie, pacholku kaczafiego. To lamanie konstytucji TERAZ to kwik odspawanych od koryta. Jak szakira mysli racjonalnie, to jeszcze jej to wyjdzie bokiem. A ty bodnij sie w buly i omijaj mnie.
                    • wilczamia Re: Czyli Ziobro 11.02.25, 11:44
                      To lamanie konstytucji TERAZ to kwik odspawanych od koryta.

LOL. Dowcip dnia big_grin

Nawet mi sie nie chce tego komentowac, tak to jest naiwne. Ale najwazniejsze, ze jestes zadowolony ze swoich wyborow i mozesz symbolicznie wziac udzial w cudzym sukcesie wink
              • elissa2 Re: Czyli Ziobro 01.02.25, 17:48
                Tylko w bardzo nielicznych krajach na świecie politycy starają się przestrzegać zasad etyki. Ani Polska ani NL ani USA do nich nie należą.
    • a_iii_ty Re: Czyli Ziobro 27.06.25, 15:13
      8 razy nie pojawil sie. W lipcu beda deliberowac, czy odebrac mu immunitet. We wrzesniu...buahaha nowy prezydent ulaskawi drania. Ktos cos w temacie?
      • jan_stereo Re: Czyli Ziobro 27.06.25, 17:34
        A co tu mozna dodac, smutne realia, no prawo i sprawiedliwosc na kazdym kroku ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka