Dodaj do ulubionych

O chuju stojącym

15.12.24, 00:27
Przeglądając forum ocean, natknąłem się na tytuły zaczynające się na "o"

Więc, skoro tako moda, kontynuuję.
Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: O chuju stojącym 15.12.24, 00:33
      A masz jakies pytania? big_grin
      • extramuralrura Re: O chuju stojącym 15.12.24, 00:49
        Nie mam, tylko dużo wątków zaczyna sie na "o"
        • wilczamia Re: O chuju stojącym 15.12.24, 00:52
          A, na o.

No to Twoj jest przynajmniej najbardziej sensowny smile
          • extramuralrura Re: O chuju stojącym 15.12.24, 00:56
            No tak, myślę, że między chujem i penisem, jest być może jakaś znacząca różnica
            • wilczamia Re: O chuju stojącym 15.12.24, 00:59
              Tak. Drugi jest dla encyklopedystow i medykow.
              • extramuralrura Re: O chuju stojącym 15.12.24, 01:09
                i pewnie tak pozistanie, niezależnie od Twojej woli...
                • wilczamia Re: O chuju stojącym 15.12.24, 01:21
                  Wola to za malo. Potrzebna jest jeszcze Ochota.
                  • extramuralrura Re: O chuju stojącym 15.12.24, 01:28
                    Jasne.

Dziewczęta z Warszawy.

Od góry Wola i Ochota... Od dołu Włochy i Bródno...
                    • wilczamia Re: O chuju stojącym 15.12.24, 01:38
                      🙂

A w innych miejscach galaktyki sobie Wrzeszcz 😉
    • elissa2 Re: O chuju stojącym 15.12.24, 21:14
      Przyszła Salcia do rabina i mówi, że się rozwodzi z mężem Mośkiem Lampe i potem zaraz wyjdzie za mąż za innego, za Icka Lampe.
      Rabin się dopytuje: A dlaczego chcesz się rozwieźć z tym poczciwiną Mośkiem Lampe?
      Salcia: Bo, bo... nie podoba mi się jego nazwisko.
      Rabin zdziwiony: No jak to? Przecież ten drugi też się nazywa Lampe?
      Salcia: No tak, tak, ale Mosiek to Lampe wiszące a Icek - Lampe stojące.
      • wilczamia Re: O chuju stojącym 15.12.24, 21:34
        🙂👍

Mnie sie to przypomnialo w temacie 😉

Żenię się z Natalią Rostową! - oznajmił Rżewski niespodziewanie kolegom oficerom.
        - Co też pan, poruczniku, toż ona mężatka! Za Pierre’a Bezuchowa wydana!
        - Ot figlarka, ilem razy ją je*ał, zawsze ktoś za ścianą chrapał. - Niedźwiedź, mówiła, oswojony.
        • elissa2 Re: O chuju stojącym 15.12.24, 21:41
          big_grin
      • mona.blue Re: O chuju stojącym 16.12.24, 18:51
        Nie chcę zepsuć dowcipu, ale podobno w judaizmie kobietą nie może wystąpić o rozwód. Tylko facet ma takie prawo wink
        • elissa2 Re: O chuju stojącym 16.12.24, 19:03
          Tak jest chyba tylko u ortodoksyjnych
          • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 16.12.24, 19:44
            Nie slyszalem o nieortodoksyjnym.
          • mona.blue Re: O chuju stojącym 16.12.24, 19:47
            weekend.gazeta.pl/weekend/7,152121,17456041,rozwod-po-izraelsku-kazda-kobieta-musi-poprosic-meza-o-pozwolenie.html

Z tego co zrozumiałam z tego artykułu to w Izraelu nie ma rozwodów cywilnych. Kobieta, która jest Żydówka, musi prosić męża, żeby dal jej pozwolenie na rozwód i tylko wtedy może się rozwieść przed sądem rabinicznym, no chyba że to mężczyzna występuje o rozwód.
            • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 16.12.24, 20:41
              To co dobre i zle w judaizmie Elissa pakuje pod jeden szyld "ortodoksu". Reszta pejsatych to cacy ludzie.
              Dla mnie wyznawca kazdy wyznawca judaizmu to ortodoks. Nie oszukujmy sie.
              • elissa2 Re: O chuju stojącym 16.12.24, 20:57
                Co Ty chrzanisz? W każdej religii masz ortodoksów. Ortodoksyjni protestanci, na ten przykład, nie dopuszczają transfuzji krwi i przeszczepów. Wschodni Kościół Ortodoksyjny nie jest pojedynczym kościołem, lecz raczej rodziną 13 niezależnych wspólnot denominacyjnych w zależności od ich lokalizacji (np. Grecki Kościół Ortodoksyjny, Rosyjski Kościół Ortodoksyjny) uważa się za jedyną prawdziwą religię. Ortodoksyjny islam też. I każdy inny ortodoksyjny
                • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 16.12.24, 21:26
                  To moze inaczej. Kazdy kto utozsamia sie z jednym z odlamow szatanskiej religii abrahamowej to dla mnie ortodoks, bez wzgledu na to, czy to Arab, Zyd, Chrzescijanin, wschodni czy zachodni, wszyscy sa pojebani i nie zasluguja na jakakolwiek tolerancje itp.
                  I nie wymieniaj mi tu "zalet" jednych nad drugimi. Nie ma we mnie grosza zrozumienia i akceptacji tej zarazy ludzkosci.
                  Szalom.
                  • wilczamia Re: O chuju stojącym 16.12.24, 21:43
                    Alez Ty jestes ortodoksyjny! ;D
                    • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 16.12.24, 22:19
                      Bodnij sie
                      • wilczamia Re: O chuju stojącym 16.12.24, 22:31
                        Dzis ja? wink
                        • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 16.12.24, 22:59
                          Tak
                          • wilczamia Re: O chuju stojącym 16.12.24, 23:30
                            Uf, to dobrze, czyli pojutrze kolej Krisha wink

Juz wez nie pierdol. Nie widze nic zlego w takiej np. etyce chrzescijanskiej. Oczywiscie do momentu, kiedy nie wjechaly watki, ze Pan blogoslawi wlasnie tym bogacacym sie.
                            • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 17.12.24, 00:45
                              Ja mam generalnie dosyc tych ludzkich dyrdymal.
                              Dobrych i zlych. Wszystko co ludzkie staje mi sie obce. Zaden bog tego dziadostwa ludzkiego nie stworzyl, jestesmy ewolucyjnym wypadkiem przy pracy. Posrod trylionow mozliwych karuzel atomow w universe, cos takiego jak human powstalo. Dziura w moscie jest milion razy potrzebniejsza niz my. Warto sobie to w koncu uswiadomic.
                              Szalom.
                              • wilczamia Re: O chuju stojącym 17.12.24, 01:15
                                Ty to masz talent do tych wolt… bylo lyzwiarstwo figurowe trenowac, do medali bys doszedl 😉

A ja tam lubie swiat. Szczegolnie ludzi, milosc, muzyke, wino, rozmowy, gwiazdy, poezje, magie, smiech, niezwykle sploty okolicznosci, slonce, odwage, charyzme, kwiaty, ksiazki, pocalunki, kino, rozum, wyzwania, przygody, tiramisu, mandarynki i takie inne pierdoly 😀
                                • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 17.12.24, 01:58
                                  Typowe dla dorastajacej panienki. Jesli cie to meczy w wieku dojrzalym, to znaczy ze masz nadmiar serotoniny, dopaminy i endorfinow trzymajacych cie na bani.
                                  Bez nich jestes niczym.
                                  Nie wierze wiecznie usmiechniatym i pouczajacym ze wszystko jest cacy.
                                  Szalom.
                                  • extramuralrura Re: O chuju stojącym 17.12.24, 02:08
                                    masz nadmiar serotoniny, dopaminy i endorfinow trzymajacych cie na bani

Tak zupełnie na logikę, to może też znaczyć, że Ty masz niedomiar...
                                    • extramuralrura Re: O chuju stojącym 17.12.24, 02:11
                                      ... że nie wspomnę o Twoich wpisach na gazetowych forach, również w wieku dojrzałym. Czemu teraz , jak popadłeś w zgorzknienie, masz mieć rację?
                                    • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 17.12.24, 18:09
                                      To mowisz hsirku, ze tatulo juz nie zaprawia denaturatem i nie bije cie po glowce? Z twoich lat obecnosci na forum wynikalo jasno, ze tatulo wychodzac na zaprawe z kolesiami zawsze ci pare pucek wymierzal. To teraz juz lepiej w rodzinie?
                                      Cieszy mnie to.
                                      Szalom.
                                      • permet Re: O chuju stojącym 17.12.24, 19:45
                                        przepraszam, nie w temacie (chociaz wlasciwie, jakby sie dokladniej przyjrzec, to niezupelnie), ale musze.

w mlodosci kochalam sie platonicznie w hsirku, ale on zawsze otoczony wianuszkiem kobiet byl.
                                        przez chwile myslalam, ze marzenia sie spelniaja, a tu chuj, bo to minetowa rura :d
                                        • a_iii_ty Re: O chuju stojącym 17.12.24, 19:54
                                          A ciebie co tu przygnalo. Wilcza jamo, pinderyndo, peacanpie, yppah... znowu zmienilas nicka?
                                          • wilczamia Re: O chuju stojącym 18.12.24, 00:37
                                            To juz nie Olenko? 😉 Imczy, widze ze postanowiles rzucic blotem w jednym watku i w Krisha, i we mnie. Coz, wesolych i spokojnych! Hugs!
                                        • extramuralrura Re: O chuju stojącym 17.12.24, 22:19
                                          Nie do końca Cię rozumiem.

A my się znamy z młodości?
                                          • permet Re: O chuju stojącym 18.12.24, 00:14
                                            z twojej mlodosci na pewno nie, bo ty juz wtedy stary byles.
                                            ale jezeli to ty pisales kiedys jako hsirk, to bylam przez jakis czas zaintrygowana twoimi "literkami", ale mloda bylam, szybko mnie rozni dewianci chwytali za serduszko :d
                                            moze wymienilismy jakies posty na ktoryms forum, moze nie. nie pamietam. mineta moglaby to szybko sprawdzic, ona lubi grzebac w archiwum gazety.
                                            powalilo mnie, ze minetowa rura to hsirk, tyle.
                                  • wilczamia Re: O chuju stojącym 17.12.24, 03:27
                                    Ja nie jestem w wieku dojrzalym i Krish tez nie. My jestesmy elfami, co zostalo ustalone juz dawno 😀
                              • extramuralrura Re: O chuju stojącym 17.12.24, 01:33
                                Tak. Łyżwiarstwo figurowe dla Ciebie byłoby odpowiednie.

www.youtube.com/watch?v=9Np0O0AW-10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka