Dodaj do ulubionych

No ale Vini Jr. dal czadu

25.06.26, 01:04
w trzeciem golu ze Szkocja. Szkoda ze Szkoci stracili pierwsza bramke. Tak to jest jesli wchodzisz do gry z nerwowoscia slabszego. Nie dosc, ze jestes gorszy technicznie, to jeszcze zesrany ze strachu, ze przegrasz, i tak sie wypelnia twoj los. Mam nadzieje, ze druga polowa pokaze ze Szkoci nie na darmo skakali w swoich spodnicach po gejowskich barach w Miami z entuzjazmem takim, ze az zaplacilam za ogladnie miszczostw, tak mnie rozczulili.
Obserwuj wątek
    • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 26.06.26, 00:09
      Angulo i Plata!!
      • a_iii_ty Re: No ale Vini Jr. dal czadu 26.06.26, 00:10
        Dembele
      • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 05.07.26, 23:54
        HAAAAAAAAALAAAAAND!!!!🦵🦵🦵🦵🦵
        • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 06.07.26, 19:11
          No i bardzo wstydliwa sprawa, FIFA po zainteresowaniu sie Trumpa pewna czerwona kartka, zmienila decyzje sedziego z 'byl foul' na ' foulu nie bylo'. W dupie mam takie mistrzostwa. Co za wstyd.
          • jan_stereo Re: No ale Vini Jr. dal czadu 06.07.26, 21:01
            Make american football great again smile musza isc deale z sedziami teraz, 250lecie, Trumpa urodziny niedawno, musza wygrac bo jak nie to czerwony przycisk smile
          • extramuralruraoccasional Re: No ale Vini Jr. dal czadu 06.07.26, 22:12
            A czego się spodziewałaś, jak Trump nazywa się Trump, a szef FIFA Infantino? 😂😂😂
        • extramuralruraoccasional Re: No ale Vini Jr. dal czadu 07.07.26, 10:06
          youtube.com/shorts/3w-PIbL91L8?is=yTpEneIBl6owsLXn😀
          • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 11.07.26, 22:45
            Kibicuje Norwegiii dzis.
            • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 11.07.26, 22:48
              Rozgrzewaja sie przed meczem. Kazdy, kto ma dziure w dupie i dostep do Haalanda, pierdoli mu cos na ucho, jak on magrac zapewne, widac stres na twarzy.
              • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 11.07.26, 23:39
                That guy with the number 21 on his jerseys!!!
    • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 27.06.26, 17:01
      najbardziej podobaja mi sie klipy na instagramie fanow futbolu. Moj feed jest teraz caly o mundialu. Ale jestem nie do konca przekonana czy ci ludzie z innych krajow, ktorzy chwala amerykanskie jedzenie nie ciagna sobie lacha.
      • a_iii_ty Re: No ale Vini Jr. dal czadu 27.06.26, 17:22
        Amerykanskie jedzenie....buahahaha
        • jan_stereo Re: No ale Vini Jr. dal czadu 27.06.26, 18:22
          Dawaj zdjecie, ciekaw jestem jak to wyglada.
          • a_iii_ty Re: No ale Vini Jr. dal czadu 27.06.26, 20:41
            Wygugluj "worms in hamburgers"
          • shachar Re: No ale Vini Jr. dal czadu 29.06.26, 19:01
            jan_stereo napisał:

> Dawaj zdjecie, ciekaw jestem jak to wyglada.

Pelno jest tego na instagramie, ale moze to podsumowanie w nowym JRE z Timem Dillon zaraz na samym poczatku podkastu @3.30min bedzie bardziej udatne.
            Natanek z synkiem
            No i Lisandru The Cutest! smile
            • jan_stereo Re: No ale Vini Jr. dal czadu 06.07.26, 20:58
              Po filmie o amerykanskiej fabryce kurczakow zadnych skrzydlatych bym nie tknal, podobnie jak i wlasciciel tej farmy, zeby tombyl i najlepszy kentucky fried chicken. To juz mam wizualny oglad tego amerykanskiego serwisu.
              • extramuralruraoccasional Re: No ale Vini Jr. dal czadu 06.07.26, 22:08
                Polecam klasykę gatunku Pieski Świat (Mondo Cane) z 1962.
      • extramuralruraoccasional Re: No ale Vini Jr. dal czadu 27.06.26, 19:13
        Niektórzy mówią, że jeszcze piwo, amerykańskie piwo, jest jak seks na łódce:

fucking close to water...
        • jan_stereo Re: No ale Vini Jr. dal czadu 27.06.26, 22:27
          Eeeee, raczej nie wszedzie, to od nich w koncu przyszla fala na kraftowe piwa jakies 20lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka