Dodaj do ulubionych

Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To..........

22.04.20, 19:57
Ten film jest dla ciebie. Wspaniały przepis na niedzielny obiad Yummy 🤣😉

youtu.be/9BKcjBaKRkk

Magda G.... była by zachwycona👍
Obserwuj wątek
    • letniaburza77 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 22.04.20, 20:28
      Jeżeli jesteś głodny a nie masz nic w lodówce obejrzyj ten film a przestaniesz być głody.tongue_out
    • trzy_krzyzyki Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 22.04.20, 20:35
      Ma sporo odsłonsmile
    • szarlotka_ja Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 22.04.20, 20:36
      Po co ludzie nagrywają takie coś? suspicious
      • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 22.04.20, 21:40
        Bo wierzą w siebie 😉
        • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 22.04.20, 22:19
          mnóstwo jest takich rzeczy w internecie
          kiedyś sama się nabijałam, ale przestałam
          to bez sensu jakieś, wystarczy nie oglądać
          • samysliciel Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 02:55
            im głupsze rzeczy robią, tym więcej odsłon, uroki yt
      • obrotowy dej pokoj - Pani chciala zareklamowac swoja urode. 23.04.20, 15:22
        szarlotka_ja napisała:
        > Po co ludzie nagrywają takie coś? suspicious

dej pokoj - Pani chciala zareklamowac swoja niewatpliwa urode.

i z pewnoscia znajdzie jakichs na nia chetnych...

- w koncu malo to amatorow tlustych kotletow ?
        • szarlotka_ja Re: dej pokoj - Pani chciala zareklamowac swoja u 23.04.20, 21:25
          obrotowy napisał:

> dej pokoj - Pani chciala zareklamowac swoja niewatpliwa urode.
          > i z pewnoscia znajdzie jakichs na nia chetnych...
          > - w koncu malo to amatorow tlustych kotletow ?

Ej, to może ja też zacznę takie filmy kręcić? big_grin
          • obrotowy ale Ty nie wiesz... 23.04.20, 21:37
            szarlotka_ja napisała:
            > Ej, to może ja też zacznę takie filmy kręcić? big_grin

ale ty nie wiesz jak sie miecho miesza i je potem piecze.

- wygladasz mi na ogrodowa vegetarianke, jesli nie veganke...

eehh...

PS. jesli o mnie chodzi, to tesz uwielbiam kotlety.

- nie musza byc tluste.

• mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 22.04.20, 22:38
      Hehe wlasnie jadlam platki sniadaniowe i wlaczylam sobie ten filmik. Te miesne kulki wygladaja jak jakies malpie mozgi big_grin spoko mnje ciezko czymkolwiek obrzydzic tongue_out
      Ona to mieso w ogole czyms przyprawiala? big_grin
      Ketzee, mam dla Ciebie przepis na piatkowo pizze tongue_out
      youtu.be/pj7-qrH-ZY0
      • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 00:34
        Nie dziękuję ja chce żyć 😉 wolę korzystać ze sprawdzonego przepisu

youtu.be/HkXojFU_LrE
        Ja robię tą pizzę i jest naprawdę dobra 😏
        • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 01:15
          Hmmm jak ja dawno pizzy nie robilam.... Tzn pamietam jak zrobilam jedna. Dla pierwszego smile Bedzie z... 6 lat temu tongue_out a pozniej.... Chyba nie bylo.
          Hehe po poludniu jak sie polozylam spac mialam glupie sny big_grin
          Na razie to w planie mam zrobic nalesniki w piatek tongue_out i chodza za mna muffinki z budyniem ^^
          • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 02:29
            Miałaś głupie sny? He czyli jak zawsze 😉😋 ja nie pamiętam snów.
            Naleśniki będą z jakim nadzieniem? 🤔A jak zrobisz muffinki, to ja też chcę! Poważnie.
            • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 08:45
              Czyli standard tongue_out w skrocie. Snilo mi sie ze spalam w lozku z kobieta a pozniej dolaczyl kolega z pracy (Mlodzieniaszek ktorego trkatuje jak kuzyna smile)
              Ja tez pisalam powaznie o pizzytongue_out
              A co proponujesz do nalesnikow?
              Znowu sie spoznilam do pracy. 3 min tongue_out wg mapy google powinnam isc 23 min. Przecietny czlowiek tyle chodzi. Ja nie jestem przecietna. Ide 17 min big_grin
              • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 16:18
                Co do snu... Zeby sie zle nie kojarzylo tongue_out nie byl to erotyczny sen. Nic a nic. A teraz wiecej szczegolow wiecej bedzie dziwnosci z tego snu. Zaczelo sie od pilki do rugby. Bylam na sali gimnastycznej ale poleciala gdzies daleko ze... Szukalam jej w lesie big_grin ciemno bylo. Znalazlam smile pozniej znalazlam sie w mieszkaniu, w lozku lezala wspolokatorka. A za chwile dolaczyl kolega Mlodzieniaszek. Zaproponowal mi bym przenocowala u nich, jest pozno i nie bede sama wracala, w dodatku przez las. Przynisol swoja biala koszule z dekoltem wycietym w trojkat. Sie pytam czy moge ja pozyczyc. Patrze na siebie... A ja juz bylam ubrana w pizame. big_grin gdy kolegi nie bylo to zapytalam wspolokatorke czy moge przenocowac. Ona ze tak ale pod jednym warunkiem. Zapytala czy kolega ma samochod i czy zabralibysmy ja na przejazdzje bo chcialaby zobaczyc jakies pola uprawne lub lake big_grin mowie ze spoko. Nie ma problemu. I pozwolila mi przenocowac. W lozku.... Bylo normalnie. Zero erotyki. Spalam w srodku smile juz mowilam ze kolega jak mlodszy kuzyn z ktorym spedzilam dziecinstwo. Aaaa zapytalam kolege czy mial kiedys bratnia dusze. On ze.... Ja nia jestem.... I nigdy nie mial az tak bliskiego pokrewienstwa dusz.... Co do przejazdzki. Pojechalismy. Pokazalam jej pole... Kapusty big_grin urwalam jedna mala glowke i dalam jej skosztowac. Dobra byla big_grin wstalam przed 6. Koniec snu tongue_out wiadomo ze byl dziwny.
                Co do nalesnikow. Zrobilam zakupy. Kupilam syrop klony. Jest mega dobry. Wyprobowalam z deserem czekoladowym z taka bita smietana. Mniam... Syrop zrobil robote. Truskawki i twarog. To wszystko przyda sie do jutrzejszych nalesnikow. Co do snu...... Zedwa dni temu snil mi sie pewien sen i dzisiaj w pracy sie spelnil.... Sie ze mnie smiala liderka ze mam sny prorocze tongue_out dokadnie to samo odczucie co ze snu.... Juz kiedys tez mi sie spelnil. Bylo nawet wiecej szczegolow.
                Dobra. Juz w lozku. Pora snic big_grin dobry syropek ^^
                • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 17:47
                  Takie jak robisz naleśniki to mi też pasują 😋 a jadłaś kiedyś naleśniki suzette😄 pycha są.
                  Hej, a ty zawsze masz takie szczegółowe te sny?

Wiesz co😏 muszę się przyznać, że kiedyś spałem w jednym namiocie z trzema koleżankami i nie wspominam tego dobrze 🤣hahaha
                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 20:32
                    Nalesniki... Jeszcze sie zastanawiam jak beda wygladaly smile tzn na pewno beda z twarogiem, wymieszam go z jajkiem (nigdy z jajkiem nie mieszalam . Jutro chce). Do twarogu chyba dodam syropu klonowego. Mam truskawki. Z nich zrobie sos i poleje nalesniki. Zastanawiam sie nad druga wersja. Tzn chcialabym tez oblac nalesniki syropem klonowym. Do tego pasowalby mi banan i rodzynki i chyba borowki i truskawki. Borowek nie mam. Jeszcze.
                    A teraz sen. 3 godziny pospalam. Oczywiscie ze mialam sen tongue_out dosc fajny byl. Dlaczego tyle szczegolow? Czesto po przebudzeniu sa tylko fragmenty. Zaczynam myslec nad tym co mi sie snilo i w trakcie przypominam sobie wiecej szczsgolow. Po przebudzeniu odtwarzam ten sen smile teraz bylo podobnie.
                    • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 21:22
                      Ciekawe co ci wyjdzie z tych kulinarnych planów? 😏
                      • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 22:34
                        Sie jutro okaze smile a co do jedzenia....
                        Wlasnie zjadlam platki. Juz ostatnie.... Jadlam je caly miesiac. Ta ogromna paka byla jeszcze od M. W koncu mam z nimi spokoj smile hmmm za krotki ten Twoj watek. Moze i bym popisala wiecej ale mam wrazenie ze jesli jest wiecej postow to ludziom sie nie chce wchodzic i czytac. Dlatego takie pisanie jest mozna powiedziec troche w "ukryciu". Wczoraj M.... zadzwonil. Dotarlo do mnie ze nie rozmawialismy 13 dni. W trakcie pisalismy. Rozmowa krotka. Ze 40 min. Zbylam go mowiac ze musze sie ogarnac i do spania. Dzisiaj tuz po pracy zadzwonil. Stalam w kolejce przed apteka. Taaaaa poszlampo jedna konkretna rzecz ktorej nie kupilam big_grin kupilam 2 inne. Stoje przed ta apteka i mysle.... Pewnie czegos zapomne. Co ja mialam kupic. No nic. Mozenic nie zapomnialam. Pozniej poszlam do kauflandu zrobilam zakupy i wracam na mieszkanie. Oczywiscie pieszo. W 2020 r ani razu nie jechalam komunikacja miejska. Ide. W prawej rece ciezkie zakupy, w lewej zas 10 jajek i truskawki z warzywniaka. W supermarkecie nigdy jajek nie kupie!! Oki. W zeszlym tygkupilam w biedrze.... Jedno jajko za przeszlo 1 zl. Jakies bio. Ladne opakowanie mialo big_grin kartonik i w srodku sciolka big_grin no dobra. Niose te jajka i... Czuje ze mnie ta lewa reka pobolewa. Wtedy mnie tknelo. Powiedzialam pod nosem "ku"*wa, juz wiem czego zapomnialam". Waptece mialam kupic zelowy kompres na lape, zeby robic zimne oklady. Esz..... (ja nie przeklinam. Nie lubie. Nie potrafie. Nie chce. Musza byc na prawde silne emocje). No dobra. Lapa sama bedzie sobie musiala poradzic. I tak juz jest lepiej niz bylo. Nawet gdy teraz pisze to jej jie czuje. Jest postep!! I w pracy oszczedzam. Poki moge. Apteka.... Z M. Zaminilam doslownie kilka zdan. I byla moja kolej. Nie kupilam tego za czym przyszlam. Typowa kobieta. Kupi wszystko tylko nie to po co przyszla big_grin ej ja tak nie mam. Po poludniu kladlam soe spac i M... mi napisal ze jak wstane zebym sie odezwala to pogadamy. Pytanie.... Czy ja tego chce.... Tzn juz nie mam takiej potrzeby. A po drugie po co mam czerpac przyjemnosc z rozmowy. Tzn juz i tak bym nie potrafila. Odcielam sie ale po co kusic los. Nie odp ze wstalam tongue_out kurde.... Kiedys ciagnelo mnie do rozmow tel. Teraz juz nie. Hmmm sporo napisalam. Moze nikomu nie bedzie sie chcialo tyle czytac. Miedzy nami zmienilo sie na pewno w dzien kobiet. Dziwne bo oboje mielismy te same mysli zanim sie spotkalismy. Tracilismy nadzieje, ze ma to sens. To byl pierwszy raz gdy sie wycofalismy, nie bylo takiej checi, bliskosci. Tamtego dnia jak przyszedl to nic dla mnie nie mial. Pierwszy raz od conajmniej dekady nie dostalam kwiatka na dzien kobiet. Nie ze jestem lasa ale moze bylam triche przyzwyczajona. Wtedy czlowiek bardziej sie czuje kobieta. Tamtego dnia czekalam na niego z rosolem. Caly dzien. Wieczorem przyszedl. Zjedlismy. I... Przypomnial sobie o czyms. Poszedl do samochodu. I przyniosl mi cala paczke platkow. Ktore dzisiaj w koncu zjadlam!! W dzien kobiec wycofanie. A dzien wczesniej... Normalnie. Tak jak przez cale 2 mies. Probowanie, wzjaemna chec, chemia. W dzien kobiet chyba bylibysmy nawet zdolni zeby obejrzec jakis film.. Tego dnia pierwszy raz zaczelam tracic nadzieje. A stracilam je calkowicie w dzien mezczyzn. Po pracy przyjechal po mnie. Z.... Przyjaciolka.... Znalam ja. Inaczej sobie triche wyobrazalam ten dzien ale ok. Tego dnia pojezdzilam samochodem w klatce. Sama tez kierowalam. Fajnie bylo. Wyczul ze jestem nie w sosie jak wracalismy. Zwalilam to na przemeczenie. Po przejazdzce chcialam do siebie. Odespac po pierwszej zmianie. On pojechal do niej. Do przyjaciolki. Spoko kobitka jest ok. Tego wieczoru, tej nocy.... Nie powiem co czulam. Dziwne to bylo ale.... Wyczuwalam go.... Mocno.... Cala praktycznie noc przeplakalam. Tzn gdzies do 3 rano bo pierwsza zmiana byla. Spoznilam sie nastepnego dnia do pracy. Nawet mialam wziac na zadanie. Nie rozmawialam z nim o tym bo nie bylo kiedy.... Szkoda.... Moze kiedys przyjdzie czas a moze nie. W tamtym tyg po dniu mezczyzn spotkalam sie z nim jeszcze raz i z jego przyjaciolka... Chwileczke tylko. Dzien przed Jego wyjazdem mialam mysli ze bardzo chcialabym z nim pogadac na osobnosci. Potrzebowalam rozmowy po tym emocjonalnym tyg. Potrzebowalam wyjasnic. Zobaczyc jego punkt widzenia i przedstawic swoj. Dzien przed wyjazdem zadalam mu pytanie. Co jesli mielibysmy sie spotkac ostatni raz. Czy nie chcialby? Te moje slowa wspmnial ze nieraz do niego wracaly. Jakbym wiedziala.... Tamtego wieczoru nam nie wyszlo spotkanie. Tuz przed wyjazdem sie spotkalismy. Wiedzialam ze nie pogadamy. Dalam mu zalegly prezent z dnia mezczyzn. M. In perfumy. Pojechal na cmentarz a jak wrocil to Nasza rozmowa o ostatnich dniach trwala doslownie 5 min. Powiedzial co nastapilo w dzien kobiet. Ze sie wycofal ze nie chcial bliskosci, ze juz meczylo go to ze uciekalam. Pewnie frustrowalo. Taaa koles kiedys prowadzil wyklady uwodzenia. To jak niezaliczony egzamin. Wielka porazka dla nauczyciela ze nie uwiodl. Ze nie zdal egzaminu. Nie rozumial mojego podejscia. Dlaczego tak mam. Nie potrafilabym byc z kims z kim niepewna jest przyszlosc. Dla mnie podstawa to wiernosc. On moglby miec chec zeby zdobywac kobiety.... No nic. Wazne ze poukladane we lbie. Ze sie odcielam. Choc nadzieje mialam, ze pozna mnie... Ze mu sie odmieni. Ktos mi to powiedzial. Ludzie sie nie zmieniaja...
                        Tak wiec naszej rozmowy bylo 5 min. Musial jechac na szlak. Do pracy za granice. Na koniec poplynely mi lzy.... Pocalowalismy sie w usta (ostatni raz. Wtedy tego nie wiedzialam. U mnie ostatnie pocalunki zawsze sa naladowane mocnymi emocjami). Pozegnalam i wyszlam z samochodu. A dzien wczesnien mowilam o naszym ostatnim spotkaniu. Poki bedzie trwal koronawirus to tamto spotkanie bedzie ostatnim. Czy mam potrzebe ze zeby z nim pogadac? Nie taka jak wtedy. Juz o tym nie mysle. Jesli bedzie mozliwosc to sie spotkamy i pogadamy. On chyba ma mysli ze to mozna poukladac. Ja nie mam. Ja juz zeszlam z tej drogi i nigdy nie wracam... Taki typ. Wczoraj przez tel powiedzial ze teskni za mna. Teskni za tym by mnie przytulkc, ze tak mu pasowalam w ramiona. Ja nie zareagowalam. Ja nie tesknie bo nie chce tesknic. Nieraz pisze czy tez mowi do mnie " buzka." Ja od tamtej pory nigdy. Nawet graficznych buziek nie wklejam. Nie mam potrzeby. Od dnia kobiet, a na pewno od dnia mezczyzn przestal byc dla mnie najwazniejszym mezczyna. Przestal byc priorytetem i zaczelam myslec o sobie. Co dla mnie lepsze. Chyba nie powinnam rozmawiac z nim przez tel. Na pewno nie chce czesto a tym bardziej dlugo. Lubialam te rozmowy wic nie ma sensu do nich wracac. Dam znac ze wstalam jak bede szla spac big_grin za duzo napisalam... Trudno i tak mnie "nikt" nie zna. Moze kiedys z nim o tym pogadam.... O tym co sie ze mna dzialo od dnia kobiet przez tydz. Jak ja to widzialam. Zapytam jak on patrzyl. 5 min rozmowy to za malo. Baaaa. Chyba nawet 5 min nie bylo. Hehe pozniej mialam wrazenie ze dnia kobiet sie wycofal bo myslal ze skoro nie mozna w jedna strone, ze uciekam to moze gdy pokaze ze przestanie mu zalezec to ja sama do Niego przyjde. Tak nie bylo. Dziwne to jest. Mam niezwykle silnie wyksztalcona intuicje. Byl on empatyczny. Po dniu kobiet zaczelam sie zastanawiac czy jego empatia nie byla egoistyczna. Przez caly czas nie moglam dotrzec do jego oczu. Byly dwa momenty gdy widzialam prawdziwe emocje. Szczescie. Bylo minelo. Przejrzalam na oczy. Ej. Nigdy mnie tak nie zaslepilo. Mimo wszystkim.... Nigdy nie chowam rozsadku. Take jestem. Wyslac.... Nie wyslac..... I tak nikt mnie nie zna tongue_out
                        Zamiast rozmawiac z nim. Z M.... Czyli z Menda big_grin powinnam innym poswiecac czas. Chocby forum tongue_out M.... mial swoj czas. Juz nic nie bedzie takie samo. Jak wtedy. On pewnie nadal liczy. Ja juz dawno wszystko przeliczylam tongue_out wczoraj powiedzial mi ze koronawirus jest mi pewnie na reke ze nie chce sie z nim spotkac. Otoz nie. Nie mialabym problemu zeby sie spotkac i pogadac. W koncu porozmawiac. Choc rozmowa i tak juz nieczego nie zmieni.wybra
                        • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 22:52
                          Haha teraz widze ze osiagnelam limit postu jesli chodzi o znaki. Bo ucielo mi koncowke. Dalej bylo ze wybra.... Lam inna droge. Czy porozmawiamy jeszcze to czas pokaze. Nie chce z Nim o tym rozmawiac przez tel. Wole osobiscie. Wole go czuc w rozmowie... Na koniec napisalam ze pasuje przeczytac post. Jak ja dawno nie napisalam tak dlugiego postu zeby osiagnac limit. Oook wkleje tutaj zdjecie platkow big_grin
                          • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 23.04.20, 23:48
                            Wow ale się rozpisałaś! 😏 W sumie to dobrze, chyba tego potrzebowałaś.
                            Tak sobie czytam i widzę, że Ty jestes trochę podobna do mnie i mojego podejścia do życia i stosunków damsko-męskich.
                            Ja byłem zaślepiony przez dekadę i dawałem się zwodzic, a ile razy byłem oszukiwany, aż wstyd się przyznać. Dopiero teraz to widzę jaki byłem naiwny i łatwowierny. Przez ostatnie dwa lata myślałem, że to może ja jestem winny itp. Dopiero bliskie osoby uświadomiły mi, że to nie była moja wina i nawet się dowiedziałem, że zbyt o nią dbałem i chuchałem. Ale teraz już wiem wszystko i powiem tyle, że ludzie sie nie zmieniają. Wiesz, że miłość jest ślepa 🤦‍♂️ale z miłości można się wyleczyć. He jak bym wiedział to co wiem dziś........
                            • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 00:27
                              No wlasnie nie.... Trudny ze mnie przypadek. Pierwszy raz mi sie zdarzylo lekkie zaslepienie. Tylko na jedno oko tongue_out wszystko przez to ze tak do siebie pasowalismy i te pieprzniete zespolenie dusz... Bylo tak silnie odczuwalne.... Nie zaslepilam sie do samego konca. Rozsadek zawsze u mnie dominuje.. I intuicja. Dumna z nich jestem. Dzieki czemu nje stracilam do konca glowy... Wiedzialam na co sie pisze. Wiedzialam jaka jest osoba... Jednak mialam nadzieje ze gdy mnie pozna.... Odmieni mu sie patrzenie i podejscie do zycia. Jestem tak trudnym przypadkiem ze.... Wychodzi na to ze.... Nigdy sie nie zakochalam... Juz nie mowie nawet o milosci. Zadzwonil. Pogadalismy z pol godz i przerwalam rozmowe. Mowiac ze musze sie ogarnac. Wziac prysznic i pojsc wczesniej spac. Oczywiscie pozegnal sie buzkami, usciskami i pieron wie czym jeszcze big_grin
                              • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 00:34
                                Z mila checia bym jeszcze poczekala... Popisala ale w planie jest by wczesnisj pojsc spac, zeby jutro zrobic obiad tongue_out nalesniki ^^ nie pojde od razu spac po pracy wiec pasuje sie wyspac. 4 godz i 15 min snu. To bedzie najdluzszy sen w tym tyg. Mowie o porze nocnej smile wsumie w ciagu dnia spalam gdzies po 3 godz. Mimo takiej ilosci snu nie czulam sie ani senna ani zmeczona. Moze odrobine dzisiaj z rana bylam tylko senna. Tak to caly tydz bylo ok. Ale od nastepnych 1 zm postaram sie przestawic. Zaczne chodzic spac przed polnoca. Moze w koncu sie uda tongue_out a tymczasem.... Dobrej nocy. Trzymaj sie cieplo, Ketzee smile
                                • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 00:47
                                  Dobranoc
                              • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 00:41
                                Zaślepiona na jedno oko 😏
                                Wiesz życzę Ci, abyś była szczęśliwa w życiu😄
                                • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 07:08
                                  Dzien dobry tongue_out no ladnie... Czyli zyczysz mi zebym oslepla calkowicie big_grin? Dzieki!! Tobie tez tego zycze wink
                                  No i znowu spoznilam sie do pracy 3 min. Wszystko przez te durne sny. Obudzilam sie za 5 min 5. Ale zamknelam oczy na chwile i w tym czasie musialam wejsc w glebszy sen. Po 20 min obudzil mnie budzik awaryjny tongue_out snilo mi sie ze ide do pracy w sobote. Ze zaspalam az godzine. I ciagle zmieniala mi sie godz w tel. Nie wiedzialam w koncu ktora jest rzeczywiscie. Okazalo sie ze godzina byla dobra smile inne dziwne 2 sny mialam...
                                  Wstalam 5:15 na rowne nogi. Mam pol godz do wyjscia, zeby sie ogarnac i cos zjesc. Jakbym podbiegla to nie byloby spoznienia. W maseczce jednak ciezko...
                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 10:40
                                    Dzień dobry 🙂 hej ja tobie życzyłem, abyś była szczęśliwa a nie ślepa 😋
                                    Mówisz, że zaspałaś dzisiejszego dnia. Mi się to często zdarza, że po wyłączeniu alarmu! na chwilkę zamykam oczy, aby się pogodzić z tym wstawaniem i nagle zasypiam😄 no serio jakiś porąbany jestem. W sumie dzisiaj czuję się jak Arthur Fleck, więc wszystko jest możliwe.......
                                    • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 10:59
                                      Nie zaspalam tongue_out wstalam przy awaryjnym budziku. Czyli 5:15. Powinnam wstac 20 min wczesniej.
                                      W mojej "karierze" ok 5 razy zdarzylo mi sie spoznic do pracy. Max 14 min.
                                      Nie mowie o spoznieniach od miesiaca czy 2, bo te nie sa wliczane. Nie musimy odbijac siena wejscie. Dlatego juz nie biegam do pracy tongue_out oki podbiegam. A tylko raz zaspalam. Gdy sie obudzilam juz minelo 5 min pracy. Bylabym gidz spozniona. Wiec wzielam na zadanie. Pierwszy raz nieplanowane.
                                    • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 15:01
                                      Czyli zyczeles mi szczescia...? Dzisiejszy sen nie byl taki szczesliwy tongue_out snilo mi sie ze.... Strzelalam do ludzi... Ale zmuszono mnie suspicious byl to wiekszy karabin, wielkosci wiatrowki. Stal za mna koles i naciskal moimi dlonmi spust. Gdy strzelalam w ludzi odqracalam wzrok, zamykalam oczy. Bylam calkowicie slepa tongue_out wystrzelalam wszystkich w tym ponieszczeniu. Podeszlismy pozniej do pewnej koboetki, ktorej ten koles wyjawil ze ja kocha ale ona i tak musi umrzec. Ona... Ze jego rowniez i nie wiedziala jakie zywi do niej uczucie. Tutaj juz nie mam pewnosci kto przezyl tongue_out wiem ze ten koles dal mi taka kare. Zebym miala tych wszystkich ludzi na sumieniu. Zywil do mnie jakis uraz. Chyba nie odwdzieczylam jego zalotow. Wiem ze po tej sytuacji uznalam ze musze uciec z domu. Spakowalam sie i wyszlam, nikomu nic nie mowiac. Pamietam jak szlam noca/pod wieczor polnymi drogami. W pewnym momencie widzialam spora kaluze w ktorej byla ogromna ilosc zab big_grin tak. Dziwny sen tongue_out nie bylam szczesliwa.... Ale bylam slepa tongue_out nastepnego dnia wrocilam do domu uznajac ze nie moge sie ukrywac. Nie ma to sensu. Pojde na policje i powiem jak bylo. Ukrywaja sie ludzie ktorzy zawinili. Mnie zmuszono.....
                                      Wczoraj za to snilo mi sie wykopki big_grin zidmniaki byly mega dorodne. Cale grzadki przepelnione ziemniakami. Sprawdzilam w senniki. Oznacza to ze czeka mnie niespodziewany przyplyw gotowki big_grin taaaa.
                                      • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 15:59
                                        Zacznij spisywać te sny, bo może w nich jest ukryty przekaz😏
                                        • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 17:43
                                          O matko... Ledwo zyje. Umordowaly mnie te nalesniki. 10 mi wyszlo. 3 zjadlam.
                                          Jeszcze jeden sen mialam dzisiejszej nocy.... Dziwny byl... Wiadomo.
                                          Pisalam z kims... Nie wiem na jakim komunikatorze. Pisalismy i w pewnym momencie gdy lezalam w lozku obok mnie pojawil sie facet... Byl odwrocony plecami i przez pewien czas nie moglam zobaczyc jego twarzy. Widzialam tylko gole plecy. W koncu odwrocil sie. Byl to blondyn (o dziwo tongue_out,) badz jasny szatyn o niebieskich oczach. Obstawiam ze Ty jestes brunetem (kudlaty badz byles kudlaty - dlugowlosy). Wstalam z lozka bo pojawila sie Mloda (siostra), miala pewien problem (znowu nie byla soba.... Niewazne). Wrocilam do tego kogos ze lzami w oczach. Pozniej mu powiedzialam ze mimo iz sobota to musze isc do pracy. Wtedy zaczela sie historia z zegarkiem. Juz opowiadalam, ze poczatkowo myslalam ze zaspalam do pracy.
                                          No dobra. Watek o gotowaniu, wiec....
                                          • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 20:34
                                            Oooo proszę we śnie odwiedził cię Adonis 😉 hehe jak byłem młodszy to byłem blondynem i z wiekiem zacząłem ciemnieć🤣a jak bym pozwolił włosom urosnąć to mam je kręcone 🤙
                                            • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 21:17
                                              Czyli jestes lekko zakrecony tak jak ja tongue_out a oczy?
                                              • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 21:37
                                                Włosy dość podobne, ale dawno nie miałem długich, bo mnie w.......ły 😖 a oczy kiedyś miałem niebieskie, a teraz trochę sam nie wiem......... niebiesko-szaro-zielone 😎
                                                • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 21:42
                                                  Czyli masz moje oczy tongue_out
                                                  Tzn ze kiedys miales dluzsze wlosy? Dalo sie zrobic kucyk?
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 21:52
                                                    Holy cow.......... To są moje oczy....nie aż tak długich włosów nie miałem.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 22:10
                                                    Jakie Twoje? Moje to Twoje albo Twoje to moje? big_grin oki. Podobne mamy. Choc na pewno rozne. Moje maja troche nalozonych kolorow. Na pierwszy rzut oka szaro zielone. Jak sie wpatrzy to niebieskie a wokol teczowki zolto brazowe. Polaczenie tego daje wlasnie ta szarosc i zielen.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 22:25
                                                    Mamy podobne oczy, ale to tylko oczy 😏
                                                    Pytam z ciekawości, co teraz robisz, bo ja oglądam film "Joker"
                                                    No i cierpię.......... bo mnie strasznie boli kręgosłup😞
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 22:39
                                                    Prosze bardzo. Wlasnie zaczynam smile
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 22:41
                                                    Fajnie też by mi się przydała lampka wina.......
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 22:50
                                                    To occc do mnie big_grin podziele sie tongue_out
                                                    Choc wiem ze szybko odlece. Nie do konca mam nastroj do picia. Nie do konca ogarniam rzeczywistosc bo.... Czlowiek guuuuupiiii. Do nalesnikow zrobilam sobie kawe. No pasowala i juz. Wiedzialam ze pozniej bede chciala isc spac. Polozylam sie, w planie byl sen na 3 godz. Kiepsko zrealizowalam ten plan tongue_out chyba lekko zmeczona. Mialam wlasnie podwojnego orzeszka smile lubisz serek camembert. Do wina idealny...
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 22:59
                                                    Orzeszek mutant 😋
                                                    Ser camembert czasami jadam, ale nie jest to mój ulubiony ser. Lubię go na ciepło.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 23:05
                                                    Nie probowalam nigdy na cieplo. Zdjecie pewnie nie z teraz wink
                                                    Pytales co u mnie. Beben maszyny nie jest pusty. Beben sie kreci. Wlaczylam pranie. Filmu nie wlacze bo mam tak ciulowy net na tym mieszkaniu ze nie da rady.... Nawet muzyka na yt sie tnie uncertain esz.... Wlasnie leci...
                                                    youtu.be/gsl69na5ltc
                                                    W sumie nie wiem za czym moglabym tesknic.
                                                    Druga lampka idzie i ostatnia.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 23:30
                                                    Jadłem to jakiś miesiąc temu.
                                                    Też chciałem dziś zrobić pranie, ale................ no właśnie nie wiem dlaczego nie zrobiłem tego prania🙄
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 24.04.20, 23:37
                                                    Gdybym wczesniej zrobila to moze bym Cie zmobilizowala wink mam glupi pomysl. Piszesz sie na to? Ja juz zrobilam. I pokaze. Zdjecie aktualnego slepia big_grin dodam ze jest bez wegla, bez kresek, bez cienia. Ale tutaj chodzi o srodek smile troche lepiej widac jaki ma kolor
                                                    Moje wlasnie sie wypralo tongue_out czas powiesic.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 00:16
                                                    No faktycznie, to jest głupi pomysł...... 😋 i już więcej nie pokażę, a bardziej szczegółowe, to tylko w świecie rzeczywistym.... 😎
                                                    Tu masz dowód na to, że nie ściemniam... z tymi oczami.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 00:26
                                                    Zobaczyc jak.... Dzieci robia sobie zdjecia big_grin
                                                    Ta piosenka niedawno leciala o "nas" sobie pomyslalam smile

m.youtube.com/watch?v=x_QKNAloZ7o#menu
                                                    Lubie sluchac happysad ale tego kawalku chyba nie slyszalam.
                                                    Co do slepia Twego.... Hmmm podoba mi sie. Jednak masz bardziej niebieskie niz szare. I ta ciemniejsza otoczka wokol teczowki... Ach. Dobrze wyglada. Dobrze Ci z oczu patrzy. Ano glupie. Czekalam na slepie i wypilam druga lampke. Reszta chyba na jutro bedzie. A Ty jak tam. Masz jakis %
                                                    Jak joker tongue_out
                                                    Dziekuje za oko smile
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 00:47
                                                    Oj jak ja to dobrze znam to jest z albumu Ciepło /Zimno😏 nawet mam gdzieś tą płytę.....
                                                    Co do oczu, to twoje są ciekwasze, a ja zawsze miałem problem, aby zdefiniować ich kolor.🤔 Czyli wychodzi na to, że mam bardziej niebieskie. Ok
                                                    % w domu mam, ale nic nie piję.
                                                    JOKER zaliczony trzeci raz 🤫dwa razy w kinie i teraz w domu, ale w kinie lepiej się ogląda. Tym razem oglądałem go dla samego obrazu, bo treść i przekaz znam. Chciałem mu się dobrze przyjrzeć...........
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 00:48
                                                    Haha mozna powiedziec ze popatrzylismy sobie w oczy smile
                                                    Jedno patrzenie, jeden wzrok. Moje lewe slepie, twoje prawe. Troche sie nie dogralismy, oko na bok mi ucieklo smile a moze jednak tak. Jak kameleon, wiecej ogarniamy.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:01
                                                    Hahaha, ale się uśmiałem...... jakie zestawienie zrobiłaś👍
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:05
                                                    Znowu mi się zimno zrobiło, a myślałem, że jak popatrzę na Egzorcystę III to się rozgrzeję że strachu 😏a tu nic, chyba mnie ten film nie rusza......
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:11
                                                    A mi w miare cieplo smile a okno lekko uchylone. Jedynie stopy nieco zimne.
                                                    Przeszedl moj czas... Ciekawe co sobie pomyslales. Smutno Ci sie zrobilo? Nie, nie pojde spac. Wrocily mi sily big_grin przestalam czuc zmeczenie. Przyszla moja pora. Czuje sie jakbym dopiero wstala. Taaa budze sie w nocy. Zastanawiam sie nad tym winem big_grin biedne zakorkowane stoi samotnie.
                                                    Czyli nie rozgrzal Cie film? I co tu zrobic... Mam jeszcze 1,5 lampki. Tak na oko. Haha jak to zabawnie brzmi big_grin oko...
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:14
                                                    Cieszy mnie ze sie spodobalo. Tobie bardziej podoba sie moje oko a mi Twoje. To dobrze. Patrzac sobie w oczy oboje bylibysmy zadowoleni big_grin tongue_out wink
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:01
                                                    Zawsze patrzylam gdzies dalej.... Nie tylko przed siebie... Zawsze staralam sie szukac wiecej. Dlatego nieraz dostrzegalam to co dla innych moglo byc niezauwazlne. Szczegolnie w przyrodzie.
                                                    M... Sie niedawno odezwal. Tzn zadzwonil bo chcial powiedziec dobranoc. Hmmmm dzwoni a ja sobie mysle.... Odebrac czy nie big_grin no juz nie ma we mnie takiej checi. Krocitka rozmowa. 20 min. Nie prowokowalam go do dalszej rozmowy. Zapytal o plany na weekend. Pewnie bedzie las big_grin on ze kawalek mam do lasu (nie mam samochodu, sie martwil jak sie dostane. On juz dobrze wiedzial jak tongue_out) Jesli ma sie towarzystwo to zaden kawalek nie jest odlegloscia. Kolega z pracy juz od pon proponuje las smile dzisiaj w sumie tez. Zabawne jak M... mowil to "dobrej zabawy" big_grin zabawne jak sie podlizuje, jak mu szkoda, jak sie wychwala. Ech.... No widze wiecej. Drugie oko otworzylam smile
                                                    Nie ogladalam jokera... Chyba bede musiala smile
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:17
                                                    Mówisz, że się zaczyna podlizywać............ No nie wiem, co o tym myśleć, bo nie znam człowieka.... ba nawet nie znam Ciebie 😋 Więc wstrzymuję się z osądami......... Najgorzej jak będzie chciał się zabawić twoim kosztem.......

Las...... uwielbiam 😏 mówisz, że kolega chce cie zabrać do lasu😉
                                                    Ja mam las 200m od domu, ale nie lubię tego lasu, bo jest za mało dziki. Wolę pojechać dalej i poszukać lasu gdzie nie ma ludzi
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 01:28
                                                    Juz nie ma na to szans. Nie zabawi sie. To ja jestem ta silniejsza. On przegranym. Nie ma szans... By sie zabawic, by skrzywdzic, by zranic. Wiem ze juz nic bardziej mnie nie zaboli. I fajne to uczucie. Czuc w sobie sile. Miec pewnosc jaka isc droga.
                                                    Tak, chce sie wybrac zd mna do lasu, kolega z pracy. Juz raz z nim bylam. W nocy. Wspominalam o tym wypadzie. Gdy wprowadzali ograniczenia w koncowce marca to pierwsza rzecza o jakiej pomyslalam to las. Mimo zemialam na 1zm to poczekalam do 22 az on skonczy i sie wybralismy. Tak mu sie podobal ten wypad ze nieraz proponowal smile mi tez. Ciekawie byc lesie nocna pora i widziec te swiecace sie slepia. Dziwnie zabrzmi. Czulam sie tam dobrze. Jak u siebie... Kolega to kolega. Choc obawiam sie ze z czasem bedzie probowal przesgawac byc tylko kolega. Ech. Ja chce kobiete o mentalnosci faceta. Albo.... Wiem. Ja chce geja big_grin
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 02:06
                                                    Hahaha z tym gejem to poleciałaś po bandzie😉 a do lasu w nocy najlepiej iść samemu, albo z osobą co nic nie mówi i dopiero wtedy czujesz się wspaniale.....
                                                    Kurcze dalej mi jest zimno, a stopy mam lodowate, ale ja wiem dlaczego mi jest zimno........ Ponieważ tesknie za ciepłem........
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 02:11
                                                    Przed chwila wlasnis sobie myslalam o wodzie.... I o Tobie.... Nurkujesz?
                                                    Gej bezpieczny by byl. Wygladalby jak facet. Dobrze sie czuje w ich towarzystwie. Kobiet w sumie tez suspicious ale on bylby bezpieczny, przynajmniej bym go nie przyciagala fizycznie.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 02:26
                                                    Ach ten popęd......... 😋 Wszystko sprowadza się do seksu.... Już nie można z nikim pogadać. Nie mówię, że seks jest czymś złym, ale czasami mam wrażenie, że niektórzy mają zawsze ukryty cel....... Udają miłych i koleżeńskich, a w głębi mają na myśli......... Pewnie wiele kobiet tak myśli. A ty?

Co do nurkowania to już kiedyś pisałem, że nurkuje bez butli😎
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 02:48
                                                    Od popedu od wyobrazen do samego seksu daleka droga.
                                                    Nie mysle w ten sposob. Jednak jesli wiem zs komus sie podobam i odpowiadam nie tylko fizycznie to nie chcialbym go w zadsn sposob skrzywdzic. Nie chcialabym w zadsn sposob nakrecac, nawet podswiadomie. Wiem ze mozna utrzymac relacje czysto kolezenskie. Lubie takie damsko meskie. Jest ro mozliwe. Sa faceci ktorzy nie leca na kazda, nke leca na wiekszosc, sa mocno wybiorczy, wymagajacy, szukajacy wartosci, takich najlatwiej skrzywdzic. Nawst jesli daleko Ci do tego zeby to uczynic.
                                                    Nie widzialam zebys wspominal o nurkowaniu. Weszlam na watek o filmach i byl tam "wielki blekit" zobaczylam date. Wtedy tez wyszlam z glebin ja big_grin (nie napisalam ze zostalam powolana do zycia bo to bylaby nie prawda). Pod tym filmem napisales ze to jedna z Twoich pasji. Zazdroszcze...zawsze o tym marzylam.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 02:59
                                                    A już myślałem, że poszłaś spać 😏ale ty dalej w pełni sił. W tej chwili wiele bym dał, aby móc popływać. Dobrze by mi to zrobiło na mój kręgosłup. Może być też masaż, ale samemu nie da się go zrobić.

To dobrze, że nie myślisz w ten sposób który ja przedstawiłem. Brawo ty 😋
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 03:12
                                                    Hehe jak widac nie. Nie poszlam spac. Nie przyznalam sie tez do czegos. Bo byly dwie lampki i na nich mialo sie skonczyc. Nie mialam nastroju do picia. Jednak minela polnoc. O obudzilam sie do zycia. No i..... Doszlam do wniosku ze nie bede miala gdzie tej butelki do lodowli wlozyc. Wiec trzeba bylo z nia cos zrobic. I zrobilam. Przeszlo godzine temu poszesl ostatektongue_out
                                                    Wychodzi na to ze poszla cala butelka tego wieczoru/nocy. Co dziwniejsze.... Kompletnie tego nie czuje. Oszukane bylo to wino.

Nie mysle. Facet to tez czlowiek. Facet to tez bratnia dusza. Jesli oboje chca tego samego mozna zaczac zmieniac relacje. Jednak sama rozmowa, kontakt, przebywanie, spedzanie czasu, dzielenie sie emocjami z osoba ktora Cie rozumie juz jest czyms pieknym.

Co z Twoim kregoslupem?
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 03:25
                                                    Dobrze napisałaś z tymi relacjami. Zgadzam się.
                                                    Mój kręgosłup 😖 boli coś naciągnąłem i teraz ciężko ciężko mi się rozglądać dookoła. Czuję, że jest cały spięty........
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 03:43
                                                    Idę się położyć. Spróbuję zasnąć😀 życzę tobie samych miłych snów. Dobranoc
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 10:54
                                                    Dzien dobry big_grin wychodzi na ze po 3 odlecialam. Gdybys pisal na biezaco (bezposrednio) pewnie dluzej mialbys mnie przy sobie big_grin a takie wysylanie "maili" wiaze sie jednak z opoznieniem, zanim golabek dotrze. W bezposrednim pisaniu bardziej czujesz druga osobe. Szybciej nastepuje wymiana mysli. Mysli sa swieze... Nie odgrzewane. I sa wieksze emocje. Wiadomo jeszcze lepsza rozmowa przez tel a juz najlepsza bezposrednia.
                                                    Tak wiec... Zasnelam. I o dziwo... Nie odlaczylam netu. Pewnie mialam mysli ze jeszcze zerkne.
                                                    Czy snilam? Oczywiscie big_grin sporo sie snilo ale tylko pamietam dwa fragmenty. Chyba ze teraz w trakcie cos sobie przypomne tongue_out jeden fragment dotyczyyl nowej osoby na mieszkaniu. Wprowadzil sie jakis nowy wspolokator. Nie mam pojecia gdzie on mieszkal tongue_out wiem ze wszedl sobie do mojego pokoju bez niczego. Tzn nie ze bez niczego big_grin z racuchami. Bez niczego tzn ze niie zapytal czy moze wejsc, tylko sobie wszedl i usiadl przy moim stole. Powiedzial ze przyszedl sie podzielic, wiec dolaczylam do niego i zaczelismy jesc te placki. Snila mi sie tez obecna wspolokatorka. Tez bez pytania sobie wchodzila do mojego pokoju. Co mnie lekko wkurzalo. Wyszlam ze swojego pokoju do kuchni a tam rozlozone bulki i mowi ze miala nam zrobic sniadanie ale zapomniala. No i zaczelysmy smarowac. Na razie nie bylo nic dziwnego w tych snach. Jakies takie.... Normalne big_grin nie moze byc, tongue_out zaczela smarowac bulke i..... Wziela linijke big_grin i zaczela mierzyc ile powinno byc maslo od krawedzi bulki big_grin jakis chory perfekcjonalizm jej sie ujawnil. Dobra.... Czas posmarowac bulke i zjesc sniadanie. Mam ochote na parowki!! Fak. Nie mam musztardy... Teraz sobie przypomnialam. Trudno. Czemu parowki? Dawno nie jadlam. Hmmmm bardzo.... Chyba miesiace nawet. A za dzieciaka uwielbialam jesc parowki w sobote. Takie przyzwyczajenie wyciagniete z domu. W sobote najlepiej smakowaly. Moze dlatego ze caly piatek poscilam i pierwsze co jak wstalam i jadlam w sobote to "mieso" czyli parowki.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 11:06
                                                    Masło mierzone linijką 😄 dziwne. No ale sny zazwyczaj są dziwne i czasami straszne........
                                                    Poruszyłaś temat parówek. Ja mam parówki i 3 rodzaje musztard, więc zapraszam 😉 no właśnie, co by tu zjeść, bo głodny się robię....... 🤔A jeszcze zastanawiam się co dziś robić, bo mnie nosi. Może gdzieś pojadę, ale nie mam pojęcia gdzie?
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 11:58
                                                    Nooo to wlasnie lubie w snach. Te dziwnosci ktore na jawie na pewno by Ci do glowy nie przyszly. Znowu snil mi sie ptak. Znowu jakis spory, bialy, typu bocian ale nie mial dlugiego dzioba. Jakis nowy gatunek.
                                                    Zjedz parowki. big_grin dobre sa. I masz... Musztarde.... Ja poratowalam sie majonezem i ketchupem. Brakowalo tej musztardy.
                                                    Ej. Kto chce moje nalesniki!!?? Wczoraj zjadlam 3. Zostawilam 4 dla wspolokatorow (2 schowalam sobie do lodowkj) Przykrylam talerzykiem zeby nie wyschly. Wspolokator powiedzial ze sie poczestuje. Podziekowal. Wtedy jednak zjadl jakis obiad. I co.... Nie zjadl sad a dobrutkie wyszly. Lubie sie dzielic. Moze jeszcze zje smile jak nie.... To dzisiaj i jutro bede sie nimi zajadala tongue_out do kawy zjem za jakis czas smile slodkiego nic nie mam....
                                                    Ja mam fajnego lenia. I dobrze mi z nim. Dobrze odpoczac. Nie isc do pracy smile pogoda troche kijowa. Zimno dosc i kropilo po twarzy jak otworzylam okno.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 12:04
                                                    Tak wiec 4 nalesniki leza sobie na widoku i krzycza zeby je zjesc tongue_out jak mozna tego nie slyszec.... Specjalnie przykrylam je przezroczystym talerzem, zeby kusily. A obok dumnie stoi syrop klonowy. Haha przypomnial mi sie sen. Wspolokator zjadl moje nalesnikk i.... Wypil prawie caly syrop klonowy big_grin obok syropu widzialam szklanke. We snie myslal ze jest do picia big_grin
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 12:36
                                                    Wiesz, że te twoje naleśniki wyglądają bardzo apetycznie😄 zjadłbym takiego! Hehe
                                                    Właśnie wyjechałem ze stacji i 250 złoty nie moje 🤣 a teraz zaczął padać grad 🙄 dziwna ta pogoda
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 12:39
                                                    Dostałem smak na pączki. Jadę sobie kupić, a wiesz co jest najlepsze, że w jedną stronę mam 30 km po te pączki 🤙
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 12:54
                                                    Nie jestes normalny big_grin
                                                    Specjalnie 30 km po jakies tam (zaraz zaprzeczysz wink) paczki? Czy przy okazji. Dziwna pogoda. Pomoczylo mi troche twarz jak wyszlam do okna. Delikatnie kropil deszcz. Ale to dobrze. Niech pada.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 13:19
                                                    Poważnie właśnie przyjechałem do centrum K-ce i idę po pączki .......
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 13:35
                                                    Gdybys nie napisal K-ce i tak bym sie domyslila. Na zdjeciu jest napisane to miasto big_grin oki. Bez literki K.
                                                    Nalesniki sa lepsze niz paczki tongue_out moje nalesniki smakuja prawie jak gofry. Mniam. Niedlugo bedzie kawa i pojda dwa nalesniki. Zastanawiam sie tylko jak je podac. Wczoraj polalam sosem truskawkoym dzisiaj mocno zleje syropem klonowym. I oczywiscie w srodku twarog wymieszany z zoltkiem.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 13:51
                                                    No i d...... nie mam pączków. Wszystko zamknięte 😥
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 13:58
                                                    Uuuu czyli zostaja Ci moje nalesniki big_grin juz robie ^^
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 14:31
                                                    O fak. Ale to dobre..... Swietnie syrop pasuje do owocow. Truskawki czy borowki przelamuja slodycz syropu. Uzupelniaja sie. Dobre to. Moje najlepsze nalesniki jakie jadlam ^^
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 14:42
                                                    😞
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 14:49
                                                    Jakby co.... Jeszcze mam dwa smile
                                                    Tylko juz bez twarogu ale z owockami i syropem klonowym smile
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 15:29
                                                    Tylko mi smaka narobiłaś. Muszę sobie coś zrobić do jedzenia. Może zrobię sobie jakiś makaron🙄
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 15:58
                                                    Z czym ten makaron? Ja sie zastanawiam co jeszcze dzisiaj zjesc. Dwa nalesniki nasycily ^^ jutro albo pojutrze zrobie spaghetti na kilka dni. Mam jakby co pierogi ze szpinakiem i serem. Jakbym bardziej zglodniala.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 16:26
                                                    Zrobiłem mac and cheese 😏 i chyba się przejadłem.....
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 16:37
                                                    Czyli?
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 16:43
                                                    Gotujesz makaron na mleku. Jak wyparuje mleko dodajesz stary ser, trochę soli i gotowe😀 proste, szybkie i smaczne
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 17:09
                                                    Hahaha napisałem stary ser 🙄 a miało być starty ser😏
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 17:30
                                                    Hehe tak sie wlasnie zastanawialam.... Czemu stary ser tongue_outprzyszly mysli ze pewnie chodzilo starty. Ale kto Cie tam wie. Moze chciales dac stary tongue_out nie slyszalam o takim daniu.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 17:43
                                                    No stary ser, ale szczeże to każdy ser musi być na swój sposób stary😀 albo inaczej dojrzały.
                                                    Zobacz jestem po obiedzie, a i tak po głowie mi chodzą naleśniki....... 🤔ciekawe?
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 18:16
                                                    Haha a ja w koncu ucieszona!! Wspolokator sie pokusil na nalesnika ^^ a wczoraj dawalam mu wszystko. Tzn nadzienie - twarog i sos truskawkowy. Dzisiaj dostal zimnego i tylko z syropem klonowym. Ciesze sie ze komus smakowaly smile a wyszly bardzo dobre. Nieraz juz robilam. Zawsze na oko tongue_out nigdy z przepisu. Wczoraj wzielam odmierzalam tongue_out ja wlasnie wcinam pierogi smile
                                                    Zjadl jednego i mu bylo malo big_grin mowil ze dawno nie jadl nalesnikow.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 18:25
                                                    No juz sie wkurzalam bo ile moge czekac te cztery nalesniki na talerzyku. Ile moga krzyczec. Widzac to dzisiaj do kawy 2 sobie wzielam. Zdjecie ich zrobilam. Zostaly jeszcze dwa. Wspolokator wstal i mowie ze sie poczestuje. W koncu!! Zjadl jednego, gluoio mu bylo chyba ostatniego wiec powiedzialam ze jesli smakowal to moze drugiego. No nie poradze.... Lubie sie dzielic.... Szczegolnie jesli cos jest.... Pyszne ^^ szkoda mi samej. Widocznie smakowal skoro skusil sie na ostatniego. Milo. Zostaly mi jeszcze 2 big_grin skitrane do lodowki.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 19:33
                                                    Chciałem sobie zrobić naleśniki, ale nie mam mąki.
                                                    Chciałem sobie zrobić kawę, ale nie mam kawy i jeszcze yerba mi się skończyła........ No i do tego ta pogoda i w sumie....... 私は悲しい😥
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 20:02
                                                    A ja chcialam wyslac wiadomosc i pojawila sie informacja ze dotrze ona gdy ja zaakceptuje moderator. Nigdy tak nie mialam. Wzieli mnie pod lupe tongue_out nie wszystko chca przepuszczac. Nie bylo w tym poscie czegos co nie powinno sie pojawic publicznie. Chyba big_grin zdarzylam. Mialam 30 sek zdby podlaczyc tel.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 20:19
                                                    Widocznie trafiłaś na czarną listę 🤦‍♂️władza cię obserwuje.....
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 22:08
                                                    Podpadlam im....
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 22:06
                                                    Dobra. Odpowiadam drugi raz na ten post. Juz wiem czemu nie chcieli puscic mojej wiadomosci. Czemu wymagala zgody moderatora. Mozliwe ze nigdy sie juz nie ukaze tongue_out w tamtej wiadomosci dodalam dwa tajne (niedozwolone?) znaki. Zapytalam czy tych (ktorych wkleic nie moge) dwoch znakow nie powinno byc na koncu Twojego zdania. Dokoncze Twoje kropki.... Mi rowniez.....
                                                    Odp. No widzisz a ja mam wszystko. Moze to jakis znak wink jakby byla mozliwa teleportacja to bym Ci wyslala wszystko co jest Ci potrzebne. Make? Niekoniecznie. Wyslalabym dwa nalesniki. Kawe tez moge przeslac. Podarowana przez pewna kobietke ktorej uratowalam tylek smile wtedy moglam ja za to oberwac. Dobra kawa. Mam "wszystko". Nie mam alkoholu. Tzn mam ale nie nadaje sie do tego by pic go w samotnosci. Poncz (rum miod cytryna i jakies inne owocki). Z reszta na % nawet chyba nie mam ochoty.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 25.04.20, 23:27
                                                    Mówisz, że masz Poncz. Ostatnio piłem to 15 lat temuuu, a więc dawno, dawno temu w pięknych Górach. To był ciekawy wypad, a po wypiciu dobrego ponczu😏 wypiłem jeszcze odrobinę innych trunków i obudziłem się następnego dnia leżąc wśród pięknego żyta😀 a to pole było 3 kilometry od miejsca biwaku na którym miałem start....... Człowiek był młody i głupi 😖
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 00:18
                                                    Haha ciekawa historia z tym ponczem. Strach go pic big_grin
                                                    Jak tam, dotarly nalesniki? Wyslalam je w poscie ktory nie dotarl na forum, dlatego ze byl to post teleportujacy smile
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 00:40
                                                    To kiedy pijemy poncz? big_grin miejsce juz mam...
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 00:43
                                                    Może teraz? 😉Jakie miejsce?
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 00:56
                                                    Nic dziwne ze nie chcesz czekac. Z ponczem masz mile wspomnienia wink jakie miejsce? Najlepsze. Gora oczywiscie smile
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 01:01
                                                    Ja juz w lozku i.... Uwaga.... Zamierzam isc spac. Kiepski mialamdzisiaj dzien. Nijaki..... Chcialoby sie o nim zapomniec. Zakonczyc snem. Po poludniu przygotowalam sobie miskie ze szmatka. Siedziala ona w cieplej wodzie w jacuzzi z piana. A pozniej bawila sie w morsa. Lezala i sie nie ruszala. Szkoda ze nie zaczela latac. Pomoczyla sie i ja niedawno wyjelam. Nic nie ogarnelam. Sily nie mialam? Jak mozna ich nie miec. Nie fizycznych. Jakis dolek zlapal ze nic sie nie chcialo.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 01:07
                                                    No ja miałem dzisiaj podobny dzień i też się tak czułem.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 01:12
                                                    To idź spać. 😀Zresetujesz dzisiejszy dzień 😴a jutro tzn. dzisiaj może będzie lepiej.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 01:18
                                                    Przez chwile zapomnialam o dzisiejszym dniu. Tzn sobotnim.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 13:43
                                                    Jestem. W sumie juz chwile jestem. Przed 6 sie obudzjlam juz wyspana. Poszlam spac dalej. O 9 druga pobudka .... Ale nie chcialam wstawac. Nie chcialam otwierac oczu. Polezalam tak godzinke.
                                                    Dwa jajka na miekko zjedzone. Potem wlaczylam sobie msze. Ciekawy ksiadz. Kudlaty. Mowil o podrozowaniu, ze nieraz w naszym zyciu pojawiaja sie gorsze chwile, smutki, troski. Wtedy. Chcielibysmy uciec do jakiejs nibylandii. Przytoczhl tez haselko "zostawic wszystko i wyjechac w Bieszczady". Tesknie za nimi. 4 lata ich juz nie widzialam. Tesknie za takimi dzikimi, gdzie na sszlaku pojedyncze osoby. Urlop chce wlasnie tam spedzic. Mam nadzieje ze sie uda.... To czego mi brakuje to wlasnie bieszczad. Zawsze cos wnosily do mojego zycia. W sumie.... Dzieki nim zaczal sie u mnie pewien przelom. Byly moim zapalnikiem w uswiadomieniu sie siebie i otwarciu na ludzi. Dluga droga to byla.
                                                    A teraz zjadlam dwa ostatnie nalesniki. Polalam smietana 30. Na to owocki truskawki i borowki i na gore oczywiscie syrop klonowy. Bylo tak dobre ze na koniec wylizalam talerz big_grin syrop klonowy wyszedl taki mleczny, mniej slodki. Haha jadlam ostatniego nalesnika a w tle leciala piosenka. To juz jest koniec big_grin
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 19:32
                                                    Widzę, że dzisiaj sobie poleżałaś😏 i jajeczka na miękko były. Ty chyba lubisz jajka w różnej postaci.
                                                    Bieszczady, Bieszczady!!! Dużo bym dał, aby teraz tam być. Jak będziesz jechać to ja też się piszę na to.......
                                                    Wczoraj zrobiłem coś takiego jak ten ksiądz mówił. Wziąłem plecak i pojechałem do lasu. Jakieś 20 minut jazdy samochodem mam fajne miejsce, które bardzo lubię. Rozwiesiłem hamak między drzewami i tak przekimałem do wschodu słońca, a później śniadanie................... itd. Było fajnie, ale trochę zimno w nocy 😏
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 19:44
                                                    No pieknie. A ja posiedzialam teraz w parku, na konarze. Tak uwielbiam jajka pod rozna postacia tongue_out posiedzialam. Piwo wypilam. Powkurzalam sikorki. Moje spiewy byly donosniejsze niz ich. Moze nawet piekniejsze piosenki mialam. Polozylam na konarze tel i zapetlilam glos sikorki. Jedna byla doslownie pol metra od mojego telefonu a nawet mniej. Wrocilam na kieszkanis o obcielam kudly big_grin mam dowod zbrodni.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 19:45
                                                    *mieszkanie i obcielam.
                                                    Zapomnialam przeczytac wiadomosci przed wyslaniem.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 19:49
                                                    Piekny sie szukuje zachod smile
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 19:59
                                                    Dowod zbrodni? Chyba denata big_grin
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:21
                                                    Szkoda, że nie zrobiłem zdjecia moich obciętych włosów. Dzisiaj jak wróciłem, to pierwsze kroki skierowałem do łazienki i obciąłem włosy, a później prysznic.
                                                    Tak sobie patrzę na to zdjęcie zachodu słońca i fajnie by było, gdyby słońce było za wieżą kościoła. 😏Mam fajne zdjęcie, ale zbyt dużo waży😋 i nie wstawię go na forum,a do tego nie chce mi się go przerabiać. Zresztą mam to zdjęcie na kompie, a pisze z tel. tak mi wygodniej😏
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:29
                                                    Serio tez obcinales dzisij wlosy? Haha
                                                    Tez o tym pomyslalam. Niestety slonce coraz bardziej oddala sie od wiezy.
                                                    Dzisiejsze chmurki mi sie podobaly.
                                                    Rozmiar nie ma znaczenia. I tak Ci samo przerobi na mniejsza rozdzielczosc tongue_out
                                                    Chmurki....
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:40
                                                    Mi zawsze wyskakuje takie coś😋
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:46
                                                    Hmmm to moze serio potrzebny bylby mail big_grin tongue_out wink
                                                    To ja Ci pokaze aktualny obrazek. Rogalik i wenus.. Razem...
                                                    Az dziwne ze ten tel jeszczd mi nie wypadl przez okno. Dosc mocno sie wychylilam tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:51
                                                    Za oknem tak. A u mnie... W pokoju tak....
                                                    Jeszcze musze byc w stanie pogadac z mama big_grin a tylko 1/4 zostala
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:58
                                                    Cytrynówka i mieszanka 🤣
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:08
                                                    Dobreeee tongue_out
                                                    Chyba mam faze zeby zlapac lekka faze smile
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 20:56
                                                    Lubię to przejście na dole dzień, a na górze nocccc😀, a mój e-mail jest powiązany z nickiem. Tzn mój
                                                    nick🙊gazeta.pl W sumie to chyba większość tak ma😏no chyba, że założył konto bez poczty.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:06
                                                    Moj mail nie jest powiazany z nickiem tongue_out i co ja mam zrobic z taka informacja tongue_out
                                                    Jestem w stanie. Czeka mnie rozmowa godzinna z mama ( w trakcie) Nic nie zauwazyla tongue_out
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:11
                                                    Godzina rozmowy, to powodzenia. 😏
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:18
                                                    Mama lubi opowiadac smile
                                                    A co do klakow.... Zawsze jak mi nie wychodzilo z facetami, gdy sie rozstawalam (3 razy) to robilam cos z kudlami. Przy pierwszym scialam na krotko big_grin
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:24
                                                    Taka przemiana 😏z tymi włosami.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:45
                                                    Transformacja smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:52
                                                    mavika_88 napisała:

> Transformacja smile
                                                    >
                                                    Sądzisz, że ktoś zamieni się w wilkołaka? wink))
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:54
                                                    Transformacja po rozstaniu smile jest chec na zmiane. Czesto tak mialam.
                                                  • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 21:59
                                                    mavika_88 napisała:

> Transformacja po rozstaniu smile jest chec na zmiane. Czesto tak mialam.
                                                    >
                                                    Ja nie śledziłam całego wątku.
                                                    Rozumiem, że jesteś po rozstaniu?

• mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:04
                                                    Zalezy. Po rozstaniu w listopadzie (2 lata zwiazku) . Po probie bycia (2 mies) od 8 marca nastapila transformacja.
                                                  • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:05
                                                    Na czym polega ta transformacja?
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:23
                                                    Tak by.. Nie chciec... Chciec....
                                                    Ostatni przypadek byl bardzo dziwny bo to bylo najsilniejsze co do tej pory poczulam. I to pokrewienstwo dusz...
                                                    Wiem ze On nadal by chcial. Jednak nasze podejscia do zycia zbytnio sie roznily. Zupelne przobrazenie z osoby ktora ma nadzieje, ktora czuje ze to ten ktory jest Ci pisany (pierwszy raz), w osobe ktora przestaje czuc, przestaje wodziec w tym sens. Zmienia zupelnie kierunek. Skonczona rozmowa 1 godz i 20 min. Mama sie wygadala smile
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:27
                                                    Ciesze sie ze ostatni przypadek tak szybko sie zakonczyl (2 miechy) ze czlowiek bardziej sie nie wkrecil, bo i transformacja byla latwiejsza smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:30
                                                    No cóż, to pewnie sama wiesz najlepiej czy chcesz się wkręcać w coś nowego. Nikt Ci nie da na to odpowiedzi.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:34
                                                    W danej chwili nie chce. Tzn po listopadzie tez nie chcialam ale to (w sylwestra) bylo nie zaplanowane... Daane od losu. Ciesze sie na taki prezent. Wiecej zrozumialam. Co jest najwazniejsze. Nowa znajomosc wcale nie oznacza czegos wiecej smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:35
                                                    No widzisz. Sama sobie odpowiedziałaś.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:42
                                                    Odpowiedz do tego ze sie boje? big_grin
                                                    Boje sie o Ketzee tongue_out
                                                  • to_ja_pisze Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:54
                                                    Dorosły jest smile
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 22:58
                                                    Ale i tak szkoda chlopa big_grin
                                                    Juz uciekl gdy "przypadkiem" podal mi swojego maila. Dotarlo do niego co zrobil. Jeszcze sie nie odwazylam.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 23:06
                                                    Chwilę mnie nie było, a tu takie tematy się rozwinęły😮 MAVI, a ty miałaś z mamusią rozmawiać hehehe😄
                                                    Widzę, że jestem podejzewany o Likanyropię, tchórzostwo........ Hehehe🤔Jeżeli już, to Ja zmieniam się w smoka, piękną, mądrą i majestatyczną istotę mityczną, a nie we włochatą przerośniętą psinę! Więc o mnie się nie trzeba martwić, bo życie nie pyta, czy jesteśmy gotowi i czy się boimy..........! Powiem jeszcze jedno, że lepiej nie szukać miłości, przyjaźni itd. Bo ten kto szuka staje się ślepy na to co wszechświat mu daje tu i teraz. Nie patrz w przeszłość, bo ona cię pochłonie......... Pamiętaj o tym co było i żyj teraźniejszością.... 😏
                                                    Jestem tu i nie uciekam. Zresztą ja się nie boję........... nikogo😈
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 23:27
                                                    Dobrze wiesz ze podpuszczalam tongue_out
                                                    Rozmawialam caly czas. 1 godz 20 min. Rozmawiajac pare tylko postow napisalam. Mam pidzielna uwage. Wszystkiego sluchalam co mama mowila. Zawsze dzwonie w niedziele bo wiem ze onama wieksza potrzebe niz ja.
                                                    Wiesz co wlasnie zrobilam? Znowu obcielam klaki big_grin spodobalomi sie. Wczesniej obcielam przod. I krecilo mnie to ze wlosy ucieszone ze odzyly. Z tylu tez twgo chcialy. Wiec.... Poszedl i tyl. Zawiazalam drugi kucyk. Sam tyl. I ciach big_grin po "pijaku"
                                                    Teraz juz wszystkie wloski ucieszone smile zobaczymy czy ja jutro bedde sie cieszyla big_grin drugi kucyk uciety. Zdjecie zapodaje zeby nie bylo wink
                                                    Wiedzialam ze nie uciekles. Podpuszczalam... Zebys szybciej sie pojawil wink i zareagowal.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 23:48
                                                    Napiszę jeszcze coś......
                                                    Nie szukam tu ŻONY, KOCHANKI ITP.
                                                    Mój e-mail nie jest spersonalizowany i nie uważam, aby e-mail był czymś złym. To nie jest adres zamieszkania itd. 😋 Póki co, to fajnie się z tobą pisze, ale to jest forum i tu nigdy nie napiszę więcej niż bym chciał.... 😎
                                                    Teraz temat włosów.
                                                    Lepiej uważaj, bo do jutra nic ci nie zostanie 🤣
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 26.04.20, 23:52
                                                    A co sądzisz o tym zdjęciu?
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 27.04.20, 00:00
                                                    Piekne smile
                                                    Glowe mu ucielo tongue_out albo aureola sie wyolbrzymila
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 27.04.20, 00:08
                                                    A czym jesteśmy według ciebie? Co w nas jest...... ludziach......organizmach żywych itd.?
                                                    Moim zdaniem w nas jest energia, światło....... I to zdjęcie z tym mi się kojarzy.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 27.04.20, 00:12
                                                    Tak wlasnie jest. Cialo jest tylko powloka. Tak zeby dotrzec do tych co nie potrafia dostrzec energii, swiatla, ciepla. Cialo sluzy do lepszej a raczej szybszej komunikacji. Do poczatkowej komunikacji.
                                                  • mavika_88 Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 27.04.20, 00:14
                                                    Mam ochote na platki smile na szczescie pake od M... Skonczylam i nie musze sie z nimi meczyc. Sprobuje teraz takie platki... Ktorych nigdy nie jadlam.
                                                  • ktz Re: Jeżeli nie potrafisz gotować!!! To.......... 27.04.20, 00:37
                                                    Jakie płatki? Bo ja ostatnio jadłem cini minis truskawkowe.