26.07.26, 12:52
Znowu daje dupy!!! Buahaha, no nie moge sie opanowac. Ze tez temu pajacowi jeszcze ktos
pozwala grac. Juz nawet z 5 metrow nie trafil w bramke.
Teraz juz tylko grzeje uawe.
Od swietej Lewej zimne poranki?
Cowynato?
Gasnice prosze podac, subito.
Obserwuj wątek
    • shachar Re: Drewno 26.07.26, 14:58
      W tym tygodniu znalazlam kucharza liniowego z przyczepiona do czola kamera, ktory wydaje talerze w restauracji. Ciekawe, ile osob potrafi zonglowac w glowie, nogach i rekach 8 posilkow o roznym stopniu przygotowania. Nastepnie pan starajacy sie porozumiec po angielsku z podchmielonym narodem w Rosji. W komentarzach pod tym profilem wielu zachwyconyh, jacy ci Rosjanie mili i pomocni smile
      A dla Ciebie Imus takie cos: Joe Hudson, zwlaszcza ten wpis . A na deser ten!
      A ze jest chwila czasu w niedziele, proponuje worek na glowe i cos z radia do tanca, wiadro i szczote w reke i do dziela, wystarczy tego pierdzenia w fotel i narzekania kto komu czego nie strzelil tongue_out
      Fioletowy kapec babci!
      • a_iii_ty Re: Drewno 26.07.26, 15:05
        Nie piskaj, pilnuje 3 k9 dla corki.
        • shachar Re: Drewno 26.07.26, 15:20
          Alle grzeczne! 3 psy powiadasz? W tym tygodniu takze przydarzyla mi sie rzecz troche wstydliwa, bo swiadczy o moim naruszonym balansie. Otoz obserwuje pare subredditow, miedzy innymi taki z bezpanskimi psami w schronisku, ktore sa na kill list. Moze to dlatego, ze wzielam tego malego rok temu, wlasnie zobaczywszy jedno z takich ogloszen. No i jak sie wystarczajaco dlugo wpatrujesz, to zadne zaklecia nie pomoga, w koncu pokaza ci psa, ktory cie rozpierdoli wewnetrznie, ze zaraz zdechnie bez twojej pomocy, a ty masz juz 2 i wiecej nie da rady w miescie. Tak sie zryczalam w pracy w srodku dnia, ze nie wiem. Ostatnim rzutem rozumu nie zaoferowalam sie ze wezme, bo na 1000% nie mam i czasu i pieniedzy i sily, ale oczywiscie zaoferowalam forse ktorej nie mam. Mam nadzieje, ze ten psiak ma sie dobrze. Bardzo podobny do mojego wiekszego.
          Kamienie bardzo ladne! Wzielabym ten ze sloncem i kwiatkami ponizej i ten z autobusem. Ostatnio widzialam na necie takie male okragle pily do rzezbienia wzorow na kamieniach. Teraz kazdy moze zostac czlowiekiem jaskiniowym i zdobic kamyki ku potomnosci. A te farby sa trwale? nie splyna z deszczem?
          • shachar Re: Drewno 26.07.26, 15:27
            AA, jeszcze jest jeden z okladka Pink Floyd!
        • jan_stereo Re: Drewno 27.07.26, 19:08
          Corkom pilnujesz a wlasnego nie chcesz, tez by Ci sie przydal. W takich warunkach to nawet wyprowadzac ich nie musisz.
    • a_iii_ty Re: Drewno 26.07.26, 15:06
      A to?
      • jan_stereo Re: Drewno 27.07.26, 19:07
        Imek, kiedy zesty to wszystko pomalowal, i to tak ladnie?!!

I przy Twoim braku cierpliwosci.
        • a_iii_ty Re: Drewno 27.07.26, 22:02
          To corka malowala, nie ja.
          • jan_stereo Re: Drewno 29.07.26, 20:07
            Dada nauczyl smile
    • jan_stereo Re: Drewno 27.07.26, 19:10
      Chto to taki ten Drewno ?
      • a_iii_ty Re: Drewno 27.07.26, 22:03
        Genialny haratacz Lewandowski.
        • a_iii_ty Re: Drewno 27.07.26, 22:03
          A tu?
        • jan_stereo Re: Drewno 29.07.26, 20:06
          a_iii_ty napisał:

> Genialny haratacz Lewandowski.

To on jeszcze gra ? Myslalem ze na emeryturze od wielu lat... Zakladam ze Adam Malysz juz nie skacze, choc nic mnie nie zaskoczy.
          • a_iii_ty Re: Drewno 29.07.26, 20:41
            Naciaga jeszcze kluby. Teraz na 20 milionow rocznie w Chicago. Przeciez ten czlowiek to cwaniak, nie zaden wybitny pilkarz.
            Nie moge tego pojac. 4muw4.
            • jan_stereo Re: Drewno 31.07.26, 19:34
              To jak gra w usiech to juz mocno emerytowany pilkarzyna, jak kiedys Dawidek Bekamik smile
              • a_iii_ty Re: Drewno 01.08.26, 16:05
                Tak tu na emeryture zjezdzaja. Messi tez tu sie wykonczy.
                • jan_stereo Re: Drewno 01.08.26, 17:35
                  Moglbys choc raz pojsc na ich mecz, zrobic zdjecia, pokazac sie poza domem, ale bys mial przezycie.
                  • a_iii_ty Re: Drewno 01.08.26, 19:10
                    Skad wy kurwa jego mac macie taki obraz mnie siedzacego w domu i pierdzacego w stolek?
                    • jan_stereo Re: Drewno 02.08.26, 13:03
                      Z braku Twoich opowiesci o zyciu poza domem, tylko jakies neurotyczne gry online albo orygami czy inne autystyczne zajecia, plus niechec do ludzi no i ta nabyta agorafobia haha
                      • jan_stereo Re: Drewno 02.08.26, 13:06
                        Mamy wrecz watpliwosci czy pierdzenie w stolek nie przerasta Cie big_grin
                      • a_iii_ty Re: Drewno 02.08.26, 16:43
                        Wlasnie wrocilem ze spaceru po lesie, wiec mozes sie odpierdolic ze swymi diagnozami.
                        Rzygnam.
                        • jan_stereo Re: Drewno 02.08.26, 16:52
                          No i prosze, jak sie zmobilizujesz to potrafisz smile
                          • a_iii_ty Re: Drewno 02.08.26, 18:01
                            Z braku Twoich opowiesci o zyciu poza domem, tylko jakies neurotyczne gry online albo orygami czy inne autystyczne zajecia, plus niechec do ludzi no i ta nabyta agorafobia haha

Odbieram to jako chamskie wyproszenie mnie z forum. Podobne do "wysrania" krytyka przez Shachar.
                            W tym jednym zdaniu jest tyle akumulacji niecheci do nnie, ze nic innego mi nie pozostaje tylko znikniecie.
                            Bez odbioru.
                            • jan_stereo Re: Drewno 02.08.26, 18:39
                              Jakbym napisal kot i piesek to tez bys sobie znalazl uzasadnienie bycia wypraszanym, ludzie lubia byc obrazalscy bez powodu, to pewnie ego tak im podpowiada, a my kochamy nasze ego ponad wszystko.

Pytales sie czemu jestes odbierany jako mega domator to napisalem, reszte sobie sam dospiewales.
                              • a_iii_ty Re: Drewno 02.08.26, 21:21
                                Nie rob z siebie wiekszego idioty niz jestes. Obszczales moje gry, origami,
                                jakies "inne" autystyczne zajecia, moja niechec do ludzi, wymyslona agorafobie... i podsuwasz tu kotka i pieska jako powod do obrazania sie?
                                Czy ty wogole kontrolujesz co mowisz do ludzi? Kto ci dal prawo do takich opinii o mnie? Shachar jest podobna. Jakies lobotomie, alzheimery i demencje mi proponuje, nie pierwszy raz zreszta. Zapytaj sie krytyka na privie jak sie czul, gdy go obrzucano scierwem ukrainskim.
                                Jestem bardzo naiwny dzielac sie z innymi swoim zyciem.
                                Dostalem swoja lekcje.
                                Dziekuje i rzygnam. Nie ma mnie tu.
                                • jan_stereo Re: Drewno 02.08.26, 22:15
                                  Juz tak sie sztucznie nie napuszaj dobroczynco, to ja wysluchiwalem od Ciebie o byciu ruskim trollem bo tak Ci sie podobalo wowczas obszczywac innych i byles mega zadowolony z siebie, pomijajac braki merytoryczne takich osadow.

Pytales dlaczego mozesz byc postrzegany jako domator to Ci napisalem w Twoim stylu, czyli tez glupawolubnym, co sie tak nakrecasz, tyle co zes dyrdymalow w zyciu na innych wypisal to ja przy tym maly pikus.

Z Krytykiem nie rozmawiam ani na forum ani tym bardziej na priva, kto mieczem wojuje (pluje na innych ) musi sie liczyc ze na niego tez ktos plunie.
                                  • a_iii_ty Re: Drewno 02.08.26, 23:54
                                    Jestem ciekaw, czy jestes w stanie dostrzec roznice pomiedzy opierdalaniem kogos o roznych pogladach polityczno-spolecznych, a bezczelnym wbijaniem szpili w czyjes zycie prywatne, jak w moim przypadku wykpiwanie moich gier, hobby jak origami (wszystko to kosztowalo mnie kilka lat dosyc ciezkiej pracy) czy wysmiewanie mojego samotniczego zycia po rozwodach, czy po usamodzielnieniu sie moich dzieci. Pomijam tu uwagi o agorafobii, austycznych zachowaniach, ktore to uwagi sa tylko twoim wymyslem by mi dopierdolic.
                                    Ja sie nie wpierdalam w twoje kawalerstwo, seksualne preferencje, nie sugeruje bys sobie przebadal prostate, zaruchal tu czy tam by sobie ulzyc.
                                    A demencja cie dogoni predzej czy pozniej, lobotomie tez ci beda sugerowac.
                                    Juz mi nie odpisuj, bo to i tak niczego nie zmieni.
                                    • jan_stereo Re: Drewno 03.08.26, 00:32
                                      Rozrozniam opierdalanie od nazywania rosyjskim trollem, to tak jakbym ja Cie opierdalal za Twoje poglady i mowil ze jestes ukrainska szmata, to byloby na pewno mile dla Ciebie, masz racje, tak nalezy rozmawiac.

Co do Twoich hobby to chyba sobie za duzo wyobraziles po moim wpisie i sam sobie emocjonalnie dopowiadasz. Nie wiem co tam faktycznie robisz, nie dopytywalem nigdy. Wymyslilem sobie karykature w odpowiedzi na Twoje pytanie. Myslalem ze napiszesz buahaha w odpowiedzi zamiast tych smutow powyzej, chyba miales kiepski dzien.
                                    • obrotowy loodzie. - zal d... sciska... 03.08.26, 18:36
                                      patrzec na to - jak kiedys fajnie rozmawialiscie - a teraz poszlo na "udry" (mowiac delikatnie).. .
                                      • a_iii_ty Re: loodzie. - zal d... sciska... 03.08.26, 18:54
                                        Bo jasiek sobie wykoncypowal moj obraz pierdzacego w stolek itp.
                                        Kto wie co on robi wieczorami, jak z tyrki wroci. Pastwil sie nade mna od zarania forum. Juz taki jest i niech sie bodnie w cyca.
                                        Heil.
                                        • jan_stereo Re: loodzie. - zal d... sciska... 03.08.26, 20:31
                                          Ja sie kisze w domu calymi godzinami sluchajac muzyki.
                                          • a_iii_ty Re: loodzie. - zal d... sciska... 03.08.26, 20:57
                                            To ty juz pewnie kiszona kapucha...
                                            • jan_stereo Re: loodzie. - zal d... sciska... 03.08.26, 21:07
                                              W bamboszkach i tylko o spaniu mysle smile
                                      • elissa2 Re: loodzie. - zal d... sciska... 03.08.26, 22:29
                                        obrotowy napisał:

> patrzec na to - jak kiedys fajnie rozmawialiscie - a teraz poszlo na "udry" (mo
                                        > wiac delikatnie).. .
                                        >
                                        no właśnie, Imek ma czasami takie złe dni, jakiś taki zespół napięcia i łatwopalności i wtedy pluje jadem jak, nie przymierzając, wilczamia
                                        prześledziłam całą wymianę zdań i faktycznie żal d... ściska

i w dodatku nie rozumiem, dlaczego pisze, że wy uważacie, do was nie dotrze itd
    • a_iii_ty Re: Drewno 03.08.26, 15:31
      Jasiu, bujaj wora...
      Tu masz swoje ulubione buahahaha...
      • jan_stereo Re: Drewno 03.08.26, 18:12
        Wlasnie na taka odpowiedz Imus liczylem od poczatkiemu big_grin
        • a_iii_ty Re: Drewno 03.08.26, 18:50
          Zeby jeszcze wyprostowac twoje nastawienie do mnie to dorzuce, ze bylem w parku i cwiczylem qigong. Robie
          to czesto gdy pogoda pozwala, ale nie chwalilem sie tym, bo i tak do was to nie dotrze. I tak juz wieta ze mam agorafobie.
          Bujaj wora. Buahaha.
          • obrotowy no to przykre... 03.08.26, 19:12
            a_iii_ty napisał:
            . I tak juz wieta ze mam agorafobie.

- no to niedobrze.

bo ja tam to do AGORY - to nic nie mam .

stworzyla pare darmowych forow - gdzie mozna sie troche powydurniac...
          • jan_stereo Re: Drewno 03.08.26, 20:35
            Ty tak nie pogrywaj z tym wychodzeniem z domu bo zbuduje sobie kolejny wymysl ze po parkach spisz i domu nie widzisz big_grin

No dobra dobra, juz sobie prostuje moja wizje Ciebie, wychodzi zes taki normalny czlek, zaden tam dziwak, czuje duze rozczarowanie big_grin

A serio to bardzo lubie opisy z pleneru, moglbys nawet fotkie czasem wrzucic.
            • a_iii_ty Re: Drewno 03.08.26, 20:55
              Jak za rok pojde do lasu to cykne fotke dla ciebie, buahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka