piotrzr siemiaszko bąka puściła ?/ 08.06.12, 08:40 a może isakowicz zrobił kupę kresową ?? Odpowiedz Link
99venus Re: siemiaszko bąka puściła ?/ 16.12.12, 21:04 elegancja i kultura banderowców jest powszechnie znana. Odpowiedz Link
liberum_veto Trzeba się myć, Panie Piotrze... 10.06.12, 23:05 a nie się tylko wietrzyć... Wtedy nie będzie śmierdziało Odpowiedz Link
99venus Re: Trzeba się myć, Panie Piotrze... 16.12.12, 21:03 upowcowi żadne mycie nie pomoże.swołocz banderowska pozostanie swołoczą.to u ukraińskich nacjonalistów przechodzi z pokolenia na pokolenie. Odpowiedz Link
liberum_veto zdychające forum Podkarpacka u-Kraina... 31.08.13, 23:25 Autor: gate.of.delirium 31.08.13, 18:40 Zdycha to forum, zdycha i zdechnąć nie może... Mam radę, przekaż je knurzezr Panu Liberum Veto, to jeszcze jest szansa aby je uratować. g.o.d. Odpowiedz Link
99venus Re: śmierdzi tu padliną 11.10.13, 18:21 pomyliły ci się adresy upowska kanalio.wracaj do budy-PuK. po drodze pomyśl o róznicy-tutaj nikt nie kasuje nawet takiej mendy jak ty Odpowiedz Link
piotrzr Re: śmierdzi tu padliną 12.10.13, 10:11 uuu jak cuchnie !!! fiołki to nie są na pewno (( Odpowiedz Link
99venus Re: śmierdzi tu padliną 27.01.14, 14:30 piotruś,gdybyś się mył codziennie to by nie śmierdziało.ty tak z nawyku,rezuńskiej tradycji czy na znak żałoby? Odpowiedz Link
liberum_veto pożegnanie faszystowskiego śmierdziela 26.04.14, 17:37 Nareszcie przestało śmierdzieć na forach Gazety. Zlikwidowano banderowskie, skrajnie antypolskie forum Podkarpacka u-Kraina, a jego założyciel i autor niniejszego wątku jest podobno ścigany przez prokuraturę za propagowanie faszyzmu, co stanowi przestępstwo surowo ścigane zgodnie z przepisami Kodeksu Karnego. Osobiście dziwię się, że administracja tak długo tolerowała propagowanie na forum Gazety Wyborczej jawnych treści faszystowskich. Pomijam już, że PuK stanowił skansen ordynarnej cenzury w najgorszym wydaniu stalinowskim. W końcu było to forum prywatne, jakkolwiek założone na portalu Gazety w demokratycznej Polsce, a nie na Białorusi czy w Korei Północnej. I jako takie powinno przestrzegać pewnych kanonów i standardów demokratycznych oraz wolności słowa. Na pożegnanie zabanowany "piotrzr", posługując się rezerwowym (jednym z wielu) nickiem "ares19", chełpi się swoją podłością i opowiada, jak to swoją bandycką działalnością doprowadził do likwidacji forum Polska - Ukraina. Kanalia chełpi się swoją plugawą osobowością. Trzeba przyznać, że "piotrzr" robił tu fatalną reklamę mniejszości ukraińskiej w Polsce, prezentując wszystkie najgorsze cechy, przypisywane Ukraińcom. W swoim zadufaniu "piotrzr" przypisuje też sobie rzekome zasługi w rzekomym "wypędzeniu" mojego forum do kategorii forów emigracyjnych, co jest oczywistym kłamstwem. Jakkolwiek "piotrzr" bardzo się starał zlikwidować także i moje forum, śląc liczne donosy do administracji forum (na zasadzie "złodziej krzyczy: łap złodzieja"), z czym się nawet nie krył i publicznie informował o tym na forum, to jego "zasługa" co do obecnej lokalizacji forum Kresy jest po prostu żadna. Forum to funkcjonowało od samego początku, od 2007 roku, w kategorii "Polska i świat", przeznaczonej głównie dla forów emigracyjnych. Po jakimś czasie nazwa tej kategorii została zmieniona na "Na emigracji". Mnie to osobiście nie przeszkadza, bo problematyka forum dotyczy głównie Kresów Wschodnich, pozostających od 1945 roku na swoistej "emigracji", poza granicami Rzeczypospolitej. Tyle na pożegnanie wyjątkowo uciążliwego i śmierdzącego trolla o nicku "piotrzr", dokonującego co jakiś czas nalotów na moje forum, wyłącznie po to, aby opluwać i plugawić jego uczestników. Cóż, taka już banderowska natura. Nie lepiej być uczciwym człowiekiem?! forum.gazeta.pl/forum/w,165,150608362,150610463,no_to_na_pozegnanie_.html no to na pożegnanie Autor: ares19 18.04.14, 16:55 jeszcze się na pożegnanie wam pochwalę - jak za pomocą nicka veto13 rozwaliłem rychowi z przemyśla - kresowiackie forum Polska- Ukraina, Potem kresowiackie Polska- Ukraina- Białoruś ( jak chcecie to w "forach emigracyjnych" jest na wygnaniu forum Kresy - bo aż tam ich pogoniłem )). Rycha tak spamami dręczyłem że forum zaknął ) - podobnie jak wątek "410 postów " tu na Przemyślu. I administracja grzecznie wątek wywaliła - jak było w założeniu. Miło będę te momenty wspominał To tak na pożegnanie. Nacjonalizm to jednak zdrowsza ideologia od komuny - chociaż pokrewna ) no papa - bo coś się nie mogę z peremyslem pożegnać ) Odpowiedz Link
99venus Re: pożegnanie faszystowskiego śmierdziela 26.04.14, 20:04 piotrzr to rzeczywiście padlina.moralna i mentalna.w imię swoich banderowskich przekonań udało mu się kilka spraw-wzbudził zainteresowanie tym co się dzieje na Ukrainie,zwrócił uwagę na ożywienie działalności ukraińskich nazistów,zaktywizował działalność antybanderowską w Polsce,wywołał zainteresowanie działalnością band UPA oraz niestety wzbudził u wielu osób antyukraińskie nastroje.wniosek z tego wynika prosty-obywatele polscy narodowości ukraińskiej winni być przez opinię społeczną bacznie obserwowani.piotrzr nie jest sam,to samo co on niejednokrotnie w Radio Olsztyn opowiada niejaki red.Migus a nad głosami nacjonalistów ukraińskich parasol ochronny rozpościera zawsze Miron Sycz,syn ubowca skazanego na karę śmierci,wielokrotnie publicznie oświadczający,że z ojca upowca jest dumny. trzeba być czujnym. Odpowiedz Link