Gość: olga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:20 może polecicie jakieś tanie noclegi w Bułgarii - złote piaski... gdzieś w jakimś fajnym miejscu, niedaleko imprez i tętniące życiem...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea27 Re: BUŁGARIA Z DOJAZDEM WŁASNYM - GDZIE NOCLEGI? 21.10.04, 18:19 A kiedy chcesz jechać ? Odpowiedz Link
Gość: olga Re: BUŁGARIA Z DOJAZDEM WŁASNYM - GDZIE NOCLEGI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 07:33 w przyszłym roku w sierpniu, wiem ,że to głupie, ale lubie miec wszystko dobrze zaplanowane i dlatego już teraz planuje co i jak... Odpowiedz Link
loiterer BUŁGARIA 22.10.04, 11:11 Z noclegami w Zlotych Piaskach nigdy nie ma problemu. Sprecyzuj co znaczy dla Ciebie "tanie". Jakis przedzial cenowy (w euro lub dolarach). Przygotowujac sie do urlopu zajrzyj tutaj: www.brhplsofia.bsbg.net/PL.htm www.astro.amu.edu.pl/~voyager/BULGARIA/bulgaria.htm www.bulgaria.bezdroza.com.pl/ maluch.elka.pw.edu.pl/wspomnienia/Bulgaria94.html www.aktywni.gery.pl/wyprawy/bulgaria.php Odpowiedz Link
Gość: olga Re: BUŁGARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:35 słyszałam, że hotel Zlaten Rog jest dosyc tani i w miarę ma warunki...nie wiem tylko, czy można sobie indywidualnie wykupić tam pobyt...a granica cenowa, to tak około 10 - 15 $ za nocleg od osoby... Odpowiedz Link
Gość: Marta Re: BUŁGARIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:39 Ja bylam w Sveti Vlas, hotel South Beach - kompleks jest super, nowe, dobrze wyposażone apartamenty dwupokojowe, kuchnia z jadalnią, łazienka, ładny basen przepięknie oświetlony w nocy i widok na Sloneczny Brzeg i Neseber. Polecam !!! Rezerwowałam przez www.bulgariaonline.pl Odpowiedz Link