Gość: rena IP: *.abm.com.pl 14.04.05, 15:49 Zastanawiam się nad wyjazdem w sierpniu do Zatoki Odessa z Wygoda Travel. Czy ktoś moze cos powiedziec na temat tego miejsca i biura??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turystka Re: ukraina IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 17.04.05, 14:11 Owszem na temat biura mogę powiedzieć że jest badzo solidne i bardzo konkretne. To co zobaczyłam i dostałam za niewielkie pieniądze podczas pobytu w Grecji z tym biurem oznacza ze zawsze mają taki standard tym bardziej że byli na wczasach też ludzie którzy już wcześniej podróżowali z Wygodą i równiez mieli jak najbardziej pozytywną opinię. Polecam, sama zawstanawiam się nad tą Ukrainą, jeśli pojadę to jestem pewna że będa to świetne wakacje zorganizowane w świetnym standardzie. Odpowiedz Link
wowan7 Re: ukraina 13.05.05, 21:36 Odessa to moje rodzime miasto. Zatoka znajduje w 40-50 kilometrach poza miastemna terenach zwanych Karolino-Bugaz. to jest pas lądu długością z 20 km (jeżeli się nie mylę), i szerokością kilkaset metrów. Z jednej strony Morze Czarne z drugiej słodkowodne jezioro. Plaże piasczyste,nawkoło prywatne domki i ośrodki. Nie wiem po jakiej stronie znajduję się dany ośrodek,ale to niema znaczenia bo do plaży będzie z 200m.Tylko jeżeli zachcesz prywatnie zwiedzać Odesse będzie nie wygodnie bo daleko, ale tam do Odessy chodzi pociąg przymiejski.Woda powinna być czysta.Sierpień w odessie dostatećnie ciepły dla tego lepiej nie przesadzać z ciepłymi czuchami.Krótko mówiąc,na tej Zatoce można w dzień wygrzewać siEę na słońcu a wieczorem łażić po knajpach (o poziomie knajp w tej miejscowości i o cenach nic nie wiem.Jeżeli są jeszcze pytania, proszę pytać. Odpowiedz Link