kraaska 26.07.04, 21:05 Pionizator rehabilitacyjny wyposażony w pulpit, który umożliwia zmianę pozycji z siedzącej na stojącą. stan dobry. Lokalizacja-Wrocław. w okolicach Wrocławia zapewniam transport. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepelnosprawni.info Re: TANIO Sprzedam PIONIZATOR 27.07.04, 11:28 Ogłoszenie o sprzedaży sprzętu można bezpłatnie zamieścić na stronach naszego portalu: centrum.niepelnosprawni.info/ogloszenia.html?what=info Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: TANIO Sprzedam PIONIZATOR 08.08.04, 00:43 Mam jedno pytanie:dlaczego sprzedasz?!Przecież nie kosztował Cię on ani złotówki!Nieładnie!Wstydź się i lepiej oddaj go do np.domu pomocy,gdzie brakuje funduszy na sprzęt do rehabilitacji w przeciwieństwie do potrzebujących.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakaroli Re: TANIO Sprzedam PIONIZATOR 09.08.04, 14:14 Niestety nie zawsze jest tak ,że nic nie kosztuje.Ja musiałam dopłacić do pionizatora dla córki ok.6 000zł + 1 000 zł.za stolik. NFZ nie refunduje całości sprzętu.Są limity. Odpowiedz Link Zgłoś