niezalezna6 05.08.04, 01:26 Ucze dzieci niewidome i niedowidzace w szkole podstawowej w USA. Szukam kontaktu z rodzicami takich dzieci w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali_bey Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 08.08.04, 18:14 Nie mam pojęcia dlaczego Pani szuka takiego kontaktu, ale przyznam brzmi to interesująco. Mój syn nie widzi na jedno oko, jeżeli jest Pani zainteresowana to prosze pisac na priv(ali_bey@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
nemiki1 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 09.08.04, 14:42 Mój synek jest niewiodomy ale ma dopiero 10 miesięcy. Jeśli interesuje Panią priv kontakt nemiki@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 17.08.04, 14:19 Witam,ja również byłbym zainteresowany kontaktem,moja 8-mio mięsięczna córka też jest niewidoma,mój adres e-mail:aiki@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 25.08.04, 15:03 Mój roczny synek nie widzi -diagnoza zanik nerwu wzrokowego. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia225 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 08.09.04, 20:09 Witam serdecznie. Mam córk 13-letni ze znacznym ubytkiem wzroku (zama wrodzona) Jestem zainteresowana metodami Pani pracy, gdyz sama pracuje w szkole integracyjnej. Prosze o kontakt ts28@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 09.09.04, 08:11 Mialam nadzieję, że to pytanie ma czemuś służyć, z nie tylko spisywaniu lusty obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
glebia2 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 20.09.04, 17:00 Ja takze jestem matka dziecka niewidomego.Moj synek ma juz 8lat,jest wczesniakiem ,ma retinopatie wczesniacza,jest dzieckiem calkowicie niewidomym,odpowiem na wszystkie pytania,a takzenawiaze kontakt.Moj e-mail just28@poczta.fm gg5110909 Odpowiedz Link Zgłoś
baby1221 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 15.10.04, 21:27 Witam,ja równiez jestem zainteresowana kontaktem.Mam synka Piotrusia,który ma 20 miesięcy i jest dzieckiem słabowidzącym.Pozdrawiam i do usłyszenia.adres e- mail baby122@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magracka Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 18.10.04, 21:32 Moj sunek ma 17 miesięcy na jest po retinopatii na jedno oczko nie widzi na drugie słabo, chyba /ma uszkodzenia w obrębie plamki żółtej ale świetnie sobie radzi to moj adres magracka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika_69 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 30.11.04, 00:15 Jestem mamą 5 letniego Maćka z aniridią wrodzoną(beztęczówkowość),niedorozwojem plamki żółtej,początkami zaćmy,oczopląsem wrodzonym,krótkowzrocznością(-)7,(-) 8,oraz szeregiem innych chorób częściowo związanych z aniridią(np.obustronny guz wilmsa).Mój e-mail:plusik69@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaw8 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 30.12.04, 14:37 Moje dzieci też są nie wudome kontakt na pruv akwj@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przemo99 Re: Rodzice dzieci niewidomych!!! 11.01.05, 23:13 Witam! Jestesmy rodzicami 3,5 letnieg Macka z obustronnym zanikiem nerwow wzrokowych po infekcji wirusem cytomegalii.Nasz synek rozwija sie wspaniale i jest pod opieka doskonalej fundacji w Warszawie.Bardzo prosimy o kontakt zarowno Pania , jak i rodzicow dzieci niewidomych.A wszystkim rodzicom dodajemy otuchy - to sa takie same dzieci jak inne.Nasz adres do korespondencji to przemo9@list.pl Odpowiedz Link Zgłoś