liptongreen 07.10.08, 16:45 mam wezwanie na komisje w sprawie renty pierwszy raz i chcialam sie dowiedziec jak ta procedura wyglada, ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zytka29 Re: komisja zus 10.10.08, 11:29 u mnie to wygląda tak,że gdy dostaje wezwanie na komisje to chodze po lekarzach u których sie lecze i kseruje karty chorobowe,żeby zebrać hstorie leczenia, biore również wypisy ze szpitali i sanatoriów w których sie leczyłam i tak zebraną dokumentacje zabieram na komisje.U mnie ta komisja to jest jeden lekarz, który przegląda hstorie choroby i bada mnie, pyta też o wyksztsłcenie czy pracuje itp ( taki wywiad).I albo mówi od razu czy dostane rente (mnie przedłużają co jakiś czas)albo czekam około 2 tygodni na decyzje. Mam nadzieje,że o to Ci chodziło jeśli nie to pytaj, a postaram sie odpowiedzieć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niepelnosprawni.info Re: komisja zus 10.10.08, 12:50 Proponuję zapoznać się z wersją elektroniczną publikacji, wydanej przez Stowarzyszenie Przyjaciół Integracji pt. "Wszystko co powinieneś wiedzieć o rentach i emeryturach". Publikacja w wersji elektronicznej dostępna jest pod adresem: www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/5081 Odpowiedz Link Zgłoś