kubissimo 28.04.08, 20:50 hmmm, mieszane uczucia Gabrielle, Carlos i Roxy zdecydowanie prowadza w tym odcinku. Moglbym cytowac cale dialogi, bo byly wysmienite :) Lynette, Tom & Rick - moze byc reszta nuda/nedza/ehhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akusia Re: 4x13 Hello, Little Girl 29.04.08, 21:06 a mi szkoda orsona, bo lubie jego postac :( Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: 4x13 Hello, Little Girl 30.04.08, 07:40 a mnie zaczyna irytowac Mike. Trzeba miec w glowie trociny,zeby mowic kobiecie w ciazy takie njusy. Ja bym urodzila ze zlosci :) watek z dziecmi Scavo przyznajacymi sie do podpalenia nie wiedziec czemu bardzo mnie rozbawil. Musze sie zastanowic nad soba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 4x13 Hello, Little Girl 30.04.08, 16:48 umowmy sie: Mike jest irytujacy (choc to zbyt subtelne slowo) od polowy drugiej serii :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x13 Hello, Little Girl 30.04.08, 20:15 A Suzanne ma coraz bardziej skrzeczący głos, jak nic potzrzebny foniatra.W tym odcinku tylko podobała mi się Gabrielle i jej teksty odlotowe.Tatuś, który sie pojawił, dla mnie ma niecne zamiary. Niewiarygodne, że tak szybko uwierzyła obcemu facetowi, Zdecydowanie naciągane. Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: 4x13 Hello, Little Girl 30.04.08, 21:21 hm, mnie sie glos Susan baaardzo podoba. 'Skrzeczy' ta poslanka SLD (ktorej nazwisko mam na koncu jezyka... Jak ona sie nazywa???). Susan zas uroczo chrypi. Lubie takie glosy u kobiet (jako kobieta). mnie watek z tatusiem wydal sie wiarygodny. Malolaty spragnione milosci kupia kazda ilosc kitu niestety...w zastraszajacym tempie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 4x13 Hello, Little Girl 01.05.08, 00:06 Kiepskie są te odcinki po strajku :( No i mam nadzieję, że Orson szybko wróci, bo i tak byłam zawiedziona, że tak mało go było w bieżącym sezonie, a teraz to już w ogóle żałoba ;( Co do Susan i Mike'a to jestem już o krok od "przewijania" scen z nimi :P Oboje są tak wpieprz.a.jacy, ze slow aż brak :P No i ten nudny/naciągany wątek z tatusiem - założę się, że to żaden tatuś tylko jakiś mściwy wujek albo było kochanek matki albo sama nie wiem kto jeszcze :P Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: 4x13 Hello, Little Girl 01.05.08, 20:39 nie ogladalam jeszcze odcinka ale czemu nie chccie wierzyc, ze to jej ojciec? Moze nie ten prawdziwy, ale wydaje mi sie ze to ten byly Katherine, ktory oberwal od niej w glowe. Zniknal (albo to raczej Katherine zniknela) i teraz powroci, pewnie po to, zeby szantazowac Kat ze wszystko wypapla tej jej niby corce (bo to nie jest jej prawdziwa corka, o ile dobrze kojarze) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 4x13 Hello, Little Girl 01.05.08, 20:46 wytrwala napisała: > nie ogladalam jeszcze odcinka ale czemu nie chccie wierzyc, ze to > jej ojciec? Moze nie ten prawdziwy, ale wydaje mi sie ze to ten byly > Katherine, ktory oberwal od niej w glowe. Zniknal (albo to raczej > Katherine zniknela) i teraz powroci, pewnie po to, zeby szantazowac > Kat ze wszystko wypapla tej jej niby corce (bo to nie jest jej > prawdziwa corka, o ile dobrze kojarze) Dlaczego "niby córce"??? Nie przypominam sobie, żeby sugerowano w serialu, że to nie jest jej prawdziwa córka :P A co do mojego przekonania, że to nie jest jej ojciec, to nie wiem - po prostu tak czuje i wydaje mi się to logiczniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 4x13 Hello, Little Girl 01.05.08, 20:48 Jeszcze w ramach marudzenia chciałam dodać, że powoli zaczyna mnie nudzić konwencja desperatek :P Są już zbyt przewidywalne, nawet narracja Mary Kate jest ciągle taka sama, np wprowadzenie do ostaniego odcinka "co musicie wiedzieć o lynette scavo to to, że..." Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 4x13 Hello, Little Girl 02.05.08, 00:05 no wiesz, po ich przyjezdzie na Wisteria Lane Dylan nikogo i niczego nie poznawala, ani nie pamietala. A ponoc byly z Julie najlepszymi przyjaciolkami i nie chodzi o jakies wczesne dziecinstwo. Julie jej pokazywala wspolne zdjecia z wycieczek szkolnych, tak wiec ciezko, zeby nie pamietala niczego z pierwszych +/- 10 lat swojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 4x13 Hello, Little Girl 02.05.08, 23:34 Racja:D Zupełnie o tym zapomniałam. Ten wątek z Dylan i jej matka jest tak nudny i naciągany, że w ogóle przestałam na niego zwracać uwagę ;) W takim razie skłaniam się ku Waszej teorii, że to wcale nie jest dziecko Catherine :P Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: 4x13 Hello, Little Girl 03.05.08, 01:10 poza tym, ze Dylan niczego nie pamieta, pamietam scene jak wkurzona katherine (za to, ze dylan chciala dowiedziec sie czegos o swoim ojcu)powiedziala cos w stylu "za to wszystko, co zrobilam dla tej dziewczyny .." - co sugeruje, ze to nie jest jej corka ;] a facet, ktory udaje jej ojca na 100% nie jest jakims przypadkowym oszustem - wyraznie ma jakis interes do katherine ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo pe.es 03.05.08, 02:32 a gdzie sa geje? od odcinka po tornadzie sluch po nich zaginal. dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
doraq Re: pe.es 04.05.08, 23:14 Wlasnie, ja tez bym chciala jeszcze gejow! Fajni byli! A co do narracji Mary Kate - sugerowala, ze jej zaufanie do Toma zostanie mocno nadszarpniete - myslicie,ze to byla slepa podpucha (skoro to nie on podpalil knajpe), czy moze ten watek bedzie pociagniety dalej? Moja teoria jest taka, ze Tom co prawda nie podpalil knajpy, ale w czasie, gdy go nie bylo na imprezie, np. bzyknal sie z jakas panienka, w ramach zemsty za potencjalny romans Lynette - Ricky. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 4x13 Hello, Little Girl 07.05.08, 00:40 A mi się odcinek bardzo podobał. Zgadzam się, ze trio Gabriele, Carlos i Roxi rewelacja ;D Zaskakująco szybko rozwiązali wątek z potrąceniem Mike'a, ja też mam nadzieję, że Orson wróci. Córka Catherine strasznie naiwna, a "ojczulek" faktycznie podejrzany ;> Część formumowiczów miała rację z winnymi podpalenia ;D A mnie Susan i Mike wcale nie denerwują ;P No ale racja, że kobiecie w ciąży takich rzeczy nie powinno się mówić ;D Odpowiedz Link Zgłoś