madohora Re: Dowcipy o teściowej 03.12.14, 00:18 W pokoju siedzi zięć z teściową i tak sobie myślą: Zięć: "Gdybyś wiedziała co o tobie myślę tobyś tu nigdy nie przyszła" Teściowa: "Gdybyś wiedział co o tobie myślę tobyś nigdy drzwi nie otworzył" Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 14.12.15, 22:44 Kolęda urzędnika Jestem goły Lecz wesoły Państwowy Funkcjonariusz Mam rodzinę Odrobinę Jak na mnie zbyt liczną już Czworo dzieci, żonę, matkę I teściową na dokładkę Razem ze mną - osiem dusz Lecz - o rety Jest niestety Oprócz duszy ciało też A to ciało Jeść by chciało Jak zwyczajny głodny zwierz Trza napełnić osiem brzuchów A tu z forsą bardzo krucho No i rób człeku co chcesz Dziś jeno ale Jednak wcale Losem nie martw się, nie Bo odkryłem, wymyśliłem Sposób na kłopoty swe Gdy redukcje będą nowe To usmażę swą teściowę I pożywim wszyscy się Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 18.12.15, 11:49 Polecam zięciom solidne kłódki do zamykania gęb teściowych Florek Wstawialski Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:09 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ja potrójnie! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:10 Do Kowalskiego przyjechała teściowa: - Otwieraj ty łobuzie, wiem że jesteś w domu, bo twoje adidasy stoją przed drzwiami!!! - Niech się mama tak nie wymądrza, poszedłem w sandałach! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:11 Wchodzi mężczyzna do apteki i pyta: - Jest trucizna dla teściowej? - A ma pan receptę? - A nie wystarczy zdjęcie teściowej?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:11 Rozmawia dziennikarz ze znanym rabusiem: - Jakie jest pana największe marzenie? - Obrobić bank i zostawić odciski palców teściowej... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:12 Na Dworcu Centralnym przy odkrytym automacie telefonicznym stoi facet, trzyma słuchawkę przy uchu i milczy. Stoi długo, za nim zebrała się już spora kolejka spragnionych telefonowania. Wreszcie jakaś kobieta go szturcha: - Panie, niech pan już zwolni ten automat! Przecież pan już pól godziny trzyma słuchawkę i jeszcze ani słowa pan nie powiedział! - Bo ja dzwonię do swojej teściowej, proszę pani - odpowiada zaczepiony Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:13 - Panie dyrektorze, czy mógłbym otrzymać dzień urlopu, by pomoc teściowej przy przeprowadzce? - Wykluczone! - Bardzo dziękuję, wiedziałem że mogę na pana liczyć... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:14 - Kto powiedział: "Ostrożności nigdy za wiele!"? - Zięć zamykając na kłódkę trumnę z teściową. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:15 Do lekarza przychodzi facet; - Panie doktorze od kilku dni mam ten sam koszmarny sen: po pokoju goni mnie teściowa z krokodylem. Nie mogę zapomnieć tego śmierdzącego oddechu, koślawych żółtych zębów... - No, to faktycznie wygląda bardzo groźnie - przerywa lekarz. - No właśnie. A krokodyl wygląda jeszcze groźniej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:16 Zięć po wizycie teściowej u lekarza pyta: - Panie doktorze czy jest jakaś nadzieja? - Niestety, to tylko zapalenie ucha środkowego. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:27 Facet z pięknym psem przychodzi do weterynarza i mówi: prośże obciąć psu ogon. - Weterynarz na to, szkoda ,taki piękny pies - Właściciel: proszę nie dyskutować tylko ciąć. - Ale dlaczego? - Przyjeżdża teściowa i domu nie ma być żadnych oznak radości. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:28 Czym się różni teściowa od radia? - Radio można w każdej chwili wyłączyć. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:29 - Wiesz? Kupiłem córce pianino na urodziny i myślałem, że będzie na nim grać. Niestety nie wyszło... - Podobnie było u mnie, gdy kupiłem teściowej walizkę... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:30 Rozmawiają dwie teściowe: - Co robi pani zięć? - Zwykle robi co mu każę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:30 Do komisariatu wchodzi mężczyzna i zgłasza zaginięcie teściowej. - Kiedy zaginęła? - Trzy tygodnie temu. - I dopiero teraz zgłasza pan zaginięcie? - Tak, bo nie mogłem uwierzyć w to szczęście. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:31 Fąfara mówi do znajomego: - Po operacji lekarz powiedział, że żona powinna mieć wycięte migdałki gdy była dzieckiem. Wobec tego rachunek za operację przesyłam teściowej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:32 Dlaczego mój wujek żył aż 100 lat? - Bo nie miał teściowej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:33 Fąfara do kolegi: - Moja rodzina przeżyła ostatnio katastrofę kolejową. - Co się stało? - Teściowa przyjechała do nas pociągiem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:34 Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go: - Czego jesteś smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu. - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:35 Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć: - O, mamusia! A mamusia na długo? - Na tak długo synku, aż wam się znudzę. - To mamusia nawet nie wejdzie? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 14:36 Mówi zięć do teściowej: - Gdzie mama jedzie? - Na cmentarz. - A kto rower przyprowadzi?!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:15 Ty mego męża Mamo wychowałaś, Nauczyłaś syna żyć. Nocami przy wózku stałaś, Aby zdrowy w życiu był. Dziś dzień Twego święta, I Syn i Synowa Twoja też pamięta. Więc ślą Ci życzenia, Zdrowia szczęścia powodzenia Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:16 5 marca 2015 Zamieszanie na rynku, uliczni handlarze zacierają ręce. A wszystko dlatego, że kartka w kalendarzu niemiłosiernie krzyczy: Dzień Teściowej! Właściciele kwiaciarni cieszą się, ponieważ wyprzedane zostały wszystkie, nawet sztuczne kwiatki. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:17 Każdy kupuje dziś wiązankę, nikt nie śmie dać marnego goździka – cieszy się pani Hela – właścicielka jednej z poznańskich kwiaciarni – To święto bardziej opłacalne niż Walentynki, gdzie głównym zainteresowaniem cieszyły się pojedyncze róże – dodaje z uśmiechem na twarzy. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:18 – Dostałem wałkiem po głowie, bo zapomniałem o dniu mamusi mojej żony – żali się 30-letni Stefan Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:18 – Kto wpadł na tak durny pomysł? Znów trzeba będzie ją zaprosić na obiad – klnie w duchu 42-letni Arnold. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:19 – Nie było najgorzej – przekonuje 21-letni Marek – za połowę wypłaty kupiłem ogromny bukiet, a teraz za drugą połowę idę się napić. Niech mamusia sobie nie myśli, że nie szanuję jej święta. A jak wrócę, to może już jej nie będzie... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:20 – Nie, ja się nie złoszczę, że dostałam tylko tulipana – mówi 65-letnia Halina – ale nakrzyczałam na zięcia, walnęłam dwa razy i wiem, że w przyszłym roku dostanę taki piękny bukiet jak sąsiadka spod piątki. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:21 – A ja kocham moją mamusię – zdradza 55-letni Eugeniusz – specjalnie dla niej ugotowałem dziś zupkę i wiem, że będzie z tego powodu śmiertelnie szczęśliwa. Na pytanie, co planuje przygotować w przyszłym roku, uśmiecha się i mówi: Zaniosę jej kwiaty i zapalę świeczkę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:24 Najnowsze wiadomości donoszą, że mimo wszystko dzień mija spokojnie. Brak pobić ze skutkiem śmiertelnym, cztery połamane ręce, troje wybitych oczu, jeden uraz czaszki. Szczególnym zainteresowaniem cieszy się jednak izba wytrzeźwień, gdzie jak wynika z najnowszych wieści, zięciowie doskonale się bawią i rezerwują miejscówki na następny rok. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:29 Niech teściowa w dniu jej święta Będzie zdrowa, uśmiechnięta, A listonosz z życzeniami Pędzi szybciej niż tsunam Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:30 Nie zapominajmy, że ta "wstrętna teściowa" to również "ukochana babcia" naszych dzieci więc kochajmy ją Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:33 W marcu święto ma teściowa, To okazja wyjątkowa Na życzenia, miłe słowa. Niech więc zdrowie dopisuje, Kasy nigdy nie brakuje, By marzenia się spełniały Od tej chwili przez rok cały. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:34 Droga Teściowo, Przyjmij życzenia, Ze swego zięcia - zadowolenia. Młodej Teściowej dziś kwiaty niosę, Dla Ciebie mamo nawet żonę zniosę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:34 W Dzień Teściowej idę raźnie, Pozabliźniać wszystkie waśnie. Dla mej żony drogiej mamy, Wielki bukiet kwiatów mamy! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:35 Żony mama raz do roku, W Dzień Teściowej nabiera uroku. Droga mamo Ty wiesz przecież, Kocham Cię jak nikt na świecie! Droga mamo, dziś Twe święto, 5 marca mamy przeto! Więc sto lat i teściowych korony, Życzy zięć Twój niezastąpiony. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.15, 17:38 Żartujcie z teściowych - a czemu nie z teściów? - ale i tak należy im się szacunek a że czasem nie są naszym ideałem no cóż i my nie należymy do ich ideałów. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 02.05.15, 17:33 Jeżeli matka mówi ci, że za dużo jesz i śpisz, to znaczy że to nie twoja matka a jej matka. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:42 Teściowa chciała sprawdzić zięciów, czy ja w ogóle lubią. Postanowiła, że wskoczy do studni i będzie udawała, że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni. Przyjechała pierwszy zięć, no to teściowa buch do studni. Zięć podbiega, patrzy - teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem malucha z napisem ,,od teściowej dla zięcia". Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ja ratuje. Rano wstaje, a tam polonez z napisem ,,od teściowej dla zięcia" przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni, odcina linę, na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje, a tam bmw z napisem ,,dla kochanego zięcia - teść". Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:43 -Stoi teściowa z zięciem na tarasie i obserwują spadające gwiazdy. -Zięć pomyślał życzenie. -teściowa nie zdążyła Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:45 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ją podwójnie! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:46 Przychodzi pan do sklepu i mówi -Dzień dobry. Czy jest cukier w kostkach? Na to pani powiedziała -Nie nie ma. A po co panu potrzebna? -Chciałem bombonierkę kupić dla teściowej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:46 - Drogi mężu, jeśli moja mama zechce z nami zamieszkać, będziemy musieli znaleźć jakieś większe mieszkanie! - To nic nie da! I tak, prędzej czy później, nas znajdzie Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:47 Do domu wpada uradowany mąż. Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w totka. Żona siedzi cicho i nagle mówi: - Mamusia nie żyje. Na to mąż krzyczy z radości: - kumulacja. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:47 - Na długo mamusia przyjechała? - Aż wam się nie znudzę - O to mamusia nawet herbatki się nie napije? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:48 Czym różni się teściowa od słońca? Niczym bo i na to i na to nie można patrzeć Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:48 Przychodzi żołnierz do generała i mówi: -da mi pan wolne generale, bo teściowa przyjechała? Generał na to : -nie nie dam A żołnierz mówi: -Wiedziałem, że równy z pana gość Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:49 Kumpel mówi do Kumpla: - Potrzebuje kasy. - Na co? - Teściowa nie żyje. - Ach to potrzebujesz na pogrzeb? - Nie na adwokata. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:49 Jedzie polskie małżeństwo angielskim pociągiem. Na przeciwko siedzi zasłonięty gazetą zaczytany Anglik. Mąż nagle sięga po kanapkę, bo zgłodniał, ale trąca go żona i mówi: - To niekulturalnie tak. Może zapytaj go, czy chce też kanapkę. Mąż zapukał w kolano Anglika. Ten wychyla się zza gazety: - A sandwich? - pyta maż. - No, thanks - mówi Anglik. Mąż zjadł kanapkę, chce popić herbatą, ale żona znowu mówi do niego: - Słuchaj, jest piąta. Oni maja teraz czas na herbatę, może go poczęstujemy? Dobra. Mąż znowu zaczepia Anglika: - A cup of tea? - No thanks - odmawia Anglik. Żona jednak kombinuje dalej: - Ja wiem. My się nie przedstawiliśmy, to bardzo niekulturalne. Mąż westchnął, ale znów zaczepia Anglika. Ten wychyla się zza gazety... Mąż zaczyna przedstawiać żonę: - My wife... - No thanks - przerywa mu Anglik Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:50 Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia. Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają. Tłumaczenie poniżej: T: Mam flaszkę! Ź: To mamy dwie! T: Żmija w domu? Ź: Są obie T: To co, pijemy na klatce? Ź: Nie, na śmietniku! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:50 Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka? - Aż się muszka zejdzie ze szczerbinką ! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:51 Pewien facet stoi na przystanku i całuje wszystkie przejeżdżające tramwaje. W końcu zgarnia go policja. - Co pan wyprawia? Po co całuje pan te tramwaje? Facet na to: - Bo wczoraj jeden z nich zabił moją teściową, a ja nie wiem który! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:51 Jasio pyta babcię: - Babciu czy byłaś szczepiona na choroby zakaźne? - Byłam, a dlaczego pytasz? - Bo ile razy do nas przychodzisz tato mówi: "Znów tę cholerę do nas przyniosło!". Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:52 W sądzie: - Dlaczego uderzył pan teściowa nogą od stołu kuchennego? - Wysoki sądzie, nie miałem siły żeby podnieść cały stół. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:52 Rano w biurze: - Stary, skąd masz takie limo pod okiem?! - A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:53 Fąfara mówi do przyjaciela: - Chyba jesteś już szczęśliwy, kiedy wydałeś swoje dwie córki za mąż? - Nie całkiem. W domu została jeszcze teściowa. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:53 Umiera teściowa. Spogląda w okno i szepta: - Ale zachód. Zięć: - Niech się mama nie rozprasza. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:54 Do rodziny Fąfary przyjechała teściowa. Stęskniony za babcią Jasio próbuje usiąść na kolanach. - Jasiu, usiądź obok mnie na krzesełku. - Dlaczego? - Bolą mnie nogi. Musiałam z dworca iść na piechotę. - Na piechotę? Przecież tato powiedział, że babcię diabli przynieśli. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:54 Jagna zaniepokojona dziwnymi odgłosami dochodzącymi od sąsiada, pyta: - Co się u was dzieje, kumie? - Nic. To tylko teściowa śpiewa wnukom kołysanki. - Chwała Bogu! Już myślałam, że świnia wam zdycha. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:55 - Wiesz? Kupiłem córce pianino na urodziny i myślałem, że będzie na nim grać. Niestety nie wyszło... - Podobnie było u mnie, gdy kupiłem teściowej walizkę... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:55 - Wiesz? Kupiłem córce pianino na urodziny i myślałem, że będzie na nim grać. Niestety nie wyszło... - Podobnie było u mnie, gdy kupiłem teściowej walizkę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:56 Chłop pyta innego: - Wiesz, czym karze się za bigamię? - Nie. - Dwoma teściowymi. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:56 Chłop pyta innego: - Wiesz, czym karze się za bigamię? - Nie. - Dwoma teściowymi Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:57 Rozmawiają dwie teściowe: - Co robi pani zięć? - Zwykle robi co mu każę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:57 Do właściciela domku z ogródkiem przybiega rozpromieniony sąsiad. - Czy możesz pożyczyć mi dwa wiadra wody? - Oczywiście, ale przecież ty masz własną studnię! - Tak oczywiście ale do niej wpadła teściowa i woda sięga jej tylko do brody... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:58 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ją potrójnie! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 14:59 Kowalski postanowił zaprowadzić w domu porządek. Wraca podpity i od progu woła: - Za trzy minuty widzę na stole obiad i pół litra! - Jak to?! - protestuje żona. - Co takiego?! - wtóruje teściowa. - A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie? Zjadł, wypił i mówi: - A teraz prześpię się z teściową! - Jak to?! - krzyczy żona. - Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:00 Do właściciela domku z ogródkiem przybiega rozpromieniony sąsiad. - Czy możesz pożyczyć mi dwa wiadra wody? - Oczywiście, ale przecież ty masz własną studnię! - Tak oczywiście ale do niej wpadła teściowa i woda sięga jej sięga jej tylko do brody... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:00 Teściowa do zięcia: - Nie zasłaniaj się gazetą! Nie udawaj, że czytasz. Dobrze wiem, że mnie słyszysz, bo widzę, że ci się kolana trzęsą... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:01 Kowalski postanowił zaprowadzić w domu porządek. Wraca podpity i od progu woła: - Za trzy minuty widzę na stole obiad i pół litra! - Jak to?! - protestuje żona. - Co takiego?! - wtóruje teściowa. - A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie? Zjadł, wypił i mówi: - A teraz prześpię się z teściową! - Jak to?! - krzyczy żona. - Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:02 Mistrz w pchnięciu kula do trenera: - Dziś musze pokazać klasę... na trybunie siedzi moja teściowa. - E! nie dorzucisz... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:16 Na Dworcu Centralnym przy odkrytym automacie telefonicznym stoi facet, trzyma słuchawkę przy uchu i milczy. Stoi długo, za nim zebrała się już spora kolejka spragnionych telefonowania. Wreszcie jakaś kobieta go szturcha: - Panie, niech pan już zwolni ten automat! Przecież pan już pól godziny trzyma słuchawkę i jeszcze ani słowa pan nie powiedział! - Bo ja dzwonię do swojej teściowej, proszę pani - odpowiada zaczepiony. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:17 Rozmawia dziennikarz ze znanym rabusiem: - Jakie jest pana największe marzenie? - Obrobić bank i zostawić odciski palców teściowej... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:17 Do Kowalskiego przyjechała teściowa: - Otwieraj ty łobuzie, wiem że jesteś w domu, bo twoje adidasy stoją przed drzwiami!!! - Niech się mama tak nie wymądrza, poszedłem w sandałach! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:17 Wchodzi mężczyzna do apteki i pyta: - Jest trucizna dla teściowej? - A ma pan receptę? - A nie wystarczy zdjęcie teściowej?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:18 Wchodzi zięć do domu, rozpina koszulę na klacie i mówi do teściowej: - Niech mi tu mama pluje. - No co Ty zięciu, jakbym mogła - mówi teściowa. - No niech mi tu mama pluje, bo lekarz kazał mi się smarować jadem żmiji. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:19 Teściowa, która przyjechała ze wsi pyta zięcia: - Co to było w rondlu? Ledwie doszorowałam. - Powłoka teflonowa, mamo... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:19 Deszcz meteorytów obserwuje zięć i teściowa. Zięć pomyślał życzenie. Teściowa nie zdążyła.. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:20 Dwaj przyjaciele spotykają się po weekendzie... - Siemka, Marek. - Tak tak, siemka... - Czy coś Cię trapi? - Owszem, mam pewien problem. - Jaki? - Trudno to wytłumaczyć... cieszę się i jestem załamany zarazem. Mam mieszane uczucia. - A co się stało? - Moja teściowa wpadła do morza... moim samochodem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:20 Teściowa do zięcia: - Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości! - "Bogurodzicę"?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:21 Mistrz w pchnięciu kulą do trenera: - Dziś muszę pokazać klasę... na trybunie siedzi moja teściowa! - E! nie dorzucisz.. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:22 Sędzia pyta świadka: - Widział pan, jak obcy człowiek uderzył pańską teściową. Dlaczego nie ruszył pan z pomocą? - Ależ wysoki sądzie? We dwóch bić starszą kobietę? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:23 Dwie kobiety przyszły do króla Salomona i przywlekły za sobą młodego człowieka. - Ten młody człowiek zgodził się ożenić z moja córką! - powiedziała jedna. - Nie! Zgodził się ożenić z moją córką! - zakrzyknęła druga. I zaczęły się kłócić, aż król Salomon poprosił o ciszę. - Przynieść mi największy miecz - powiedział - Trzeba przeciąć go na pół. Każda z was dostanie po połowie! - Brzmi nieźle - powiedziała pierwsza kobieta. Druga na to: - O, panie, nie przelewaj niewinnej krwi. Niech inna kobieta go poślubi. Mądry król nie wahał się ani chwili: - Facet musi poślubić córkę pierwszej kobiety - zawyrokował. - Ale ona chciała przeciąć go na dwie części! - wykrzyknął dwór króla. - Właśnie dlatego widać - powiedział mądry król Salomon - że to jest prawdziwa teściowa! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:24 Rozmawia dwóch małżonków. Pierwszy mówi, wzdychając: – Nie ma na świecie bardziej złośliwej i przewrotnej istoty niż kobieta. Na to drugi: – Jest! Jej matka! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:24 - Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bzykam sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy, i nagle wchodzi moja teściowa! - I co? I co? - I, słuchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie. - Co zrobiła? No co? - A, no kulturalnie wzięła i zeszła. - Na dwór? - Nie, na zawał. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:25 Świeżo poślubiona żona mówi do męża, który właśnie wrócił z pracy: - Mam wspaniałą wiadomość. Niedługo będziemy mieszkać we trójkę! Mąż nie posiadał się z radości. Ucałował żonę i powiedział: - Och, kochanie, jestem najszczęśliwszym mężczyzną na świecie! - Cieszę się, że tak czujesz, bo jutro rano wprowadza się do nas moja mamusia. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:25 - Wiesz Józek - mówi młody żonkoś do kolegi, którego zaprosił do domu - moja teściowa to stara ku**a spod ciemnej gwiazdy. Widząc przerażony wzrok kolegi i dostrzegając kątem oka stojącą w bojowej pozie "mamusię", dodaje szybko: - Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:26 Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony: - Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami. - Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca! - Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:26 Żona do męża: - Kochanie, a wiesz, że mamusia była wczoraj u tego słynnego dentysty? - Taak? A co, kanały jadowe jej udrażniał? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:27 Facet w średnim wieku zatrząsł się, kiedy lekarz oznajmił mu, że ma przed sobą tylko 6 miesięcy życia, bo podczas ostatniego badania wykryto u niego nieuleczalną chorobę. Lekarz zasugerował, żeby uporządkował wszystkie swoje sprawy, zostawił testament i dopilnował organizacji pogrzebu. Poradził mu też, by jak najpełniej zaplanował resztę swojego życia, które mu jeszcze zostało. - Co będzie pan robił przez te 6 miesięcy? - spytał lekarz. Pacjent pomyślał parę minut i powiedział: - Myślę, że zamieszkam z teściową. Zaskoczony lekarz pyta: - Na litość boską, dlaczego chce pan mieszkać z teściową?! - Bo to będzie moje najdłuższe 6 miesięcy w życiu! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:27 Deszcz meteorytów. Obserwują zięć i teściowa. Zięć pomyślał życzenie. Teściowa nie zdążyła... ] Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:28 Pan domu otwiera drzwi i mówi: - Teściowo, co tak stoicie na zewnątrz w deszczu?! Idźcie do domu! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:28 - Więc młody człowieku mówisz, że chcesz zostać moim zięciem? - Prawdę powiedziawszy, wcale nie, madame. Ale nie widzę innej możliwości ożenku z Pani córką… Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:29 Rano w biurze: - Stary, skąd masz takie limo pod okiem?! - A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:30 Chłop pyta innego: - Wiesz, czym karze się za bigamię? - Nie. - Dwoma teściowymi. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:30 Stoi facet na brzegu jeziora, w którym tonie kobieta. a ze nie umiał pływać, wiec wola na pomoc do wędkarza: - Ratuj moja żonę. Dam ci stówę. Ja nie umiem pływać! Wędkarz wskoczył do wody uratował babę i mówi do faceta: - Dawaj stówę, którą mi obiecałeś, a facet na to: - Jest jeden szkopuł. Kiedy była pod woda myślałem, że to moja żona. Teraz widzę, że to teściowa. - Rozumiem - mówi wędkarz sięgając do kieszeni. - ile ci jestem winien? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:31 Leży tesciowa na łożu śmierci, stan agonalny, oczy w słup itd. Przy łóżku siedzi równie skupiony zięć i wpatruje się w teściową. Nagle do pokoju wpada mucha i zaczyna latać z kąta w kąt, a teściowa oczami za muchą wodzi - mucha w lewo, ona oczami w lewo, mucha w prawo, ona oczami w prawo i tak cały czas. Nagle mocno poirytowany tą sytuacją zięć krzyczy: - Się mamusia nie rozprasza! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:31 Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia. Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:32 Idzie pogrzeb. Do meżczyzny idącego za trumna podchodzi znajomy: - Żona? - Nie, teściowa. -Tez pięknie Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:32 - Jaka to jest teściowa na 102? - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:33 Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka? - Aż się muszka zejdzie ze szczerbinką ! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:33 Ogłoszenie: Zgubiono teściową, znalazcę czekają niesamowite wrażenia. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:34 - Nie zasłaniaj się gazetą! - woła teściowa do zięcia. - Nie udawaj, że czytasz. Dobrze wiem, że mnie słyszysz, bo widzę, że ci się kolana trzęsą? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:35 - Tatusiu, czemu spychamy ten samochód w przepaść? - Cicho, synku, bo babcię obudzisz. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:36 - Tatusiu, kiedy będziemy się znowu mogli bawić w piaskownicy? - Jak tylko znajdę dla babci lepsze miejsce. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:37 Odbywa się rozprawa w sadzie. Facet jest oskarżony o zamordowanie teściowej. Sędzia pyta, co oskarżony ma na obronę. - Wysoki Sądzie, jestem niewinny. To było tak: Siedziałem sobie w kuchni i obierałem pomarańczę, gdy w pewnym momencie wyślizgnęła mi się z ręki skórka, a potem wypadł mi nóź i właśnie wtedy do kuchni weszła teściowa i poślizgnęła się na skórce, i upadła na nóź... i tak siedem razy. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:37 Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widział mówi do niego: - Co ty robisz? On odpowiada: - To moja teściowa! Tamten krzyczy: - No to kantem ją, kantem!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:38 Tato czemu babcia biega zakosami? - Nie gadaj, podawaj magazynki! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:39 Pewien facet stoi na przystanku i całuje wszystkie przejeżdżające tramwaje. W końcu zgarnia go policja. - Co pan wyprawia? Po co całuje pan te tramwaje? Facet na to: - Bo wczoraj jeden z nich zabił moją teściową, a ja nie wiem który!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:40 Dlaczego mój wujek żył aż 100 lat? - Bo nie miał teściowej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:40 Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć: - O, mamusia! A mamusia na długo? - Na tak długo synku, aż wam się znudzę. - To mamusia nawet nie wejdzie? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:41 Mówi zięć do teściowej: - Gdzie mama jedzie? - Na cmentarz. - A kto rower przyprowadzi?!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:41 Mąż mówi do żony: - Nie twierdzę, kochanie, że twoja mama źle gotuje, ale zaczynam rozumieć dlaczego twoja rodzina modli się przed obiadem! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:45 W poniedziałek, nazajutrz po obfitym zakrapianym wieczorze towarzyskim spotykają się dwaj panowie. Pierwszy mówi: - Ale miałem pecha! Gdy wracałem do domu, natknąłem się na patrol policji i całą noc musiałem spędzić w izbie wytrzeźwień. - Ty to masz szczęście! - mówi drugi. - Gdy ja wracałem, natknąłem się na moją żonę i teściową. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:45 Dwaj koledzy piją w restauracji piwo. W pewnej chwili jeden z nich stwierdza: - Moja teściowa to straszna piła! - Ja czegoś takiego nie mogę powiedzieć o mojej teściowej. Nie. Piły zazwyczaj mają zęby... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:46 Jasio pyta babcię: - Babciu czy byłaś szczepiona na choroby zakaźne? - Byłam, a dlaczego pytasz? - Bo ile razy do nas przychodzisz tato mówi: "Znów tę cholerę do nas przyniosło!". Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:47 Fąfara mówi do przyjaciela: - Chyba jesteś już szczęśliwy, kiedy wydałeś swoje dwie córki za mąż? - Nie całkiem. W domu została jeszcze teściowa. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:48 Franek mówi do kolegi: - W niedzielę wybieram się z teściową na giełdę staroci. - A ile chcesz za nią dostać? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:48 Do rodziny Fąfary przyjechała teściowa. Stęskniony za babcią Jasio próbuje usiąść na kolanach. - Jasiu, usiądź obok mnie na krzesełku. - Dlaczego? - Bolą mnie nogi. Musiałam z dworca iść na piechotę. - Na piechotę? Przecież tato powiedział, że babcię diabli przynieśli. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:49 - Wiesz? Kupiłem córce pianino na urodziny i myślałem, że będzie na nim grać. Niestety nie wyszło... - Podobnie było u mnie, gdy kupiłem teściowej walizkę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:50 Rozmawiają dwie teściowe: - Co robi pani zięć? - Zwykle robi co mu każę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:54 Do komisariatu wchodzi mężczyzna i zgłasza zaginięcie teściowej. - Kiedy zaginęła? - Trzy tygodnie temu. - I dopiero teraz zgłasza pan zaginięcie? - Tak, bo nie mogłem uwierzyć w to szczęście. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:55 Fąfara mówi do znajomego: - Po operacji lekarz powiedział, że żona powinna mieć wycięte migdałki gdy była dzieckiem. Wobec tego rachunek za operację przesyłam teściowej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:56 Fąfara do kolegi: - Moja rodzina przeżyła ostatno katastrofę kolejową. - Co się stało? - Teściowa przyjechała do nas pociągiem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:56 Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go: - Czego jesteś smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu. - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:57 Czym się różni teściowa od radia? - Radio można w każdej chwili wyłączyć. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:58 Facet z pięknym psem przychodzi do weterynarza i mówi: prośże obciąć psu ogon. - Weterynarz na to, szkoda ,taki piękny pies - Właściciel: proszę nie dyskutować tylko ciąć. - Ale dlaczego? - Przyjeżdża teściowa i domu nie ma być żadnych oznak radości. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:58 Zięć po wizycie teściowej u lekarza pyta: - Panie doktorze czy jest jakaś nadzieja? - Niestety, to tylko zapalenie ucha środkowego. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:59 Do lekarza przychodzi facet; - Panie doktorze od kilku dni mam ten sam koszmarny sen: po pokoju goni mnie teściowa z krokodylem. Nie mogę zapomnieć tego śmierdzącego oddechu, koślawych żółtych zębów... - No, to faktycznie wygląda bardzo groźnie - przerywa lekarz. - No właśnie. A krokodyl wygląda jeszcze groźniej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 15:59 Co to jest: 30 żabek i ropucha? - Teściowa wiesza firanki. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:00 - Kto powiedział: "Ostrożności nigdy za wiele!"? - Zięć zamykając na kłódkę trumnę z teściową. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:00 - Panie dyrektorze, czy mógłbym otrzymać dzień urlopu, by pomoc teściowej przy przeprowadzce? - Wykluczone! - Bardzo dziękuję, wiedziałem że mogę na pana liczyć... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:40 Na Dworcu Centralnym przy odkrytym automacie telefonicznym stoi facet, trzyma słuchawkę przy uchu i milczy. Stoi długo, za nim zebrała się już spora kolejka spragnionych telefonowania. Wreszcie jakaś kobieta go szturcha: - Panie, niech pan już zwolni ten automat! Przecież pan już pól godziny trzyma słuchawkę i jeszcze ani słowa pan nie powiedział! - Bo ja dzwonię do swojej teściowej, proszę pani - odpowiada zaczepiony Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:40 Rozmawia dziennikarz ze znanym rabusiem: - Jakie jest pana największe marzenie? - Obrobić bank i zostawić odciski palców teściowej... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:41 Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny). Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia". Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia" Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ" Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:42 Do Kowalskiego przyjechała teściowa: - Otwieraj ty łobuzie, wiem że jesteś w domu, bo twoje adidasy stoją przed drzwiami!!! - Niech się mama tak nie wymądrza, poszedłem w sandałach! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:42 Wchodzi mężczyzna do apteki i pyta: - Jest trucizna dla teściowej? - A ma pan receptę? - A nie wystarczy zdjęcie teściowej? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:42 Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ? Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:43 Do właściciela domku z ogródkiem przybiega rozpromieniony sąsiad. - Czy możesz pożyczyć mi dwa wiadra wody? - Oczywiście, ale przecież ty masz własną studnię! - Tak oczywiście ale do niej wpadła teściowa i woda sięga jej sięga jej tylko do brody... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:43 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ja potrójnie! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:44 Teściowa do zięcia: - Nie zasłaniaj się gazetą! Nie udawaj, że czytasz. Dobrze wiem, że mnie słyszysz, bo widzę, że ci się kolana trzęsą... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:44 Kowalski postanowił zaprowadzić w domu porządek. Wraca podpity i od progu woła: - Za trzy minuty widzę na stole obiad i pół litra! - Jak to?! - protestuje żona. - Co takiego?! - wtóruje teściowa. - A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie? Zjadł, wypił i mówi: - A teraz prześpię się z teściową! - Jak to?! - krzyczy żona. - Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:45 - Moja teściowa - opowiada pan Bzdurski znajomemu lekarzowi - ma niemiły zwyczaj całowania swoich psów. Całowała także jamnika, którego jej przed tygodniem podarowałem... - Co? - przerywa lekarz - Niesłychane! Przecież w taki sposób łatwo o najgorsze, najzjadliwsze, śmiertelne choroby! - Ma pan zupełną słuszność, panie doktorze mówi pan Bzdurski. - Biedny jamnik zdechł wczoraj! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:45 - Co to znaczy: wystawa re-tro-spektywna. Co na niej wystawiają? - Stare malowidła, - Tak mi gadajcie! Wystawię moją teściową, Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:46 Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go: - Czego jesteś smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu. - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:46 Żenię się i chciałbym się zaasekurować. Od czego? Od teściowej, Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.05.15, 16:47 Wymyśl żart o teściowej I masz ją na lata z głowy Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 08.06.15, 13:33 BŁOGIE STRAJKI. Zastrajkowała mi teściowa. Zmogli ją ciężka praca — Szesnaście godzin ani słowa. Językiem nie obraca. Zastrajkowała moja żona. Znużona snać ogromnie: Już trzy dni całe milczy oni, Nie mówiąc słowa do mnie. Przeto się czuję żwawy, lekki. Jak dym. puszczony z fajki I szepcę: oby całe wieki Te błogie trwały strajki! 1910 Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.08.15, 11:50 Idzie jedyn chop z modrym, lopuchniyntym pycholym i smycy dwa kofry. - Ej, chopie, fto ci to zrobiyl ? - pyto sie jedyn ciekawski - Moja tesciowo mie sprala. - Ach! Kej mie by tak tesciowo sprala, to bych jom mono na wyrfle porombol. - A ty myslisz, ze co jo w tych kofrach smyca? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.08.15, 12:03 Ziync godo do tesciowyj: Ida,kupic cos,mamo? Mieszkanie se kup!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 28.08.15, 19:21 Prziszoł chop do dochtora. - Panie dochtorze, niy moga ciepnonć kurzynio jak mi pan radzioł. - A cóż to za przijymność takie kopcynie? - W tym rzecz, że wielko. Jak ino zakurza, teściowo zaroz wyłazi. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 29.08.15, 20:16 Teściowa do synowej: - Jeśli mój syn mówi, że coś naprawi to znaczy, że to zrobi i nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.08.15, 23:12 Pewna teściowa, żydówka zwierza się koleżance - Mojemu synowi nie udały się dwa małżeństwa. Pierwsza żona od niego odeszła - A druga? - Została! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 31.08.15, 00:08 Zoastałem znienawidzony przez rodzinę żony. A wszystko za sprawą mojej sześcioleniej córeczki. Było to tak. Na ślubie szwagierki mała Hania podłożyła nogę mojej teściowej, w wyniku czego mamusia padła plackiem przed ołtarzem. Kiedy czerwony jak burak zacząłem podnosić naszą uoadłą i krzyczeć na małego szatana, córeczka zaczęła szlochać i w ramach usprawiedliwiania się wykrzyknęła na pół kościoła: - Tatusiu, przecież mówiłeś że nie znosisz tej starej wiedźmy! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 03.09.15, 16:11 Spotyka się dwóch kumpli. Jeden narzeka: - Już nie mogę wytrzymać z moją teściową. To jest ponad moje możliwości - Zrób jej jakieś świństwo - radzi drugi - Już zrobiłem i wybrnęła z tego - A co zrobiłeś? - Dałem ogłoszenie do gazety: "Tanio świadczę usługi seksualne" i podałem jej numer telefonu - No i co? - Co, co?...Świadczy Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 16.09.15, 17:34 - No, takiego wirusa to ja jeszcze nie miałem! - rzekł zięć informatyk, widząc teściową przy swoim komputerze... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 23.09.15, 19:46 Ty Zeflik, wczoraj żech sie dopiero w Krakowie dowiedzioł jako jest różnica między teściem a teściową. - No to powiedz mi gibko! - No ta, że teść przychodzi z wizytą a teściowo na wizytację! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 23.09.15, 19:46 Józik spotyka w restauracji Masztalskiego i szepcze mu na ucho: - Ty, znowu ktoś jest u twojej żony. - Pierona! Już nie wytrzymom! - Bierz moją laskę i leć - radzi kamrat. Masztalski wchodzi po chwili do chałupy i choć ciemno, wyraźnie widzi, że spod kołdry wystają cztery nogi. Wali na oślep laską po nogach, a potem wyżej i wyżej... Opamiętał się dopiero w kuchni, gdy przy piecu zobaczył żonę. - Przywitałeś się już z teściami? - pyta żona. - Bardzo zdrożeni przyjechali i żech ich w naszej sypialni położyła... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 23.09.15, 19:47 - Takiś niedobry dla mnie, Masztalski - mówi teściowa - ale mógłbyś przynajmniej załatwić mi miejsce na Powązkach. Masztalski oburzony, że teściowa tak źle o nim myśli, pojechał do Warszawy. Wraca na drugi dzień i oznajmia: - Miejsce mosz załatwione! - Nie może być! - cieszy się teściowa. - Ino musisz się pospieszyć do środy, bo przepadnie. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 26.09.15, 00:34 10. Szanuj krewnych swego ukochanego, szczególnie jego matkę: ona go kochała przed tobą Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.10.15, 21:13 - W co się bawicie dzieci? - W mamusię i tatusia - Bardzo dobrze, tylko co robi ten buldog między wami? - Gra rolę teściowej... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.10.15, 21:23 - Słyszałem, że w zeszłym roku zabraliście teściową na urlop. Na pewno dała wam niezły wycisk - Ależ skąd. Organizowaliśmy tyle cudownych zabaw na plaży jak zakopywanie i odkopywani się z pisaku. A propos muszę pamiętać, że mam tam wrócić w przyszłym roku i ją odkopać Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.10.15, 21:27 Lekarz do swego pacjenta: - Mam dla pana dobrą i złą wiadomość - Poproszę najpierw tę dobrą - Pana teściowa jest bardzo chora, umrze za dwa miesiące - To wspaniale, A ta zła? - Jest pan chory na to samo. Umrzecie razem Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 06.10.15, 17:35 Oświadczyny: Przyszły teść: - A więc córka moja zdecydowała się zostać pańską żoną? Czy zdecydował pan już kiedy to ma nastąpić? Przyszły zięć: - Pozostawiam to do decyzji mojej narzeczonej Przyszły teść: - A czy będziecie mieć ślub cywilny czy kościelny? Przyszły zięć: - Pozostawiam to do dyspozycji jej matki Przyszły teść: - A z czego będziecie żyć? Przyszły zięć: - Pozostawiam to całkowicie do pańskiej decyzji Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 21.10.15, 13:32 Podróży w kasue PKP: - Proszę bilet za 15 złotych - Dokąd? - Powiedziałem, za 15 złotych - Ale dokąd pan jedzie? - No dobrze, jak pani taka ciekawa to powiem - do teściów! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 14.12.15, 23:20 Kolęda teściowej Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi Teściowa wściekła z drapakiem chodzi Wszystkich w koło tak klinuje A na zięcia oczekuje By go przywitać Jakże się nie ma złościć i wściekać Kiedy z wieczerzą musi nań czekać W dobrej wierze forsy dała Po sprawunek go wysłała a jego nie ma Choiny nie ma stół pusty stoi Teść w kącie siedzi, baby się boi Żegnając się ode złego Co chwila łyknie jednego trochę większegp Wreszcie północ w mieście wybiła Teściowa zmęczona mocno zasnęła Teść z tej wielkiej ucieszności Dobrał się do wódeczności, zdrowo popijał Oj co się później w mieszkaniu działo Staremu wałkiem też się dostało Ale jaka chryja była Kiedy zięcia policyja pod dom przywiozła Pokój wyglądał jak śmietnisko Bo w nim teściowa miała lotnisko Tam fruwały miski, garnki Stołki, szklanki, wałki, tarki co tylko było Dzisiaj teściowa spojrzeć się wstydzi Oczy podbite, prawie nie widzi Ale także zięć kochany Ma też łeb porozbijany z tego lotniska. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 31.01.16, 15:07 Rozmawia dwóch kumpli: - Podobno przestałeś pić - To dzięki teściowej, stale widziałem ją podwójnie! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 06.11.16, 17:43 Teściowa do zięcia: - Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości! - "Bogurodzicę"?!Teściowa do zięcia: - Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości! - "Bogurodzicę"?! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 29.11.16, 12:18 Będzie ze m nie z pewnością mąż dobry, wzorowy, Byle przy nas nie było świekry ni teściowej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 29.11.16, 14:00 W jaki sposób można się pozbyć teściowej ? Rozwód z żoną . . - Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 10.01.17, 14:09 — Dlaczego chciałeś popełnić samobójstwo? — Bo teściowa wpadła pod samochód! -No to raczej powinieneś się cieszyć! — Ale właśnie nic się jej nie stało Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 26.07.17, 19:28 Efekt nie wiem czy trafiony Bo dowcipów wysypało się w pierony Wszyscy nagle sobie przypominali To co o teściowych wymyślali Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 02.12.17, 14:55 Szła teściowa przez las, pogryzły ją żmije Żmije pozdychały, a teściowa żyje Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.06.18, 20:15 Wchodzi zięć do domu, rozpina koszulę na klacie i mówi do teściowej: - Niech mi tu mama pluje. - No co Ty zięciu, jakbym mogła - mówi teściowa. - No niech mi tu mama pluje, bo lekarz kazał mi się smarować jadem żmii. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.06.18, 20:26 Mały Jasio pyta babcię: - Babciu, jak ty do nas przyjechałaś? - Pociągiem, a dlaczego pytasz? - Bo tata mówi, że cię diabli przynieśli. Odpowiedz Link