ballest 13.12.07, 21:33 Tu widzam tera kaj se nasza nowou forumowiczka wyzywou No to Zyczam wom fajnych wontkow! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: GLeiwitz witou Nikischschacht 14.12.07, 14:28 Ciesza sie żeś tu wloz. A zaglondej tu ino czynści, bo jo sie od wos tyż bardzo dużo ucza a przeca dobry uczyń musi mieć dobrego nauczyciela.A tu mosz ody mie skopiowany wiyrszyk na powitanie. I. Och, wszyscy goście są mile widziani I żadnym tematem nie ograniczani Chociaż forum ma miano Nikisza To niech o wszystkim tutaj piszą II. Niech piszą tak jak serce czuje I tak jak dusza im podyktuje W języku na który mają ochotę A co z tego wyniknie - zobaczymy potem III. I każdy z mych gości dostaje różę Żałuję że nie mogę jej dać w naturze Bo na tym Forum dla wszystkich zagościł Międzynarodowy, Nieustający, Dzień Życzliwości Odpowiedz Link
ballest Re: GLeiwitz witou Nikischschacht 14.12.07, 20:25 No to jou wom tu tysz cos wpuszczam: Jak jou szou z karczmy do dom a tam se wieprz kalou a jou myslou, ze to kamrat przy niym se uwalou a wieprz se przewrociou, szturchnou mie ryjokiem a jou dobry dlo kamrata przykrou kapudroukiem! To je uot moji Oumy, Julianny Sobel, duzo po slonsku nie prawioua, ale to umiaua. schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=110&pos=11 je ale urodzonou 1880 Odpowiedz Link
ballest Re: GLeiwitz witou Nikischschacht 29.12.07, 13:57 No to tysz Wom fajnego roku 2008 zyczam, a przede wszystkim zdrowia. Odpowiedz Link
madohora Re: GLeiwitz witou Nikischschacht 29.05.15, 19:16 Choć minęły już dawno wszystkie piątki Ja z sentymentem zaglądam w stare wątki Odpowiedz Link