ballest 24.12.21, 23:36 Wesolych , ale przede wszystkim ZDROWYCH SWIONT Bozego Narodzenia calemu Audytorium tu zyczam ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seppel Re: Wesolych Swiont 25.12.21, 13:20 ja, Fröhliche Weihnachten und einen guten Rutsch ins Neue Jahr Odpowiedz Link
1fatum Re: Wesolych Swiont 26.12.21, 09:42 Najlepsze życzenia dla wszystkich, bez wyjątku. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wesolych Swiont 26.12.21, 19:00 1fatum Re: Wesolych Swiont 26.12.21, 09:42 Najlepsze życzenia dla wszystkich, bez wyjątku. -- Rowniez.Wszystkygo dobrygo do Wszystkich bez wyjontku. www.youtube.com/watch?v=AecUBuSLpCA Odpowiedz Link
dede09 Re: Wesolych Swiont 28.12.21, 10:37 Wesolych Po Swietach :) Guten Rutsch und alles Gute in neuem Jahr !!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Wesolych Swiont 24.12.24, 14:34 Już skarpety rozwieszone Karp się kąpie w galarecie Dzieci siedzą rozmarzone Czy ta gwiazdka im zaświeci Pstrąg otula się w migdałach Grzybki moczą się w garnuszku I kapusta nie jest cała Skosztowałam już po uszku Fartuch barszczem ochlapany W całej kuchni pełno maku A gdzie groch? O rany! Leży sobie w tataraku Dziś choinka w kacie leży Bo złamała sobie nóżkę Chłopak z klejem szybko bieży Masz choinkę a nie kózkę Karp przypalił się na maśle Spalenizną śmierdzi w domu Zakopcone. Zrób tu jaśniej Nie przyznawaj się nikomu Sernik się na wegiel spalił A więc problem też mam taki Jak tak wszystko pójdzie dalej To zostaną mi ziemniaki Wesołych Świąt Odpowiedz Link