azaheca 28.02.08, 22:33 Z Nikiszowca to dziewuszka swej dzielnicy wierna służka czasem kankana na dachu tańcuje częściej o Nikisz jednak wojuje wiersze pisze,prozę czasem opiekuje się też lasem kocha konie,biedne psiny pozazdrościć wam dziewczyny.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek-de1 Re: Madohora:-) 02.04.08, 12:05 Na Nikiszu urodzona, musi dbac o swoja strona. Caly tydzien tu haruje, nowych gosci wypatruje. I niech przerwa mo w niedziela, byle gosci bylo wiela. Odpowiedz Link
balzack Re: Madohora:-) 16.04.08, 16:15 jurek-de1 napisał: > Na Nikiszu urodzona, > musi dbac o swoja strona. > Caly tydzien tu haruje, > nowych gosci wypatruje. > I niech przerwa mo w niedziela, > byle gosci bylo wiela. Jakby i niy odbiło I ty jakiś tam ksiązki niy pisała To myślicie, że tyż by tak dbała? Odpowiedz Link
egminyeu Re: Madohora:-) 03.11.15, 16:11 Madohora i inni zainteresowani legendami, podaniami i bajkami zapraszam Was do udziału w konkursie "Polskie bajanie", czyli II edycja międzynarodowego konkursu"Bajka i legenda świata w życie nam się wplata" więcej na egminy.eu Odpowiedz Link
madohora Re: Madohora:-) 04.11.15, 14:34 Serdeczne dzięki za informację. Jutro będę już mogła popracować na kompie "pełną parą". Strona jest już w zakładkach aby nie uciekła Odpowiedz Link
madohora Re: Madohora:-) 04.11.15, 14:35 A tak na marginesie - teraz na razie sama chodzę po pewnych miejscach związanych z naszymi, lokalnymi legendami. Odpowiedz Link
madohora Re: Madohora:-) 06.01.20, 19:10 Teraz z rytmu już wypadłam Może mało czegoś zjadłam Może czas mi gdzieś ucieka Zapodziała się uciecha Odpowiedz Link