jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 21.08.08, 21:56 kocham mm-emsy ;D oryginalność. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 22.08.08, 18:18 Muszę przyznać, że reklamy mają rewelacyjne. No i nie są najgorsze. A co do naszych "kulek" to dzisiaj brakło mi czasu ale w poniedziałek czekoladowe MMS polecą w kulki na. "Bo liczy się ilość nie jakość" Będzie i ilość i jakość, a co? Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 08.01.20, 23:13 Tylko ja i Jurek wiedzieliśmy o co chodzi z MM - kami. Chyba, że się domyślacie. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 26.01.22, 23:26 Dzisiaj dostałam miską w łeb. Na szczęście plastikową. Czyżby M&M zamieszkały u mnie w kredensie? Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 06.01.24, 23:07 Jedną z niewyjaśnionych tajemnic tego świata jest to, w jaki sposób 6 czekoladek może zmienić się w 6 kilogramów nadwagi u kobiety. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 06.01.24, 23:07 Łabędź oraz pewien dziedzic, zajadły antysemita, znaleźli się na wieczerzy, goszcząc u wspólnego znajomego. Podają wystawna kolację, a na deser tort czekoladowy, ale pech chciał, że malutki. - Ja to bym zjadł na raz cały taki tort- odzywa się dziedzic. - Ja też bym to potrafił - dodaje Łabędź. Gospodarz nie wiedząc jak zapobiec dalszej konwersacji ucieka do "salonowego" wybiegu: - Kto będzie miał tej nocy najładniejszy sen, ten jutro rano dostanie cały tort. Nazajutrz dziedzic opowiada: - Śniło mi się, że na skrzydłach anioła przybyłem do nieba. Tam dowiodłem w obecności Chrystusa, że Żydzi to parszywe nieroby. Wszyscy mi przyklasnęli, a Chrystus zatrzymał mnie wśród Sprawiedliwych. - Ciekawe! - mówi Łabędź - miałem identyczny sen. I powiedziałem sobie: Dziedzic już nie wróci więcej na ziemię. Wobec tego obudziłem się, wstałem i zjadłem tort. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki-Straszna rekla 23.08.08, 23:05 pl.youtube.com/watch?v=_Ph-NjG-2kQ&feature=related Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki-Twardziel 23.08.08, 23:06 pl.youtube.com/watch?v=BKhTwb5KpXM&feature=related Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki- I teoria ewol 23.08.08, 23:08 pl.youtube.com/watch?v=V_QNNgQjs48&feature=related Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki-Gone crazy!!! 23.08.08, 23:10 pl.youtube.com/watch?v=VOvns8TlAzU&feature=related Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki-Podryw by M&M' 23.08.08, 23:11 pl.youtube.com/watch?v=zOY-mZt-KP8&feature=related Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki-Podryw by M&M 25.08.08, 10:03 Najbardziej mi się podoba "Podryw" Czy chciałabyś się spocić... Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 28.08.08, 15:29 Właśnie wcinam czekoladowe kulki MM, chce się ktoś załapać? Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 28.08.08, 16:44 Tak się za MM -esiłam Że opuściła mnie siła Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 29.08.08, 22:51 Gliwice nom durch na piety zagladaja. A to takie wielkie miasto. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 01.09.08, 10:38 No ale i tak, pomijając pewne dni kiedy to było fizycznie niemożliwe my i tak som na gorze. Już sie boja jechać do Wiśniowego Sadu w listopadzie bo...jeszcze mi wkulajom. Ale "Kulki" tyż nom trocha pomogły. a Kulki som lepsze niż ich wpis...już nie pamiyntom kiery to był. Bo "Kulki" dom z lekka przemyślane, no i wszystko gro. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 01.09.08, 10:39 "Kulkami" są kawały, jeden z wątków kulinarnych,... Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 29.09.08, 17:22 Dziś znowu MMS w kulki poleciały To bez toż co byście nie narzekali Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 29.10.08, 17:39 Trzeba trochę polecieć w kulki jak mms a mają nowe reklamy Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 29.10.08, 17:40 Niestety mój komputer tak się dzisiaj muli, że nie da rady ich zamieścić... Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 25.11.08, 14:02 pl.youtube.com/watch?v=jVr5SIOLU2g&feature=related Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 25.11.08, 14:07 pl.youtube.com/watch?v=CosXtJxzKNM Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 31.12.08, 11:49 pl.youtube.com/watch?v=V_QNNgQjs48&feature=related Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 12.02.09, 15:41 Czasem by osiągnąć sukces Trzeba poddać się tej kulce Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 20.02.09, 17:04 Dzisiaj MMS-y równo poleciały w kulki, bo nie miały możliwości zastanowić się nad poważniejszymi rzeczami. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 01.04.09, 01:02 MM -sy przy kasie. Dla mnie rewelacja! Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 15.04.09, 00:31 I znowu trcohę poleciały w kulki. Ale jak trzeba to trzeba... Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 20.04.09, 00:11 www.youtube.com/watch?v=CosXtJxzKNM Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 20.04.09, 19:11 Milego dnia ! www.youtube.com/watch?v=jd9T3bLaiZU&feature=response_watch Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 06.01.24, 23:06 ak doprowadzić blondynkę do szaleństwa? - Dać jej torebkę czekoladek MMs i kazać je ułożyć w porządku alfabetycznym. Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 20.04.09, 22:00 Dziękuję za MMS Uwielbiam reklamy są proste a zarazem pełne humoru Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 15.05.09, 22:27 ....................................28 000 Czekoladowe MM tutaj nie śmiecą A niech sobie w kulki polecą Odpowiedz Link
madohora Re: Czekoladowe MM - s lecą w kulki... 17.09.09, 23:10 No coż, nasi starzy przyjaciele Będą znowu pracować w niedzielę Odpowiedz Link